Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Ενας αρδ νωριτερα μιλουσε στο Τζατζαρα και ελεγε πολυ μετρια επιλογη
Μακαρι ρε barlow ποιος δεν θελει να παιρνουμε παιχτες φθηνους (αν και ο συγκεκριμενος δεν φαινεται τοσο φθηνος) και ασημους και να μας βγαινουν λιρες 100?
Αλλα εδω οι πιθανοτητες λενε αλλα.
Αλλα εδω οι πιθανοτητες λενε αλλα.
- Sick Bastard
Βάλτε καλά στο μυαλό σας ορισμένοι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τουλάχισοτν 10 (ολογράφως δέκα) μεταγραφές για να μπορέσει να κάνει κάτι αξιόλογο του χρόνου. Αν τώρα, κάποιοι από εσάς ονειρεύεστε 10 μεταγραφές αεροδρομίου, να το κοιτάξετε άμεσα, έχει και ζέστη και τέτοια.
Αφήστε να κλείσει ο παίχτης πρώτα, να παίξει και μετά μιλήστε για μίζες για μπρίζες κι ότι άλλος σας καβλώσει τέλος πάντων.

κι άλλο είναι η αγωνιστική κριτική (που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κάνεις αν δεν δεις τον παίχτη να αγωνίζεται με την ομάδα σου) κι άλλο να λες για μίζες και τέτοια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Αφήστε να κλείσει ο παίχτης πρώτα, να παίξει και μετά μιλήστε για μίζες για μπρίζες κι ότι άλλος σας καβλώσει τέλος πάντων.
Εννοείτε ότι όλα θα φανούν στο χορτάρι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να σχολιάζουμε κάποιες κινήσεις πριν τις δούμε στο χορτάρι.

κι άλλο είναι η αγωνιστική κριτική (που είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κάνεις αν δεν δεις τον παίχτη να αγωνίζεται με την ομάδα σου) κι άλλο να λες για μίζες και τέτοια ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχισουμε να λεμε καντε υπομονη και μην βιαζεστε.. Οι μεν γκρινιαρηδες θα συνεχισουν την γκριναι , οι δε υπομονετικοι θα συνεχισουμε να κανουμε υπομονη για να δουμε στο τελος τι θα γινει.. Εγω παντως απαιτω απο τον νεο προπονητη και απο τον μεγαλομετοχο ακριβως πριν το πρωτο επισημο παιχνιδι να βγουν και να μας ξεκαθαρα τους στοχους της ομαδας.. Αν μας πουν οτι παμε για πρωταθλημα τοτε θα περιμενω πρωταθλημα και θα κρινω αναλογα.. Πολοι νομιζετε οτι φετος θα τα σαρωσουμε ολα (μαλλον , ΠΡΕΠΕΙ ) να τα σαρωσουμε ολα.. Εγω λεω οποιος βιαζεται σκονταφτει και φετος την τρικλοποδια μας την εριξε ενα χωριο απο την τριπολη......
Ρε φιλε μπορει να μη βγει.ενας παικτης ειναι .γιατι τοση υπερβολη δεν καταλαβαινω.δυομιση μηνες μεταγραφικη περιοδο εχουμε ακομα.υστερια μας πιανει.το συνδρομο στερησης ειναι?το κατοχικο συνδρομο?δεν ξερω τι να πω.δηλαδη οταν γυρνατε σπιτι κ εχει μπαμιες γκρεμιζετε την κουζινα?
Δε λεω.παλια το καθε λαθος ειχε μεγαλη σημασια.αλλα τωρα πληρωνει ο ποντιος.
Κ αν μπορει ενας μπουφος πρωην ποδοσφαιριστης να του τα φαει ε μαλλον ειναι μπουφος κ ο ποντιος.
Ουτε λογο στις μεταγραφες μπορουμε να εχουμε πλεον ουτε στην τσεπη του.
Εμεις το χαρακτηρα μας ας κοιταμε μη χασουμε.
Δε λεω.παλια το καθε λαθος ειχε μεγαλη σημασια.αλλα τωρα πληρωνει ο ποντιος.
Κ αν μπορει ενας μπουφος πρωην ποδοσφαιριστης να του τα φαει ε μαλλον ειναι μπουφος κ ο ποντιος.
Ουτε λογο στις μεταγραφες μπορουμε να εχουμε πλεον ουτε στην τσεπη του.
Εμεις το χαρακτηρα μας ας κοιταμε μη χασουμε.
Sick Bastard, αφου απο επιχειρηματα δεν παιρνεις (ουτε δινεις), και γουσταρεις να παιζεις και την κολοκυθια γραφοντας τα ιδια, απεδειξε μου εσυ οτι δεν πηραν μιζα.
υγ. Σε μενα τουλαχιστον εξυπναδες με imagakia του δημοτικου και εγκλισεις για αποδειξεις σε κατι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν γινετε μιας και μιλαμε για παρανομα πραματα, κοφτες.. Δεν ειμαι 10χρονος.
...Και που 'σαι, φερε μου και αποδειξεις οτι και τον δωνη δεν τον φεραν με μιζα.
υγ. Σε μενα τουλαχιστον εξυπναδες με imagakia του δημοτικου και εγκλισεις για αποδειξεις σε κατι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν γινετε μιας και μιλαμε για παρανομα πραματα, κοφτες.. Δεν ειμαι 10χρονος.
...Και που 'σαι, φερε μου και αποδειξεις οτι και τον δωνη δεν τον φεραν με μιζα.
Και πως μπορει γαμω το μπελα μου να πηρε μιζα ο βρυζας ενω πλεον το λογιστηριο ειναι της μαριας?κ αυτη στο κολπο?τι διαολο πια πως τα κανε τα λεφτα ο ποντιος με τζοκερ?τον δουλευουν ολοι ψιλο γαζι?ο ταμτακος με λεφτα ειναι?
Προσοχή αυτός που θα ανοίξει τα τόπικ των νέων παικτών, που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες... 

