Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Επεσα κι εγω στο τρυπακι της υπεραναλυσης και οριακα έφτασα σε σημεια ηττοπάθειας. Ο ΠΑΟΚ ειναι σε επίπεδο που καθε χρόνο ,στη χειρότερη ,πλεον θα χτυπαει το κύπελλο .
Δηλαδή τι μας πειραξε τοσο πολύ , ότι περα απτο ΠΟΚ προεκυψε ο Άρης; αν πας για κύπελλο τοτε πας για κύπελλο , στην Ελλαδα οι αντιπαλοι ειναι μαξιμουμ 4, δεν καταλαβαίνω τον εκτροχιασμό , καταλαβαίνω το στρες που επικρατει στους κατοίκους Θεσσαλονίκης καθως και εγω ειμαι σαυτους αλλα δεν έγινε και τίποτα, και ο αρης καποια χρονια στατιστικά θα ανηκει στις 2 ομαδες απτις 5 που διεκδικουν το τρόπαιο .
Νομιζω πως αυτη τη στιγμή αυτο που λειπει απτον οργανισμό ειναι η επιστροφή του κοσμου στα γηπεδα να πανηγυρίσει και να αποθεώσει αυτη την ομαδα, να τραγουδήσει για πρωτάθλημα και κύπελλο ΚΑΙ ευρωπαϊκό .
Αυτη πιστεύω πρεπει ναναι η νοοτροπια του λαου μας απο εδω και στο εξής , καλως η κακως το αγωνιστικό τμημα εφαγε το χαστούκι αφύπνισης που χρειαζόταν , οσοι εμπιστευόμαστε το λουτσεσκου και μη , απομένει να στηριξουμε την ομαδα με αυτοπεποίθηση . Όποιον συναντησουμε θα τον περασουμε από πάνω.
Συγγνώμη αν κουρασα.
Δηλαδή τι μας πειραξε τοσο πολύ , ότι περα απτο ΠΟΚ προεκυψε ο Άρης; αν πας για κύπελλο τοτε πας για κύπελλο , στην Ελλαδα οι αντιπαλοι ειναι μαξιμουμ 4, δεν καταλαβαίνω τον εκτροχιασμό , καταλαβαίνω το στρες που επικρατει στους κατοίκους Θεσσαλονίκης καθως και εγω ειμαι σαυτους αλλα δεν έγινε και τίποτα, και ο αρης καποια χρονια στατιστικά θα ανηκει στις 2 ομαδες απτις 5 που διεκδικουν το τρόπαιο .
Νομιζω πως αυτη τη στιγμή αυτο που λειπει απτον οργανισμό ειναι η επιστροφή του κοσμου στα γηπεδα να πανηγυρίσει και να αποθεώσει αυτη την ομαδα, να τραγουδήσει για πρωτάθλημα και κύπελλο ΚΑΙ ευρωπαϊκό .
Αυτη πιστεύω πρεπει ναναι η νοοτροπια του λαου μας απο εδω και στο εξής , καλως η κακως το αγωνιστικό τμημα εφαγε το χαστούκι αφύπνισης που χρειαζόταν , οσοι εμπιστευόμαστε το λουτσεσκου και μη , απομένει να στηριξουμε την ομαδα με αυτοπεποίθηση . Όποιον συναντησουμε θα τον περασουμε από πάνω.
Συγγνώμη αν κουρασα.
Περιμενε αρχηγε μου. Αυτος θα το δει το εργο φετοςpapwolf έγραψε:Άσχετο με αυτό που συζητάτε, αλλά βλέπω αυτό του π@υστράκι τον Αϊτόρ και μου γυρίζουν τα άντερα ανάποδα...
Εγώ ξέρω ότι με τον αποκλεισμό της αεκ αυξήθηκαν οι πιθανότητες μου να πάρω το κύπελλο. Τώρα αν κάποιοι φοβούνται τη γειτονιά, τι να πω. Αν δν μπορούμε να κερδίσουμε τον αρη σε τελικό κυπέλλου, καλύτερα να μην κατεβαίναμε στη διοργάνωση
Αναλύουμε τι θα γίνει παρασκηνιακά και πόσο πιο σκυλιασμενοι θα είναι οι ρουληδες στον τελικό ενώ ακόμα δεν έχουμε περάσει το βαζελο για να πάμε τελικό...
