Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Ε, όχι και να μην πάρουμε κανέναν! Έχουμε ένα εξτρέμ (Γεωργιάδη) ΜΟΝΟ και έναν που κατ' ανάγκη παίζει ως εξτρέμ, χωρίς να είναι (Σαλπι). Αν κάποιος απ' αυτούς έχει κάρτες ή τραυματιστεί (καλή ώρα τώρα) ή κουραστεί (θα συμβεί άμεσα) ποιος θα τον αντικαταστήσει;
Δεν βγαίνει η σεζόν με ένα εξτρέμ, ιδίως όταν κυνηγάς ακόμη 3 στόχους!
Δεν βγαίνει η σεζόν με ένα εξτρέμ, ιδίως όταν κυνηγάς ακόμη 3 στόχους!
Και όσο για το άρθρο για τον Σηφάκη, είναι τουλάχιστον γελοίο...
Στον τίτλο γράφει: Συμφώνησε με Σηφάκη ο ΠΑΟΚ
μετά συνεχίζει: Ο Σηφάκης είναι ο διακαής πόθος στην θέση του τερματοφύλακα για τους παράγοντες του ΠΑΟΚ...
και κλείνει: Ο τερματοφύλακας του Άρη σύμφωνα με πληροφορίες πάντα του difernews.gr, έχει κάνει περισσότερες από μία συναντήσεις με παράγοντες του ΠΑΟΚ.
Στο τέλος θα γράψει πως ο Σηφάκης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ
.
μετά συνεχίζει: Ο Σηφάκης είναι ο διακαής πόθος στην θέση του τερματοφύλακα για τους παράγοντες του ΠΑΟΚ...
και κλείνει: Ο τερματοφύλακας του Άρη σύμφωνα με πληροφορίες πάντα του difernews.gr, έχει κάνει περισσότερες από μία συναντήσεις με παράγοντες του ΠΑΟΚ.
Στο τέλος θα γράψει πως ο Σηφάκης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ

- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη μιλας για κριτικη που κανεις να σου κανω και εγω λιγο, επειδη μιλας οτι ο παικτης δεν ειναι για τον ασβεστη, εχεις δει τους ακραιους μας να παιζουν ασβέστη? ο μπολονι τους θελει ως ακραίους επιθετικους και οχι ως ακραια χαφ γι αυτο και δεν χρησιμοποιει τον ρομπερ, γιατι ο ρομπερ ειναι παικτης που παιζει πανω στον ασβεστι και δεν μπορει να παιξει ως ακραιος επιθετικοςAgapoulas έγραψε:Ποιος Λεαλ ρε παιδιά θα πάρεις παίχτη αργό και βαρύ που δεν μαρκάρει και δεν σκοράρει και σου κάνει και λιγες ασιστς και έχει ιστορικό με τραυματισμούς είναι και 30χρονών να τον βάλεις πάνω στην γραμμή και πάνω στον ασβέστη? Αποκλείεται.
Δεν νομίζω να υπάρχει καν Λεαλ απλά είναι η γνωστή μέθοδος Βρύζα που ενώ μιλάει με άλλους βγάζει στην δημοσιότητα άλλους για να παραπλανήσει τα ΑΡΔ. Είναι έγκλημα ο Λεάλ στην γραμμή και λίγος για τον ΠΑΟΚ. Όχι πως ο Λεοναρντο είναι κανένας παικταράς. @@μέντολες είναι. Απλά ο Λεονάρντο θα σου κάνει και 6-7 γκολ την χρόνιά και άλλες τόσες ασσιστς και μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς ο παίκτης στην γραμμή. Ο ΠΑΟΚ στην γραμμή φέτος έχει ταχύτητα, αν πάρεις τον Λεαλ γυρνάς σε εποχές Σορλέν στην γραμμή με την διαφορά ότι ο Σορλέν ήταν καλύτερος αμυντικά.
