Καλά όλα αυτά , αλλά επιμένουμε ακόμα ότι αυτοί οι παίχτες έρχονται Ιούνιο στην Ελλάδα;gika έγραψε:Ξεκάθαρα Μαξίμοβιτς 1 Ιουλίου.renegade έγραψε:Και ρωτάω εγώ... Μαξίμοβιτς 10 Αυγούστου ή κάποιος σαν τον σβαμπ ( όταν πρωτοήρθε) 1η Ιουλίου?
Για εμένα το δίλημμα ήταν Μαξίμοβιτς 6 εκατομμύρια τον Ιουνιο ή 4.5 εκατομμύρια τον Αύγουστο με το ρίσκο να τον προλάβει κάποιος άλλος;
Δεδομένου του ποσο κομβικά θα άλλαζε το κέντρο μας εν όψη ευρωπαϊκών αγώνων, εγώ θα πλήρωνα το παραπάνω και θα το έπαιρνα από τους ομίλους ή από καμία last minute πώληση.
Τώρα ελπίζω μέχρι να έρθει να μην έχει μπροστά του 30 παιχνίδια σουπαλιγκ με στημένα και μαχαιρωμένους οπαδούς. Γιατί αν προλάβουμε να αποκλειστούμε πριν έρθει, μπορεί ούτε αυτός να θέλει να έρθει ούτε εμείς να θελουμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά.
Υγ: δεν μιλάμε για ενίσχυση αλλά για κάλυψη του κενού του Αουγκουστο. Όσο ο δεύτερος είναι εδώ εγώ δεν έχω θέμα. Ο Οζντοεφ όμως που θα κάλυπτε Κουρτιτς/Νταντας έπρεπε να ήταν εδώ νωρίτερα. Ο μεσοεπιθετικός που θα κάλυπτε Μπισεσβαρ/Καντουρι το ίδιο. Για τράμπες ναι οκ, αν έχουμε πυγμή και κρατάμε τους παίκτες μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης νο προμπλεμ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
Η απάντηση είναι απλή. Έρχονται αν θες να πληρώσεις υπεραξίες. Εάν θέλεις να τους πάρεις στα λεφτά που έχεις σκοπό να διαθέσεις τότε ο δρόμος είναι μακρύς και προϋποθέτει πρωτίστως να έχεις τον παίκτη συμφωνημένο.
-
Αφού οι ίδιοι λέγανε ότι ο Καρασκάλ είναι λοκαρισμένος , την υπόθεση χειρίζεται ο Σαββίδης και είναι ο εκλεκτός. Τελικά δεν είναι αυτός? ? ?nunies4 έγραψε:Ο Κολκας (λοξυγγα θα εχει) ειπε οτι και ο μεσοεπιθετικος που εχει λοκαρει η ομαδα ειναι επιπεδου Μαξιμοβιτς, αγωνιζεται σε καλο πρωταθλημα και ειναι πρωταγωνιστης στην ομαδα του...
Τι να πω....δεν μιλαμε απλα για στροφη 180 μοιρων με περυσι σε σχεση με την μεταγραφικη πολιτικη. Μιλαμε για κοσμογονια σε σχεση με τα τελευταια 3-4 χρονια
-
Γιατί πολλοί Σέρβοι μαζεύτηκαν...
https://www.transfermarkt.com/myrto-uzu ... ler/315289
https://www.transfermarkt.com/myrto-uzu ... ler/315289
-
Εκανε παρανομος μεταναστης στην Ζακυνθο .Δουλεψε ως σερβιτορος στο νησι
- abc_o_ karpouzas
Τι εννοείς με το...μετσγρσφικη πολιτική...nunies4 έγραψε:Ο Κολκας (λοξυγγα θα εχει) ειπε οτι και ο μεσοεπιθετικος που εχει λοκαρει η ομαδα ειναι επιπεδου Μαξιμοβιτς, αγωνιζεται σε καλο πρωταθλημα και ειναι πρωταγωνιστης στην ομαδα του...
Τι να πω....δεν μιλαμε απλα για στροφη 180 μοιρων με περυσι σε σχεση με την μεταγραφικη πολιτικη. Μιλαμε για κοσμογονια σε σχεση με τα τελευταια 3-4 χρονια
Και πέρσι και φέτος....αν όλα πάνε καλά...οτι μας έχει πει η διοίκηση...το κανει
Μεταγραφική πολιτική...επιδη εμείς ακούμε ότι μας αρέσει και ότι έχουμε μέσα στο μυαλό μας;
Όχι ρε φίλε nunies κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε τι μας λέει ο...κυρ κυρ...
Δεν ειπα οτι ειναι ανακολουθοι. Ειπα αλλαγη μεταγραφικης πολιτικης σε σχεση με περυσι.
