+++++giapas έγραψε: αν η λαική δημοκρατία της Τούμπας δεν αλλάξει λίγο προσανατολισμό , δεν έχουμε ελπίδα να πάμε λίγο παρακάτω.
Στον μαραντονα ; Δεν θα το έκανα ποτέ και φυσικα δεν ηταν σωστό βλαχομαγκια ητανcity_boy έγραψε:α δηλαδη αν δεν υπαρχει οικονομικο συμφερον κανουμε τουμπεκι
α μαλιστα
για τα λεφτα τα κανεις ολα που λεμε
για τα λεφτα
ΟΤΑΝ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε????????eorptol έγραψε:απο την οπαδικη κερκιδα μεχρι την αποπειρα καψιματος του σαχα υπαρχει μια αποσταση
απο το κραξιμο μεχρι τα φτυσιματα στον καμαρα και το μπουκαλι στον γλυκο παλι υπαρχει μια αποσταση
και αυτα σιγουρα τα κανουν 50-100 ατομα οχι παραπανω οση τρελλα να κουβαλαμε οι υπολοιποι
Επειδη,εξακολουθεις να εισαι εριστικος και να το παιζεις εξυπνος....οταν ο Σαλπιγγιδης μιλησε,λοιπον, για ζουγκλα....δεν εννοουσε φυσικα το συνθημα....αλλα το πεσιμο!Ελπιζω τωρα να συνεννοηθηκαμε,ως προς αυτο!Kranatos έγραψε:
Για την ηλικία σου δεν το ήξερα ότι μου ρίχνεις καμιά 15ριά χρόνια..
Ίσως αυτό να εξηγεί από μόνο του την όποια διαφορά απόψεων υπάρχει..
Για σκουληκονοοτροπίες εσύ πρώτος μίλησες αναφερόμενος στο "βαριά βαριά"..
Οπότε μη μου το γυρνάς τώρα σε επιθέσεις 30 σε 1 και τα ρέστα.. (κάτι που δεν ισχύει καθώς έξω από τα αποδυτήρια τα σταφφ, σεκιούριτι και λοιπά σκυλιά ήταν υπερδιπλάσια από μας)
Λέγοντας ότι αφού ξέραμε τι θα γίνει δεν πήγαμε καν δε νομίζω να δίνει άλλοθι για τη μόνιμη απουσία των "εσείς" από τα εξωαγωνιστικά τεκτενόμενα τα οποία καλώς ή κακώς ήταν πάντα κομμάτι αυτού του Λαού (από κυνήγια και γιούχες σε παίχτες κ διοικητικούς μέχρι συγκεντρώσεις, πορείες και διαμαρτυρίες για διάφορα θέματα περί ΠΑΟΚ)..
Αφού λοιπόν το ξέρεις ότι θα γίνει και δεν συμφωνείς μ'αυτό, θεωρώντας ότι θα βλάψει τον ΠΑΟΚ κάτι δεν πρέπει να κάνεις κι εσύ..?
Και για μένα το να βγεις σε οποιοδήποτε ΜΜΕ να το καυτηριάσεις δεν είναι λύση..
Για το ΥΓ1 δε βγάζω άκρη..
Η δική μου αναφορά σε τζάνκια και αλκοόλες ήταν ασίστ από το σχόλιο του αποστόληα..
Οι πρώην συνδεσμίτες ραδιομαϊντανοί δεν ξέρω ειλικρινά που κολλάνε..
Το ΥΓ2 το εννοώ σε περίπτωση που επιμένεις ότι η γιούχα σε παίχτες που σέρνονται είναι νοοτροπία ερπετών..
Κάτι βασικό σου διαφεύγει δηλαδή από την ιστορία του ΠΑΟΚ και του Λαού του οπότε μάλλον έτυχε να είσαι ΠΑΟΚ..