αν αρχισουμε να λεμε οτι φανταζομαστε υποπτευομαστε χωρις κανενα απολυτως στοιχειο η απλα ενδειξη τοτε καλλιτερα να μην ασχολουμαστε ,ο Σαββιδης πληρωνει και αν οπως λεει καποιος τον πιανουν κοροιδο δικο του κακο(αν και δεν νομιζω οτι ειναι κοροιδο)....
ας παρει ο καθενας εναν παικτη κανενας με θετικη ενεργεια μην ανοιξει κανενας τοπικ παικτη και τον κραζει ταυτοχροναmoican4 έγραψε:Προσοχή αυτός που θα ανοίξει τα τόπικ των νέων παικτών, που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες...

- navigator11
Εκ των προτέρων κράξιμο.Χωρίς να έχει γίνει απολύτως τίποτα προς το παρόν.
Υγ Το πλέον διασκεδαστικό βέβαια είναι η πιο ελαστικοποιημένη δε γίνεται χρήση του "άπαντες θα κριθούν στην ώρα τους,στους επίσημους αγώνες μπλα,μπλα,μπλα" από μερικούς,που υπό διαφορετικές συνθήκες,όταν δεν τους αποπνέουν ... εμπιστοσύνη,Νοστραδαμολογούν ασύστολα.
This is Π.Α.Ο.Κ,δεν τίθεται θέμα ... έκπληξης.
@rou Το θέμα είναι πως δυστυχώς κάποιοι γουστάρουν ρε παιδάκι μου να αναλαμβάνουν το ρόλο του προ Χριστού προφητών.΄ντάξει,δεν πετούν και τη σκούφια τους στον αέρα,εφόσον η ομάδα δεν αντεπεξέλθει πλήρως των στόχων της,αλλά,όσο να πείς,η αυτοεπιβεβαίωση,που παίρνουν από την ... πετυχημένη προσωπική τους πρόβλεψη,λειτουργεί κομμάτι ... καταπραϋντικά.Και παίρνουν ... θάρρος εν όψει των επόμενων αγωνιστικών και μη υποχρεώσεων της ομάδας.
@αμπαλαεος Το βάρος της απόδειξης το φέρεις εσύ φιλαράκι.Όταν προσάπτεις κατηγορίες,αποδεικνύεις κιόλας.Λογικό δεν είναι;Δηλαδή αν σε σύρουν εσένα δικαστικά,απευκταίο για τον οποιονδήποτε αθώο άνθρωπο εννοείται,μια μέρα,με ψευδείς κατηγορίες,πώς θα σου φαινόταν να επιχειρείς να αποδείξεις την αθωότητά σου χωρίς αυτός που σε κατηγορεί να προσκομίσει το παραμικρό ενοχοποιητικό σε βάρος σου στοιχείο;

