18. Γιώργος Φωτάκης
Re: 18. Γιώργος Φωτάκης
Eμένα πάντως με ανησυχεί αυτος ο αρνητισμος!!lefis έγραψε:το ότι εισαι αρνητικος σχεδον με ολους και με ολα γυρω απο τον ΠΑΟΚ εσενα δεν σε ανησυχει;joshua έγραψε:Το ότι ο φωτακης και μάλιστα δικαιολογημένα, έχει γίνει τόσο σημαντικός για την ομάδα δεν σας ανησυχεί;
Να το έλεγες ρε μεγάλε αυτό περυσι ή προπερσυ να πω οκ.
Αλλά ο Φωτακης αυτη τη στιγμή ειναι σε καλή κατάσταση , παιζει στην Εθνική Ελλάδος και ειναι παραδεκτό απο όλους οτι βρισκεται σε καλή κατάσταση. Ειναι ευνοικη η φαση...Γιατί να με ανησυχεί το οτι ειναι απαραίτητος? Δηλαδή μια ζωή είχα χαφάρες στην ομάδα και θα ανησυχησω τώρα με την αναγκαιότητα του Φωτάκη?
Η θα ανησυχήσω επειδή το ροστερ ειναι "φτωχο" με αποτέλεσμα ο Φωτάκης να ειναι απαραίτητο? Στα λεει και στα εξηγει μια χαρα και ο Μοικανος .
Και ποιος ο λόγος να ξανανακαλύπτουμε το τροχο κάθε φορά?
Και ποιος ο λόγος "εμμεσα" να μειώσω έναν παικτη μου που εχει δώσει πολλά στην ομάδα, δε παραπονέθηκε ποτε για τιποτα και ειναι υποδειγμα επαγγελματία? Ιδιως τωρα που ειναι σε καλή φάση?? Πριν απο ντερμπυ?
Ακομα και ο Μπολονι το ειπε 3-4 φορες το καλοκαιρι, γκρινιαξε για το ροστερ, αλλά τώρα στρωθηκε και παλευει με αυτο που εχει. Εμεις μονο εχουμε παρει θεση εισαγγελεα και το ενα μας βρωμαει το αλλο μας ξινιζει.
Δεν ειμαι ουτε Μαντσεστερ ουτε Μπαρτσελονα να εχω 3 ισάξιες ενδεκάδες.
ΠΑΟΚ ειμαι και εχω μαθει να ζω με τις ανησυχιες μου.
ΥΓ: O βαζελος πρεπει να ανησυχει τη Κυριακή, όχι εγώ.
obanebane έγραψε:Εγω διαφωνω,δηλαδη πλην βιτολο ποιον χασαμε και ειναι περιορισμενες οι δυνατοτητες στο κεντρο σε σχεση με αλλα χρονια?
Το οτι εχουν παρει καποια χρονια στις πλατες τους ο γκαρσια και ο ιβιτς σε αυτο ναι συμφωνω,αλλα φετος προστεθηκαν λαζαρ που ειναι πολυ θετικος και απο εδω και περα θα ειναι σιγουρα καλυτερος.
Και ο σπαντατσιο που ακομα δεν τον εχουμε δει και ηρθε στην ομαδα αργα μεν με καλο βιογραφικο δε.
Οποτε λιγη υπομονη δεν βλαπτει,γιατι καποιοι σε λιγο βλεπω να αρχισουν τα με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.
Μα και εγω αυτο εύχομαι,να βρεθεί ικανός αντικαταστάτης του Ίβιτς και του Γκαρσια περασμένων ετών, να βγει ο λαζαρ πιθανότατα καλύτερος αντισορλεν, για να επανέλθει και ο ΠΑΟΚ ποιοτικά στον άξονα σε επίπεδα περασμένων ετών, όπου παίκτες Όπως ο φωτακης και ο μπαλαφας δεν ήταν το ίδιο κομβικοι.
Ο Φωτάκης είναι ο μοναδικός παίκτης στην ομάδα που παίζει (ασχέτως απόδοσης) σε 3 θέσεις.
Όπου τον βάζει ο προπονητής, παίζει και προσπαθεί για το καλύτερο..
Λέμε για πέρσι, δηλ στην Τουρκία με την Φενερ δεν είχε παίξει καλά ?
Φέτος όμως είναι ανεβασμένος πολύ ...
