Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
ετσι και αν θες να το πας στα αθλητικα το κλιμα στην αεκ και τον αρη μεχρι και πριν παρουσιαστει ο στεφενς ήταν καλύτερο αποτι σε εμας. 

- Sick Bastard
Δε λέει κάτι αυτό, αυτοί είναι τελείως πρόβατα. Τα χανούμια έχουν πέσει στη Γ και χαίρονται, τι να λέμε, τέτοιο βέλασμα είχε χρόνια να ακουστεί.
- desperando
- Επικοινωνία:
χωρις να εχω καμια διαθεση να υπερασπιστω τον τσατσο24,αλλα εχω την εντυπωση οτι η μπηχτη παει προς τους εργδοτες τους livesport και sportday
αν παλι απευθυνεται προς την ΠΑΕ τοτε ο μπουλης αυτος απο σημερα κι ολας πρεπει να σταματησει να εχει οποιαδηποτε σχεση με την ΠΑΟΚαρα μας
αν παλι απευθυνεται προς την ΠΑΕ τοτε ο μπουλης αυτος απο σημερα κι ολας πρεπει να σταματησει να εχει οποιαδηποτε σχεση με την ΠΑΟΚαρα μας
- angelheart
- Επικοινωνία:
Βασικά σε όποιον και να απευθύνεται (που και εγώ αυτό που νιώθεις νιώθω), η ιστορία αυτή με το να πληρώνει η ΠΑΕ τέτοια ταξίδια, κάποτε γινόταν και παραγινόταν, με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Μια χαρά μου φαίνεται λοιπόν που ο ΣΚ μπορεί και γράφει κόσμο εκεί που λέει. Μακάρι να είναι έτσι. Τουλάχιστο δεν θα ξαναδιαβάσουμε πόσο πολύ μας ταιριάζει ο ρόμβος, πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία.
Μια χαρά μου φαίνεται λοιπόν που ο ΣΚ μπορεί και γράφει κόσμο εκεί που λέει. Μακάρι να είναι έτσι. Τουλάχιστο δεν θα ξαναδιαβάσουμε πόσο πολύ μας ταιριάζει ο ρόμβος, πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία.
Για τα site που γραφουν και τα ραδιοφωνα αναφερεται νομιζω και εγω...
- Mario Jardel
Ρε μαγκες θα σας πω εγω το ρεπορταζ απο Αυστρια.
Τους εβγαλε το λαδι ο Στεφενς.
Η καλυτερη προετοιμασια που εγινε ποτε.
Χτιζεται ο νεος ΠΑΟΚ.
Φοβερη προετοιμασια κανει ο Στεφενς.
Τα θεμελια του νεου ΠΑΟΚ.
Και γαμω τις προετοιμασιες. Φτιαχνει φυσικη κατασταση ο ΠΑΟΚ. Λιγη τακτικη πριν το πρωτο φιλικο.
Οι παικτες και το τημ το βραδυ παιζουν κανα χαρτι ή κανα ταβλι να περασει η ωρα. Ο Γεωργιαδης νικησε στις πορτες τον Κατσουρ αλλα πηρε ρεβανς για τον διεθνη χαφ ο Κλαους. Τους ξεθεωσε ο Στηβενς.
Η πιο τελεια προετοιμασια που εγινε ποτε, ολα δειχνουν οτι φετος θα πεταει η ομαδα.
Να οριστε. Γραψτε την καθε προταση σε διαφορετικο κομματι κωλοχαρτο και καθε μερα θα εχετε φρεσκα νεα απο Αυστρια. Τα ιδια καθε χρονο λενε και μετα μες στην χρονια αν στραβωσει κατι θυμουνται οτι η προετοιμασια δεν ηταν καλη.
Χτιζεται ο νεος ΠΑΟΚ.
Και γαμω τις προετοιμασιες. Φτιαχνει φυσικη κατασταση ο ΠΑΟΚ. Λιγη τακτικη πριν το πρωτο φιλικο.
Οι παικτες και το τημ το βραδυ παιζουν κανα χαρτι ή κανα ταβλι να περασει η ωρα. Ο Γεωργιαδης νικησε στις πορτες τον Κατσουρ αλλα πηρε ρεβανς για τον διεθνη χαφ ο Κλαους. Τους ξεθεωσε ο Στηβενς.
Η πιο τελεια προετοιμασια που εγινε ποτε, ολα δειχνουν οτι φετος θα πεταει η ομαδα.
