25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από simba »

Διαβασα εδω κυρίως αλλα και σε αλλο θρεντ, για το πως μπορούν οι αρδ να "βοηθησουν" ή να "καταστρέψουν" την πώληση ενος ποδοσφαιριστη στο εξωτερικο.. :shock:
Διαβασα ποσο ζηλευουμε και παραδεχομαστε τις τακτικες των γαυροαρδ που βοηθουν πραγματικα την ομαδα τους να κερδισει εκατομυρια.. :shock:

Δηλαδη για να καταλαβω, εσεις θελετε το αλλο ακρο, γαυροαρδ
στυλ γαβαθιωτη,νικολακοπουλου που ταιζουν παραμυθια και με τοσο γλύψιμο τους εχει στερεψει το σαλιο για να φανε?που με τοση υποτακτικοτητα στα νονπειπερ κλπ,εχουν ξεχασει ποια ηταν η τελευταια φορα που σκεφτηκαν?
Ε τοτε θα καταληξουμε να γινουμε και γαυροπαδοι που τρωνε χρονια το κουτοχορτο και έχουν λοβοτομηθει (εχουν παρει 100+ εκατομυρια ευρω απο τσουλου, τους δουλευει ο χοντρος τοσα χρονια, ολοι αρδ τσιμουδια+αποθεωση και οι οπαδοι βοσκανε)..

Συγνωμη αλλα δε θα παρω..

Και βλεπω εχει γινει τοσο καραμελα αυτη η δυναμη των αρδ, που εχουμε φτασει να λεμε οτι ενας ευρωπαικος συλλογος θα παρει ενα παίκτη με πολλα μυρια επειδη τον αποθεωσαν τα σπορτ24 και οι γκαζετες, και οχι απ'αυτα που βλεπουν οι σκαουτερς τους στα ευρωπαικα ματς κυριως..
Να μου πειτε οτι ο γαυρος εχει ενα ολοκληρο μηχανισμο δορυφορων που στα μεταξυ τους παιχνιδια βοηθανε τους παικτες του να παρουν υπεραξια φουσκω νοντας τα στατς τους,αρα και τλην τιμη τους, ναι..
(Αν και βεβαια τα ευρωπαικα ματς ειναι ο κυριος καθρέφτης καθε παικτη..)
Αλλα οχι να έχουμε θεοποιήσει τοσο τους αρδ..
Αυτοι μονο τη γνωμη του (μη σκεπτομενου) κοσμου μπορουν να επηρεάσουν..

Παντως για τοσο βρισιδι που τους ριχνετε μερικοι, συνεχεια κλικ τους δινετε και τους έχετε δωσει υπερφυσικες δυναμεις :? :?

Bottomline? Ξεκολληστε και εμπιστευτείτε την κριση σας..
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

oι ΑΡΔ απλα opinion makers ειναι με οτι αυτο συνεπαγεται..
παντως σιγουρα καμια ξενη ομαδα δεν θα δωσει 10+ μυρια για παικτη του γαυρου επειδη των υμνουν οι Ελληνες αρδ..
Τεσπα,δεν γραφω παραπανω γιατι ξεφευγουμε κι απ το θεμα του τοπικ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

simba έγραψε:Διαβασα εδω κυρίως αλλα και σε αλλο θρεντ, για το πως μπορούν οι αρδ να "βοηθησουν" ή να "καταστρέψουν" την πώληση ενος ποδοσφαιριστη στο εξωτερικο.. :shock:
Διαβασα ποσο ζηλευουμε και παραδεχομαστε τις τακτικες των γαυροαρδ που βοηθουν πραγματικα την ομαδα τους να κερδισει εκατομυρια.. :shock:

