Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Δεν υπάρχει πρακτικό ζήτημα με τους γηγενείς παίκτες για Ευρώπη;
Από όσο θυμάμαι και ο Βρακάς ήταν στην λίστα Α. Όπως είναι και ο Λύρατζης.
Με 2 αποχωρήσεις δεν θα έπρεπε να βγει κάποιος ξένος παίκτης από τους ήδη υπάρχοντες;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

paokspren έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Να πούμε και κάτι ontopic.
Ο Λουτσεσκου είπε πως ζήτησε να μείνει ο Λυρατζης, συνεπώς δεν ξέρω αν θα χωρέσει και άλλος παίχτης εν τέλη.

Ίσως τον είδε ανεβασμένο στις προπονήσεις.
Ή ίσως έπιασε το γνωστό άγχος τον Λούτσε ότι δεν θα του φέρουν παίκτη. Το παθαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο αυτό.
Άδικο δεν έχει :lol:

Όταν σου φέρνουν Κουαλιατες αρχίζεις τα sign re malaka σε όποιον μπορεί να περπατάει και έχει δικαίωμα συμμετοχής
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κάθισα και είδα δύο πονόματους στη σειρά μετά το διπλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ! Λοιπόν Ιβάν, Γιώργη και Λουτσέσκου κανονίστε. Είναι πραγματικά τρομερή ευκαιρία φέτος να πάμε για πρωτάθλημα - πρόκριση ομίλους Τσου Λου.
Επίσης είναι μοναδική ευκαιρία να προχωρήσουμε όσο πάει στο Conference. Και επειδή θα χρειαστούμε λύσεις στα play off καλό θα ήταν να γίνουν δύο τρεις κινήσεις πρωταθλητισμού.
Άγιε Ιβάν φέρε μας στόπερ και φορ μόνο τώρα. Βιτάο και Τσαλόβ. Τίποτα άλλο. Δανεικούς με option από τη Ρωσία που έχει πόλεμο. Εκμεταλλεύσου το. Αφού θα φέρεις τεχνικό διευθυντή από κει.
Κλείσε τζάμπα από τώρα για το καλοκαίρι Μαξίμοβιτς , Ποπέσκου , Μπρένετ , Γιαννούλη , κράτα εφόσον πάρεις το πρωτάθλημα Μάρκος Αντόνιο και είσαι για μεγάλα πράγματα. Τέλη Αυγούστου κάνεις και ένα ψηστήρι τον Μπεκάλι για Κομάν και περιμένεις να υποδεχτείς Ρεάλ Μαδρίτης και σία στην Τούμπα με ένα ρόστερ διαστημικό για τα δεδομένα της Ελλάδας.
Γίνονται αυτά που λέω αρκεί να το θέλεις..
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

gika έγραψε:
paokspren έγραψε:
Mitsospaoki4 έγραψε:Να πούμε και κάτι ontopic.
Ο Λουτσεσκου είπε πως ζήτησε να μείνει ο Λυρατζης, συνεπώς δεν ξέρω αν θα χωρέσει και άλλος παίχτης εν τέλη.

Ίσως τον είδε ανεβασμένο στις προπονήσεις.
Ή ίσως έπιασε το γνωστό άγχος τον Λούτσε ότι δεν θα του φέρουν παίκτη. Το παθαίνει σε κάθε μεταγραφική περίοδο αυτό.
Άδικο δεν έχει :lol:

Όταν σου φέρνουν Κουαλιατες αρχίζεις τα sign re malaka σε όποιον μπορεί να περπατάει και έχει δικαίωμα συμμετοχής
Τον έβαλε όμως βασικο με την Λέφσκι τον Κουαλιατα…
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

makispaspartou έγραψε: Γίνονται αυτά που λέω αρκεί να το θέλεις..
Αυτά που λες γίνονται αρκεί να τα πληρώσεις, όχι απλά να τα θέλεις.

