Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από miburosaito »

Εξωπραγματικο νουμερο τα 2,92 Serves/BP του Ολυμπιακου, το μπλοκ-αμυνα τους δουλεψε αψογα..

Σε αντιδιαστολη βεβαια ειναι το δικο μας απαραδεκτο 2,71 υποδοχες για να παρουμε ενα ρημαδι side-out...

Και εννοειται παλι ειχαμε περισσοτερα λαθη απο τον αντιπαλο

Εικόνα

Επιστρεψαμε στον παλιο κακο ΠΑΟΚ με τις σημερινες αλχημειες στη πασα...

Εννοειται πως η νεα πασαδορος δεν εχει ουτε 1% ευθυνη για αυτα τα νουμερα. Ειναι αξιοπρεπεστατη πασαδορος.

Ο μονος αγωνιστικος υπευθυνος ειναι ο Ζακοτς..

Εικόνα
zaytseva

Δημοσίευση από zaytseva »

miburosaito έγραψε:Εξωπραγματικο νουμερο τα 2,92 Serves/BP του Ολυμπιακου, το μπλοκ-αμυνα τους δουλεψε αψογα..
Σε αντιδιαστολη βεβαια ειναι το δικο μας απαραδεκτο 2,71 υποδοχες για να παρουμε ενα ρημαδι side-out...
Και εννοειται παλι ειχαμε περισσοτερα λαθη απο τον αντιπαλο
Εικόνα
Επιστρεψαμε στον παλιο κακο ΠΑΟΚ με τις σημερινες αλχημειες στη πασα...
Εννοειται πως η νεα πασαδορος δεν εχει ουτε 1% ευθυνη για αυτα τα νουμερα. Ειναι αξιοπρεπεστατη πασαδορος.
Ο μονος αγωνιστικος υπευθυνος ειναι ο Ζακοτς..
Εικόνα
Έχω να πω τον πόνο μου στους διαχειριστές, εκεί που είχα πει πως είχα μάθει το Chat, δηλαδή πως γράφεις σχόλιο, εκεί μου βγάζει error 504, λογικά γραφανε πολλοί για το ποδόσφαιρο να υποθέσω. Αυτό με τον server μου θυμίζει την εποχή της τηλεκπαίδευσης στο ΑΠΘ, νομίζω πως και οι μαθητές και δάσκαλοι δεν πέρασαν καλύτερα τότε.
Τώρα για την Κροατισσα αγχωμενη την είδα, πολλοί είπαν να μην γινόταν αυτή η προσθήκη. Να παίρναμε ακραίες -ακραια ίσως και κεντρική. Εμένα δεν μαρεσε που ήταν αγχωμενη. Τώρα για κάποια πράγματα πραγματικά έχω απορία αν δουλεύονται στην προπόνηση, γενικά δεν έχω ιδέα τι κάνει ο Ζακοτς. Θα με πείτε είσαι ιταλάκι μέχρι το κόκκαλο και θα σνομπαρεις για πάντα τους Σέρβους, ούτε ο Τερζιτιτς μαρεσει σαν προπονητής, είπε στην Pietrini you are stupid, αυτή κοιτούσε απορημένη δεν το πίστευε αυτό που άκουγε. Στην Ιταλία ήταν έξαλλοι θέλανε το κεφάλι του. Στην Άλμπα είχε φέρει την Σερβία, βέβαια με κάποιες Σέρβες αν μου έφερνε δεν θα έλεγα όχι Πόποβιτς, Λαζοβιτς, Μποσκοβιτς, Μπιελιτσα καταλάβατε.
ΥΓ με τα σλαβικά επίθετα δεν το χω, ελπίζω ο σέρβερ να είναι καλά ο καημενουλης που γράφουν όλοι
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Με καθαρο μυαλο, αφου γυρισα σπιτι μετα τις δυο ηττες που καναμε σημερα, θα ηθελα να γραψω δυο πραγματακια για το βολλει.

Καταρχην μου αρεσε πολυ, που παρα την τραγικη σημερινη εμφανιση, η ομαδα καταχειροκροτηθηκε και απο τις δυο μεριες του γηπεδου, απο τα 500 περιπου ατομα, που ημασταν σημερα στο γηπεδο.

Η Ντεακ, ειναι καλυτερη πασσαδορος, τοσο απο την Βιγκαρς, οσο και απο την Ηλιοπουλου.

Ηδη καποια ατομα εχουν κανονισει να βρεθουν στην Γερμανια, στην ρεβανς του ευρωπαικου. Μαζι με τους ΠΑΟΚτσηδες, που εδρευουν εκει, θα εχουμε κερκιδαρα.

Μην ξεχναμε οτι σημερα παιξαμε με μια πληρη ομαδα, που εχει ομοιογενεια απο περσι. Την αντιμετωπισαμε με δυο μονο ξενες, η μια εκ των οποιων δεν ηξερε καλα καλα, τα ονοματα των συμπαικτριων της.