Αν είναι να έχω δύο τεχνικούς διευθυντές για να παίρνω τον Λεάλ στην γραμμή … χρειάζομαι τότε τουλάχιστον άλλους 4 τεχνικούς διευθυντές για να δω xtrem παίχτη εκεί…
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτος που εχει μπει στον λογαριασμο του Τζοσουα και γραφει να βγει και να αφησει τον κανονικο τζοσουα να γραψειjoshua έγραψε:Δεν νομιζω οτι ειπε κανεις ποτε οτι ο Λεαλ ειναι ο Μεσι, αλλα απο αυτο το σημειο μεχρι και να τον θαβουμε υπαρχει αποσταση.Εχει περισσοτερα γκολ ανα παιχνιδι και απο τον λεοναρντο και απο τον βιερινια στην καριερα του και μπορει να μην ειναι καθαρο εξτρεμ αλλα μην ειστε σιγουροι οτι αποκταται γι'αυτη τη θεση.Ο Μπολονι ψαχνει για παικτη που να μπορει να παιξει σε παραπανω της μιας θεσης, καθως το κενο στον επιτελικο ειναι ισως μεγαλητερο απο αυτο του εξτρεμ και ο Λεαλ ειναι μια χαρα παικτης για αντι-ιβιτς που επιπλεον μπορει να βοηθησει σε παιχνιδια,κυριως μεσα στη τουμπα και στα πλαγια.Εκτος εδρας ο Γεωργιαδης ειναι μια χαρα στον ασβεστη.Να τονισω επισης για αλλη μια φορα οτι το ποσο που διθετουμε δεν ξεπερναει αυτο της αμοιβης του ρομπερ και του παπαζογλου και ειναι μικροτερο αυτης του Φωτακη.Τι ακριβως περιμενετε να βρουν με αυτα τα δεδομενα?

Οχι φιλε μου, εγω ειμαι και δεν εχω αλλαξει αποψεις, απλα καθε φορα προσπαθω να ξερω που παταω και που βρισκομαι.Οταν τα προηγουμενα χρονια με προυπολογισμους ανω των 20μυριων, αντι να κανουμε 2-3 ποιοτικες πινελιες στο ροστερ καθε χρονο,οπως ζητουσε και ο Σαντος, εμεις καναμε 12 μεταγραφες παικτων τυπου φιλομενο,αμπουμπακαρι και μουν τοτε ναι φωναζα και αλλοι μου ελεγαν οτι γεμιζουμε το ροστερ, ασχετα αν μετα παλευαμε να το αδειασουμε διώχνοντας αυτους που μολις ειχαμε παρει.Τωρα που τα οικονομικα μας ειναι τραγικα ειναι καθολα λογικο να κινουμαστε για λιγους,οικονομικους και οσο το δυνατον γνωστους παικτες.Βεβαια τωρα ξαφνικα καποιοι θελουν λιγους και ακριβους... 

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
τελικα obane ειχες δικιο στα λεγομενα σου
"Δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδας 24 Ιαν. 2012 17:12 - Από
Η συμμετοχή του Ατρομήτου στα πλέι οφ της Super League είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Περιστερίου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης. Τι είπε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και γιατί θεωρεί τον αθηναϊκό σύλλογο αδικημένο στην διοργάνωση του Κυπέλλου
Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει φέτος την ευκαιρία να λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πλέι οφ της Super League δεν αφήνει αδιάφορο τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Γιώργο Δώνη.
"Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα γιατί είναι φέτος η μεγάλη μας ευκαιρία να μπούμε για πρώτη φορά στη ιστορία μας στα πλέι οφ", είπε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου και πρόσθεσε:
"Σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου είναι ένας τίτλος με τη διαφορά όμως ότι ενώ εμείς πέρσι σεβαστήκαμε το θεσμό όλοι αυτοί που τον διοργανώνουν εξακολουθούν να μην μας σέβονται!. Όποιοι παίκτες μας ωστόσο και αν αγωνιστούν αύριο περιμένω να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ".
* Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Απόστολος Αργυρός, έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προοδευτική.

"Δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα"
Ποδόσφαιρο, Κύπελλο Ελλάδας 24 Ιαν. 2012 17:12 - Από
Η συμμετοχή του Ατρομήτου στα πλέι οφ της Super League είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Περιστερίου σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Δώνης. Τι είπε για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ και γιατί θεωρεί τον αθηναϊκό σύλλογο αδικημένο στην διοργάνωση του Κυπέλλου
Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος έχει φέτος την ευκαιρία να λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πλέι οφ της Super League δεν αφήνει αδιάφορο τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Γιώργο Δώνη.
"Εμείς δίνουμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα γιατί είναι φέτος η μεγάλη μας ευκαιρία να μπούμε για πρώτη φορά στη ιστορία μας στα πλέι οφ", είπε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου και πρόσθεσε:
"Σίγουρα ο θεσμός του κυπέλλου είναι ένας τίτλος με τη διαφορά όμως ότι ενώ εμείς πέρσι σεβαστήκαμε το θεσμό όλοι αυτοί που τον διοργανώνουν εξακολουθούν να μην μας σέβονται!. Όποιοι παίκτες μας ωστόσο και αν αγωνιστούν αύριο περιμένω να κάνουν μεγάλη προσπάθεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ".
* Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Απόστολος Αργυρός, έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προοδευτική.
Ρε φίλε βάλτον και αμυντικό χαφ και τερματοφύλακα αλλά είναι αργός ο Λεαλ και δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται να έρθει. Αν έρθει το συζητάμε αλλά από την στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είπαν δεν τρέχει τίποτα εμείς γιατί μιλάμε για Λεαλ δεν κατάλαβα. Τεχνίτη και αργό και βαρύ κορμί δεν μου αρέσει να βλέπω πάνω στην γραμμή και ειδικά στον ΠΑΟΚ. Ο Καλύτερος παίχτης στον εργοτέλη αυτή την στιγμή είναι ο Φραγκουλάκης πάρε και αυτόν αφού σου αρέσει ο Λεαλ. Μετά από έξι μήνες θα συζητάτε μετά γιατί κάθετε στο συμβόλαιο του ο Λεαλ και δεν φεύγει από τον ΠΑΟΚ…άσε το είδαμε το έργο…desperando έγραψε:επειδη μιλας για κριτικη που κανεις να σου κανω και εγω λιγο, επειδη μιλας οτι ο παικτης δεν ειναι για τον ασβεστη, εχεις δει τους ακραιους μας να παιζουν ασβέστη? ο μπολονι τους θελει ως ακραίους επιθετικους και οχι ως ακραια χαφ γι αυτο και δεν χρησιμοποιει τον ρομπερ, γιατι ο ρομπερ ειναι παικτης που παιζει πανω στον ασβεστι και δεν μπορει να παιξει ως ακραιος επιθετικοςAgapoulas έγραψε:Ποιος Λεαλ ρε παιδιά θα πάρεις παίχτη αργό και βαρύ που δεν μαρκάρει και δεν σκοράρει και σου κάνει και λιγες ασιστς και έχει ιστορικό με τραυματισμούς είναι και 30χρονών να τον βάλεις πάνω στην γραμμή και πάνω στον ασβέστη? Αποκλείεται.
Δεν νομίζω να υπάρχει καν Λεαλ απλά είναι η γνωστή μέθοδος Βρύζα που ενώ μιλάει με άλλους βγάζει στην δημοσιότητα άλλους για να παραπλανήσει τα ΑΡΔ. Είναι έγκλημα ο Λεάλ στην γραμμή και λίγος για τον ΠΑΟΚ. Όχι πως ο Λεοναρντο είναι κανένας παικταράς. @@μέντολες είναι. Απλά ο Λεονάρντο θα σου κάνει και 6-7 γκολ την χρόνιά και άλλες τόσες ασσιστς και μπορεί να παίξει αξιοπρεπώς ο παίκτης στην γραμμή. Ο ΠΑΟΚ στην γραμμή φέτος έχει ταχύτητα, αν πάρεις τον Λεαλ γυρνάς σε εποχές Σορλέν στην γραμμή με την διαφορά ότι ο Σορλέν ήταν καλύτερος αμυντικά.