Δηλαδη για να καταλαβω, εσεις θελετε το αλλο ακρο, γαυροαρδ
στυλ γαβαθιωτη,νικολακοπουλου που ταιζουν παραμυθια και με τοσο γλύψιμο τους εχει στερεψει το σαλιο για να φανε?που με τοση υποτακτικοτητα στα νονπειπερ κλπ,εχουν ξεχασει ποια ηταν η τελευταια φορα που σκεφτηκαν?
Ε τοτε θα καταληξουμε να γινουμε και γαυροπαδοι που τρωνε χρονια το κουτοχορτο και έχουν λοβοτομηθει (εχουν παρει 100+ εκατομυρια ευρω απο τσουλου, τους δουλευει ο χοντρος τοσα χρονια, ολοι αρδ τσιμουδια+αποθεωση και οι οπαδοι βοσκανε)..

Συγνωμη αλλα δε θα παρω..

Και βλεπω εχει γινει τοσο καραμελα αυτη η δυναμη των αρδ, που εχουμε φτασει να λεμε οτι ενας ευρωπαικος συλλογος θα παρει ενα παίκτη με πολλα μυρια επειδη τον αποθεωσαν τα σπορτ24 και οι γκαζετες, και οχι απ'αυτα που βλεπουν οι σκαουτερς τους στα ευρωπαικα ματς κυριως..
Να μου πειτε οτι ο γαυρος εχει ενα ολοκληρο μηχανισμο δορυφορων που στα μεταξυ τους παιχνιδια βοηθανε τους παικτες του να παρουν υπεραξια φουσκω νοντας τα στατς τους,αρα και τλην τιμη τους, ναι..
(Αν και βεβαια τα ευρωπαικα ματς ειναι ο κυριος καθρέφτης καθε παικτη..)
Αλλα οχι να έχουμε θεοποιήσει τοσο τους αρδ..
Αυτοι μονο τη γνωμη του (μη σκεπτομενου) κοσμου μπορουν να επηρεάσουν..

Παντως για τοσο βρισιδι που τους ριχνετε μερικοι, συνεχεια κλικ τους δινετε και τους έχετε δωσει υπερφυσικες δυναμεις :? :?

Bottomline? Ξεκολληστε και εμπιστευτείτε την κριση σας..
Φίλε Simba το ξέρεις και το ξέρουμε όλοι γιατί το έχουμε βιώσει στην Τούμπα πολλάκις, ότι κρίση δεν έχουν όλοι για να την εμπιστευτούν. Είναι πολλοί που τη διαμορφώνουν μέσω των ΑΡΔ. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται είναι η αλήθεια.
Στην περίπτωση του Όλσεν, με άρθρα κραξίματος, με άρθρα που εμφανίζουν πιθανούς αντικαταστάτες και αναζήτηση λύσης στον άσο, συνεχώς κλιμακώνεται μια αρνητική πίεση πάνω στον παίκτη.
Από την αντίπερα όχθη τα ΑΡΔ του γαύρου εννοείται ότι δεν έχουν τη δυναμική να ωθήσουν μια ομάδα του εξωτερικού να τον χρυσοπληρώσει αλλά είναι μέρος μια προβατοποίησης που πραγματοποιείται χρόνια τώρα με την ευλογία του χοντρού.
Προφανώς και δε θα ήθελα να έχουμε τέτοιους ΑΡΔ αλλά προφανώς και δε θέλω τους ΑΡΔ που έχουμε εδώ.
Πάντα μπορεί να υπάρξει ένα μέτρο.
ΟΚ ο Όλσεν έχει κάνει κάποια λάθη και το σημειώνω έτσι διότι άσχημες εμφανίσεις συνολικά δεν έχει κάνει.
Αυτό καταγράφεται, αλλά δεν μπορείς μήνα Οκτώβρη να καις μία από τις μεταγραφές σου με τέτοιο τρόπο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

παοκαρα23 έγραψε: Τεσπα,δεν γραφω παραπανω γιατι ξεφευγουμε κι απ το θεμα του τοπικ.
Οκ, αφου επιμενεις :mrgreen:, να μεινουμε ον τοπικ :mrgreen:

[dailymotion]x38zsdm[/dailymotion]

Στα πρωτα σεκονδς, μπορειτε να δειτε ποσο χαρακτηριστικος ειναι ο φοβος και η ατολμια που λεμε μερικοι..
Που αν δεν ηταν ο τζαβελας να κρατα τον επιθετικο (ασχετο αλλα ο παικτης ειναι καραοφσαιντ που δε δινεται), μπορει και να μας ειχε στοιχησει..