- navigator11
Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες, φαντάζομαι το τι ...κίες θα έχουν γραφτεί. Έχουμε ματσαρες μπροστά μας. Ξεκινάμε από Βόλο την Κυριακή. Όλα τα άλλα είναι παντελώς αδιάφορα.
Το όλο θέμα είναι ΑΝ θα διακινδυνεύει ή όχι η ομάδα ΚΑΙ την ευρωπαϊκή της παρουσία ή οχιtolis14 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι με τον αποκλεισμό της αεκ αυξήθηκαν οι πιθανότητες μου να πάρω το κύπελλο. Τώρα αν κάποιοι φοβούνται τη γειτονιά, τι να πω. Αν δν μπορούμε να κερδίσουμε τον αρη σε τελικό κυπέλλου, καλύτερα να μην κατεβαίναμε στη διοργάνωση
Και τι εξωαγωνιστικό θα κάνει ο γάβρος και όχι μόνο
Και με τον Οφη να πάει τελικό το ίδιο θα ισχύει
Επίσης αναρωτιέμαι αν θα αντάλλαζε κανείς "φόβο" και υπερσκύλισμα με αυτούς και συν 5 βαθμούς φέτος,ή ΠΟΙΟΣ αρούλης όπως τώρα και με 5 χαμένους βαθμούς.....
Doomlord4 έγραψε:Ο Τελικός Κυπέλλου θα γίνει μετά το πρωτάθλημαKabamaru11 έγραψε:Doom θα εχει σημασια,αν το σηκωσουμε εμεις;Ειτε το πρωταθλημα ειτε το κυπελλο;Ειτε και τα 2 κ αμα λαχει και το Κοφερενς,γιατι ΠΑΟΚ εισαι αφου
όποια ομάδα απο τις 4 να παει,αν το πάρει,θα στερήσει την Ευρώπη από τον 4ο του πρωταθλήματος
Δηλαδή θα είναι στον τελικό
παο-αρης
ή
ΠΑΟΚ-αρης
Από την στιγμή που ΔΕΝ θα είναι ΚΑΘΟΛΟΥ σίγουρο πως θα το χάσει ο άρης 100%...
κάθε ποκιτης θα κάνει τα ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ για να μην βγει 4ος
Αν νομίζουμε πως η διαφορά των 6 βαθμών απ τον Γάβρο είναι κάτι,γελιόμαστε
Μακάρι να χάσει την Κυριακή ο Γάβρος από τον άρη.....
Αυτό έχει και δεύτερη ανάγνωση !
Δεν θα δούμε τις γνωστές αλαξ...λιές αφού δεν θα το πάρω εγώ
ας το πάρει η γειτόνισσα και του χρόνου θα έρθει πάλι η σειρά μου.
Και η βαζέλα και το χαρτί και φυσικά ο γαύρος θα χτυπήσουν όλα τα ματς
μέχρι το τέλος και όσο μπορούν.
- ΑποστόληςΑ
SDNA
Ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που παρακολούθησαν το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν και ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρισκόταν στην Τρίπολη, στήθηκε μπροστά από μια τηλεόραση και είδε σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια των παικτών του Φατίχ Τερίμ. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ανέβασε μια φωτογραφία με το μήνυμα «κλείνει η μέρα με μια πρόκριση» και τρία τριφύλλια να τη συνοδεύουν...
Ανάμεσα στους χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που παρακολούθησαν το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ήταν και ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρισκόταν στην Τρίπολη, στήθηκε μπροστά από μια τηλεόραση και είδε σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια των παικτών του Φατίχ Τερίμ. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ανέβασε μια φωτογραφία με το μήνυμα «κλείνει η μέρα με μια πρόκριση» και τρία τριφύλλια να τη συνοδεύουν...
Δικαιωση του γνωμικου "καθε ομαδα εχει τους οπαδους που της αξιζουν"
Καλημέρα σε όλους.
Καταλαβαίνω τον Doom γιατί κι εγώ, τουλάχιστον στα ποδοσφαιρικά, υπερτονίζω τα αρνητικά σενάρια.
Όμως..
Κάποιες φορές πρέπει να ορίσεις την τύχη σου μόνος σου. Δε γίνεται να τα περιμένεις από τους άλλους.
Αντικειμενικά το παναθηναϊκός και μετά άρης είναι ευκολότερο από το παναθηναϊκός και μετά άεκ.