Αν είναι να έχω δύο τεχνικούς διευθυντές για να παίρνω τον Λεάλ στην γραμμή … χρειάζομαι τότε τουλάχιστον άλλους 4 τεχνικούς διευθυντές για να δω xtrem παίχτη εκεί…
ΥΓ. Μπράβο Κονδορα τα είπες όλα και ο Τσοσουά δίκιο και εσύ Ντεσπεραντο δεν έχεις και άδικο σαν ιδέα αλλά δεν μου αρέσει ο παικτης εμένα και οποιος καεί φυσάει και το γιαουρτι
joshua άσε τα σάπια και πες τι παίρνεις τις τελευταίες μέρες. Μήπως άλλαξες το κουτάκι με τις apaisiodox-ines με aisiodox-ines?joshua έγραψε:Οχι φιλε μου, εγω ειμαι και δεν εχω αλλαξει αποψεις, απλα καθε φορα προσπαθω να ξερω που παταω και που βρισκομαι.Οταν τα προηγουμενα χρονια με προυπολογισμους ανω των 20μυριων, αντι να κανουμε 2-3 ποιοτικες πινελιες στο ροστερ καθε χρονο,οπως ζητουσε και ο Σαντος, εμεις καναμε 12 μεταγραφες παικτων τυπου φιλομενο,αμπουμπακαρι και μουν τοτε ναι φωναζα και αλλοι μου ελεγαν οτι γεμιζουμε το ροστερ, ασχετα αν μετα παλευαμε να το αδειασουμε διώχνοντας αυτους που μολις ειχαμε παρει.Τωρα που τα οικονομικα μας ειναι τραγικα ειναι καθολα λογικο να κινουμαστε για λιγους,οικονομικους και οσο το δυνατον γνωστους παικτες.Βεβαια τωρα ξαφνικα καποιοι θελουν λιγους και ακριβους...

Χαχαχαχαχαχαχχα....γελοίο άρθρο όντως...kondoras έγραψε:Και όσο για το άρθρο για τον Σηφάκη, είναι τουλάχιστον γελοίο...
Στο τέλος θα γράψει πως ο Σηφάκης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Αισιοδοξος οταν τους βλεπω, ενω γνωριζαν απο το καλοκαιρι και ειδικα μετα το φιασκο Φλωριδη, οτι η πωληση Βιερινια τον γεναρη θα ειναι μονοδρομος,να μην εχουν ουσιαστικα κανει την παραμικρη προεργασια για αντικαταστατη και να ψαχνονται τελευταια στιγμη,οχι δεν ειμαι,απλα βρισκομαι σε κατασταση αναμονης.arrwstos έγραψε:joshua άσε τα σάπια και πες τι παίρνεις τις τελευταίες μέρες. Μήπως άλλαξες το κουτάκι με τις apaisiodox-ines με aisiodox-ines?joshua έγραψε:Οχι φιλε μου, εγω ειμαι και δεν εχω αλλαξει αποψεις, απλα καθε φορα προσπαθω να ξερω που παταω και που βρισκομαι.Οταν τα προηγουμενα χρονια με προυπολογισμους ανω των 20μυριων, αντι να κανουμε 2-3 ποιοτικες πινελιες στο ροστερ καθε χρονο,οπως ζητουσε και ο Σαντος, εμεις καναμε 12 μεταγραφες παικτων τυπου φιλομενο,αμπουμπακαρι και μουν τοτε ναι φωναζα και αλλοι μου ελεγαν οτι γεμιζουμε το ροστερ, ασχετα αν μετα παλευαμε να το αδειασουμε διώχνοντας αυτους που μολις ειχαμε παρει.Τωρα που τα οικονομικα μας ειναι τραγικα ειναι καθολα λογικο να κινουμαστε για λιγους,οικονομικους και οσο το δυνατον γνωστους παικτες.Βεβαια τωρα ξαφνικα καποιοι θελουν λιγους και ακριβους...