Επειτα ακολουθει μια φαση που οταν ειδα ξανα τον αγωνα μου εκανε μεγαλη εντυπωση και παροτι σ'ενα ματς αυτα γινονται ψιλοσυχνα με τους παλμους στα 1000, εχει το ενδιαφερον του..

Ο τζιολης, αφου γυρναει να τον κοιταξει και μετα με εκνευρισμο χτυπαει τα χερια του,
μονολογει..Εγω προσωπικα αυτο που "διαβαζω" στα χειλια του ειναι "στεκεται σα σ...(ακαταληπτο) μαμω το σπιτι μου"..
Σας αφηνω να βγαλετε και σεις τα οποια συμπερασματα απ'το lip reading..

Υ.Γ.
mingus συμφωνω σχεδον σ'ολα που λες..
Γι'αυτο μιλησα και γω για τα δυο ακρα..

Απλα η δικη μου ενσταση ειναι οτι δε γινεται καθε φορα, τουλαχιστον εδω μεσα, να μπαινουν οι αρδ συνεχως στην εξισωση και να δημιουργειται πολωση..
Ε στην τελικη, και εδω, οσοι δεν εχουν την κριση που λεμε, τους προτρεπω ν'αρχισουν να την καλλιεργουν και να την εμπιστευονται, κλεινοντας τα ραδιοφωνα/αρδοσαιτ σε πρωτο βημα..

Με το παραπανω ποστ, μπορει να κατηγορηθω οτι ακολουθω κατα ποδας τις τακτικες των αρδ :lol: (αφου εχουν φροντισει πολλοι να τους βαλουν στην εξισωση, με αποτελεσμα να μπαινει στο μικροσκοπιο η οποια γνωμη κατατιθεται) :?
Αλλα ουδολως μ'ενδιαφερει τι λενε και τι γραφουν οι αρδ, την ιδια γνωμη θα ειχα πχ για το γκολ με ντορτμουντ και το παραπανω θα το ποσταρα ειτε τον ξεσκιζαν ειτε τον αποθεωναν..
Απλα δινω τη δικη μου οπτικη και το θετω στην κριση των υπολοιπων παιδιων..
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Ρε συ φιλε μας εχεις πρηξει με τον ολσεν απο την πρωτη μερα π ηρθε ..με βιντεακια απο ολα τα γκολ που εχει φαει στην μαλμε..εφτιαξες βιντεο για υον ολσεν για τις γκαφες..και ομως αμα ανοιξεις τα ματια σου και δεις λιγο μπαλα θα δεις οτι τα γκολ τα τρωμε απο την λαθος αμυντικη λειτουργια της ομαδας..ελεος πια ..διαβασες και τα χειλη του τζιολη ..που αν λεει κατι τετοιο υοτε τι να πουμε και μεις για αυτον στα τοσα χρονια π ειναι στην ομαδα..ελεος..αφηστε την ομαδα να ρολαρει..υπαρχουν ανθρωποι που κρινουνε και αν κρινουν πτι πρεπει να αλαξει ο τερματοφυλακας ,θα αλαξει..και μην με πεις κανεςι κριτικη..απλα εισαι εμπαθης με τον συγκεκριμενο..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παντως ο ήρωας ρομερτος δυο γκελες θα τις εκανε προχθες. γαργαρα. επειδή του έκατσε αντί για δοκάρι και μέσα, δοκάρι και έξω και μετά απο τύχη στην αγκαλία έγινε τοπ κλας και πεντε λεβελ απανω... που ήταν μόνος του και αντί να την κατεβάσει έκανε γροθιές στην γωνία της περιοχής... απορώ πόσες σελίδες θα γράφαμε για τον όλσεν αν είχε κανει αυτά τα δυο λάθη...

