4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
καθε παιχτης εχει δικαιωμα να ζηταει αυτα που νομιζει οτι αξιζει
καλα κανει και ζηταει 200 και 600 η οσα θελει
το θεμα ειναι ποιος ειναι ο παιχτης για εμας
ειναι ενας παιχτης χωρις τιποτα ιδιαιτερο μια καλη σωματοδομη και μια υποφερτη τεχνικη στην καλυτερη
σαν το κατσικα θα βρεις δεκαδες με τα ιδια λεφτα
δεν θελει να ανανεωσει με τα λεφτα που δινει η παε? καλως
φερνει ενα μικρο ποσο και μας αφηνει σε 10 μερες
αλλιως στην εξεδρα μεχρι το γεναρη
υποχρεωση της παε να εχει βρει ηδη 1 πολυ καλο σεντερ μπακ
και να ψαχνει για ακομα ενα
καλα κανει και ζηταει 200 και 600 η οσα θελει
το θεμα ειναι ποιος ειναι ο παιχτης για εμας
ειναι ενας παιχτης χωρις τιποτα ιδιαιτερο μια καλη σωματοδομη και μια υποφερτη τεχνικη στην καλυτερη
σαν το κατσικα θα βρεις δεκαδες με τα ιδια λεφτα
δεν θελει να ανανεωσει με τα λεφτα που δινει η παε? καλως
φερνει ενα μικρο ποσο και μας αφηνει σε 10 μερες
αλλιως στην εξεδρα μεχρι το γεναρη
υποχρεωση της παε να εχει βρει ηδη 1 πολυ καλο σεντερ μπακ
και να ψαχνει για ακομα ενα
- aisiodoksos
Αυτό που ότι βγαίνει από τα αρδ τα πιστεύουμε χωρίς να κρατάμε καμία πισινή! Για αυτούς που δεν γουστάρουμε τους σταυρωνουμε χωρίς 2η σκέψη...εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αν ανακοινωθεί κάτι θα το μάθουμε από την παε... Όλα τα άλλα είναι θεωρίες..
Υγ. Για άλλη μια φορά..ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΟΣΑΙΤ!!!
aisiodoksos έγραψε:Αυτό που ότι βγαίνει από τα αρδ τα πιστεύουμε χωρίς να κρατάμε καμία πισινή! Για αυτούς που δεν γουστάρουμε τους σταυρωνουμε χωρίς 2η σκέψη...εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αν ανακοινωθεί κάτι θα το μάθουμε από την παε... Όλα τα άλλα είναι θεωρίες..
Τα ραδιοφωνα τα εχω κοψει εδω και χρονια... τα αρδοσαιτ προσπαθησα... αλλα ξανακυλησα...

Φιλε Marley.. ο καθ'ενας εχει δικαιωμα να ζηταει οσα θελει αλλα ετσι κι εμεις εχουμε δικαιωμα να κρινουμε καποιον με βαση αυτα που προσφερει κι αυτα που ζηταει.
Ρε παίδες δυο πουλενάκια είχαμε σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.Ο ένας ο Νίκος ο Καλλές έφυγε, όχι και ο Κατσικάς.
-
Αυτό ακριβώς. ......
ας συγκρίνουμε τους παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση κ όχι αυτούς που παίζουν κατ'αναγκην εκεί. ..... δεν τον πολυπαω τον τζαβελλα, αλλά είναι άδικο αυτό. ... αν είναι έτσι να κρίνουμε κ τον κατσικα σαν αριστερό μπακ
ας συγκρίνουμε τους παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση κ όχι αυτούς που παίζουν κατ'αναγκην εκεί. ..... δεν τον πολυπαω τον τζαβελλα, αλλά είναι άδικο αυτό. ... αν είναι έτσι να κρίνουμε κ τον κατσικα σαν αριστερό μπακ

sic-4 έγραψε:Κι απο τον Κλαους ειναι καλυτερο στοπερ.. αλλα ο Κλαους δεν ειναι στοπερ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Γιώργος κάνει ό,τι του επιτάσσει το συμφέρον του. Προσπαθεί να κερδίσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Ζητάει 200, ο ΠΑΟΚ του δίνει 150 νομίζω ότι θα τα βρούνε στα 175, ή κάπου εκεί κοντά. Δεν συμμερίζομαι τα απωθημένα που πολλοί βγάζετε για τον παίκτη. Δεν κάνει κάτι ανήθικο ή παράνομο. Διαπραγματεύεται. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευθύνη να του τα δώσει, να του τα περιορίσει, ή να ψάξει για άλλες λύσεις.