Όπως πλήρωσες για Ντεσποντοφ και Μάρκος Αντόνιο. Ο,τι πληρώσεις παίρνεις.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μόνο εμένα μου φαίνεται οτι όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, οι ομάδες που έχουν βασικούς παίκτες με συμβόλαιο να λήγει το καλοκαίρι, είναι στην πίεση; Μιλάμε ουσιαστικά για 4 αγωνιστικούς μήνες για Μαξίμοβιτς και άλλους.

Βασικά ό,τι είναι να γίνει (με πανωραφίσιο παίκτη), θα γίνει την τελευταία μέρα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

WeWillRockYou έγραψε:Δεν υπάρχει πρακτικό ζήτημα με τους γηγενείς παίκτες για Ευρώπη;
Από όσο θυμάμαι και ο Βρακάς ήταν στην λίστα Α. Όπως είναι και ο Λύρατζης.
Με 2 αποχωρήσεις δεν θα έπρεπε να βγει κάποιος ξένος παίκτης από τους ήδη υπάρχοντες;
Πρακτικό θέμα δεν υπάρχει, η λίστα Α πρέπει να περιλαμβάνει έως 25 παίκτες από τους οποίους τουλάχιστον 8 πρέπει να είναι γηγενείς και από αυτούς τους 8 τουλάχιστον οι 4 πρέπει να είναι από της ακαδημίες της ομάδας.

Όσοι από τους 8 γηγενείς φύγουν, τυπικά μπορούν να αντικατασταθούν από παίκτες που τώρα είναι δηλωμένοι στην λίστα Β, στην ουσία όμως το να μπει κάποιος παίκτης που δεν υπολογίζεται στο rotation στην Λίστα Α (πχ ο Σμυρλής) είναι σαν να έχουμε λίστα 24ων παικτών αντί για 25.

Μπορείς να το δείς και έτσι : Έχεις ένα ρόστερ 17 ξένων παικτών και από εκεί και πέρα όσο περισσότερους γηγενείς με ενεργό ρόλο έχεις στην ομάδα τόσο μεγαλύτερο είναι το βάθος της λίστας σου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γιατί δεν με ακούτε ρε;
Ξέρετε πόσο έχουν ακριβύνει τα (μουσικά) όργανα;
Τι να κάνει ο και κακομοίρης Σκιαδαρέσης; Δύο στρατιές από γαλοπούλες παρήγγειλε...
Giannispaokathens4

Δημοσίευση από Giannispaokathens4 »

Γεια σας μάγκες μου. Εγώ πιστεύω λοιπόν ότι προς το τέλος Γενάρη θα δούμε κάτι σε μεταγραφές που θα αφορούν 3 παίχτες ( Στόπερ, Φορ) και Μαξίμοβιτς...

Η χρησιμοποίηση του Μάρκος Αντόνιο σαν 10ρι μου δείχνει ότι στο μυαλό του ο Λουτσεσκου έχει να του δώσει εκεί παιχνίδια ώστε να παίζει αυτός με τον Μουργκ εκεί και ο Ντελιας να ξεκινάει από αριστερά που προσωπικά θεωρώ ότι ταιριάζει καλύτερα ειδικά όταν συγκλίνει και μπορεί είτε να σουτάρει ( όπως χθες) είτε να δίνει κάθετη είτε πάσα στην άλλη πλευρά όπως τη Κυριακή στο Βικελίδης ( κακό κοντρόλ Σαστρε) οπότε για αριστερό εξτρέμ δεν νομίζω να κινηθούμε..

Οι δηλώσεις του για τον Λυρατζη μου έδειξαν ότι το επόμενο διάστημα θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες και συμμετοχές στην αποστολή από τον Βιερίνια που σημαίνει ότι ως τέλος θα πορευτούμε με Σαστρε Λυρατζη κυρίως στα Μπακ από δεξιά, νομίζω και ο Βιερίνια πλέον θα έχει καταλάβει ότι ήρθε η ώρα του να κάνει πίσω..