Ναι, υπάρχει το σενάριο να μην πάρουμε το κύπελλο και να βγούμε τέταρτοι.
Όμως υπάρχει και η αγωνιστική εικόνα. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να βγει τέταρτη. Αν περάσουν αγωνιστικά αυτόν τον ΠΑΟΚ ο οσφπ και ο πάο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αν είναι να φοβόμαστε ότι θα μας πετάξουν εκτός Ευρώπης με εξωαγωνιστικά τεχνάσματα τότε πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και αν πέρναγε η άεκ χθες. Μπορεί να ανακαλύψουν πολυιδιοκτησίες, δωροδοκίες, επεισόδια στον μπάντμιντον κτλ.
Υπάρχουν φίλοι που σκέφτονται τι θα γίνει άμα πάμε τελικό με άρη και χάσουμε. Ότι θα μας πρήξουν, θα μας λιώσουν στην καζούρα κτλ.
Αν είναι να πάμε τελικό και να σκεφτόμαστε τι θα γίνει άμα χάσουμε τότε θα χάσουμε σίγουρα.
Αν μπούμε για να κερδίσουμε θα κερδίσουμε.
Δεν υπάρχει τελικός τα τελευταία 20 χρόνια που να μην τον κέρδισε το φαβορί. Κάντε μια αναδρομή..
Μόνη εξαίρεση το Λάρισα - παναθηναϊκός.
Υποστηρίζουν αρκετοί ότι ο άρης θα σκυλιάσει σε τελικό.
Εμείς τι θα κάνουμε; Θα παιχτεί τελικός ΠΑΟΚ - άρης και θα μπούμε να παίζουμε τις κουμπάρες;
Δε θα έχει καμία σχέση ο τελικός με τους αγώνες πρωταθλήματος.
Για την εξασφάλιση ευρωπαϊκής συμμετοχής, ναι, δημιουργήθηκε μια μικρή ανασφάλεια χθες.
Όμως για την κατάκτηση τίτλων δημιουργήθηκαν ευνοϊκότερες συνθήκες.
Υγ. Πριν από τον τελικό υπάρχει ο ημιτελικός. Είναι λίγο οξύμωρο να θεωρούμε εύκολη υπόθεση τον πάο και να φοβόμαστε τον άρη. Πρώτα ο παναθηναϊκός (αν περάσει) και μετά βλέπουμε..
Υγ2. Ο τελικός όπως έχω γράψει και πριν τους χθεσινούς επαναληπτικούς θα είναι ΠΑΟΚ - ΟΦΗ..
Υγ3. Μία και μόνο συνθήκη υπάρχει να χάσουμε στον τελικό. Και δε θα νοιάξει κανέναν μας.
Να έχουμε αγώνα λίγες μέρες μετά..
Καταλαβαίνω τον Doom γιατί κι εγώ, τουλάχιστον στα ποδοσφαιρικά, υπερτονίζω τα αρνητικά σενάρια.
Όμως..
Κάποιες φορές πρέπει να ορίσεις την τύχη σου μόνος σου. Δε γίνεται να τα περιμένεις από τους άλλους.
Αντικειμενικά το παναθηναϊκός και μετά άρης είναι ευκολότερο από το παναθηναϊκός και μετά άεκ.
Ναι, υπάρχει το σενάριο να μην πάρουμε το κύπελλο και να βγούμε τέταρτοι.
Όμως υπάρχει και η αγωνιστική εικόνα. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα να βγει τέταρτη. Αν περάσουν αγωνιστικά αυτόν τον ΠΑΟΚ ο οσφπ και ο πάο τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Αν είναι να φοβόμαστε ότι θα μας πετάξουν εκτός Ευρώπης με εξωαγωνιστικά τεχνάσματα τότε πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και αν πέρναγε η άεκ χθες. Μπορεί να ανακαλύψουν πολυιδιοκτησίες, δωροδοκίες, επεισόδια στον μπάντμιντον κτλ.
Υπάρχουν φίλοι που σκέφτονται τι θα γίνει άμα πάμε τελικό με άρη και χάσουμε. Ότι θα μας πρήξουν, θα μας λιώσουν στην καζούρα κτλ.
Αν είναι να πάμε τελικό και να σκεφτόμαστε τι θα γίνει άμα χάσουμε τότε θα χάσουμε σίγουρα.