Να οριστε. Γραψτε την καθε προταση σε διαφορετικο κομματι κωλοχαρτο και καθε μερα θα εχετε φρεσκα νεα απο Αυστρια. Τα ιδια καθε χρονο λενε και μετα μες στην χρονια αν στραβωσει κατι θυμουνται οτι η προετοιμασια δεν ηταν καλη.
- Μπαρκαρούτσος
Ξέχασες να πεις ότι ο Κίτσιου είναι ο νέος Ζαγοράκης και ότι ο Γεωργιάδης πετάει στα φιλικά (όπως κάποτε ο ιδιοκτήτης επιχείρησης παραγωγής και εμπορίας μπουγάτσας)!Mario Jardel έγραψε:Ρε μαγκες θα σας πω εγω το ρεπορταζ απο Αυστρια.
Χτιζεται ο νεος ΠΑΟΚ.
Ετσι ειναι, με την πετρα στο χερι ειστε ολοι.Thanix έγραψε:Για τα site που γραφουν και τα ραδιοφωνα αναφερεται νομιζω και εγω...
+1Mario Jardel έγραψε:Ρε μαγκες θα σας πω εγω το ρεπορταζ απο Αυστρια.
Χτιζεται ο νεος ΠΑΟΚ.
τα ειπες ολα...αλλα τετοιοι που μαστε αυτα μας αξιζουν./.
shark4 έγραψε:eorptol έγραψε:Καλα ο κολκας έχει ξεφύγει τελείως διαμαρτύρεται γιατι η ΠΑΕ δεν πλήρωσε τα έξοδα τα δικά του και του τσορμπατζογλου για να πανε στην Αυστρία ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ
Φεύγω με τον Δημήτρη, με έξοδα του PAOK24 που αν μη τι άλλο μπορεί να μην μας έχει λύσει το πρόβλημα της ζωής μας, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να γράψουμε στα παπάρια μας όσους νομίζουν πως θα τους παρακαλάμε για να πάμε προετοιμασία.
Υπάρχουν αδέρφια που θα μας στηρίξουν, χορηγοί που αντιλαμβάνονται την δυναμική του μέσου, άνθρωποι που έστω και μέσα από την ανάγνωση του PAOK24 συμβάλουν για να είμαστε εμείς εκεί σήμερα.
Δωσε πονο Σταυρο .....![]()
![]()
![]()
Ετσι ειναι η ζωη .... Δεν φτανει που δεν εχετε βαλει το χερι στην τσεπη τοσα χρονια , γραφετε και καθημερινα ενα σωρο μ@λακιες , θελετε να σας βαλουν και τα εξοδα ???
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Μη μασας Κολκα ο ΛΑΟΣ δεν ξεχνα τη βοηθεια σου για να βγουμε τσ.λιγκ.
για τις εφημεριδες προφανως λεει απλα ειναι τραγικος που το γραφει...στα @@ μας.....ο καθε αχρηστος αρδ πως θα παει τζαπα στην αποστολη...ελεος...δλδ..
Οχι δεν το λέει για τις εφημερίδες!
Πέρσυ ήταν στην προετοιμασία με έξοδα των DEAL (Βρύζας-Σάχπα), αυτό το έχει γράψει ο ίδιος του στο σάιτ του.
Εκείνο που δεν θέλω να ξαναδώ είναι βιντεάκια του όπως τα περσυνά στο λόμπυ του Ξενοδοχείου να παιδιαρίζει και να σαλιαρίζει με τους παίκτες σαν να ταν στο χωράφι του μπαμπά του.Η ευθύνη βέβαια δεν ήταν δική του αλλά της ΠΑΕ και το πως αντιλαμβανόνταν πέρσυ την έννοια ''επαγγελματισμός'' όσον αφορά την αποστολή.
Πέρσυ ήταν στην προετοιμασία με έξοδα των DEAL (Βρύζας-Σάχπα), αυτό το έχει γράψει ο ίδιος του στο σάιτ του.
Εκείνο που δεν θέλω να ξαναδώ είναι βιντεάκια του όπως τα περσυνά στο λόμπυ του Ξενοδοχείου να παιδιαρίζει και να σαλιαρίζει με τους παίκτες σαν να ταν στο χωράφι του μπαμπά του.Η ευθύνη βέβαια δεν ήταν δική του αλλά της ΠΑΕ και το πως αντιλαμβανόνταν πέρσυ την έννοια ''επαγγελματισμός'' όσον αφορά την αποστολή.