Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Πρώτη επιλογή πληροφορική απθ δηλαδή?
Και εγώ εκεί είμαι... αλλά εγώ είμαι και πολύτεκνος οπότε στο χαλαρό περνάω με το σημερινό βαθμό...
δεδομένου του 20 στο αοδέ και του 19-20 στον προγραμματισμό
Και εγώ εκεί είμαι... αλλά εγώ είμαι και πολύτεκνος οπότε στο χαλαρό περνάω με το σημερινό βαθμό...
δεδομένου του 20 στο αοδέ και του 19-20 στον προγραμματισμό
....ή Οικονομικά στο ΑΠΘ ή ΗΜΜΥ ή Μαθηματικό στο ΑΠΘ..
Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα...
Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα...
Τελικά ακυρώθηκε η απόφαση που έλεγε ότι ακυρώνεται του Γ4 της φυσικής...!
Θα μετρήσει κανονικά για 7 μόρια.
Θα μετρήσει κανονικά για 7 μόρια.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ
28 Μαΐου 2012
ΠΡΟΣ ΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΕΛ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ»
Η ΚΕΕ, ως αρμόδια για την επιλογή των θεμάτων και τη διασφάλιση ενιαίων κριτηρίων αξιολόγησης, συνήλθε την 28-5-12 για να αποφασίσει οριστικά για τη βαθμολόγηση του μαθήματος ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ΄ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ.
Αφού έλαβε υπόψη της:
1) τα στοιχεία που προέκυψαν από την προβλεπόμενη πειραματική βαθμολόγηση γραπτών στα Βαθμολογικά Κέντρα, σύμφωνα με τα οποία οι υποψήφιοι δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στην κατανόηση του ερωτήματος Γ4, όπως ακριβώς διατυπώθηκε,
2) τις απόψεις των Βαθμολογικών Κέντρων,
3) το γεγονός ότι η δοθείσα διατύπωση του ερωτήματος Γ4 ήταν μεν ελλιπής μόνο ως προς τη λέξη «πρώτο» (μέγιστο), πλην, όμως, η έλλειψη αυτή δεν θεωρείται, κατά την κρίση της Επιτροπής, ουσιώδης, ούτε ήταν ικανή να επηρεάσει την απόδοση των υποψηφίων, όπως, άλλωστε, αποδείχτηκε από την πειραματική βαθμολόγηση,
4) το γεγονός ότι η δοθείσα διατύπωση ήταν, κατά την κρίση της Επιτροπής, σύμφωνη με το πνεύμα του σχολικού εγχειριδίου και της εξεταστέας ύλης
5) το γεγονός ότι οι τεκμηριωμένες απαντήσεις επί των ερωτημάτων γίνονται αποδεκτές κατά πάγια αρχή των πανελλαδικών εξετάσεων.
Αποφασίζουμε
Να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 και η κατανομή των μονάδων στο θέμα αυτό να είναι εκείνη που δόθηκε αρχικά, όπως κατωτέρω:
Γ1: 6 Γ2: 6 Γ3: 6 Γ4: 7
Από την ΚΕΕ
- ΑποστόληςΑ
Θα επαναλάβω πως σε όποια σχολή και να περάσετε (από Πολυτεχνείο έως ΤΕΙ) το επαγγελματικό σας μέλλον θα το καθορίσετε στο μεγαλύτερο ποσοστό μόνοι σας και στο μικρότερο η ίδια η σχολή.
Έχω δει Μηχανικούς σαν κι εμένα να βολοδέρνουν μεταξύ ανεργίας και αφραγκίας και απόφοιτους ΤΕΙ (Δομικών έργων) να απασχολούνται σε μεγάλα έργα και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και το βιογραφικό τους. Έχω δει και απόφοιτους λυκείου να συναγωνίζονται σε επαγγλεματικές ευκαιρίες τους πτυχιούχους.
Για να μην μιλήσω για το προσωπικό κομμάτι της ζωής όπου η σχολή μάλλον δεν βοηθάει...
Έχω δει Μηχανικούς σαν κι εμένα να βολοδέρνουν μεταξύ ανεργίας και αφραγκίας και απόφοιτους ΤΕΙ (Δομικών έργων) να απασχολούνται σε μεγάλα έργα και να εμπλουτίζουν τις γνώσεις, τις εμπειρίες και το βιογραφικό τους. Έχω δει και απόφοιτους λυκείου να συναγωνίζονται σε επαγγλεματικές ευκαιρίες τους πτυχιούχους.
Για να μην μιλήσω για το προσωπικό κομμάτι της ζωής όπου η σχολή μάλλον δεν βοηθάει...
Αυτό εννοείται Αποστόλη!!!