Από κει και πέρα πιστεύω οτι θα γίνει μεταγραφή και θα δοθεί έμφαση σε δεξί στόπερ μόλις φύγει ο Νασμπεργκ και Μαξίμοβιτς ( έχω την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει κίνηση προς τέλος Γενάρη ελπίζοντας να πετύχει καλή προσφορά αλλιώς η Χετάφε θα τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι) ..

Για φορ θεωρώ ότι θα πάρει ευκαιρίες ο Τζίμας και δεν αποκλείω να τον δούμε βασικό σε ένα από τα δύο επόμενα ματς είτε με Γιάννενα είτε με Βόλο που είναι ότι πρέπει για να αποκτήσει περισσότερο Ρυθμό και ψυχολογία ενόψει του πολύ μεγάλου ματς στις 28 Γενάρη με τον Παναθηναϊκό

Άποψη μου είναι ότι 2-3 μεταγραφές μέχρι τέλη Γενάρη θα γίνουν και νομίζω ο μεγάλος στόχος είναι ο Μαξίμοβιτς και δεξί στόπερ..Ο Μαξίμοβιτς μάγκες αν έρθει θα μας ανεβάσει αμέσως επίπεδο στα χαφ που όπως είδαμε στο Βικελίδης το δίδυμο Μειτε Οζντοεφ είχε θέματα οποτε νομίζω ίσως να δοθεί βάρος στην απόκτηση του Σέρβου έστω και τελευταία στιγμή.. Άλλωστε είναι ο μοναδικός παίχτης που μπορεί να έρθει 31 Γενάρη πχ και να τον βάλεις απευθείας να παίξει...Είναι το ΧΑΦ - ΗΓΕΤΗΣ που λείπει από αυτήν την ομάδα..

ΥΓ: χίλιες φορές στήριξη σε Τζίμα, Λυρατζη από το να έρθουν ξενοι τέτοια εποχή που δεν ξέρουμε αν θα προσφέρουν. Ήδη υπάρχει ο Ντελιας σημείο αναφοράς στους Έλληνες, ο πολύ ανεβασμένος Μιχαηλίδης που χθες τον εκθειασε ο Λουτσεσκου και αυτό είναι πολύ καλό για τον ανταγωνισμό με Κουλιεράκη αλλά και ο πάντα χρήσιμος και φιλόδοξος Τσιγγάρας που οπότε παίζει βοηθάει...
Έλληνες παίχτες απαραίτητο στοιχείο για ΠΑΟΚ που θέλουμε όλοι μας γιατί αυτοί νιώθουν από dna ΠΑΟΚ και θα χρειαστεί στα μεγάλα ματς που έρχονται
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η αλήθεια είναι ότι οι αρδ δεν ξέρουν την τύφλα τους μεν, αλλά από αυτά που λένε καταλαβαίνεις και την γραμμή της ΠΑΕ.

Όταν λένε ότι δεν καιγόμαστε για μεταγραφές , σημαίνει ότι δεν έχει κάτσει κάτι μέχρι στιγμής και ούτε είναι κοντά.

Χτες ο Λουτσεσκου είπε ότι ζήτησε παραμονή Λυρατζη. Τουτέστιν με 3,5 δεξιούς μπακ ( 0,5 λόγο Κεντζιορα κατά ανάγκη) άλλος παίχτης δύσκολα θα έρθει.

Εγώ επιμένω ότι ούτε ο Λουτσε είναι τυφλός και δεν βλέπει το κενό, ούτε ο Ιβάν δεν θέλει να στηρίξει το φετινό εγχείρημα.

Η αλήθεια ίσως είναι στην μέση ότι μέχρι στιγμής τρώμε το ένα Χ μετά το άλλο, και βλεπωντας ο Λουτσεσκου στο τέλος να καταλήγουμε σε καμία μετριότητα, λέει ας μείνω με τον Λύρα που τον ξέρω κιόλας.

