Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
η αληθεια ειναι οτι το αγγλακι με πειθει περισσοτερο απο τον τσεχο.....συμμετοχες απο μικρος στη ντερμπυ,ηταν να παρει μεταγραφη στη φουλαμ αλλα ενας σοβαρος τραυματισμος τον πηγε πολυ πισω.....γεματη χρονια περσυ,στη τσαμπιονσιπ,σε μια ομαδα που υποβιβαστηκε.ευκαιρια να αναγεννηθει....κ λογικα με μικρο κοστος 

πάρτε τον marko marin των φτωχών και πάμε καλά
ο αλμπίν δύσκολα
ο άγγλος δεν είναι τπτ ιδιαίτερο
για να δούμε
ο αλμπίν δύσκολα
ο άγγλος δεν είναι τπτ ιδιαίτερο
για να δούμε
[youtube]bPMy-o7VhDw[/youtube]
Βαλε κανενα οπως στο 1.13 να χαζεψουμε τελειως..
[youtube]b1Nwmcgzq28[/youtube]
[youtube]l3S9Nmx-aO4[/youtube]
Βαλε κανενα οπως στο 1.13 να χαζεψουμε τελειως..
[youtube]b1Nwmcgzq28[/youtube]
[youtube]l3S9Nmx-aO4[/youtube]
Μακαρι να ρθουν να μας βγουν και να υπαρχει ομως δυνατοτητα να τους κρατησουμε...
Για κουμαλο δε ειδα πουθενα για οψιον...αντιληφθηκε κανεις κτ αλλο πουθεαν?
Τον Ζεμαν ας μας τον αγορασει ο Ηλιας,,
Για κουμαλο δε ειδα πουθενα για οψιον...αντιληφθηκε κανεις κτ αλλο πουθεαν?
Τον Ζεμαν ας μας τον αγορασει ο Ηλιας,,
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Για να πούμε την αλήθεια η ομάδα δεν έχει πρόβλημα σε καμία από τις γραμμές της εκτός από κέντρο (δεκάρι). Μην ψοφάμε για μεταγραφές έχουμε ήδη παίχτες έστω και από την β' ομάδα.
Γράφω αναλυτικά τους παίχτες που ήδη έχουμε σε κάθε θέση να δείτε ότι είμαστε πλήρεις:
GK: Κρέσιτς, Γλύκος, Γιακουμής
RD: Αποστολόπουλος, Ιντζίδης
CD: Κατσικάς, Μαλεζάς, Κουμαλό
LD: Σταφυλίδης, Λίνο
DM: Γκαρσία, Στάμου, Κίτσιου
CM: Λαζάρ, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς
AM: Γιάννου, Πόποβιτς, Πέλκας
RM: Ρόμπερ
LM: Γεωργιάδης
CF: Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Πέλκας
Αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι οι θέσεις του. Μια χαρά ρόστερ έχουμε. Αν δουλευτεί σωστά είμαστε υψηλό επίπεδο ακόμα και για Europa League. Υπομονή και στήριξη. Μην μιζεριάζουμε και βριζόμαστε μόνοι μας.
Γράφω αναλυτικά τους παίχτες που ήδη έχουμε σε κάθε θέση να δείτε ότι είμαστε πλήρεις:
Αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι οι θέσεις του. Μια χαρά ρόστερ έχουμε. Αν δουλευτεί σωστά είμαστε υψηλό επίπεδο ακόμα και για Europa League. Υπομονή και στήριξη. Μην μιζεριάζουμε και βριζόμαστε μόνοι μας.
ρε φιλε συμφωνω...αλλα μη κοιταμε μονο την ποσοτητα αλλα και την ποιοτητα...
π.χ στο τερμα εισαι ευχαριστημενος?
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Είμαι αν σκεφτείς ότι οι αντιπαλοί μας δεν έχουμε κάνει κινήσεις καν δεν μπορούν :
ΑΕΚ (τίποτα μέχρι στιγμής, έτοιμη για φούντο είναι και με με με έφτασε τα μόλις 6.700 διαρκείας)
ΑΡΗΣ (τα ίδια τίποτα μέχρι στιγμής, δεν έχει παίχτες και προσπαθεί μην φάει την μία προσφυγή μετά την άλλη)
ΠΑΟ (σε καλή κατάσταση με καλές κινήσεις ο μόνος που φαντάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις)
ΟΣΦΠ (μέτρια πράγματα και εκεί, με μεταγραφές τους Μανωλά και Σιόβα και ανανέωση τον Πάντελιτς δεν φαντάζουν τρομερές κινήσεις, αν πάρει πρωτάθλημα θα πάρει λόγο του ομολογουμένως καλού περισυνού του ρόστερ)
Ατρόμητος (καλές κινήσεις δύσκολος αντίπαλος ακόμη μία χρονιά)
Από κει κάτω νέκρα, δεν βλέπω κάποιον που να είναι καλύτερος μας.