Όπου τον βάζει ο προπονητής, παίζει και προσπαθεί για το καλύτερο..
Λέμε για πέρσι, δηλ στην Τουρκία με την Φενερ δεν είχε παίξει καλά ?
Φέτος όμως είναι ανεβασμένος πολύ ...
η διαφωνία μου μαζι σου στο θεμα φωτακη ειναι οτι εμφανως ο φωτακης εχει ανεβει και οχι οτι το επιπεδο της ομαδας εχει πεσει.joshua έγραψε:obanebane έγραψε:Εγω διαφωνω,δηλαδη πλην βιτολο ποιον χασαμε και ειναι περιορισμενες οι δυνατοτητες στο κεντρο σε σχεση με αλλα χρονια?
Το οτι εχουν παρει καποια χρονια στις πλατες τους ο γκαρσια και ο ιβιτς σε αυτο ναι συμφωνω,αλλα φετος προστεθηκαν λαζαρ που ειναι πολυ θετικος και απο εδω και περα θα ειναι σιγουρα καλυτερος.
Και ο σπαντατσιο που ακομα δεν τον εχουμε δει και ηρθε στην ομαδα αργα μεν με καλο βιογραφικο δε.
Οποτε λιγη υπομονη δεν βλαπτει,γιατι καποιοι σε λιγο βλεπω να αρχισουν τα με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω.
Μα και εγω αυτο εύχομαι,να βρεθεί ικανός αντικαταστάτης του Ίβιτς και του Γκαρσια περασμένων ετών, να βγει ο λαζαρ πιθανότατα καλύτερος αντισορλεν, για να επανέλθει και ο ΠΑΟΚ ποιοτικά στον άξονα σε επίπεδα περασμένων ετών, όπου παίκτες Όπως ο φωτακης και ο μπαλαφας δεν ήταν το ίδιο κομβικοι.
Και κατι τελευταιο ...
Ειναι ο παικτης που τον εχουν εμπιστευθει και ο Σαντος και ο Μπολονι... Ειναι φιλοτιμος , εργατικος , δεν δημιουργει ποτε προβληματα και ουτε εχει καβαλησει κανα καλαμι (βλ. Κουτσια )
Απο εκει και περα και αυτος ακομα βελτιωνεται χρονο με τον χρονο...
Αλλωστε το παληκαρι με τον Δωνη και τον Χατζαρα ηταν .... Ποιες ηταν οι ποδοσφαιρικες του παραστασεις και εμπειριες ????
Απο το Αιγαλεω , στη Λαρισα ...
Και ξαφνικα , στον ΠΑΟΚ του Σαντος , σε Ευρωπη καθε χρονο , με μεγαλα ματς στο εσωτερικο και με ενα κοσμο ακρως απαιτητικο και με υψηλες προσδοκιες ...
Εγω θα πω , και παλι καλα που ανθρωπος εχει ανταποκριθει στις προσδοκιες των προπονητων και της ομαδας και κανει συνεχως βηματα βελτιωσης ...
Μακαρι να ηταν ο Ινιεστα , αλλα δεν ειναι ... Οπως και εμεις δεν ειμαστε Μπαρτσα...
Ειναι ο παικτης που τον εχουν εμπιστευθει και ο Σαντος και ο Μπολονι... Ειναι φιλοτιμος , εργατικος , δεν δημιουργει ποτε προβληματα και ουτε εχει καβαλησει κανα καλαμι (βλ. Κουτσια )
Απο εκει και περα και αυτος ακομα βελτιωνεται χρονο με τον χρονο...
Αλλωστε το παληκαρι με τον Δωνη και τον Χατζαρα ηταν .... Ποιες ηταν οι ποδοσφαιρικες του παραστασεις και εμπειριες ????
Απο το Αιγαλεω , στη Λαρισα ...
Και ξαφνικα , στον ΠΑΟΚ του Σαντος , σε Ευρωπη καθε χρονο , με μεγαλα ματς στο εσωτερικο και με ενα κοσμο ακρως απαιτητικο και με υψηλες προσδοκιες ...
Εγω θα πω , και παλι καλα που ανθρωπος εχει ανταποκριθει στις προσδοκιες των προπονητων και της ομαδας και κανει συνεχως βηματα βελτιωσης ...
Μακαρι να ηταν ο Ινιεστα , αλλα δεν ειναι ... Οπως και εμεις δεν ειμαστε Μπαρτσα...
