Ευχόμουν να διαβάσω ποτέ μια κάποια ποδοσφαιρική σου άποψη. Διαβάζοντας αυτό νομίζω ότι πλέον προτιμώ να συνεχισεις αυτό που κάνεις καλά και να μη σχολιάζεις ποδοσφαιρικά. Τη δουλειά σου λοιπόν ξέρεις εσύ και άσε τα ποδοσφαιρικά γιατί δε φαίνεται να το κατέχεις και πολύ..tolis14 έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:56Προσωπική άποψη είναι ότι ο Μύθου δεν πρόκειται να κάνει ποτέ μεγάλη καριέρα και αν μπορούν να τον δώσουν με κανένα καλό ποσό, ας τον δώσουν.renegade έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:35 Δεν με ενδιαφέρει να κάνω καμία κρίση για την ομάδα και για το παιχνίδι. Όταν βλέπεις πχ τον ζίφκο να μοιάζει ποδοσφαιριστής β εθνικής δεν νομίζω ότι έχει καμία αξία να προσπαθήσεις να βγάλεις συμπεράσματα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μου έκανε τεράστια αρνητική εντύπωση
Πρώτον το ότι ο ζαφείρης συνεχίζει να δείχνει πάρα πολύ κακός πίσω από την μπάλα και σε positioning
Και δεύτερον ότι η τερματοφύλακες μας είναι πολύ ντεφορμε. Και άν ο Παβλενκα έχει δικαιολογία ο τσιφτσης δεν έχει.
Υγ ανέστη αγόρι μου αν νομίζεις ότι θα σου χαριστεί έστω και ένα αγωνιστικό λεπτό γελιεσαι.
Απίστευτα κακές επαφές με τη μπάλα.
Υγ2 Τευλορ στον δρόμο που χάραξε ο μεγάλος Φιλίπ Λαμ
Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
-
makispaspartou
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Παίζει να είμαστε η μόνη ομάδα παγκοσμίως που, μετά από δύο πλήρως αποτυχημένες σεζόν, πάμε να παίξουμε στα προκριματικά της τρίτης με τον ίδιο κορμό. Δεν παίζει να έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό στα παγκόσμια χρονικά.
Τι έγινε, ρε παιδιά; Μια ήττα χρειάστηκε για να έρθει η καταστροφή;
Καθυστερούμε χαρακτηριστικά.
Απορώ πως νιώθει ο λισι.
Απορώ πως νιώθει ο λισι.
- These users thanked the author van rooy for the post:
- Trilofiotis
Νομίζω θα είναι χρονιά που θα βγει με πολλή γιόγκα.
Ασκήσεις ηρεμίας, ποτέ αντιδράσεις εν θερμώ και ίσως είναι καλό ή ανάγνωση στο φόρουμ να γίνεται ετεροχρονισμένα. 3 με 4 μέρες μετά από κάθε αγώνα ισως ειναι το ιδανικό διάστημα αλλά ελα που έχουμε εθιστεί. Δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να πάει δοκάρι και μέσα το πρώτο ευρωπαϊκό. Μακάρι..
Ασκήσεις ηρεμίας, ποτέ αντιδράσεις εν θερμώ και ίσως είναι καλό ή ανάγνωση στο φόρουμ να γίνεται ετεροχρονισμένα. 3 με 4 μέρες μετά από κάθε αγώνα ισως ειναι το ιδανικό διάστημα αλλά ελα που έχουμε εθιστεί. Δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να πάει δοκάρι και μέσα το πρώτο ευρωπαϊκό. Μακάρι..
Καλημέρα δάσκαλε!marsantos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 09:59 Νομίζω θα είναι χρονιά που θα βγει με πολλή γιόγκα.
Σου βγήκε με τους τραυματισμούς. Δεν θα σου βγει για την νέα χρονιά όμως.
Τουλάχιστον αυτό ελπίζω
Φίλε ΑΜΠΑΛΕΑ καλημέρα.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:53 ...
Πάμε στην ουσία. Δε γίνεται με έντεκα παίκτες με το ζόρι, να αλλάξεις αυτή τη στιγμή τα πάντα. Θέλει υπομονή, χρόνο και ΠΑΙΚΤΕΣ.
Από εμένα η ΟΜΑΔΑ έχει όλη τη χρονιά για να φτιαχτεί και να πειραματιστεί.
...
Σε διαβάζω πάντα και σέβομαι τις απόψεις σου (είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ) γιατί διακρίνω μια μια αγνότητα στα γραφόμενα σου.