Για αυτό πάντα διαλέγεις σύμφωνα με το "θέλω" και όχι με το τι σου λένε οι άλλοι. Κι από κει και πέρα είναι στο χέρι σου να τους φας όλους. ΠΑΟΚ είσαι. Όταν σου αρέσουν σχεδόν εξίσου και οι τέσσερις σχολές τι κάνεις;;;
ΥΓ: Πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα ραντεβού σε ένα γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού; Ή μήπως λειτουργεί με τρόπο που σε "μπερδεύει";;
Για αυτό πάντα διαλέγεις σύμφωνα με το "θέλω" και όχι με το τι σου λένε οι άλλοι. Κι από κει και πέρα είναι στο χέρι σου να τους φας όλους. ΠΑΟΚ είσαι. Όταν σου αρέσουν σχεδόν εξίσου και οι τέσσερις σχολές τι κάνεις;;;
ΥΓ: Πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα ραντεβού σε ένα γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού; Ή μήπως λειτουργεί με τρόπο που σε "μπερδεύει";;
- ΑποστόληςΑ
Εσύ ειδικά να κατέβεις στην Αθήνα. μπας και τα καταφέρεις να γίνεις άνθρωπος!
Πρώτα ο Θεός θα περάσει ο κολλητός μου κάτω σε εσάς, οπότε τρεις την ώρα θα 'μαι εκεί..
Ίσως δεν αρκεί να γίνω άνθρωπος-άνθρωπος αλλά κάτι θα γίνει, δεν μπορεί..! 
-
arrwstos
Πότε πρόλαβες ρε θηρίο?Gelas έγραψε:αλλά εγώ είμαι και πολύτεκνος
-
Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Άντε μπας και γίνεις admin γιατι σαν mod....gika έγραψε: Μεγαλώνοντας και ψάχνοντας ανακάλυψα την Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών όπου μου άρεσε η κατεύθυνση που είχε προς τους υπολογιστές.
άσε από πολύ μικρός στα βάσανα -.-arrwstos έγραψε:Πότε πρόλαβες ρε θηρίο?Gelas έγραψε:αλλά εγώ είμαι και πολύτεκνος![]()
![]()
![]()
Μας δώσανε ελέγχους στο σχολείο...
Όλα 20 εκτός από Κοινωνιολογία και Αγγλικά όπου είχα 19.
Κοινωνιολογία επειδή μου την έσπαγε αυτή, δεν πάτησα σχεδόν ποτέ στο μάθημα της. Χαλάλι το 19.
Αγγλικά και πολύ μου έβαλε. Δεν είναι και λίγο να την βρίζεις μεσ' τα μούτρα της την ώρα του μαθήματος της. Τα ήθελε ο κόλος της όμως γιατί φέρθηκε σκατά σε ένα παιδί το οποίο δεν είχε περιθώριο να μιλήσει γιατί ήταν έτοιμος να μείνει από απουσίες, αν του έριχνε αποβολή. Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα και παρ' τα μωρή σκρόφα τώρα να πούμε..
Όλα 20 εκτός από Κοινωνιολογία και Αγγλικά όπου είχα 19.
Κοινωνιολογία επειδή μου την έσπαγε αυτή, δεν πάτησα σχεδόν ποτέ στο μάθημα της. Χαλάλι το 19.
Αγγλικά και πολύ μου έβαλε. Δεν είναι και λίγο να την βρίζεις μεσ' τα μούτρα της την ώρα του μαθήματος της. Τα ήθελε ο κόλος της όμως γιατί φέρθηκε σκατά σε ένα παιδί το οποίο δεν είχε περιθώριο να μιλήσει γιατί ήταν έτοιμος να μείνει από απουσίες, αν του έριχνε αποβολή. Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα και παρ' τα μωρή σκρόφα τώρα να πούμε..
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
1. Αυτή είναι η δική σου εκδοχή. Υποθέτω ότι η καθηγήτρια θα έχει εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη.gika έγραψε:Δεν είναι και λίγο να την βρίζεις μεσ' τα μούτρα της την ώρα του μαθήματος της. Τα ήθελε ο κόλος της όμως γιατί φέρθηκε σκατά σε ένα παιδί το οποίο δεν είχε περιθώριο να μιλήσει γιατί ήταν έτοιμος να μείνει από απουσίες, αν του έριχνε αποβολή. Εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα και παρ' τα μωρή σκρόφα τώρα να πούμε..
2. Σε περίπτωση που είχες δίκιο καλό θα ήταν να απαντούσες αγανακτισμένος μεν, χωρίς ύβρεις δε. Όταν βρίζεις χάνεις το - όποιο - δίκιο σου. Άσε που αποτελεί ποινικό αδίκημα.