Δεν θέλω να είμαι αυστηρός, αλλά αν δεν ήταν Έλληνας ο Λύρα και δεν έπεφτε σε αυτή την καλή φουρνιά παιχτών από της ακαδημίες, θα ήταν το πολύ για κάνα Πανσερραϊκό..
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βλέποντας τα ματσάκια χτες σκέφτηκα ποσο μας λείπει το aggressiveness του Ινγκι εκεί πίσω και ποσο χρειαζομαστε τον Μαξ για επιπλέον aggressiveness στο κέντρο. Όλοι οι ανταγωνιστές κλωτσιές μοίραζαν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θέλω να υπογράψει ο Nemanja Maksimovic συμβόλαιο συνεργασίας. Αν δεν ξεκινάει από 1/1 ας ξεκινήσει 1/7. Να υπογράψει όμως, το ταχύτερο δυνατόν.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν θέλουμε να κυνηγήσουμε τους στόχους, θέλουμε και προσθήκες όσο κι αν το ρόστερ φαίνεται πλήρες αλλά δεν είναι.
Μας λείπει η σκληράδα και η ταχύτητα στον άξονα. Το δεύτερο το έχει και μπορεί να το δώσει ο Μάρκος, το πρώτο; Το έχει ο Τσιγγάρας ο οποίος όμως έχει οροφή και μπορεί να λογίζεται σαν εναλλακτική και σίγουρα το έχει ο Μαξίμοβιτς, αλλά θα έρθει; Και αν ναι, πότε;
Στην θέση του δεξιού μπακ ουσιαστικά έχουμε μόνο τον πραγματικά τίμιο Σάστρε, ο οποίος μόνο first class δεν είναι και έχει σκαμπανεβάσματα. Ούτε Βιερίνια, ούτε και Λύρατζης, τον οποίο όσο και αν στηρίζει ο προπονητής μας, έχει λίγες και ολιγόλεπτες τις περισσότερες παρουσίες πέρσι και φέτος. Ίσως θα μπορούσε να πάρει χθες αρκετά λεπτά αγώνα, αλλά δεν ήταν καν στην αποστολή. Θέλουμε παίκτη εδώ, αλλά αν είναι να πάρουμε Taylor ή Rodrigo, άστο και ας περιμένουμε το καλοκαίρι. Στην περίπτωση αυτή και σε κάρτες και ο μη γένοιτο τραυματισμό του Ισπανού θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
Στο φορ μένουμε για τον μήνα αυτό με Τόμας που είναι πολύτιμος αλλά θέλει χώρους και όχι νταλίκες στην αντίπαλη περιοχή και τον Τζίμα που παίρνει μόνο δεκάλεπτα. Δεν ξέρουμε πότε και πως θα γυρίσει ο Σαμάτα, αλλά το εύκολο γκολ σε κλειστές άμυνες δεν το έχει.
Φυσικά κενά έχουν και οι ανταγωνιστές μας, αλλά αυτοί πέναλτι σαν αυτό με το χέρι που δεν πήραμε χθες και αυτό της ανατροπής του Τόμας εντός περιοχής στο Ηράκλειο που δόθηκε φάουλ εκτός, το παίρνουν και χωρίς VAR. Άσε βέβαια που παίρνουν και τα fake. Αν θέλουμε τον τίτλο-και είναι ευκαιρία φέτος βλέποντας τους άλλους τρεις πόκεμον σε σύγκριση με μας-χρειαζόμαστε dressing.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Χρειαζόμαστε ένα ποιοτικό δεξί μπάκ , και ένα δεξιο η και αριστερού εξτρέμ ούτως ώστε να μπορούμε να βάζουμε και δεσπότη εννιάρι όπως παίζει Βουλγαρία κάποιές φορές. :opaokara:
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Μαξιμοβιτς αν εχει υπογραψει για το καλοκαιρι μπορει και να μην το μαθουμε μεχρι εκεινη τη μερα παντως. Να το ξερετε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”