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής με βάση αυτές τις 2 σειρές από το τελευταίο σου σχόλιο.
Ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι πριν την τελευταία αγωνιστική στο Βόλο ήταν φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ από την πλειοψηφία του φιλαθλου κόσμου. Αυτό δεν ήταν ούτε Οκτώβρη ούτε Δεκέμβρη.
Πως μπορούμε να λέμε για. μια ομάδα που ήταν στο παρατσακ να τα πάρει όλα, ας πεταχτεί μια χρονιά, ας γίνουν πειράματα με οποιοδήποτε κόστος, ας γίνουν πειράματα με αβεβαιότητα αποτελεσμάτων.
Θα καταλάβαινα μια τέτοια προσέγγιση για μια ομάδα που είναι σε διάλυση, σε τέλμα για αρκετό καιρό, που έχει δοκιμάσει διαφορές συνταγές για άμεση επιτυχία, που όλο έτρωγε τα μούτρα της και είπε να βάλει ένα φρένο και να αρχίσει να χτίζει κάτι από το μηδέν.
Τώρα δε νομίζω πως εχου τέτοιο αγωνιστικό υπόβαθρο τα τελευταία χρόνια ώστε με ευκολία bye bye όλη η χρονιά αρχής γενομένης από την άλλη Πέμπτη.
Θα ήθελα την άποψη σου και να ξέρεις πως σε ρωτάω όχι για να σου πω πως είσαι λάθος, απλά για να καταλάβω αυτό το σκεπτικό.
Ευχαριστώ και καλημέρα.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- leomatos88, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Makαρε παιχταρά μου καλημέρα.Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 10:05
Καλημέρα δάσκαλε!
Σου βγήκε με τους τραυματισμούς. Δεν θα σου βγει για την νέα χρονιά όμως.![]()
Τουλάχιστον αυτό ελπίζω
Να ξέρεις ήδη παίρνω βαθειές ανασες..
Και ψιλοκανω το κορόιδο..
Υγ. Σου έχω πει ότι είσαι δύναμη;
Στο έχω πει..
Στο ξαναλέω..
- ΑποστόληςΑ
Ο Κοσίδης πρέπει να δοκιμαστεί και ως δεξί μπακ. Θεωρώ οτι είναι καλύτερος του Λυρα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Hayate
εαν νομίζετε ότι ο Μπαμπα, Καμαρα, Ντεσποτοφ, Πελκας, Μειτέ, Τειλορ κλπ θα αναστηθούν και θα θυμηθούν φέτος οτι είναι ποδοσφαιριστές, τζάμπα περιμένετε. Η ζημιά έχει γίνει και δέν διορθώνεται με μπαλώματα. Θα πάρει χρόνο να αλλάξουν πρόσωπα και νοοτροπίες.
Δέν είμαι αισιόδοξος, ούτε ειδικός.
ΠΙΣΤΕΥΩ στα θαύματα όμως...
- abc_o_ karpouzas
Jairo έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 11:34.....
.......
Από την στιγμή που δεν είσαι...αισιόδοξος...παει να πει ότι είσαι... Ειδικός...
Αλλά...ειδικός...και...θαύματα..;;
Γίνεται; δεν γίνεται...
Στην αρχή ντρεποταν λίγο νομίζω.Ειναι όπως μπαίνεις σε μια καινούργια παρέα ,είσαι λίγο πιο μετρημένος.Μετα ανέφερε διστακτικά ότι θα ήταν καλό να πάρουμε κάποιους παίχτες,οπότε άρχισε να νιώθει πιο άνετα.Ε κάποια στιγμή θα γίνει πιο απαιτητικος .Και αν στραβωσει η φάση θα πει "δεν είστε για τίποτα,αλλιώς μου τα είπατε" και θα γυρίσει να κοουτσάρει κάποια ομάδα της Ισπανίας σε γνώριμα λημέρια.
Marsantos σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.marsantos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 10:24Φίλε ΑΜΠΑΛΕΑ καλημέρα.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Σάβ 11 Ιούλ 2026, 19:53 ...
Πάμε στην ουσία. Δε γίνεται με έντεκα παίκτες με το ζόρι, να αλλάξεις αυτή τη στιγμή τα πάντα. Θέλει υπομονή, χρόνο και ΠΑΙΚΤΕΣ.
Από εμένα η ΟΜΑΔΑ έχει όλη τη χρονιά για να φτιαχτεί και να πειραματιστεί.
