Σωστός μέχρι τελείας. Πούκι και Ιταλός σύν Τζήμας.Napoli4 έγραψε:Κοίτα, ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστικός προορισμός για παίκτες από την Serie A.joshua έγραψε:Ρε Ναπολι ακομα και ετσι να ειναι,θα τρεξει ο Γκαμπιαντινι πριν ψαχτει στην Ιταλια να υπογραψει στον ΠΑΟΚ? Βρε μακρια απο Ιταλους και μαλιστα με βαρυ βιογραφικο και καποια ηλικια.Ο σοβινισμος τους βρισκεται σε αλλο επιπεδο...
Η Ελλάδα είναι δίπλα από την χώρα τους, μας συμπαθουνε σαν λαό, ενώ έχουμε και ένα προπονητικό τιμ με πολλούς Ιταλούς. Ο προπονητής μιλά ιταλικά.
Σίγουρα υπάρχει απήχηση.
Θεωρώ πως ο Γκαμπιαντινι είναι παίκτης που θα μπορούσε να έρθει. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο πρότζεκτ για αυτόν στον Ιταλία. Έχουν πέσει οι μετοχές του τα τελευταία χρόνια, και θα πήγαινε σε ομάδα από τη 10η θέση και κάτω, και εκεί ως αλλαγή. Συμβόλαιο του εκατομμυρίου μόνο σε εμάς, όχι στην Ιταλία.
Για να συνοψίσω.
Θεωρώ πως είναι καλό όνομα, καλός παίκτης, με καλό βιογραφικό, και εφικτή περίπτωση. Αλλά δεν είναι το φορ που προσωπικά ήθελα να ακούσω. Αν συνδυαστεί με έναν Πουκι, τότε μια χαρά. Αν συνδυαστεί με Μπράντον ή τέτοιου επιπέδου, τότε κλαφ'τα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Στην εκπομπή του paok24 έλεγαν ότι δεν βλέπουν τίποτα για Πέλκα. Ο ένας έλεγε ότι δεν τον θέλουν και ο άλλος συμπλήρωσε ότι μάλλον θα θέλει ψηλό συμβόλαιο. Εν τέλει συμφώνησαν ότι δεν έχει κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ με συγκεκριμένο νούμερο για να δουν αν δεχτεί ο Πέλκας.
Εγώ οικονομικά δεν σχολιάζω ποτέ.
Αγωνιστικά όμως δεν μπορώ να πιστέψω πως θα αφήσουμε τέτοια ευκαιρία χαμένη.
Χαρακτηριστικά που μας λείπουν (δεκάρι που παίζει second striker), Έλληνας, ξέρει από ΠΑΟΚ, ξέρει από τίτλους, ξέρει από κλεμμένα, ξέρει και τον ξέρει ο Λουτσέσκου, καλή ηλικία. Μπάινει και παίζει. Όλο αυτό το πακέτο δεν νομίζω ότι ξαναβρίσκεται ελεύθερο.
Όποιον άλλον πάρεις δε ξέρεις τι θα βγει.
Χαρακτηριστικά που μας λείπουν (δεκάρι που παίζει second striker), Έλληνας, ξέρει από ΠΑΟΚ, ξέρει από τίτλους, ξέρει από κλεμμένα, ξέρει και τον ξέρει ο Λουτσέσκου, καλή ηλικία. Μπάινει και παίζει. Όλο αυτό το πακέτο δεν νομίζω ότι ξαναβρίσκεται ελεύθερο.
Επειδή το είπε ο Κουλιανός στο ράδιο και ο Φαλακρός ο Ραπτόπουλος σημαίνει θα έρθει;
Σίγουρα συμφωνώ με το παλικάρι παραπάνω πως μας συμπαθούν οι Ιταλοί και για το Προσωπικό κτλπ
Το θέμα είναι εμείς ψάχνουμε 9αρια να έχουν το γκόλ να ερχόταν για 2ος ο Pukki και 1ος ο Krasso η ο Enner Valencia ναι ακόμα και ο Yohan Boli να έλεγεα wow ξεκινάμε καλά όπως ενθουσιάστηκα χθες που χεραίτησαν οι N.Oliveira Kedziora+ o Kurtic
Σίγουρα συμφωνώ με το παλικάρι παραπάνω πως μας συμπαθούν οι Ιταλοί και για το Προσωπικό κτλπ
Το θέμα είναι εμείς ψάχνουμε 9αρια να έχουν το γκόλ να ερχόταν για 2ος ο Pukki και 1ος ο Krasso η ο Enner Valencia ναι ακόμα και ο Yohan Boli να έλεγεα wow ξεκινάμε καλά όπως ενθουσιάστηκα χθες που χεραίτησαν οι N.Oliveira Kedziora+ o Kurtic
marsantos έγραψε:Στην εκπομπή του paok24 έλεγαν ότι δεν βλέπουν τίποτα για Πέλκα. Ο ένας έλεγε ότι δεν τον θέλουν και ο άλλος συμπλήρωσε ότι μάλλον θα θέλει ψηλό συμβόλαιο. Εν τέλει συμφώνησαν ότι δεν έχει κάνει πρόταση ο ΠΑΟΚ με συγκεκριμένο νούμερο για να δουν αν δεχτεί ο Πέλκας.

