Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚpaok_athens_g4 έγραψε:Είσαι μεγάλος κηφινας ρε Κυριάκο....respect από μένα....έχεις βρει τον τρόπο να καυλαντιζεις κ να πληρώνεσαι....η ονείρωξη του κάθε Έλληνα
Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Εμεις καθε μεταγραφικη περίοδο ειμαστεdragon έγραψε:Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚpaok_athens_g4 έγραψε:Είσαι μεγάλος κηφινας ρε Κυριάκο....respect από μένα....έχεις βρει τον τρόπο να καυλαντιζεις κ να πληρώνεσαι....η ονείρωξη του κάθε Έλληνα
με το «Τσοβολα δωστα όλα»
Sent from my iPhone using Tapatalk
- paok_athens_g4
απ' το ονοματεπώνυμο κ μόνο καταλαβαίνεις πολλά....Κυριάκος Κυριάκος= αργία εις το τετράγωνο....θα μπορούσε πχ ένας τέτοιος αργοσχολος να λέγεται Παρασκευάς Παρασκευάς???με τίποτα!!!όλη η ζωή του μια Κυριακή ειναι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
Γι σεβασμο δε ξερω αλλα λιγο τακτ οσον αφορα τις εκφρασεις χρειαζεται Ειδικα σ ενα θολο τοπιο σαν αυτο που περιβαλλει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Με μεγάλη απορία θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι σχέση έχει ο Κυριάκος με την τραγική μεταγραφική περίοδο.
-
- stravostomis
Δεν έγραψα κάτι και συμφωνώ με το να εκφραζόμαστε πιο κόσμια αλλά ο σεβασμός που κολλάει; Ιερέας είναι ο κύριος;Μαυρο Χιονι έγραψε:Λίγο σεβασμό ρε πουστη
- bersekeros
Tolaros έγραψε:Με μεγάλη απορία θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι σχέση έχει ο Κυριάκος με την τραγική μεταγραφική περίοδο.
Κάτι να επικοινωνήσει στον κόσμο δεν θα έπρεπε τουλάχιστον;Επίσημη είναι η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στον δικέφαλο του Βορρά. Στον 42χρονο θα του ανατεθεί ο ρόλος του αντιπροέδρου Β’ ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης θα διατηρήσει τον ρόλο του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου που έχει εδώ και καιρό.
Η επιλογή του ρόλου δεν γίνεται τυχαία και επιβεβαιώνει τον διευρυμένο ρόλο που θα έχει ο Κυριάκος Κυριάκος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ο τίτλος του αντιπροέδρου του δίνει την δυνατότητα να εκπροσωπεί την ΠΑΕ στα συμβούλια της Λίγκας. Σήμερα αναμένεται να ανέβει στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και τις επόμενες μέρες θα έχει πλήρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ η επιστροφή του Κυριάκου Κυριάκου στην ομάδα γίνεται “ως μέλος του ΔΣ, υπεύθυνου για θέματα Επικοινωνίας. Η είσοδός του στο ΔΣ θα επικυρωθεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση
Για την τραγική μεταγραφική περίοδο, όπως την εσύ την αναφέρεις (που είναι βεβαίως - ποιός αντιλέγει);
Αυτός σε τι ενέργειες έχει προβεί, ώστε να μην είναι τραγική, ως Β' Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Στη Ρουμανία μας επικοινώνησε την υπογραφή Λουτσέσκου με μια ωραία φωτό.
Τώρα αυτός ο προπονητής, δεν πρέπει να στηριχτεί;
Πώς θα στηριχτεί;
Με τραγική μεταγραφική περιόδο;
Ποιός είναι υπεύθυνος ;
Έτσι θα πάει η δουλειά; Με άκρα του τάφου σιωπή;
Εννοείται ότι πρέπει στις 1/9.
Βγήκαν 10 μέρες νωρίτερα να πουν ότι είναι τεμπέλης γιατί έτσι
Βγήκαν 10 μέρες νωρίτερα να πουν ότι είναι τεμπέλης γιατί έτσι
Κυριάκο μου εσύ ραδιόφωνο δεν ακούς;Ζεις αλλού; Σε άλλο κόσμο; Τον Ραπτόπουλο που θηγει συνεχώς το αφεντικό σου δεν θα τον κάνεις κάτι;
Τον κόσμο που αγχώνεται για την ενίσχυση της ομάδας δεν θα του επικοινωνήσεις κάτι;
Ή μήπως σαν όλα τα γραφεία τέλη Αυγούστου έχει παραλία;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον κόσμο που αγχώνεται για την ενίσχυση της ομάδας δεν θα του επικοινωνήσεις κάτι;
- GREATANASTASIOS
- stravostomis
Υπάρχει μεγαλύτερη παρακμή για έναν άνθρωπο από το να ξοδεύει τον χρόνο του για να ασχολείται με τον Ραπτόπουλο; Δεν γίνεται να πέσεις πιο χαμηλά.chri5ti9 έγραψε:Κυριάκο μου εσύ ραδιόφωνο δεν ακούς;Ζεις αλλού; Σε άλλο κόσμο; Τον Ραπτόπουλο που θηγει συνεχώς το αφεντικό σου δεν θα τον κάνεις κάτι;
- bersekeros
Δεν πάει καθόλου έτσι.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Το να υποτιμάς τον αντίκτυπο της βρώμικης προπαγάνδας.
Διάολε, δεν είπαμε να ασχοληθεί ο ίδιος ο Ιβάν προσωπικά,
αλλά τα στελέχη επικοινωνίας, δεν πρέπει να ασχοληθούν; Για ποιό λόγο πληρώνονται;
Όταν κάποιος αναφέρεται σε προσωπικά δεδομένα και ψεύδεται κιόλας;
Δεν μπορείς να αφήσεις τον οιονδήποτε να συνεχίζει να διαβάλλει ασύστολα και ανενόχλητα.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος. Το να υποτιμάς τον αντίκτυπο της βρώμικης προπαγάνδας.
Διάολε, δεν είπαμε να ασχοληθεί ο ίδιος ο Ιβάν προσωπικά,
αλλά τα στελέχη επικοινωνίας, δεν πρέπει να ασχοληθούν; Για ποιό λόγο πληρώνονται;
Όταν κάποιος αναφέρεται σε προσωπικά δεδομένα και ψεύδεται κιόλας;
Δεν μπορείς να αφήσεις τον οιονδήποτε να συνεχίζει να διαβάλλει ασύστολα και ανενόχλητα.