...
Σε διαβάζω πάντα και σέβομαι τις απόψεις σου (είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ) γιατί διακρίνω μια μια αγνότητα στα γραφόμενα σου.
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής με βάση αυτές τις 2 σειρές από το τελευταίο σου σχόλιο.
Ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι πριν την τελευταία αγωνιστική στο Βόλο ήταν φαβορί για την κατάκτηση του νταμπλ από την πλειοψηφία του φιλαθλου κόσμου. Αυτό δεν ήταν ούτε Οκτώβρη ούτε Δεκέμβρη.
Πως μπορούμε να λέμε για. μια ομάδα που ήταν στο παρατσακ να τα πάρει όλα, ας πεταχτεί μια χρονιά, ας γίνουν πειράματα με οποιοδήποτε κόστος, ας γίνουν πειράματα με αβεβαιότητα αποτελεσμάτων.
Θα καταλάβαινα μια τέτοια προσέγγιση για μια ομάδα που είναι σε διάλυση, σε τέλμα για αρκετό καιρό, που έχει δοκιμάσει διαφορές συνταγές για άμεση επιτυχία, που όλο έτρωγε τα μούτρα της και είπε να βάλει ένα φρένο και να αρχίσει να χτίζει κάτι από το μηδέν.
Τώρα δε νομίζω πως εχου τέτοιο αγωνιστικό υπόβαθρο τα τελευταία χρόνια ώστε με ευκολία bye bye όλη η χρονιά αρχής γενομένης από την άλλη Πέμπτη.
Θα ήθελα την άποψη σου και να ξέρεις πως σε ρωτάω όχι για να σου πω πως είσαι λάθος, απλά για να καταλάβω αυτό το σκεπτικό.
Ευχαριστώ και καλημέρα.
Είσαι από αυτούς που έχουν άποψη και τη λένε.
Είμαι από αυτούς που πιστεύω και πίστευα ότι όπως λες και εσύ
ο ΠΑΟΚ πέρυσι ήταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Όχι όμως λόγω παικτών, αλλά κυρίως λόγω Ραζβαν.
Έκτοτε Ραζβαν δεν υπάρχει, ήρθε προπονητής. Αθλητικός διευθυντής
και τεχνικός διευθυντής. Άργησαν για αυτό που θες εσύ.
Όπως λογικά άργησαν και οι παίκτες. Εγώ, όπως έχω γράψει σε πολλά θέματα,
πιστεύω ότι έπρεπε να αργήσουν κι άλλο. Να οργανωθεί
η ομάδα με σωστούς παράγοντες από πάνω προς τα κάτω. Και αυτό θέλει χρόνο.
Οπότε το πάμε ανακατεμένα. Εκτός του Παπαμιμίκου και του ρισκου με Αντελίνο
με σωστές κινήσεις (Ματος, CEO, Λισι) και αναμένουμε και τις υπόλοιπες κινήσεις,
οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να βάλουν αυτό το ΧΑΟΣ σε μια σειρά.....
Πάμε πάλι στην ΟΜΑΔΑ. Το ότι γράφω ότι δίνω αυτή τη χρονιά για οργάνωση και
πειράματα, δε σημαίνει ότι δίνω ΑΛλΟΘΙ στον Σαββίδη. Ο χρόνος του έχει λήξει
προ πολλού στα της ομάδας. Τώρα τρέχουμε......
Αλλά μια ομάδα του Ραζβαν επί πέντε χρόνια με νέο ΑΔ, ΤΔ, κοουτς, οι οποίοι μπορεί
να είναι καλοί, αλλά ξεκινάνε χωρίς μια γενική κατεύθυνση (ακαδημίες, οργάνωση,
είδος ποδοσφαίρου, μάρκετινγκ), τα οποία αναμένουμε στη συνέχεια, ήρθαν αργά
και προς το παρόν και ενώ η προετοιμασια τελείωσε έχουμε μεταγραφή έναν παίκτη
που τραυματίστηκε......
Ποιον παίκτη έφερε ο Ματος και ο Βιερίνια ως τώρα; Όλοι φαίνονται επιλογές Λισι
και υπαρχόντος Σκάουτινγκ. Οι δύο παίκτες που ήρθαν Ελουστοντο, και Σάντα Μαρία,
είναι τοπ επιλογές αλλά όχι των Διευθυντων. Τι ποδόσφαιρο θα παίξει ο Λισι; Αλλά είχαμε στα πρώτα ματς και άλλα στα δύοτελευταία. Έχουμε δύο παίκτες στο Μουντιάλ (ο ένας δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει),έναν που είναι τραυματίας και ένας ο καλύτερος της ομάδας (Μειτε), ο οποίος δεν ξέρουμε πότε θα γυρίσει.