Αν δουλευτεί σωστά η ομάδα και παίξει με πάθος και με στήριξη του κόσμου πιστεύω 3 μπορούμε φέτος + Κύπελλο αν όλα πάνε καλά.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τόσο μίσος και τόση απάθεια φέτος; Δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο άσχημα.
ΑΕΚ (τίποτα μέχρι στιγμής, έτοιμη για φούντο είναι και με με με έφτασε τα μόλις 6.700 διαρκείας)
ΑΡΗΣ (τα ίδια τίποτα μέχρι στιγμής, δεν έχει παίχτες και προσπαθεί μην φάει την μία προσφυγή μετά την άλλη)
ΠΑΟ (σε καλή κατάσταση με καλές κινήσεις ο μόνος που φαντάζει αδιαφιλονίκητο φαβορί στις μεταξύ μας αναμετρήσεις)
ΟΣΦΠ (μέτρια πράγματα και εκεί, με μεταγραφές τους Μανωλά και Σιόβα και ανανέωση τον Πάντελιτς δεν φαντάζουν τρομερές κινήσεις, αν πάρει πρωτάθλημα θα πάρει λόγο του ομολογουμένως καλού περισυνού του ρόστερ)
Ατρόμητος (καλές κινήσεις δύσκολος αντίπαλος ακόμη μία χρονιά)
Από κει κάτω νέκρα, δεν βλέπω κάποιον που να είναι καλύτερος μας.
Αν δουλευτεί σωστά η ομάδα και παίξει με πάθος και με στήριξη του κόσμου πιστεύω 3 μπορούμε φέτος + Κύπελλο αν όλα πάνε καλά.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τόσο μίσος και τόση απάθεια φέτος; Δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο άσχημα.
Τον Εττο ξεχασες και ο Sταμου παίζει και CBbaneprelevic361 έγραψε:Για να πούμε την αλήθεια η ομάδα δεν έχει πρόβλημα σε καμία από τις γραμμές της εκτός από κέντρο (δεκάρι). Μην ψοφάμε για μεταγραφές έχουμε ήδη παίχτες έστω και από την β' ομάδα.
αφου φτασαμε σε σημειο να κοιταμε τις μεταγραφες του αρη και του ατρομητου καταλαβαινεις απο μονο σου σε τι σημειο εχουμε φτασει...
εγω φετος θα ειμαι ευχαριστημενος αμα μπουμε στην 5αδα...
ασε που η ιστορια εχει δειξει,οτι οταν παιρνουμε παιχτες αγνωστους το 90% βγαινουν παλτα...
εγω φετος θα ειμαι ευχαριστημενος αμα μπουμε στην 5αδα...
ασε που η ιστορια εχει δειξει,οτι οταν παιρνουμε παιχτες αγνωστους το 90% βγαινουν παλτα...
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ξέρεις πάντα κοιτάγαμε τον Άρη και πάντα αποτελούσε το 1 ένα εχθρό μαζί με ΟΣΦΠ. Μην λέμε ότι θέλουμε. ΠΑΟΚ είμαστε όχι βάζελος να χεζόμαστε για τον Άρη. Για τον Ατρόμητο θα έπρεπε να ενδιαφέρεσε γιατί φέτος σε πήρε δυο φορές συν ότι είναι ο τέταρτος της βαθμολογίας οπότε λογικό είναι να κοιτάμε τι κάνει. Επίσης έχει κάνει τις πιο λογικές και σίγουρες μεταγραφές μέχρι στιγμής.
Δεν κατάλαβα σε τι επίπεδο είμαστε; δηλαδή ποιον θα κοιτάμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
Δεν κατάλαβα σε τι επίπεδο είμαστε; δηλαδή ποιον θα κοιτάμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
οπως λες και εσυ δεν μπορουμε να κοιταξουμε τον ατρομητο την μαντσεστερ θα κοιταξουμε?
για μενα το ροστερ που εβαλες πιο πανω ειναι καλο για μια θεση απο 3-10...
