Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Ο Στίβεν Ζιραρ θα ήταν φοβερή μεταγραφή.
Αλλα εδώ είναι topic προπονητή και όχι μεταγραφών.
Άσε μιλάμε για μεγάλο προπονητή αλλά έχεις δίκιο τι να ξαναλέμε..kataramenos5 έγραψε:Σορυ για το ύφος αλλα δεν αντέχω ξανα να συζητάμε τα αυτονόητα.Θυμάσαι πώς έφυγε ο Αγγελος, ρίξε και μια ματία στις αντίστοιχες συζητήσεις εδω μέσα πέρσι και φετος κλπ και βγάλε συμπέρασμα.Όσο για το ξεπερασμένος μιλάνε τα αποτελέσματα που φέρνει με ομάδες ανύπαρκτες.Ανέστησε όλους τους πεθαμένους.Όταν σε πρέσαρε στο τελ. παιχνίδι ο ξεπερασμένος μετά το 0-1 δε μπορούσες να περάσεις το κέντρο αλλα για κάποιους δε κάνει για τον ΠΑΟΚ (ενώ έκανε ο δώνης).Τι ψάχνεις..paoki1985 έγραψε:Οκ κι εγώ. Αλλά απάντησε μου σε αυτό που ρωτάω. Εγώ ξέρω ότι όπου και να ρωτήσεις λένε για Σάντος και Άγγελο. Θεωρώ ότι η μειοψηφία τον θεωρεί ξεπερασμένο και πρώην και και και..kataramenos5 έγραψε:Σε φοβερη ερώτηση.
ΥΓ Αν διαβάζεις και θυμάσαι Αγγελόσκυλο είμαι και το λέω.
καλο ειναι λοιπον να ξερουμε τον προπονητη Ζιραρkarl έγραψε:Ο Στίβεν Ζιραρ θα ήταν φοβερή μεταγραφή.
Αγγελος,Σαντος,Γκαρσια,Λινο,Ζαγορακης,Βρυζας,ετος 2013 ο ΠΑΟΚ επιτελους εχει αυτο που δεν ειχε ποτε,το χρημα και ακομα αδυνατει να κοιταξει μπροστα και να δημιουργησει κατι καινουριο,πρεπει μια ζωη να μενουμε κολλημενοι σε προσωπα ακομα και οταν αυτα εχουν κανει τον κυκλο τους στην ομαδα και για μενα ολοι οι παραπανω τον εκαναν και πλεον περισσοτερο κακο παρα καλο μπορουν να προσφερουν.
- pagotatzis
- pagotatzis
- desperando
- Επικοινωνία:
- pagotatzis
άντε βρε ανακοινώστε Επιτέλους τον Πορτογάλο ντομινγκος
να τελειώνουμε!
το χτίσιμο πρέπει να αρχίσει άμεσα και με τον συμμετοχή του νέου κόουτς!
να τελειώνουμε!
το χτίσιμο πρέπει να αρχίσει άμεσα και με τον συμμετοχή του νέου κόουτς!
Ο οποιος νεος προπονητης εχει φαει ηδη το πρωτο καπελωμα και αυτο δεν ειναι καλο νεο.
Εν τω μεταξυ μας χαλαει ο Ντομινγκος και καθε μερα που περναει σκανε κατι ονοματα που κανουν τον πορτογαλλο να ακουγεται Μουρινιο.
Τα ονόματα που σκάνε στα αρδσαιτ 99% είναι άσχετα, σκοπός είναι να σκάσει όνομα στο σαιτ της ΠΑΕ