στο βιβλιο του ο μαραντονα εκθειασε το λαο του ΠΑΟΚ οχι για τους λεπτους του τροπους.eorptol έγραψε:Στον μαραντονα ; Δεν θα το έκανα ποτέ και φυσικα δεν ηταν σωστό βλαχομαγκια ητανcity_boy έγραψε:α δηλαδη αν δεν υπαρχει οικονομικο συμφερον κανουμε τουμπεκι
α μαλιστα
για τα λεφτα τα κανεις ολα που λεμε
για τα λεφτα
ΟΤΑΝ ΠΕΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε????????eorptol έγραψε:απο την οπαδικη κερκιδα μεχρι την αποπειρα καψιματος του σαχα υπαρχει μια αποσταση
απο το κραξιμο μεχρι τα φτυσιματα στον καμαρα και το μπουκαλι στον γλυκο παλι υπαρχει μια αποσταση
και αυτα σιγουρα τα κανουν 50-100 ατομα οχι παραπανω οση τρελλα να κουβαλαμε οι υπολοιποι
Μέση λύση δεν υπάρχει ρε παιδιά?Ή θα καίμε τερματοφύλακες και θα πετάμε μπουκάλια σε παικταράδες όπως ο Ντιέγκο ή θα το γυρίσουμε στο μπαλέτο?barlow4 έγραψε: αν εσυ γουσταρεις ανοργασμικες κερκιδες με κορεο και χορευτικα και χορωδιες δικο σου θεμα.
barlow4 έγραψε:ο καθενας με την ιδιοσυγκρασια του.ουτε γερμανοι μπορουμε να γινουμε ουτε αργεντινοι.ειδαμε και το σκουληκι που εκανε copy paste τι κερκιδα τσιρκο εκανε.
η μεση λυση ειναι αυτο που εχουμε τωρα.
στην τελικη τις προαλλες ειδες τι εγινε στη ρομα.ειδες στη ρεαλ τι ξεφωνητο εφαγε ο μουρινιο.απλα ξαφνικα εμεις απο ευρωλιγουρα κοντευουμε να γινουμε πρεσβευτες της ουνεσκο.
οι μεγαλες ομαδες εχουν πιεση και οργη.ετσι ειναι παντου.αν ειναι να στελνουμε επιστολες διαμαρτυριας στον αυτια για να παρουν το μηνυμα αυτοι που πρεπει να το παρουν να το χεσω.δεν απαιτησες αποτελεσματα απο τις σαρδελες.απο ενα ματσο διεθνεις σε ενα διαλυμενο πρωταθλημα χωρις αντιπαλους το απαιτησες.
ας ημασταν ακομα ησυχοι ακομα δονι θα ειχαμε.
Όχι ,είναι αυτό που λέει ο sickbarlow4 έγραψε: η μεση λυση ειναι αυτο που εχουμε τωρα.
θυμήσου τα ευρωπαικά με φενερ με αγιαξ με βιγιαρεαλ κυριως (εκτος του μαλακ@ που πεταξε την κροτιδα) τι κερκιδα ειχαμε. δεν χρειαζεται κροτιδα πυρσος και λειζερ(!!!!) για να κανεις κερκιδαSick Bastard έγραψε:barlow4 έγραψε:ο καθενας με την ιδιοσυγκρασια του.ουτε γερμανοι μπορουμε να γινουμε ουτε αργεντινοι.ειδαμε και το σκουληκι που εκανε copy paste τι κερκιδα τσιρκο εκανε.
η μεση λυση ειναι αυτο που εχουμε τωρα.
στην τελικη τις προαλλες ειδες τι εγινε στη ρομα.ειδες στη ρεαλ τι ξεφωνητο εφαγε ο μουρινιο.απλα ξαφνικα εμεις απο ευρωλιγουρα κοντευουμε να γινουμε πρεσβευτες της ουνεσκο.
οι μεγαλες ομαδες εχουν πιεση και οργη.ετσι ειναι παντου.αν ειναι να στελνουμε επιστολες διαμαρτυριας στον αυτια για να παρουν το μηνυμα αυτοι που πρεπει να το παρουν να το χεσω.δεν απαιτησες αποτελεσματα απο τις σαρδελες.απο ενα ματσο διεθνεις σε ενα διαλυμενο πρωταθλημα χωρις αντιπαλους το απαιτησες.
ας ημασταν ακομα ησυχοι ακομα δονι θα ειχαμε.
Δεν είπα εγώ να γίνουμε Γερμανοί ούτε Αργεντίνοι. Ούτε κι αυτά περί ουνέσκο τα ασπάζομαι. Γενικά δεν μπορώ τόσο πολύ τις εύκολες γενικεύσεις και το τσουβάλιασμα που επιφέρουν. Εγώ μιλάω για ένα γήπεδο ζιγκρα που θα φωνάζει όλο σχεδόν και τα 90'. Τα κορεό και τα παρεό είναι δευτερεύοντα. Τα κοτρώνια, οι αναμένοι πυρσοί και τα σπασμένα γυάλινα μπουκάλια στον κώλο αυτών που τα πετάνε.
Α! Και Σαλπιγγίδη, φέρε πρόταση αυτό το καλοκαίρι και φύγε, δεν παλεύεσαι πλέον.