και μην αρχισουμε να φουσκωνουμε τα μυαλα μας με κυπελα και τετοιες βλακειες...
Εγώ σε καμία θέση δεν είμαι ικανοποιημένος πλην των πλάγιων μπακ.markos4 έγραψε:ρε φιλε συμφωνω...αλλα μη κοιταμε μονο την ποσοτητα αλλα και την ποιοτητα...
Τερματοφύλλακες: Κρέσιτς
Αριστερά μπακ: Λίνο, Σταφυλίδης
Δεξιά μπακ: Έτο, Αποστολόπουλος
Σέντερ μπακ: Μαλεζάς, Κουμαλό
Αμυντικά χαφ: Γκαρσία
Κεντρικά χαφ: Λαζάρ, Φωτάκης, Ρομπερ (;)
Επιθετικά χαφ: -
Περιφερειακοί επιθετικοί: Γεωργιάδης, Γιάννου
Επιθετικοί: Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου
Αυτή είναι η ομάδα μας.
Από εκεί και πέρα για να "γεμίσει" το ρόστερ μπορείτε να βάλετε όσα πιτσιρίκια θέλετε, μόνο που ακόμα δεν μας έχουν δείξει αν είναι.. "ταλέντα". Ούτε λόγος για έτοιμους παίκτες.
Από εκεί και πέρα Σάλπι, Έτο και Μαλεζάς είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση λόγω οικονομικού, οπότε...
Το να είστε ευχαριστημένοι από αυτό το ρόστερ, είναι δικαίωμα σας. Αλλά μετά το Μάιο μην διαμαρτύρεστε για την κατρακύλα της ομάδας μας.
- baneprelevic361
- Επικοινωνία:
Ρε μάρκο εγώ τι σου είπα ότι πάμε για πρωτάθλημα. Το Κύπελλο όλες οι ομάδες μπορούν να το κοιτάξουν απλά εμείς σε σχέση με τις άλλες είμαστε σε κάπως καλύτερη μοίρα αυτό λέω ρε. Επίσης πως γίνεται η ΑΕΚ που δεν έχει ούτε την μισή από την ομάδα μας να έχει 6.700 διαρκείας και εμείς 2.770; Ε αυτό ρωτάω.markos4 έγραψε:οπως λες και εσυ δεν μπορουμε να κοιταξουμε τον ατρομητο την μαντσεστερ θα κοιταξουμε?
Δηλαδή συγγνώμη πότε τα τελευταία χρόνια εκτός από το 2009-10 πήγαμε για πρωτάθλημα; Α το 1986 και το 1988 νομίζω. Δεν είπα ότι έχουμε ομαδάρα απλά δεν είμαστε τόσο άσχημα καλούτσικα είμαστε. Να μάθουμε πρώτα να εκτιμάτε γιατί μπορούν να έρθουν και χειρότερα και να αναπολούμε αυτούς τους παίχτες.
συμφωνω σε ολα....gika έγραψε:Εγώ σε καμία θέση δεν είμαι ικανοποιημένος πλην των πλάγιων μπακ.markos4 έγραψε:ρε φιλε συμφωνω...αλλα μη κοιταμε μονο την ποσοτητα αλλα και την ποιοτητα...
Τερματοφύλλακες: Κρέσιτς
Αριστερά μπακ: Λίνο, Σταφυλίδης
Δεξιά μπακ: Έτο, Αποστολόπουλος
Σέντερ μπακ: Μαλεζάς, Κουμαλό
Αμυντικά χαφ: Γκαρσία
Κεντρικά χαφ: Λαζάρ, Φωτάκης, Ρομπερ (;)
Επιθετικά χαφ: -
Περιφερειακοί επιθετικοί: Γεωργιάδης, Γιάννου
Επιθετικοί: Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου
Αυτή είναι η ομάδα μας.
Από εκεί και πέρα για να "γεμίσει" το ρόστερ μπορείτε να βάλετε όσα πιτσιρίκια θέλετε, μόνο που ακόμα δεν μας έχουν δείξει αν είναι.. "ταλέντα". Ούτε λόγος για έτοιμους παίκτες.
Από εκεί και πέρα Σάλπι, Έτο και Μαλεζάς είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση λόγω οικονομικού, οπότε...
Το να είστε ευχαριστημένοι από αυτό το ρόστερ, είναι δικαίωμα σας. Αλλά μετά το Μάιο μην διαμαρτύρεστε για την κατρακύλα της ομάδας μας.