Όσον αφορά στη προσφορά του, πράγματι δεν ήταν μεγάλη, κατά δε τη δική μου άποψη έχει να δώσει πολλά περισσότερα, αλλά δεν μπορεί να αμοιφθεί βάσει προσδοκιών, αλλά βάσει γεγονότων. Θα δούμε πού θα καταλήξει η μπάλα. Πάντως, σύμφωνα με την φετινή του απόδοση, τον θεωρώ καλύτερο στόπερ από τον Τζαβέλλα. Αν πάρει και περισσότερες ευκαιρίες θα βελτιωθεί κι άλλο.
Απ οτι διαβασα ο ΠΑΟΚ του δινει 150 + 50 για μπονους συμμετοχων + το οτι ανεβασε τη προσφορα του κατα 20. Κι αυτος αρνειται..
Θεωρω οτι βασει της προσφορας και της αξιας του, ειναι ΓΕΛΟΙΟ να αρνειται τετοια προσφορα απο τετοια ομαδα.. Συν του οτι ειναι αχαριστια προς την ομαδα που τον πληρωνε τοσα χρονια για να ξεπερασει τα ψυχολογικα του και να γινει αντρας. Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να παει σε ομαδα καλυτερη του ΠΑΟΚ και δεν πιστευω οτι θα μπορεσει να βρει αυτα τα λεφτα που ζηταει καπου αλλου. Α ξεχασα.. τον περιμενουν πως και πως οι ομαδες της Premier League.. οκ...
Περιμενω απο την ομαδα μου να τον αντιμετωπισει με την ιδια ψυχροτητα και συμφεροντολογισμο (αλλο ο επαγγελματισμος)* που επιδεικνυει αυτος..
* επαγγελματισμος ειναι να προσφερεις 10 και να απαιτεις 10... Να προσφερεις 2, να εχεις παρει 10 και να ζητας αλλα 15 ειναι γελοιοτητα και εκμεταλλευση.
Εγω στην δουλεια μου καθε χρονο αξιολογουμαι με βαση συγκεκριμενα κριτηρια και βαση αυτων πληρωνομαι.
Π.χ Σε ενα εργο που ειμαι υπευθηνος
Παραδοθηκε στην ωρα του? Βαθμος 1-5
Συναδει με τα στανταρ τα οποια συμφωνηθηκαν? Βαθμος 1-5
Ετσι πλεον αντιμετωπιζω και τους ποδοσφαιριστες της ομαδας. Ανανεωση με βαση συγκεκριμενα κριτηρια.
Ποσες συμμετοχες,στατιστικα κτλ κτλ.
Αυτος μπορει να κοστολογει τις ασσιστ πχ παραπανω απο τις κεφαλιες.
Στην δικη μου στρατηγικη ομως (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) αυτο μπορει να προσμετράται διαφορετικα.
Φανταζομαι μεγαλο ρολο στις ανανεωσεις (η μη) παιζει και η εκθεση του προπονητη.
Π.χ Σε ενα εργο που ειμαι υπευθηνος
Παραδοθηκε στην ωρα του? Βαθμος 1-5
Συναδει με τα στανταρ τα οποια συμφωνηθηκαν? Βαθμος 1-5
Ετσι πλεον αντιμετωπιζω και τους ποδοσφαιριστες της ομαδας. Ανανεωση με βαση συγκεκριμενα κριτηρια.
Ποσες συμμετοχες,στατιστικα κτλ κτλ.
Αυτος μπορει να κοστολογει τις ασσιστ πχ παραπανω απο τις κεφαλιες.
Στην δικη μου στρατηγικη ομως (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) αυτο μπορει να προσμετράται διαφορετικα.
Φανταζομαι μεγαλο ρολο στις ανανεωσεις (η μη) παιζει και η εκθεση του προπονητη.
- desperando
- Επικοινωνία:
σημαντικο επεισης γεγονος που καποιοι ξεχνατε ειναι οτι και περσι πριν τελειωσει το πρωταθλημα ο κατσικας διαλαλουσε παντου οτι ειχε προτασεις απο γερμανια και οτι σιγουρα θα εφευγε και θα επαιζε εκει.
δυστυχως το παιδι με το νου του νομιζει οτι ειναι ενα κραμα πουγιολ - μαλντινι και οτι αδικειται στην ελλαδα και στον ΠΑΟΚ.