Οι παίκτες που ακούγονται είναι όλοι άριστες η καλές επιλογές (πλην του Αλί).
Αλλά η προετοιμασία τελείωσε. Πίστευα ότι θα πάρουμε 5-6 παίκτες, αλλά πάμε για 8-10.
Συνεπώς μια δουλεμενη ομάδα από έναν άριστο προπονητή, αντικαθίσταται από μια νέα ομάδα,
με έναν νέο προπονητή, με δύο Διευθυντές οι οποίοι προφανώς δε θέλουν ακόμη να αναμειχθούν
πολύ και καλά κάνουν και πολλους καλούς από ότι φαίνεται παίκτες που έρχονται,
αλλά ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ.......
Αν ο Λισι δε φαινόταν τόσο καλός, θα έλεγα εξαρχής τέταρτοι και πολλοί μας είναι.
Για αυτό μιλάω για ΥΠΟΜΟΝΗ και μαζί με όλες τις υπόλοιπες ΑΛΛΑΓΕΣ που πρέπει
να γίνουν σε ΟΛΌΚΛΗΡΟ τον ΠΑΟΚ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΧΕΔΙΟ......
Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε φαβορί αν παίξουμε με τους Ουκρανούς.
Τώρα για όσους "πνίγονται" από έναν αποκλεισμό, θα τους πω ότι
δε θα πάρουμε τον Γιαννούλη και πατσισαμε. Τώρα για την Ελλάδα, αυτή η ομάδα θα
αρχίσει να δένει και δείχνει τι θέλει τον Δεκέμβριο.
Για αυτό τους δίνω χρόνο. Γιατί είναι άδικο για τους αγαπητούς Αντελίνο
και Λέο, να κριθούν σε λίγους μήνες. Όπως και για τον Λισι που προσωπικά
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ. Αλλά όπως λες και ξέρεις καλά από τον κόσμο,
την περσινή ομαδάρα που έφτιαξε ο Ραζβαν πέσανε να τη φάνε ολόκληρη στο τέλος......
Θες να γίνει το ίδιο φέτος; Να χαραμισουμε τρεις τόσο ελπιδοφόρες
παρουσίες;
Το θέμα είναι να γίνουν όλα με τη σειρά και σωστά. Να κοιτάμε το ΔΆΣΟΣ
και όχι το ΔΈΝΤΡΟ.
ΥΓ. Όλα τα παραπάνω δεν είναι ΑΛΛΟΘΙ για τον Σαββίδη, όπως ξαναείπα.
Αυτό το έχει χάσει όσο αφορά την ΟΜΑΔΑ προ πολλού.....
Ευχαριστώ φίλε ΑΜΠΑΛΑΕΑ.
Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα από όσα αναφέρεις για την διοικητική κορυφή καθώς δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν σκοπεύω να το κάνω.
Θα μείνω μόνο στο αγωνιστικό.
Οκ, καταλαβαίνω τι λες και καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου.
Ισως επειδή ως ιδιοσυγκρασια, εγώ προσωπικά, δεν πρόκειται να ξεσκίσω κανέναν, για αυτό αφήνω εκτός κάδρου αυτες τις ανησυχίες και στέκομαι μόνο στο κομμάτι διεκδικησης στόχων.
Με πλήρη συνείδηση του που είμαστε και που θέλουμε να πάμε, εκφράζω την ένσταση μου στο ότι γενικώς δημιουργείται μια αίσθηση πως η χρονιά φέτος θα είναι μια χύμα κατάσταση ότι κι αν γίνει. Θα υπάρχει ακαταλόγιστο στο οτιδήποτε. Αυτό μου χτυπάει άσχημα κι αυτό είναι κάτι που δε θα ήθελα να δω.
Οι αγώνες πλησιάζουν οπότε ότι κι αν πούμε περισσότερο στον αέρα θα είναι καθώς σε λίγο παραπάνω από 10 μέρες ξεκινά το πραγματικό ποδόσφαιρο και θα μπορούμε να μιλήσουμε επί πραγματικών γεγονότων και προθέσεων.
Ευχαριστώ για την απάντηση και καλό βράδυ.