οσο για τον ψηλό, μην κανετε την τριχα τριχια. διαβαζουμε και χειλη τωρα... εγω διαβασα να λεει στους συμπαιχτες του τι στεκεστε ετσι, παμε ...το σπιτι μου... και πρίν γυρίσει στον όλσεν γυρνάει σε άλλον, μάλλον αναρωτιέται γιατί κανείς δεν του είπε ότι έρχεται παίχτης στην πλάτη του. ;)

α, και του τζαβέλλα, είναι οφσαϊντ. :lol: :lol: 8-)

(αλήθεια, φιλοσοφικό ερώτημα... τι κάνει εναν αρδ, αρδ και τι την αρδια,αρδια;)

και να μιλήσουμε για μπάλα, το ότι δεν είναι μπουφον στις εξόδους, το ξέρουμε, ούτε νόιερ στα πόδια. τεσπα. πλετίκοσα σου λένε που σταμάτησε τη μπάλα... οκ... ναι ρε. το βρήκες. θα πάρεις και εσύ μια μπλούζα λοιπόν.

μου την έχει δώσει αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες που ψάχουν να βρτούν που θα χτυπήσουν την ομάδα και εμείς τσιμπάμε σαν γατάκια. αρχίσαμε με όλσεν και συνεχίζουμε με τούντορ. εύγε.

και πρίν αρπαχτείς σίμπα δεν λεω για εσένα. γενικά.

φαντάσου με αυτά που διαβάζω αυτές τις ημέρες και μετά το ΑΤΥΧΟ αποτέλεσμα με γαύρο, έσπασα το εμπάργκο του γιατρού για αυστηρή ακινησία και έπιασα πληκτρολόγιο. θα με ξεκάνετε με αυτά που ακούω. διαβάζω τελοσπάντων. :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΠΑΟΚ εισαι....

για να θυμαστε οι παλιοι και για να μαθαινετε οι νεοι...

εμεις ...αυτος ο απιθανος λαος του ΠΑΟΚ.....

φαγαμε σε μια νυκτα τον μεγαλυτερο τερματα της ελλαδος.....

μετα απο εναν ατυχο αγωνα με την μεγαλη ...τοτε ...παναχαικη τον βγαλαμε πιανολα.....

αυτα μονο εμεις γιατι και αφου
ΠΑΟΚ εισαι

για τον γιαννη Στεφα ο λογος εαν καποιο αναρωτιουντε τι λεω
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

σιμπα δεν εγραψα παραπανω γιατι αν ανοιξουμε συζητηση στο θεμα του Ολσεν για τους αρδ,τις αντιληψεις που επικρατουν για το ποδοσφαιρο απ το κοινο,κοκ ο "αστυνομος" Κγεο θα μας εξοριζε :mrgreen:

ον τοπικ
δεν ανοιγει το gifaki(σωστα το λεω;) ωστε να δω τη φαση.μου βγαζει απλα ενα μαυρο τετραγωνο :lol: :lol:
παντως,βλεπωντας να γραφεις για ατολμια νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος που διαφωνει οτι η αυτοπεποιθηση του Ολσεν δεν ειναι και στα καλυτερα της..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Φοίνικας έγραψε:Τη μία αμφιβητείται
την άλλη: όχι άλλα (κατά το, δεν είμαι ρατσιστής αλλά :mrgreen: )
την τρίτη: ε, δεν θα αμφισβητείται;

Βρε καημός να αμφισβητηθεί ο άνθρωπος ντε και καλά! :D

Ναι γιατί ψιλοκόλλησα σ'αυτό το σημείο και το έγραψα τελευταίο. Αλλα όταν πχ οι ΑΡΔ