Υγ Το πλέον διασκεδαστικό βέβαια είναι η πιο ελαστικοποιημένη δε γίνεται χρήση του "άπαντες θα κριθούν στην ώρα τους,στους επίσημους αγώνες μπλα,μπλα,μπλα" από μερικούς,που υπό διαφορετικές συνθήκες,όταν δεν τους αποπνέουν ... εμπιστοσύνη,Νοστραδαμολογούν ασύστολα.
This is Π.Α.Ο.Κ,δεν τίθεται θέμα ... έκπληξης.
@rou Το θέμα είναι πως δυστυχώς κάποιοι γουστάρουν ρε παιδάκι μου να αναλαμβάνουν το ρόλο του προ Χριστού προφητών.΄ντάξει,δεν πετούν και τη σκούφια τους στον αέρα,εφόσον η ομάδα δεν αντεπεξέλθει πλήρως των στόχων της,αλλά,όσο να πείς,η αυτοεπιβεβαίωση,που παίρνουν από την ... πετυχημένη προσωπική τους πρόβλεψη,λειτουργεί κομμάτι ... καταπραϋντικά.Και παίρνουν ... θάρρος εν όψει των επόμενων αγωνιστικών και μη υποχρεώσεων της ομάδας.
@αμπαλαεος Το βάρος της απόδειξης το φέρεις εσύ φιλαράκι.Όταν προσάπτεις κατηγορίες,αποδεικνύεις κιόλας.Λογικό δεν είναι;Δηλαδή αν σε σύρουν εσένα δικαστικά,απευκταίο για τον οποιονδήποτε αθώο άνθρωπο εννοείται,μια μέρα,με ψευδείς κατηγορίες,πώς θα σου φαινόταν να επιχειρείς να αποδείξεις την αθωότητά σου χωρίς αυτός που σε κατηγορεί να προσκομίσει το παραμικρό ενοχοποιητικό σε βάρος σου στοιχείο;
moican4 έγραψε:Προσοχή αυτός που θα ανοίξει τα τόπικ των νέων παικτών, που θα ανακοινωθούν σε λίγες ώρες...

Έλα ξενέρωμα...
θα ανακοινωθούν φυντανίδης σκόνδρας λοπεζ και σισοκο.
αυτους τους ξερουμε...
αλλους θελουμε

θα ανακοινωθούν φυντανίδης σκόνδρας λοπεζ και σισοκο.
αυτους τους ξερουμε...
αλλους θελουμε

Αυτο που λες NAvi μου θυμιζει λογικη -παιζω στοιχημα κοντρα την ομαδα μου και αν χασει πανηγυριζω με τα λευτα και λεω 'εγω σας τα λεγα , οριστε το παιξα και κονοησα...'

- Sick Bastard
ampalaeos έγραψε:Sick Bastard, αφου απο επιχειρηματα δεν παιρνεις (ουτε δινεις), και γουσταρεις να παιζεις και την κολοκυθια γραφοντας τα ιδια, απεδειξε μου εσυ οτι δεν πηραν μιζα.
Σε απάντησε ο Μπάρλου και σε τάπωσε κιόλας.barlow4 έγραψε:Και πως μπορει γαμω το μπελα μου να πηρε μιζα ο βρυζας ενω πλεον το λογιστηριο ειναι της μαριας?κ αυτη στο κολπο?τι διαολο πια πως τα κανε τα λεφτα ο ποντιος με τζοκερ?τον δουλευουν ολοι ψιλο γαζι?ο ταμτακος με λεφτα ειναι?
όσο για το αν δεν είσαι 10χρονος, τότε γιατί γράφεις σαν να είσαι τέτοιος;