19.Jairo De Macedo da Silva
Re: 19.Jairo De Macedo da Silva
Μη βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα.Να τον ξαναδοκιμασουμε του χρονου.Χρειαζεται επαναξιολογηση του κατ επαναληψη επαναξιολογημενου.Οταν φτασει 34 χρονών θα ειμαστε σχεδον βεβαιοι οτι δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.Με μια μικρη επιφυλλαξη βεβαια.
Για κανένα λόγο. Ο κλασικός Ζάιρο είναι. Ανούσιος, λάθος μεταβιβάσεις κλπ κλπ.Παλαιολόγος έγραψε:θετικος ηταν
εβγαλε και μια μακρινη ωραια μπαλια
Δεν ξερω που ειδατε τις λαθος μεταβιβασεις χθες.
Μια ειδα εγω και μια που την μπαλα την βρισκει ο αντιπαλος παιχτης.
Εγω ειδα οτι συνεργαστηκε καλα με τους συμπαιχτες, επαιξε με την μια αλλα δεν πηρε προσωπικες ενεργειες οποτε ναι δεν ξεχωρισε.
Εχει την ταχυτητα και την τριπλα στοιχεια που ειναι τα βασικα για εξτρεμ και δευτερο επιθετικο.
Αν ο ΠΑΟΚ παιξει με 4-4-2 θα εχει περισσοτερες ευκαιριες ως δευτερος επιθετικος
Σε συστημα με εναν επιθετικο υπαρχει ανταγωνισμος στα εξτρεμ με Μακ, Ενρικε και Τζαλμα που ειναι παιχτες του εκατομυριου και επιλογες Μιχελ
Μια ειδα εγω και μια που την μπαλα την βρισκει ο αντιπαλος παιχτης.
Εγω ειδα οτι συνεργαστηκε καλα με τους συμπαιχτες, επαιξε με την μια αλλα δεν πηρε προσωπικες ενεργειες οποτε ναι δεν ξεχωρισε.
Εχει την ταχυτητα και την τριπλα στοιχεια που ειναι τα βασικα για εξτρεμ και δευτερο επιθετικο.
Αν ο ΠΑΟΚ παιξει με 4-4-2 θα εχει περισσοτερες ευκαιριες ως δευτερος επιθετικος
Σε συστημα με εναν επιθετικο υπαρχει ανταγωνισμος στα εξτρεμ με Μακ, Ενρικε και Τζαλμα που ειναι παιχτες του εκατομυριου και επιλογες Μιχελ
Να παίξουμε τότε 442 για να τον χωρέσουμε.
Δεν μπορεί το παλικάρι λέμεεεε.
Δεν μπορεί το παλικάρι λέμεεεε.
Στα Γιάννενα είδα έναν Ζάιρο που έπαιζε και με τη μια, ήταν πιο απλός και πιο μαχητικός και είχα ελπίδες για φέτος. Βέβαια, μπροστά στην εστία κόλλαγε και γι αυτό δεν έκανε νούμερα αλλά τουλάχιστον δεν έχανε συνέχεια τη μπάλα. Εδώ νομίζω ότι κοιτάζει να εντυπωσιάσει και κάνει πάντα το κάτι παραπάνω. Προσόντα έχει αλλά όχι σταθερότητα που είναι απαραίτητη. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μείνει κι αν μπορεί να φέρει έστω κάποια χρήματα καλοδεχούμενα.
Μια φορά πήγε να κάνει μπούκα στην περιοχή και -όπως συνήθως- μπέρδεψε τα μπούτια του. Μου δίνει την εντύπωση ότι και σάμπα να πάει να χορέψει το ίδιο θα γίνει...
Στην συγκεκριμενη φαση περασε τον πρωτο αμυντικο με εντυπωσιακη ενεργεια και τον εκοψε ο δευτερος που ηρθε για βοηθεια.
Αυτο δεν λεγεται μπερδευω τα ποδια μου
Αυτο δεν λεγεται μπερδευω τα ποδια μου
- john4serres
- Παλαιολόγος
στο τελευταιο φιλικο δεν διακριθηκε και κανενας ιδιαιτερα
ο ζαιρο παντως τα πηγε καλα,μια ολιγωρια μονο ειχε,που δεν ανεβηκε και τον φωναζε ο προπονητης ,αλλα ανεβηκε εγκαιρα ετσι κι αλλιως εκει
ολα τα αλλα που λετε απλα δεν υπαρχουν
επισης περι μπερδεματος
εκει ειναι μονος και εχει δυο παιχτες,περναει τον εναν και φυσιολογικα κοβεται απο τον αλλο
αν περνουσε και τον δευτερο δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ,αλλα στην μπαρτσελονα και θα τον λεγαν μεσι.
ο ζαιρο παντως τα πηγε καλα,μια ολιγωρια μονο ειχε,που δεν ανεβηκε και τον φωναζε ο προπονητης ,αλλα ανεβηκε εγκαιρα ετσι κι αλλιως εκει
ολα τα αλλα που λετε απλα δεν υπαρχουν
επισης περι μπερδεματος
εκει ειναι μονος και εχει δυο παιχτες,περναει τον εναν και φυσιολογικα κοβεται απο τον αλλο
αν περνουσε και τον δευτερο δεν θα επαιζε στον ΠΑΟΚ,αλλα στην μπαρτσελονα και θα τον λεγαν μεσι.
Παλαιολογε κι εγω τον πηγαινα με χιλια αλλα απ οτι φαινεται δεν ειναι για πολλα πραγματα. Ενω ξερει μπαλα καπου το χανει παντα.
Μετα απο διασταυρωμενες πληροφοριες,επιβεβαιωνω πως ο Παλαιολογος ειναι ο μανατζερ του παικτη
- Παλαιολόγος
o ιδιος ο παιχτης ειμαι,αφηνω και αφανα
απλα δεν μου αρεσει το ξεσκισμα σε παιχτη με τοσο ταλεντο,τοσο απλα.
εχουμε μια ομαδα που ηταν απαραδεκτη σε ολα τα ματς και πεφτουμε στον ζαιρο,δηλ ελεος.
μια αναγκη να εχουμε εναν αποδιοπομπαιο τραγο καθε χρονια.
απλα δεν μου αρεσει το ξεσκισμα σε παιχτη με τοσο ταλεντο,τοσο απλα.
εχουμε μια ομαδα που ηταν απαραδεκτη σε ολα τα ματς και πεφτουμε στον ζαιρο,δηλ ελεος.
μια αναγκη να εχουμε εναν αποδιοπομπαιο τραγο καθε χρονια.
Καλα και στου προπονητη αυτα που γραφονται δεν τα λες και καλα λογια. Τραγους εχουμε μπολικους μην κολλας μονο εδω.