ετσι ειναι ειναι πολυ διαφορετικο να ξερεις οτι σε εμπιστευονται....και οχι να παιζεις με το αγχος οτι στην πρωτη στραβη θα φας παγκο....για μενα ο φωτακης ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο...υπερχρησιμο ομως..
ΧΑΧΑ πραγματικά, έχει αφησει απο υπονοούμενα εως χολή σε κάθε thread εδω μέσα!!lefis έγραψε:το ότι εισαι αρνητικος σχεδον με ολους και με ολα γυρω απο τον ΠΑΟΚ εσενα δεν σε ανησυχει;joshua έγραψε:Το ότι ο φωτακης και μάλιστα δικαιολογημένα, έχει γίνει τόσο σημαντικός για την ομάδα δεν σας ανησυχεί;
Σκουλίκι νάταν, πιο διακριτικά θα τόκανε...
Τέσπα, εμένα δε με ανησυχεί το ότι ένας παίχτης είναι σημαντικός, με ανησυχεί όταν ΔΕΝ είναι..(ΕΛΕΟΣ)
Εδώ σε λίγο τον Σαντος θα ανησυχεί όταν χτυπάει...
- Emprostisghsoitrelamenoi
- ΑποστόληςΑ
Γεια σου Γιώργαρε! Μια φωτοβολίδα δική σου την Κυριακή και μια - δυο assist και τους τελειώσαμε!
Δε χαλαρώνεις λίγο με τους χαρακτηρισμούς αδερφέ?eleos έγραψε:ΧΑΧΑ πραγματικά, έχει αφησει απο υπονοούμενα εως χολή σε κάθε thread εδω μέσα!!lefis έγραψε:το ότι εισαι αρνητικος σχεδον με ολους και με ολα γυρω απο τον ΠΑΟΚ εσενα δεν σε ανησυχει;joshua έγραψε:Το ότι ο φωτακης και μάλιστα δικαιολογημένα, έχει γίνει τόσο σημαντικός για την ομάδα δεν σας ανησυχεί;
Σκουλίκι νάταν, πιο διακριτικά θα τόκανε...
Τέσπα, εμένα δε με ανησυχεί το ότι ένας παίχτης είναι σημαντικός, με ανησυχεί όταν ΔΕΝ είναι..(ΕΛΕΟΣ)
Εδώ σε λίγο τον Σαντος θα ανησυχεί όταν χτυπάει...
Ο ρεάλισμός δεν ειναι χολή.
Ο Φωτάκης ειναι εργαλείο και πολυ συμπαθής παίχτης......αυτον έχουμε αυτον βάζουμε αλλά το οτι είναι σημαντικός για την ομάδα το εχει κερδίσει με το σπαθί του το παλληκάρι αλλά και γιατί σαν ομάδα υστερούμε σημαντικά στη θέση μου πάιζει....και θα έπρεπε να είχαμε κάποιον πολλές κλασεις στη συγκεκριμένη.
Το πιο ευχάριστο από όλα όμως ειναι ότι είναι Ελληνόπουλο και παίζει και στην Εθνική.
διαφωνώ με τον joshua ομος το οτι ολους τους εχετε βγαλει σκουλικια και κραχτες επειδή λενε αυτο που πιστεύουν εχει κουράσει.
Για μενα ο φωτακης ειναι βασικότατος στον ΠΑΟΚ, για το joshua μπορει να τον ανυσηχει..... οπος με ανησυχήσει εμενα οτι ο μπαλαφας πληρώνετε 5 χρονια στον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστής , εσας μπορει κατι αλλο.
Έχουμε γινει ενας λαος πρόβατο πια αν κραξει καποιος αμεσος δεν αγαπαει την ομαδα. ελεος.
Για μενα ο φωτακης ειναι βασικότατος στον ΠΑΟΚ, για το joshua μπορει να τον ανυσηχει..... οπος με ανησυχήσει εμενα οτι ο μπαλαφας πληρώνετε 5 χρονια στον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστής , εσας μπορει κατι αλλο.
Έχουμε γινει ενας λαος πρόβατο πια αν κραξει καποιος αμεσος δεν αγαπαει την ομαδα. ελεος.
Δεν νομιζω οτι ειπε καποιος τον jos αλλοθρησκο,απλα καποιοι διαφωνουν εντονα μαζι του και καποιοι αλλοι απλα διαφωνουν