1) Από το καλοκαίρι ασχολούνται με τα "παραπτώματα" παικτών και τον "αυστηρό Τούντορ" που φτάνει σε υπερβολές πχ βρήκε αφορμή να οδηγήσει Περέιρα προς την έξοδο γιατί δεν τον γούσταρε.
2) Επιμένει στον Ολσεν αφού βλέπουμε ότι ειναι μυρωδιάς. ( με το ίδιο σκπτικό επιμένει στον Σάμπο - που είναι μυρωδιάς )
3) Παιζει με μικρό ρόστερ και α) κουράζει την ομάδα που δεν θα αντέξει να παίζει Πέμπτη-Κυριακή
β) χαραμίζει παίκτες πΧ Ζάιρο
4) Ψάχνει δικαιολογίες στην ποιότητα των μεταγραφών

Τώρα βγήκε και η υποτιθέμενη "κοντρα" του με τον Μπερμπατοφ.

Εντάξει τα πιο πολλά από αυτά έπεσαν στο κενό αλλά η τάση να αμφισβητηθεί ο Τούντορ είναι δεδομένη. Αλλωστε ο προπονητής είναι πάντα ο εύκολος στόχος...η μήπως όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 08 Οκτ 2015, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

απο ποιους ρε φιλε ειναι ....δεδομενη...η ταση οτι ο προπονητης του ΠΑΟΚ αμφισβητείτε?????
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Το κράξιμο προς τον Τούντορ είναι αδικαιολόγητο.
Το κράξιμο προς τον Όλσεν είναι εν μέρει δικαιολογημένο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Από αυτούς που θέλουν να δουν τον ΠΑΟΚ να αποτυγχάνει. Προφανώς όχι από τους υγιώς σκεπτόμενους φίλους της ομάδας αλλά με το πες πες μπορούν να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδες μην το πλατιαζουμε...
Μην ανακατευετε χιλια πραγματα.σχολιαζουμε για τον ολσεν και μονο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Διαβαζουμε και χειλη ρε συ K_geo, τοσο κακο κι αυτο πια?
Στην Ισπανια, απο τοτε που βγηκε το El dia despues στο canal+, εχουν αρχισει να μιλανε ολοι οι παικτες-προπονητε με το χερι στο στομα.. :mrgreen:

Δεν ειπα ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ, ειπα οτι κατ'εμε λεει αυτο, και το αφησα οπως ειπα στη δικια σας κριση..
Παντως με τη γλωσσα του σωματος του οταν γυριζει, κοιταει μονο τον ολσεν (δεν υπαρχει κανεις απολυτως διπλα του) και κανει την ενεργεια με τα χερια και επειτα μονολογει..

Ο καθενας μπορει να διαβασει ο,τι θελει..
Εσυ ειδες οτι τη λεει στους συμπαικτες του (βιτορ,μπερμπα,κοστα ειναι διπλα του), ενω την κεφαλια την παιρνει ο βιτορ..
Αλλος μπορει να δει οτι λεει "τι σκατα εφαγα σουσι, μαμω το σπιτι μου".. :mrgreen:
Αποψεις ειναι αυτες.. :mrgreen:

K_geo, εγω ενα πραγμα ξερω, οταν εκλειψουν τα σχολια του τυπου "κοιταξτε τι γκελα εκανε ο ρομπερτο, τι γκελα εκανε ο ενας στην αγγλια, ο αλλος στη γαλλια", τοτε θα ξερω οτι ο τερματοφυλακας μου βελτιωθηκε και θα εχω ησυχο το κεφαλι μου τα επομενα χρονια.. ;) 8-)

Και δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει, σε φορουμ του ΠΑΟΚ ειμαστε, οχι του γαυρου για να γραφουμε σελιδες για το ροβερτο (τη συζητηση για τον οποιο αλλοι την ανοιξαν..)
Ας τον αφησουμε με το βραβειο του MVP (τη φαση του κορνερ που μας στερει ΓΚΟΛ, παρομοια μ'αυτη του ολσεν, την ειδες πιστευω, οπως ειδες και τη γκελα με τις γροθιες..) που πολλοι το αναφερουνε ως παρασημο για το ποσο καλοι ημασταν την Κυριακη :? , και ας κοιταξουμε τους παικτες μας..