Με την επιστροφη της Τσουμπα, την αποκτηση ακραιας και την ενσωματωση της Ντεακ, η ομαδα θα γινει πολυ πιο ανταγωνιστικη.
Το ποσο θα το δουμε στην πραξη.
Στοχος μας πρεπει να ειναι η 5η ή η 6η θεση,
ωστε στα πλει οφ να προσπαθησουμε να σπασουμε την εδρα της τριτης ή τεταρτης ομαδας, που λογικα θα ειναι η αεκ ή η Θηρα.

Η ομαδα εχει προοπτικες, ολα γινονται.
Στηριξη και οσοι μπορειτε παρουσια στο γηπεδο.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

zaytseva έγραψε:Έχω να πω τον πόνο μου στους διαχειριστές, εκεί που είχα πει πως είχα μάθει το Chat, δηλαδή πως γράφεις σχόλιο, εκεί μου βγάζει error 504, λογικά γραφανε πολλοί για το ποδόσφαιρο να υποθέσω. Αυτό με τον server μου θυμίζει την εποχή της τηλεκπαίδευσης στο ΑΠΘ, νομίζω πως και οι μαθητές και δάσκαλοι δεν πέρασαν καλύτερα τότε.

Καμιά φορά τα παθαίνει αυτά και κολλάει, αλλά απλώς αγνοείς το error και συνεχίζεις. Δεν μπορούμε να το λύσουμε πριν γίνει η αναβάθμιση του φόρουμ...
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Cylon-4 έγραψε:Με καθαρο μυαλο, αφου γυρισα σπιτι μετα τις δυο ηττες που καναμε σημερα, θα ηθελα να γραψω δυο πραγματακια για το βολλει.

Καταρχην μου αρεσε πολυ, που παρα την τραγικη σημερινη εμφανιση, η ομαδα καταχειροκροτηθηκε και απο τις δυο μεριες του γηπεδου, απο τα 500 περιπου ατομα, που ημασταν σημερα στο γηπεδο.

Η Ντεακ, ειναι καλυτερη πασσαδορος, τοσο απο την Βιγκαρς, οσο και απο την Ηλιοπουλου.

Ηδη καποια ατομα εχουν κανονισει να βρεθουν στην Γερμανια, στην ρεβανς του ευρωπαικου. Μαζι με τους ΠΑΟΚτσηδες, που εδρευουν εκει, θα εχουμε κερκιδαρα.

Μην ξεχναμε οτι σημερα παιξαμε με μια πληρη ομαδα, που εχει ομοιογενεια απο περσι. Την αντιμετωπισαμε με δυο μονο ξενες, η μια εκ των οποιων δεν ηξερε καλα καλα, τα ονοματα των συμπαικτριων της.

Με την επιστροφη της Τσουμπα, την αποκτηση ακραιας και την ενσωματωση της Ντεακ, η ομαδα θα γινει πολυ πιο ανταγωνιστικη.
Το ποσο θα το δουμε στην πραξη.
Στοχος μας πρεπει να ειναι η 5η ή η 6η θεση,
ωστε στα πλει οφ να προσπαθησουμε να σπασουμε την εδρα της τριτης ή τεταρτης ομαδας, που λογικα θα ειναι η αεκ ή η Θηρα.

Η ομαδα εχει προοπτικες, ολα γινονται.
Στηριξη και οσοι μπορειτε παρουσια στο γηπεδο.

Και τον Μάιο, φτου και απ'τήν αρχή με άλλες ξένες και άλλη πασαδόρο.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

1. Παναθηναικος 30
2. Ολυμπιακος 29
3. Θηρα 26
4. Αεκ 25
5. Πευκα 16
6. Θετιδα 16
7. ΠΑΟΚ 15
8. Μαρκοπουλο 14
9. Ηλυσιακος 14
10. Απολλωνιος 12
11. Αρης 10
12. Λαμια 9
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Επομενοι αγωνες:

Πεμπτη 11/1 στις 19:00
ΠΑΟΚ-Βισμπαντεν

Σαββατο 13/1 στις 19:00
Θετις-ΠΑΟΚ

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Καλή χρονιά σε όλους καταρχάς. Ο αγώνας δεν χρήζει καμιάς ανάλυσης, ο αντίπαλος έχει καλύτερο ρόστερ από εμάς, πιο έτοιμος, άλλους στόχους. Θέλω να εστιάσω μόνο στη χρησιμοποίηση από την αρχή του παιχνιδιού της νέας μας πασαδόρου. Τι κουλό ήταν αυτό; Από που κι ως που την ξεκινάς με 3-4 προπονήσεις με το υπόλοιπο γκρουπ; Ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός συγχρονισμός με τις υπόλοιπες. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το παιχνίδι λειτούργησε για να κάνει δοκιμές, διότι δεν έγιναν τέτοιες, όπου μπορούσαν να γίνουν π.χ στις κεντρικές. Δεν δοκίμασε καθόλου την Τερζόγλου π.χ (που μπορούσε κατά την άποψη μου να το κάνει). Βλέπεις ότι έχεις στην περιστροφή στην μπροστά ζώνη την Κλέπκου με την Πολυνοπούλου, η οποία δεν είναι καλή στο μπλοκ και επιμένεις. Γιατί ενώ το έχεις δει το έργο δεν δοκιμάζεις την Τερζόγλου βρε άνθρωπε; Εφόσον κάνεις δοκιμές...
Αυτό που γίνεται φέτος από την αρχή της χρονιάς είναι ανέκδοτο. Πονάμε στη θέση της ακραίας και ήρθε 1η μεταγραφή πασαδόρος (ανεξαρτήτου ικανότητος ή μη της καινούργιας μας παίκτριας) ενώ υπάρχει η Ηλιοπούλου... Τι να πρωτογράψει κανείς...
ΥΓ Εννοείται όσοι μπορείτε ελάτε την Πέμπτη στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Κληρωση κυπελλου:

Αναλυτικά τα ζευγάρια της δεύτερης αγωνιστικής της τρίτης φάσης:

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Σ.Π. Θέτις

Π.Α.Ο.Κ. - Νικητής αγώνα Ο.Π.Α.Θ. Περσέας - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος

Νικητής Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων

Νικητής Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Νικητής Φοίνικας Αλεξανδρούπολης - Α.Σ. Άρης
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ζάκοτς:

«Δεν είμαστε και με την καλύτερη διάθεση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και κάποια προβλήματα με ιώσεις που προέκυψαν. Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας σ' αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Η Βισμπάντεν μοιάζει με τον Ολυμπιακό καθώς είναι μια ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το φιλέ και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό στο ματς»

Αυτο που ειπε για ιωσεις, δεν μου αρεσε καθολου.....
Εχουμε που εχουμε βασικες ελλειψεις....
αν προκυψουν κι αλλες....
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Cylon-4 έγραψε:Κληρωση κυπελλου:

Αναλυτικά τα ζευγάρια της δεύτερης αγωνιστικής της τρίτης φάσης:

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Ηλυσιακός Α.Ο. - Α.Σ.Π. Θέτις

Π.Α.Ο.Κ. - Νικητής αγώνα Ο.Π.Α.Θ. Περσέας - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος

Νικητής Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων

Νικητής Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Νικητής Φοίνικας Αλεξανδρούπολης - Α.Σ. Άρης

Περσεας-Απολλωνιος 0-3 στην Περαία, οποτε στις 24/1 ΠΑΟΚ-Απολλωνιος
για το κυπελλο.
Καλη κληρωση, αποφευγουμε και το ταξιδι
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Την γερμανική Βισμπάντεν υποδέχεται στο PAOK Sports Arena σήμερα στις 19:00 ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά της main phaes του Challenge Cup γυναικών.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχοντας μπροστά του μία ιστορική αναμέτρηση, την οποία με την βοήθεια του κόσμου του, θέλει να μετατρέψει ως το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Βισμπάντεν βρίσκεται στην 6η θέση στην Μπουντεσλίγκα με ρεκόρ 5-8. Για την 13η αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2 σετ από την Σβέριν. Στο Challenge Cup απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Γαλατασαράϊ στο «χρυσό» σετ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι η Βουλγάρα Μιλένα Λαζάροβα και ο Ορνάντσε Αμπάρκοφ από τα Σκόπια.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του CosmoteSport7HD, ενώ ζωντανή ενημέρωση θα υπάρχει μέσω του PAOK24.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όλοι εκεί!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ξερω, οτι για την ρεβανς στο Βισμπαντεν, εχουμε παρει 500 εισιτηρια, τα μισα εκ των οποιων θα διατεθουν σιγουρα.
Θα παμε καποιοι κι απο δω, περα απο τους κατοικους Γερμανιας.
Ελπιζω σημερα να ειμαστε τουλαχιστον 500.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Cylon-4 έγραψε:Ζάκοτς:
«Δεν είμαστε και με την καλύτερη διάθεση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και κάποια προβλήματα με ιώσεις που προέκυψαν. Παρόλα αυτά θα κάνουμε την προσπάθεια μας σ' αυτό το ιστορικό παιχνίδι για τον σύλλογο.
Απαγόρευση δηλώσεων τώρα, μόνο στον Ζάγκοτς!

Ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχω εκνευριστεί με προπονητή τόσο πολύ και σε οποιοδήποτε άθλημα. Ούτε καν με Παράσχο και την 7ρα στο φιλικό, ή με τον Μπερέτα...ίσως μόνο με τον Φρίνγκερ κάτι ανάλογο (ο Γούναρης είναι εκτός συναγωνισμού...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”