Αδερφε καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα τα εκατομμύρια δεν ειναι στραγαλια...εσυ αμα ήσουν σαββιδης και πηγαινες για πρωταθλημα και εβλεπες στην τουμπα 7-8000 κοσμο θα εβαζες το χερι τοσο βαθια στη τσεπη?gergeo4 έγραψε:το θεμα ειναι αν δεν κανουν τωρα 2-3 υπερβασεις που ειναι ισως μοναδική ευκαιρία για πρωταθλημα και αλλαγη στατους ποτε θα το κανουν.Φετος επιβαλλεται να κυνηγησουν τον τιτλο προσφερωντας στην ομαδα τα καλυτερα δυνατα οπλα.και ο αντρε ειναι ενα εξαιρετικο οπλο.εγω δεν θελω τον αντρε στα 30φευγα ξεζουμισμενο αλλα ΤΩΡΑ διψασμενο .αυτα.ισως η συνεντευξη στον πετρουλακη εγινε για να χτυπησει κουδουνάκι στον βρυζα.
Και μια αλλη παραμετρος για την υποθεση βιερινια. ..
Το οτι δηλωσε οτι παντα το εχω στο μυαλό μου να γυρίσω δεν με πείθει. Στα 31 του μπορει. Τωρα με την καμια. Καθε παιχτης ειναι πολυ προσεκτικος σε αυτα που λεει γιατι η ποδοσφαιρική καριερα ειναι μικρη και ολοι θελουν να εχουν μια καβατζα. Αν λοιπον ο βιερινια ελεγε οτι δεν θελω να γυρίσω ακομα ξερεις τι θα ελεγαν πολλοι σημερα? Οκ αντρε σεβαστη η επιλογη σου αλλα στα 31 σου δεν σε θελω...τι ειναι ο ΠΑΟΚ κεντρο αποκαταστασης και συνταξιοδωτικο πρόγραμμα? Αυτα θα διαβαζαμε σημερα...ενω τωρα ο αντρε βγηκε πρωτος μαγκας και στα 31-32 του οταν και αν ερθει το αεροδρομιο μακεδονια θα γκρεμιστει...
Εγω για το μονο που θα συμφωνησω οτι ειναι εγγκλημα ειναι το αν δεν του εκαναν καν μια συζήτηση για να δουνε τις προθεσεις του αλλα ως εκει.
Φιλικα!