Η περίπτωση του πελκα μπορεί να συσχετίζεται με αυτή του Ιταλού . Αν έχει δίκιο ο ναπολι επειδή τον παιχτη εγώ δεν τον έχω δει,μόνο σαν όνομα τον ξέρω ότι δεν έχει τρέλα νουμερα δεν αρκεί μόνο ο 2ος να είναι γκολτζής αλλά θέλεις και μεσοεπιθετικό γκολτζη γιατί πλην ναρει οι υπόλοιποι δεν .
Μην πω και 8αρι που βάζει γκολ αλλά Σακχοφ ή Κουρτιτς .πάντως αν είναι όντως στυλ ολιβειρα το μεγαλύτερο άγχος μου φευγει ( παραμονή λουτσεσκου
)
Μην πω και 8αρι που βάζει γκολ αλλά Σακχοφ ή Κουρτιτς .πάντως αν είναι όντως στυλ ολιβειρα το μεγαλύτερο άγχος μου φευγει ( παραμονή λουτσεσκου

- sourmenetes
- Moderator
Για βαλτε κανένα video του ιταλου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως από μιά γύρα που έκανα χτες να δώ τί λένε οι ΑΡΔ (σπάνια το κάνω), άκουσα οτι έχουν προταθεί και νομίζω για δεύτερο φορ:
Πούκι, Κρμέντσικ και ο Μπράντον στα υπόψην.
Επίσης για το εξτρέμ, βαση χαρακτηριστικών και διάφορων συγκυριών (σύν το ότι ο Λουτσέσκου κολλάει με συγκεκριμένους παίκτες), νομίζω οτι είναι ο Σοτέλντο. Ο χάφ δεν είναι ο Πέλκας, αλλά δεν σημαίνει οτι ο Πέλκας δεν είναι στα πλάνα (αφού ξέρουμε οτι και εδώ ο Λουτσεσκου φέρεται να τον θέλει).
Γιά να δούμε (μιλάνε για 3 παίκτες που ίσως κλείσουν άμεσα).
Πούκι, Κρμέντσικ και ο Μπράντον στα υπόψην.
Επίσης για το εξτρέμ, βαση χαρακτηριστικών και διάφορων συγκυριών (σύν το ότι ο Λουτσέσκου κολλάει με συγκεκριμένους παίκτες), νομίζω οτι είναι ο Σοτέλντο. Ο χάφ δεν είναι ο Πέλκας, αλλά δεν σημαίνει οτι ο Πέλκας δεν είναι στα πλάνα (αφού ξέρουμε οτι και εδώ ο Λουτσεσκου φέρεται να τον θέλει).
Γιά να δούμε (μιλάνε για 3 παίκτες που ίσως κλείσουν άμεσα).
- nikos_algio
Ο μόνος τρόπος να έρθει στον ΠΑΟΚ ο Πέλκας είναι σαν αντιΜπραντον αφού έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά παρά την φαινομενικά διαφορετική τους θέση.
- loukas karadimos
++++++++++++++van rooy έγραψε:Ονόματα θα παρελάσουν πολλά ...μέχρι την τελική επιλογή.
Υπάρχει όμως ένα ζητούμενο, όποιο φορ και να φέρουν αν ο προπονητής μας δεν το χρησιμοποιήσει με διαφορετικό τρόπο τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε. Η μόνη εξαίρεση φορ με γκολ επι λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ήταν ο πριγιο .
Όσα φορ πέρασαν έκαναν τον χαμάλη σε όλο το ματς και στην τελική προσπάθεια ήταν ήδη ψοφίμια.
