Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Μαμηθήκαμε να περιμένουμε αμυντικό βάσει των ΑΡΔ και τελικά είχαμε τελειώσει με τον Μαλεζά... Δηλαδή μαμώ την "πληροφόρησή" σας ρε ΑΡΔ

aoratos έγραψε:Αναπαράγω με επιφυλαξη απο το sport24 διοτι είμαι απο κινητο και δεν εχω προσβαση στο live..Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: "Όταν είχα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι σας σας είχα πει ότι πρέπει να βρισκόμαστε στην κορυφή της Λίγκας.
Συμμετέχουμε στις ελληνικές διοργανώσεις και στο Europa League. Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο καλά και στις τρεις. Δυστυχώς έχουμε χάσει ήδη τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Η προετοιμασία ήταν διαταραγμένη γιατί είχαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Κάναμε πολλές μεταγραφές και δεν ήταν εύκολο για τον Τούντορ. Πλέον είμαι αισιόδοξος.
Έχουμε καλό ρόστερ και ο Ίγκορ έχει πολλές επιλογές με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στόχος είναι να είμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στις άλλες διοργανώσεις".
Με budget κατα πολλά εκατομμύρια πάνω από του Βάζελου και τουλαχιστον υπερδιπλάσια της κουλας δεν με καλύπτει ο στόχος που θέτει ο Frank όσον αφορά την 3η θέση στην Superleague.
Μπορεί και οι δυο της Αθήνας να έχουν περισσότερη ομοιογένεια σαν ομάδες λόγω του ότι μπήκαν στον τρίτο χρόνο με τον ίδιο προπονητή αλλά Τούντορ και Φρανκ έχουν πολλαπλασια οικονομικά εφόδια και καμμία απολύτως δικαιολογία για μένα σε ένα βάθος 10 μηνων συν τα play-off να καταφέρουν να μας πάρει καποιος από τους δύο την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του CL.
Εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο...Άκουσα ότι θέλει να "είμαστε ψηλά", to the top είπε. Αυτό σημαίνει και πρωτάθλημα, αλλά τι σημασία έχει; Αλλάζει κάτι; ΥΠΟΜΟΝΗ ρε, τι σημασία έχει τι θα πουν αυτοί; Ξέρεις ότι θέλουν να φτιάξουν ομάδα για να πάρει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ το πρωτάθλημα, πρέπει να το πει δηλαδή;
- Kostas_Peraia4
Πω ρε πρήξιμο με τον Τούντορ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ρε να ρωτάτε γιατί και πώς και είναι άπειρος και και και και και...ΕΛΕΟΣ... Ο ΤΟΥΝΤΟΡ είναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του ΠΑΟΚ και θα είναι για 3 χρόνια, βουλώστε το πια!

Ειπε και τα δυο, και to the top, και στους top 3klainmein έγραψε:aoratos έγραψε:Αναπαράγω με επιφυλαξη απο το sport24 διοτι είμαι απο κινητο και δεν εχω προσβαση στο live..Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: "Όταν είχα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι σας σας είχα πει ότι πρέπει να βρισκόμαστε στην κορυφή της Λίγκας.
Συμμετέχουμε στις ελληνικές διοργανώσεις και στο Europa League. Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο καλά και στις τρεις. Δυστυχώς έχουμε χάσει ήδη τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Η προετοιμασία ήταν διαταραγμένη γιατί είχαμε λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε. Κάναμε πολλές μεταγραφές και δεν ήταν εύκολο για τον Τούντορ. Πλέον είμαι αισιόδοξος.
Έχουμε καλό ρόστερ και ο Ίγκορ έχει πολλές επιλογές με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στόχος είναι να είμαστε στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος και να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά στις άλλες διοργανώσεις".
Με budget κατα πολλά εκατομμύρια πάνω από του Βάζελου και τουλαχιστον υπερδιπλάσια της κουλας δεν με καλύπτει ο στόχος που θέτει ο Frank όσον αφορά την 3η θέση στην Superleague.
Μπορεί και οι δυο της Αθήνας να έχουν περισσότερη ομοιογένεια σαν ομάδες λόγω του ότι μπήκαν στον τρίτο χρόνο με τον ίδιο προπονητή αλλά Τούντορ και Φρανκ έχουν πολλαπλασια οικονομικά εφόδια και καμμία απολύτως δικαιολογία για μένα σε ένα βάθος 10 μηνων συν τα play-off να καταφέρουν να μας πάρει καποιος από τους δύο την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του CL.
Εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο...Άκουσα ότι θέλει να "είμαστε ψηλά", to the top είπε. Αυτό σημαίνει και πρωτάθλημα, αλλά τι σημασία έχει; Αλλάζει κάτι; ΥΠΟΜΟΝΗ ρε, τι σημασία έχει τι θα πουν αυτοί; Ξέρεις ότι θέλουν να φτιάξουν ομάδα για να πάρει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ το πρωτάθλημα, πρέπει να το πει δηλαδή;
την ερώτηση του πετρωτού, αν ήμουν στη θέση του μεταφραστή θα έλεγα στον Φράνκ
He ask nothing, next pls
He ask nothing, next pls
pilotos έγραψε:την ερώτηση του πετρωτού, αν ήμουν στη θέση του μεταφραστή θα έλεγα στον Φράνκ
He ask nothing, next pls
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Αχ..Ναυτικά Αγγλικά...pilotos έγραψε:He ask nothing
Το διευκρίνισα ότι δεν έχω πρόσβαση στο live αλλά το διάβασα στο sport24. Αν ο στόχος για την super league είναι να είσαι στο top3 σημαίνει ότι αν στο τέλος τερματίσεις τρίτος και εκτός προκριματικών CL είσαι εντός στόχων για την πρώτη χρόνια. Αυτο σχολιάζω στο post μου.
- Μπαρκαρούτσος
- zarathustra79
Μια χαρά απάντηση ήταν το τοπ3. Η ομάδα έχει καινούργιο προπονητή και 11 καινούργιους παίκτες και μπορεί να κάνει καιρό μέχρι να βρεί τα πατήματα της. Η τρίτη θέση είναι ο μίνιμουμ στόχος, αλλά δε θα είναι και καταστροφή αν βγούμε τρίτοι (η καλή θέση του europa). Aν μέχρι το μάιο έχει δέσει η ομάδα, γίνει κανονική προετοιμασία το καλοκαίρι, με το βασικό κορμό να βρίσκονται εξαρχής στο ρόστερ και κατά τη διάρκεια προστεθούν και 3-4 ποιοτικότατοι παίκτες, τότε από του χρόνου θα πάμε για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Γιαυτό και η τρίτη θέση είναι αποδεκτή. Αντίθετα αν πεις οτι πρέπει ντε και καλά να βγείς δεύτερος, αυτό προσθέτει επιπλέον αγχος και πίεση που για μενα ποτε δεν ειναι καλο.