Περυσι στοχευσαμε στοιχηματα με χαμηλα συμβολαια και πιθανη μεταπωλητικη αξια, φετος ξεκαθαρα χτυπαμε εμπειρια, διασφαλισμενη ποιοτητα (οσο ειναι δυνατον) και πολυ μεγαλυτερα συμβολαια.
Περυσι στοχευσαμε στοιχηματα με χαμηλα συμβολαια και πιθανη μεταπωλητικη αξια, φετος ξεκαθαρα χτυπαμε εμπειρια, διασφαλισμενη ποιοτητα (οσο ειναι δυνατον) και πολυ μεγαλυτερα συμβολαια.
-
Αυτός που βγήκε εκτός της λίστας για τη Χάιντουκ,μήπως να μας αδειάσει τη γωνιά και να έρθει ένα δεξί στόπερ της προκοπής; Ακόμα κι αν μας βγει ο Έκονγκ, ποιος θα παίζει όλο το Γενάρη που θα λείπει στο κόπα Άφρικα;
nunies4 έγραψε:Δεν ειπα οτι ειναι ανακολουθοι. Ειπα αλλαγη μεταγραφικης πολιτικης σε σχεση με περυσι.
ε λογικο δεν ειναι; δε μας βγηκε
Λογικη επιλογη ο Νασμπεργκ.
Με 2 αριστεροποδαρα στοπερ Κουλιε και Μιχαι ειναι ξεκαθαρο για εμενα οτι ο Νασμπεργκ περισευει.
Το ιδανικο σεναριο για το ροστερ κατα την αποψη μου θα ηταν ο Κεντζιορα σαν 4ος στοπερ ως δεξιοποδαρο στοπερ αλλαγη Ενκονγκ και η ομαδα να βγει στην αγορα για δεξι μπακ
Με 2 αριστεροποδαρα στοπερ Κουλιε και Μιχαι ειναι ξεκαθαρο για εμενα οτι ο Νασμπεργκ περισευει.
Το ιδανικο σεναριο για το ροστερ κατα την αποψη μου θα ηταν ο Κεντζιορα σαν 4ος στοπερ ως δεξιοποδαρο στοπερ αλλαγη Ενκονγκ και η ομαδα να βγει στην αγορα για δεξι μπακ
- WeWillRockYou
Για τον Νάσμπεργκ ίσως θα ήτα προτιμότερο να πάει κάπου δανεικός με οψιόν αγοράς και να έρθει κάποιος άλλος στόπερ. Αλλά ακόμα και αν δεν γίνει αντικατάσταση, ίσως είναι προτιμότερο να δοθούν ευκαιρίες σε κάποιο ταλέντο των ακαδημιών με μεγαλύτερο ταβάνι, ως 5ο στόπερ.
Γιατί τον Αύγουστο τους χτυπάει η ζέστη στο κεφάλι και έρχονται;Mitsospaoki4 έγραψε:Καλά όλα αυτά , αλλά επιμένουμε ακόμα ότι αυτοί οι παίχτες έρχονται Ιούνιο στην Ελλάδα;gika έγραψε:Ξεκάθαρα Μαξίμοβιτς 1 Ιουλίου.renegade έγραψε:Και ρωτάω εγώ... Μαξίμοβιτς 10 Αυγούστου ή κάποιος σαν τον σβαμπ ( όταν πρωτοήρθε) 1η Ιουλίου?
Για εμένα το δίλημμα ήταν Μαξίμοβιτς 6 εκατομμύρια τον Ιουνιο ή 4.5 εκατομμύρια τον Αύγουστο με το ρίσκο να τον προλάβει κάποιος άλλος;
Δεδομένου του ποσο κομβικά θα άλλαζε το κέντρο μας εν όψη ευρωπαϊκών αγώνων, εγώ θα πλήρωνα το παραπάνω και θα το έπαιρνα από τους ομίλους ή από καμία last minute πώληση.
Τώρα ελπίζω μέχρι να έρθει να μην έχει μπροστά του 30 παιχνίδια σουπαλιγκ με στημένα και μαχαιρωμένους οπαδούς. Γιατί αν προλάβουμε να αποκλειστούμε πριν έρθει, μπορεί ούτε αυτός να θέλει να έρθει ούτε εμείς να θελουμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά.
Υγ: δεν μιλάμε για ενίσχυση αλλά για κάλυψη του κενού του Αουγκουστο. Όσο ο δεύτερος είναι εδώ εγώ δεν έχω θέμα. Ο Οζντοεφ όμως που θα κάλυπτε Κουρτιτς/Νταντας έπρεπε να ήταν εδώ νωρίτερα. Ο μεσοεπιθετικός που θα κάλυπτε Μπισεσβαρ/Καντουρι το ίδιο. Για τράμπες ναι οκ, αν έχουμε πυγμή και κρατάμε τους παίκτες μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης νο προμπλεμ
- john4serres
- PAOK - 1926-