Εγώ επιμένω. Να μη γίνει καμία μεταγραφή μέχρι να εξοφληθούν όλοι οι παίχτες.
Κι εγω θα προτιμούσα να βγεί κουτσά-στραβά η χρονιά με το υπάρχον ρόστερ + τους πιτσιρικάδες. Μπορούν να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Δε θα ήθελα να φορτωθούμε κάποιον μέτριο παίχτη για 1,5 χρόνο. Μεταγραφές το καλοκαίρι. Οχι όμως στα τέλη Αυγούστου!
Σωστός είσαι αδερφέ, όσα λες τελευταία με καλύπτουν απόλυτα.joshua έγραψε:Αισιοδοξος οταν τους βλεπω, ενω γνωριζαν απο το καλοκαιρι και ειδικα μετα το φιασκο Φλωριδη, οτι η πωληση Βιερινια τον γεναρη θα ειναι μονοδρομος,να μην εχουν ουσιαστικα κανει την παραμικρη προεργασια για αντικαταστατη και να ψαχνονται τελευταια στιγμη,οχι δεν ειμαι,απλα βρισκομαι σε κατασταση αναμονης.arrwstos έγραψε:joshua άσε τα σάπια και πες τι παίρνεις τις τελευταίες μέρες. Μήπως άλλαξες το κουτάκι με τις apaisiodox-ines με aisiodox-ines?joshua έγραψε:Οχι φιλε μου, εγω ειμαι και δεν εχω αλλαξει αποψεις, απλα καθε φορα προσπαθω να ξερω που παταω και που βρισκομαι.Οταν τα προηγουμενα χρονια με προυπολογισμους ανω των 20μυριων, αντι να κανουμε 2-3 ποιοτικες πινελιες στο ροστερ καθε χρονο,οπως ζητουσε και ο Σαντος, εμεις καναμε 12 μεταγραφες παικτων τυπου φιλομενο,αμπουμπακαρι και μουν τοτε ναι φωναζα και αλλοι μου ελεγαν οτι γεμιζουμε το ροστερ, ασχετα αν μετα παλευαμε να το αδειασουμε διώχνοντας αυτους που μολις ειχαμε παρει.Τωρα που τα οικονομικα μας ειναι τραγικα ειναι καθολα λογικο να κινουμαστε για λιγους,οικονομικους και οσο το δυνατον γνωστους παικτες.Βεβαια τωρα ξαφνικα καποιοι θελουν λιγους και ακριβους...
Εγώ πάλι λέω πως παίχτες που μας κάνουν τους υπογράφεις τώρα για του χρόνου.Η μόνη θέση που πρέπει να κάνουμε κίνηση είναι του κόφτη!
Υ.Γ. Μην πάμε σε καινούρια υπερβολή,καλοκαίρι φεύγουν 4 και του χρόνου Λίνο,Γκαρσία θα κάνουν χειρότερο πρωτάθλημα θα καλυφθούν αυτές οι απώλειες με μικρούς;Ο Λάζλο λέει πως 2-3 νέοι θα ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.Θα κάνουμε 4+εξτρέμ+κόφτη δηλαδή 6 μεταγραφές από το πάνω ράφι;Ούτε αυτό γίνεται γι' αυτό να δούμε αν μπορούμε να κλείσουμε για του χρόνου παίκτες που τους έχουμε δει και παίρνουν λίγα!
Υ.Γ. Μην πάμε σε καινούρια υπερβολή,καλοκαίρι φεύγουν 4 και του χρόνου Λίνο,Γκαρσία θα κάνουν χειρότερο πρωτάθλημα θα καλυφθούν αυτές οι απώλειες με μικρούς;Ο Λάζλο λέει πως 2-3 νέοι θα ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.Θα κάνουμε 4+εξτρέμ+κόφτη δηλαδή 6 μεταγραφές από το πάνω ράφι;Ούτε αυτό γίνεται γι' αυτό να δούμε αν μπορούμε να κλείσουμε για του χρόνου παίκτες που τους έχουμε δει και παίρνουν λίγα!