Γι'αυτα που λες μετα,
μου την έχει δώσει αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες που ψάχουν να βρτούν που θα χτυπήσουν την ομάδα και εμείς τσιμπάμε σαν γατάκια. αρχίσαμε με όλσεν και συνεχίζουμε με τούντορ. εύγε.
η απαντηση βρισκεται στο προηγουμενο ποστ μου..

Αλλα με πικραινει το γεγονος οτι τα πιστευεις και συ αυτα τα "αρχιζουμε"..
Ειδικα στο θεμα τουντορ, τα περισσοτερα που εγραψαν τα παιδια στο θρεντ ηταν στα πλαισια μιας ωραιας συζητησης, και ηταν οι ΜΑΜΩΑΠΟΨΕΙΣ τους ρε συ!
Για ποιο λογο να συσχετιστουν με αυτα που οι αρδ ψαχνουν να βρουν για να χτυπησουν την ομαδα?
Τι δηλαδη, οι περισσοτεροι που εγραψαν και ωραιες αποψεις εκει, ειναι γατακια?
Και ποιοι ειναι οι γατοι δηλαδη, αυτοι που δε λενε τιποτα βρισκομενοι σε αορατη θεση αμυνας, μονο και μονο επειδη καποιος βλακας αρδ λεει μια μπαρουφα?
Ε τοτε, αν ο,τιδηποτε γραφουμε εδω μεσα προσδιοριζεται και συσχετιζεται παντα με τις αρδιες,
ας το κλεισουμε, γιατι οι αρδ μια ζωη θα βρισκουν να λενε βλακειες, οι γατοι θα βρισκονται σε μονιμη θεση αμυνας και τα γατακια δε θα μπορουν να συζητησουν ηρεμα σαν ανθρωποι...

Υ.Γ. Για το οφσαιτ το εγραψα και το αλλο το σιχαμα ουτε καν το δωσε..

Υ.Γ. Σορυ που εσπασα το εμπαργκο σου, αλλα καλο ειναι να σε διαβαζουμε, και ας διαφωνουμε ποτε ποτε..Αυτη ειναι και η πεμπτουσια αλλωστε
(οχι ομως το να διαφωνουμε για να διαφωνουμε :mrgreen: )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 08 Οκτ 2015, 21:03, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

παοκαρα23 έγραψε:σιμπα δεν εγραψα παραπανω γιατι αν ανοιξουμε συζητηση στο θεμα του Ολσεν για τους αρδ,τις αντιληψεις που επικρατουν για το ποδοσφαιρο απ το κοινο,κοκ ο "αστυνομος" Κγεο θα μας εξοριζε :mrgreen:

ον τοπικ
δεν ανοιγει το gifaki(σωστα το λεω;) ωστε να δω τη φαση.μου βγαζει απλα ενα μαυρο τετραγωνο :lol: :lol:
παντως,βλεπωντας να γραφεις για ατολμια νομιζω οτι δεν υπαρχει καποιος που διαφωνει οτι η αυτοπεποιθηση του Ολσεν δεν ειναι και στα καλυτερα της..
Το ξερω ρε, πλακα εκανα :mrgreen:

Ρε συ βιδεο, ειναι, οχι gifaki :lol:
Αυτα θα τα περιμενα απο κανα αποστολη που εχουν γραφτει τοσα για την ηλικια του εδω μεσα, οχι απο σενα :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”