Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από moican4 »

Κοιτα Κος, γραφεις κατι χωρις να εχεις διαβασει καθολου μα καθολου οσα εγραψα παραπανω...

Έκτος αυτού, προσωπικές αντιπαραθεσεις, ειρωνείες, χλευασμοί και ύβρεις (στα οποία συμμετείχα και εγώ δεν το κρύβω κάποιες φορές) ανάγκασαν

Δεν πειραζει, στο δικο σου το μυαλο ειναι διαφορετικα τα πραγματα οπως ειναι σε εμενα..
Για να στο κανω και νια νια, το συγκεκριμενο ποστ ηταν εναντια στους κανονες του φορουμ.
Δεν το σεβαστηκα, δεν υπηρξε συντονιστης να μου επιβαλεει κυρωσεις και να με επαναφερει στην ταξη..
Αυτο για εσενα σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα να μιλαςς ετσι?
Ωραια.και εγω σου απαντω και απευθυνω το ερωτημα προς ολους ,οταν ο ΑΛΕΚΟς εγραφε οτι δεχεται τα παραπονα και τις αντιρρησεις επι ενα μηνα γιατι κανενας δεν μιλησε?
Και τωρα εκ των υστερων καποιοι το παιζετε "προστατες" της δημοκρατιας?
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Moican4

Θα σου πω ότι λίγοι άνθρωποι έχουν το θάρρος να γράψουν ανοιχτά αυτο που σκέφτονται και να το δημοσιοποιήσουν.
Δεν σε ξέρω αλλα οφείλω να το πω ... I respect you!!!

Ο σεβασμός δεν έρχεται με τα χρώματα, αλλα με τα χρώματα της ψυχής.
Μοικαν, όχι απλά συμφωνώ σε αυτά που γράφεις, όχι απλά μου έχεις περάσει προσωπικά σε εμένα πόση μεγάλη δουλειά γίνεται και ποιες μάλιστα μπορεί να είναι και η επιπτώσεις σε ένα φόρουμ. Αλλα έχεις κάνει μαθήματα ψυχής σε αυτο που ΕΣΥ έχεις πολυτιμότερο, όπως και όλοι μας πιστεύω... Τους γονείς μας.

Το πάθος και η αγάπη σου για τον ΠΑΟΚ τα έχεις τόσο αρμονικά μέσα σου που έχεις κάνει κατάθεση ψυχής.
Ο αγώνας σου μέσα σε ένα φόρουμ μου περασες το μήνυμα προσωπικά... Δεν αξίζει η αντιπαλότητα ανα μεταξύ μας, αλλα μόνο με την συσπείρωση θα βγούμε νικητές. Και στην τελική ο νικητής θα είναι μόνο ένας απ´ όλους εμας ο ΠΑΟΚ. Γι αυτο άλλωστε είμαστε εδώ.
Μοικαν σου εύχομαι καλή δύναμη να είσαι γερός και δυνατός και να συνεχίσεις αυτο που κάνεις με αξιοκρατία και ωριμότητα σε ένα φόρουμ που όλοι είναι απαραίτητοι.

Τελος θέλω να ευχαριστήσω τους αντμιν για το βήμα που μας δίνουν μέσα στο ΠΑΟΚμανια και να είναι πάντα γεροί και δυνατοί να συνεχίσουν να έχουν τον ίδιο ζήλο για αρκετά ακόμη χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κορόιδο ειναι ο Μοικάνος ρε............αντε παλληκάρι μου παρτο πουλο!Που εχεις κοιμηθει 1 ώρα αποψε και γω με τις μεταγραφές κοιμηθηκα 2 ώρες.

Αντε ρε Χάρη....που θα βάλεις μυαλο σε μερικούς που δεν συζητάνε καν!
Αντε ρε.........!Καθεσε και τρως τοσες ώρες να μείνει το φορουμ νοικοκυρεμένο!
kos

Δημοσίευση από kos »

μην το κουραζουμε πολυ το θεμα.

το οτι συμετειχες σε αντιπαραθεσεις και υβρεις σημαινει τρια πραγματα.
1)οτι κακως σε εκαναν μοντ.
2)οτι επρεπε να εισαι πιο ελαστικος σε παραπτωματα που εχεις και εσυ ο ιδιος πολλακις υποπεσει.
3)και οτι απο την στιγμη που δεν θελουν ελαστικους μοντ, απλα δεν επρεπε να δεχτεις να γινεις.

η γνωμη μου ειναι οτι ισως και να εχεις την μικροτερη ευθυνη για αυτο που εγινε.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Όντως το κουράσατε το θέμα δε το κουράσαμε!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Λοιπον Kos, εχεις δικιο ,δεν επρεπε να δεκτω...
Γι αυτο λοιπον προτεινω να μπεις εσυ το βραδυ στην θεση, να μπαινω μετα εγω να κανω ολα τα τοπικ πουτ@@@ ,να σε χαρακτηριζω, να σε ειρωνευομαι, να σε χλευαζω αλλα να μην με μπαναρεις και μην μου διαγραφεις τα ποστ ..