δεν ειναι κακος παικτης αλλα δεν κανει για ομαδες με την πιεση του ΠΑΟΚ γι αυτο καλο θα ειναι να χωρισουν φετος το καλοκαιρι οι δρομοι μας και να σταματησουμε να κανουμε μπακ του μπακ προσφορες σε παιδακια που δεν εχουν προσφερει σχεδον τιποτα στον ΠΑΟΚ
εξαλλου για τεταρτο αμυντικο πηραμε τον παπαγιανο (δεν το ξερω το παιδι αλλα αν δεν μπορει να σταθει ουτε σαν τεταρτο στοπερ τοτε ο μηχανισμος της ομαδας εχει προβλημα),εκει που ποναμε ειναι στο πρωτο στοπερ που θα κενει και τους αλλους καλυτερους και απο πισω εχουμε βιτορ και τζαβελλα.
δυστυχως το παιδι με το νου του νομιζει οτι ειναι ενα κραμα πουγιολ - μαλντινι και οτι αδικειται στην ελλαδα και στον ΠΑΟΚ.
δεν ειναι κακος παικτης αλλα δεν κανει για ομαδες με την πιεση του ΠΑΟΚ γι αυτο καλο θα ειναι να χωρισουν φετος το καλοκαιρι οι δρομοι μας και να σταματησουμε να κανουμε μπακ του μπακ προσφορες σε παιδακια που δεν εχουν προσφερει σχεδον τιποτα στον ΠΑΟΚ
εξαλλου για τεταρτο αμυντικο πηραμε τον παπαγιανο (δεν το ξερω το παιδι αλλα αν δεν μπορει να σταθει ουτε σαν τεταρτο στοπερ τοτε ο μηχανισμος της ομαδας εχει προβλημα),εκει που ποναμε ειναι στο πρωτο στοπερ που θα κενει και τους αλλους καλυτερους και απο πισω εχουμε βιτορ και τζαβελλα.
Μαζί με τον Κατσικά, γενικά μιλώντας, καλό θα ήταν να τελειώνουμε και με τον Τζαβέλα σαν στόπερ.
Ολα πολυ σωστα!desperando έγραψε:σημαντικο επεισης γεγονος που καποιοι ξεχνατε ειναι οτι και περσι πριν τελειωσει το πρωταθλημα ο κατσικας διαλαλουσε παντου οτι ειχε προτασεις απο γερμανια και οτι σιγουρα θα εφευγε και θα επαιζε εκει.
-
- GiorgosAtha
1 καθαρός CB υψηλού επιπέδου -> Μεταγραφή
1 καθαρός CB βασικός/παρτενέρ του 1ου -> Vitor
1 καθαρός αμυντικός παγκίτης -> "Σουηδός"
2 κατ' ανάγκη CB -> Τζαβέλλας, Σκόνδρας
+
Αρκετοί νεαροί που περιμένουν την ευκαιρία τους -> Ποζαντζίδης, Qose κτλ.
=
ΑΝΤΙΟ...
1 καθαρός CB βασικός/παρτενέρ του 1ου -> Vitor
1 καθαρός αμυντικός παγκίτης -> "Σουηδός"
2 κατ' ανάγκη CB -> Τζαβέλλας, Σκόνδρας
+
Αρκετοί νεαροί που περιμένουν την ευκαιρία τους -> Ποζαντζίδης, Qose κτλ.
=
ΑΝΤΙΟ...
Προσωπικά θεωρώ πως το χειρότερο για κάθε ομάδα είναι να έχει παίκτες που δεν θέλουν να αγωνίζονται με την φανέλα της και έχουν το μυαλό τους αλλού.
Στην περίπτωση του Κατσικά αυτή η απροθυμία του που φαίνεται να υπάρχει συνδυάζεται και με τα περιορισμένα πράγματα που πιστεύω πω μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
Οπότε αν δεν θέλει,ας πάει στην Μπουντεσλίγκα που έχει και προτάσεις (
) και όταν επιστρέψει σε καμιά Αναγέννηση Καρδίτσας τα λέμε.
Στην περίπτωση του Κατσικά αυτή η απροθυμία του που φαίνεται να υπάρχει συνδυάζεται και με τα περιορισμένα πράγματα που πιστεύω πω μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
Οπότε αν δεν θέλει,ας πάει στην Μπουντεσλίγκα που έχει και προτάσεις (

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
'Φαινεται να υπαρχει';;;
Απ'τη μερα που υπεγραψε φερεται σα να μας κανει χαρη που παιζει στον ΠΑΟΚ!
Παρακαλητο μ@υνι,ξινο γ@ μησι...
Βρε αιντε τραβα πισω στην μπαλτζα!!!
Απ'τη μερα που υπεγραψε φερεται σα να μας κανει χαρη που παιζει στον ΠΑΟΚ!
Παρακαλητο μ@υνι,ξινο γ@ μησι...
Βρε αιντε τραβα πισω στην μπαλτζα!!!