Κάποιος συνοπαδός ανέφερε τον σεφέροβιτς...θα συμφωνήσω μαζί του..όσες φορές τον έχω δει να παίζει πάντα μέσα μου σκεφτόμουν ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου.
Επίσης είμαι αντίθετος στην μη ανανέωση του μπράντον τόμας, μου αρέσουν πάρα πολύ τα χαρακτηριστικά του και σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε έδωσε και την ψυχή του όμως και αυτός έπεσε θύμα του άβολου ρόλου λουτσέσκου.
Δεν τον θέλω ως φορ στην ομάδα αλλά ως περιφερειακό επιθετικό, σε ένα παιχνίδι άμεσων μεταβάσεων έχει ταχύτητα , έκρηξη και φοβερή ένταση στο παιχνίδι του, βοηθάει αφάνταστα στην επιθετική άμυνα και δεν σταματάει να τρέχει. Σε κάποια ματς έδειχνε να προσπαθεί να αποδείξει την αξία του, σαν να μην τον εμπιστεύονταν η ομάδα κάτι ανάλογο με φελίπε σοάρες...
Υπάρχει κορμόςMagpies4 έγραψε:Λοιπόν, χωρίς πολλές αμφιβολίες και βάση παρόντος ρόστερ, θέλουμε παίκτες:
1. Τερμα (ισάξιος του Κοταρσκι, Α)
2. Δεξί σέντερ μπάκ (Α ή Β)
3. Αριστερό μπακ (Β)
4,5. Δύο χάφ (Α,Β, Κούρτιτς, Ντάντας φεύγουν)
6. Εξτρέμ (Β)
7. Φόρ (Β)
8. Φόρ (Β)
Α: Αλλαγή, Β: Βασικός
Οι παραπάνω είναι μίνιμουμ αυτοί που θέλουμε, γιατί ούτε στα εξτρέμ είμαστε γεμάτοι, τα δεξιά μπάκ είναι όλα μέτρια, και στα σεντερ μπάκ χρειάζεται και ένα αριστερό.
Δηλαδή για πλάκα θέλουμε 8 παίκτες, κυρίως βασικούς. Αν ο προπονητής δώσει χρόνο σε Βρακά, Τζήμα (2), και άλλους πιτσιρικάδες (που δεν το βλέπω), τότε ίσως γεμίσει το ρόστερ με αυτούς.
Πραγματικα παντως πρεπει να πεσει γραμμη απο τη ΠΑΕ προς τα μεσα να σταματησουν να γραφουν οτι περιμενουμε το πρασινο φως απο Σαββιδη.Θα πρεπει να ειναι ηλιθιοι αν δεν καταλαβαινουν οτι αυτο προκαλει εκνευρισμο στον κοσμο.
1/6 αυριο...Τι ωραια!! Αρχιζει η αγαπημενη μας περιοδος. Αν και ηδη εχουμε καταγραψει 82 σελιδες!!
Στα γρηγορα...
Και εγω θεωρω οτι Ιταλος πολυ δυσκολα αφηνει την χωρα. Ειδικα οταν προκειται για ονομα (εστω μικρομεγαλο) που μπορει να βρει ευκολα ομαδα.
Για καποιο περιεργο λογο (δεν βαζω στην εξισωση οικονομικα αλλα ουτε και ακραια αγωνιστικα) θεωρω οτι ο και ο Μητσος και ο Σταφυ ειναι ευκαιρια που δεν πρεπει να χαθει.
Να διευκρινισω οτι για αριστερο μπακ θα ηθελα παικταρα αλλα αν δεν υπαρχει διαθεση για μεγαλο μπατζετ στην θεση, τοτε Σταφυ..
Στα γρηγορα...
Και εγω θεωρω οτι Ιταλος πολυ δυσκολα αφηνει την χωρα. Ειδικα οταν προκειται για ονομα (εστω μικρομεγαλο) που μπορει να βρει ευκολα ομαδα.
Για καποιο περιεργο λογο (δεν βαζω στην εξισωση οικονομικα αλλα ουτε και ακραια αγωνιστικα) θεωρω οτι ο και ο Μητσος και ο Σταφυ ειναι ευκαιρια που δεν πρεπει να χαθει.
Να διευκρινισω οτι για αριστερο μπακ θα ηθελα παικταρα αλλα αν δεν υπαρχει διαθεση για μεγαλο μπατζετ στην θεση, τοτε Σταφυ..
- ΑποστόληςΑ
Κοντός.obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Μουνιρ λέμε βρε...
Ναι παιχταρας,μακάρι.