Αν μπούμε για να κερδίσουμε θα κερδίσουμε.
Δεν υπάρχει τελικός τα τελευταία 20 χρόνια που να μην τον κέρδισε το φαβορί. Κάντε μια αναδρομή..
Μόνη εξαίρεση το Λάρισα - παναθηναϊκός.
Υποστηρίζουν αρκετοί ότι ο άρης θα σκυλιάσει σε τελικό.
Εμείς τι θα κάνουμε; Θα παιχτεί τελικός ΠΑΟΚ - άρης και θα μπούμε να παίζουμε τις κουμπάρες;
Δε θα έχει καμία σχέση ο τελικός με τους αγώνες πρωταθλήματος.
Για την εξασφάλιση ευρωπαϊκής συμμετοχής, ναι, δημιουργήθηκε μια μικρή ανασφάλεια χθες.
Όμως για την κατάκτηση τίτλων δημιουργήθηκαν ευνοϊκότερες συνθήκες.
Υγ. Πριν από τον τελικό υπάρχει ο ημιτελικός. Είναι λίγο οξύμωρο να θεωρούμε εύκολη υπόθεση τον πάο και να φοβόμαστε τον άρη. Πρώτα ο παναθηναϊκός (αν περάσει) και μετά βλέπουμε..
Υγ2. Ο τελικός όπως έχω γράψει και πριν τους χθεσινούς επαναληπτικούς θα είναι ΠΑΟΚ - ΟΦΗ..
Υγ3. Μία και μόνο συνθήκη υπάρχει να χάσουμε στον τελικό. Και δε θα νοιάξει κανέναν μας.
Να έχουμε αγώνα λίγες μέρες μετά..
Ο συμπολίτης πέτυχε τον στόχο του (μετά την νίκη με εμάς φυσικά), έχει εύκολο δρόμο για τον τελικό.
Στο πρωτάθλημα γνωρίζει πως δεν θα πάει πάνω από την 5η θέση, άρα χωρίς Ευρώπη.
Για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον προηγούμενο μπαμπά, να λίγο η κούραση, να λίγο χωρίς κίνητρο, θα χάσει από τον γαύρο την Κυριακή.
Το χαρτί, χωρίς αγώνες μεσοβδόμαδα θα τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα, έχοντας και όλο το σκηνικό δεμένο γύρω της.
Ο βάζελος θα προσπαθήσει να πάρει το double, δεν έχει κι Ευρώπη.
Ο γαύρος όσο μπορεί θα το κάνει μπουρδέλο το πρωτάθλημα, τώρα που αποκλείστηκε στο κύπελλο.
Θα το παλέψουν με τα γνωστά τους γκιοζιλίκια, θα λυσσάξουν, μπας και στα playoffs διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Γενικά θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...
Στο πρωτάθλημα γνωρίζει πως δεν θα πάει πάνω από την 5η θέση, άρα χωρίς Ευρώπη.
Για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον προηγούμενο μπαμπά, να λίγο η κούραση, να λίγο χωρίς κίνητρο, θα χάσει από τον γαύρο την Κυριακή.
Το χαρτί, χωρίς αγώνες μεσοβδόμαδα θα τα δώσει όλα για το πρωτάθλημα, έχοντας και όλο το σκηνικό δεμένο γύρω της.
Ο βάζελος θα προσπαθήσει να πάρει το double, δεν έχει κι Ευρώπη.
Ο γαύρος όσο μπορεί θα το κάνει μπουρδέλο το πρωτάθλημα, τώρα που αποκλείστηκε στο κύπελλο.
Θα το παλέψουν με τα γνωστά τους γκιοζιλίκια, θα λυσσάξουν, μπας και στα playoffs διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Γενικά θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...
Για να κερδίσουμε το οτιδήποτε πρέπει να γίνουν όλα τέλεια
Τέλεια σαν το 2019
Είμαστε στην Ελλάδα
ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει,απλά επειδή μέχρι μήνα γενάρη τα κάναμε όλα σωστά
Τα ίδια θα ισχύουν και με Οφη στον τελικό
Game by Game
Ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει ΤΙΠΟΤΑ
Τέλεια σαν το 2019
Είμαστε στην Ελλάδα
ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει,απλά επειδή μέχρι μήνα γενάρη τα κάναμε όλα σωστά
Game by Game
Καταλαβαίνω και σέβομαι τις ανησυχίες συνοπαδών, ειδικά όταν το διακύβευμα είναι όντως σημαντικό.