Αφου εισαι τοσο υπερνανω θα το δεκτεις ,δεν μπορει...
Το κανονιζω οκ? 8-) και οποιος αλλος θελει ας στειλει πμ στην θεση του Ιασονα, και του Λορντ...

Αντε γεια...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ακόμα εδώ είσαι Χάρη....πηγαινε για καφέ και αστους να βρίζονται μεχρι το πρωι........!Να τα κάνουν κώλο......και να το κλειδώσουν το φορουμ και στο τελος να τρωνε τα νυχια τους που τα σκουληκια θα έχον φορουμ και αυτοι όχι!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

PARASANDALOS έγραψε:ελα μορε εδω μου εστειλε εμενα προειδοποίηση που δε με χει στειλει ποτε κανενας και για κανεναν λογο.......

ειναι δυνατον?????

αλλα εγω τι βλεπω αλλιως τη φαση δε καθομαι να σκαω ......ουτε πολλα πολλα

κλεινω τη πορτα κ τα λεμε ;)

ετσι κ αλλιως δε νομιζω οτι η αποχωρηση μελων ειναι κ οτι καλυτερο ετσι????

αστα-βράστα φίλε Παρασάνδαλε...
kos

Δημοσίευση από kos »

moican4 έγραψε:Λοιπον Kos, εχεις δικιο ,δεν επρεπε να δεκτω...
Γι αυτο λοιπον προτεινω να μπεις εσυ το βραδυ στην θεση, να μπαινω μετα εγω να κανω ολα τα τοπικ πουτ@@@ ,να σε χαρακτηριζω, να σε ειρωνευομαι, να σε χλευαζω αλλα να μην με μπαναρεις και μην μου διαγραφεις τα ποστ ..

Αφου εισαι τοσο υπερνανω θα το δεκτεις ,δεν μπορει...
Το κανονιζω οκ? 8-) και οποιος αλλος θελει ας στειλει πμ στην θεση του Ιασονα, και του Λορντ...

Αντε γεια...

ακριβως επειδη δεν εχω τον μαζοχισμο σου (καποιος πιο μορφωμενος απο εμενα να με ενημερωσει εαν η λεξη ειναι για μπαν) δεν θα το δεχομουν σε καμια περιπτωση. μου προκαλει εντυπωση παντως οτι δεν συμφωνεις πως δεν πρεπει να ειναι μοντ ατομα που εχουν παρελθον αντιπαραθεσεων. ισως ειχες αλλη γνωμη εαν ειχε επιλεγει π.χ ο φεντερετιον.

over and out.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν πειραζει ,γραψε ρε οτι γουσταρεις,αφου το ειπα στο κειμενο μου ,χαρακτηρισε με ,σου εδωσα τον ελευθερο και το εκανες..
Ευχαριστω..
, βρισε κιολας ,πες με μαλκα οτι θελεις..

Σε τιποτα απο οσα σου ειπα δεν απαντας ..

Στο ερωτημα που εθεσα πιο πανω γιατι κανενας δεν μιλησε στο ΑΛΕΚΟ ,βλεπω δεν απανταει κανεις ουτε εσυ φυσικα..
Τελος παντων, kos και federacion για μοντ οι 2 θεσεις...

Μενει αλλη μια, στειλτε με πμ και θα την κανονισω και αυτη..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ...

τα λεμε αργοτερα..
Άβαταρ μέλους
Federacion

ουδείς αναντικατάστατος. :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Federacion την Πέμ 01 Σεπ 2011, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Ο Φεντερατιον δηλαδή γιατι να μη γίνει μοντ?Μια χαρά είναι χωρίς πλάκα!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τελος παντων, kos και federacion για μοντ οι 2 θεσεις...

Δεν διαβαζεις μου φαινεται... :roll:
kos

Δημοσίευση από kos »

moican4 έγραψε:Στο ερωτημα που εθεσα πιο πανω γιατι κανενας δεν μιλησε στο ΑΛΕΚΟ ,βλεπω δεν απανταει κανεις ουτε εσυ φυσικα..

τι ρωτας δηλαδη? γιατι κανενας δεν εκανε εκ των προτερων παραπονα για την παρουσια σου στην ομαδα των μοντ αλλα τα εξεφρασαν οταν ειδαν οτι δεν εχεις μετρο?
μαλλον προς τιμην τους ειναι.
Άβαταρ μέλους
Federacion

«Η εξουσία διαφθείρει, και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα»

over κι απο μένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”