Ωστόσο, εάν μας "βγαλουν" 4ους με στιεςπου μέσω κυπέλλου, σίγουρα μπορούν να κάνουν τα ίδια ή παρόμοια και χωρίς το ρούλη τελικό.
Εάν βγούμε μόνοι μας 4οι αγωνιστικά, καλά να πάθουμε.
Σε ένα τελικό κυπέλλου όλα γινονται και οι 2 ομάδες θα σκυλιάσουν για τον τίτλο, αυτο είναι αυτονόητο. Δεν μπορώ να ανησυχώ επειδή ο ρούλης θα σκυλιάσει πιο πολύ (από ποιον; από την κούλα εάν παίζει για συνεχόμενο νταμπλ; από εμάς επειδή θα είναι "άλλο ένα ματς";). Να σκυλιάσουμε περισσότερο έχοντας στο μυαλό τον 1/6 βαθμούς μέχρι τώρα (που τότε μπορεί και πρέπει να είναι 7/12).
Και ξαναλέμε. "Μαλώνουμε" για τον τελικό και ποιον θα θέλαμε, λες και έχουμε να παίξουμε εμείς με τον ΟΦΗ, και όχι τη ζέλα που μας έχει ήδη στήσει σε ένα τελικό κυπέλλου και ενισχύεται ανησυχητικά.
Τέλος, η κούλα έχει βάθος (9-10 μεσοεπιθετικούς έχει ffs) αρκετό για να μην τη νοιάζουν 2-4 ματς ακόμα με ομάδες εκτός 6άδας. Προφανώς θα προτιμούσε να πάει χαλαρά τελικό από το να "μην επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα", λες και τα ντέρμπι με τον Λεβαδειακό θα την αποσυντόνιζαν. Απλά χρυσώνει το χάπι ο Livin on a prayer
Ωστόσο, εάν μας "βγαλουν" 4ους με στιεςπου μέσω κυπέλλου, σίγουρα μπορούν να κάνουν τα ίδια ή παρόμοια και χωρίς το ρούλη τελικό.
Εάν βγούμε μόνοι μας 4οι αγωνιστικά, καλά να πάθουμε.
Σε ένα τελικό κυπέλλου όλα γινονται και οι 2 ομάδες θα σκυλιάσουν για τον τίτλο, αυτο είναι αυτονόητο. Δεν μπορώ να ανησυχώ επειδή ο ρούλης θα σκυλιάσει πιο πολύ (από ποιον; από την κούλα εάν παίζει για συνεχόμενο νταμπλ; από εμάς επειδή θα είναι "άλλο ένα ματς";). Να σκυλιάσουμε περισσότερο έχοντας στο μυαλό τον 1/6 βαθμούς μέχρι τώρα (που τότε μπορεί και πρέπει να είναι 7/12).
Και ξαναλέμε. "Μαλώνουμε" για τον τελικό και ποιον θα θέλαμε, λες και έχουμε να παίξουμε εμείς με τον ΟΦΗ, και όχι τη ζέλα που μας έχει ήδη στήσει σε ένα τελικό κυπέλλου και ενισχύεται ανησυχητικά.
Τέλος, η κούλα έχει βάθος (9-10 μεσοεπιθετικούς έχει ffs) αρκετό για να μην τη νοιάζουν 2-4 ματς ακόμα με ομάδες εκτός 6άδας. Προφανώς θα προτιμούσε να πάει χαλαρά τελικό από το να "μην επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα", λες και τα ντέρμπι με τον Λεβαδειακό θα την αποσυντόνιζαν. Απλά χρυσώνει το χάπι ο Livin on a prayer
Ακριβώς.Doomlord4 έγραψε:Για να κερδίσουμε το οτιδήποτε πρέπει να γίνουν όλα τέλεια
Τέλεια σαν το 2019
Είμαστε στην Ελλάδα
Game by Game
Κανένας εφησυχασμός.
Όλα θα πάνε καλά.
Game by game..
Το ματς με τον Βόλο είναι πολύ σημαντικό.
Παίζουν ο 2ος με τον 6ο, ο 3ος με τον 7ο και ο 4ος με τον 5ο. Μετά από μεσοβδόμαδες παρατάσεις.
Κάποιος θα στραβώσει, δεν μπορεί..