95. Στέφανος Τζίμας
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει. Τα δημοσιευματα πληθαινουν.
Η ρητρα πολυ μικρη σημασια εχει κατι που μας εδειξε και η ιστορια με τον Τζολη. Αν η Νυρεμβεργη εχει βρει αγοραστη, η ρητρα θα πληρωθει.
Το αν αυτο θα ειναι για το συμφερον της ομαδας κανεις δε το ξερει.
Η ρητρα πολυ μικρη σημασια εχει κατι που μας εδειξε και η ιστορια με τον Τζολη. Αν η Νυρεμβεργη εχει βρει αγοραστη, η ρητρα θα πληρωθει.
Το αν αυτο θα ειναι για το συμφερον της ομαδας κανεις δε το ξερει.
- Montrealiotis
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω τον Τζιμα να παίζει στην ομάδα και να βάζει πολλά γκολ, πριν αναγκαστικά φύγει.
Αλλά το να πάρεις 20Μ για έναν παίκτη που δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου στην πρώτη ομάδα το λες μεγάλη επιτυχία. Άσε που θα είναι και η ακριβότερη πώληση.
Είτε πουληθεί, που το απεύχομαι, είτε επιστρέψει, αποδεικνύεται ότι ο δανεισμός του ήταν απόλυτα επιτυχημένος.
Αλλά το να πάρεις 20Μ για έναν παίκτη που δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου στην πρώτη ομάδα το λες μεγάλη επιτυχία. Άσε που θα είναι και η ακριβότερη πώληση.
Είτε πουληθεί, που το απεύχομαι, είτε επιστρέψει, αποδεικνύεται ότι ο δανεισμός του ήταν απόλυτα επιτυχημένος.
Πιστεύω ότι η περίπτωση Τζίμα θα είναι ο λόγος που το καλοκαίρι θα τερματιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον λουτσέσκου
Απαγορεύεται να χάνονται Έλληνες νεαροί παίχτες τέτοιου επιπέδου, χωρίς να έχουν προσφέρει πρώτα αγωνιστικά στην ομάδα, ακόμα και 40 εκ. να μας δώσουν.
Μια χαρα. Εαν πουληθει ο Τζιμας τοτε θα ηταν καλο να φυγει μονος του ο Ρασβαν. Δεν γινεται να εχει διωχτει καθε ταλεντο που δεν προλαβε να προσφερει δυο τρια χρονια πριν πουληθει για να παιζει ο Μουργκ και ο Μπραντον. Φτανει.
Τα παραπονα σας στη διοικηση:
Η ομάδα συμμετείχε στην προετοιμασία με δύο επιθετικούς. Ο Τζίμας δόθηκε δανεικός στην Νυρεμβέργη. Ποια είναι η άποψή σας για αυτόν τον δανεισμό;
“Πρώτα απ΄ όλα, θα σας πω ότι δεν ήθελα να φύγει τώρα από την ομάδα και πριν έχουμε περισσότερες επιλογές σε αυτή τη θέση. Άλλωστε γνωρίζετε πως προτεραιότητα πρέπει να είναι πάντα η ομάδα και μετά οι παίκτες. Τόσο εγώ ως προπονητής, αλλά και οι συνεργάτες μου θα ήθελα να ήταν εδώ και να είχε κάνει την προετοιμασία γιατί είναι ένας καλός παίκτης για την ομάδα. Όμως από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνω και αποδέχομαι πως για τον ίδιο ήταν μία προτεραιότητα να πάει κάπου αλλού να πάρει εμπειρίες, να αντιμετωπίσει δυσκολίες, προκλήσεις και να πρέπει να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες και απαιτήσεις σε μια νέα ομάδα σε μια διαφορετική χώρα και επομένως να δυναμώσει και ως χαρακτήρας. Επίσης κατανοώ πως όλες αυτές οι ομάδες σε αυτό τον κόσμο θέλουν να παίρνουν παίκτες δανεικούς με κάθε κόστος σε αυτή την χρονική περίοδο και όχι στο τέλος Αυγούστου.
Για όλους αυτούς τους λόγους μπορεί να μην είμαι χαρούμενος που δεν ήταν μαζί μας, αλλά είμαι επίσης διατεθειμένος να κατανοήσω τους λόγους που έγινε αυτό.
Θα σας πω ειλικρινά πως ο Στέφανος είναι ένα ταλέντο, χρειάζεται χρόνο, δεν είναι ακόμη ένας ολοκληρωμένος φορ, χρειάζεται να προοδεύσει όχι μόνο σε ότι αφορά φυσική κατάσταση ή δύναμη αλλά και στην τακτική. Αν έχεις μια ομάδα στην οποία δεν έχεις να ρισκάρεις τίποτε, ναι τότε τον βάζεις μέσα και παίζει. Αλλά αν έχεις μια ομάδα με καθαρούς και ξεκάθαρους στόχους όπως η ευρωπαϊκή πορεία, η κατάκτηση τίτλων δηλαδή το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι δύσκολο να αγωνιστεί αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ καλό για τον ίδιο που πήγε εκεί, δηλαδή σε μια ομάδα που δεν έχει υψηλούς στόχους και επομένως δεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Και για να το συνεχίσω στην παρούσα φάση και λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει αυτά που παίρνω ως προπονητής από τους άλλους ανεξάρτητα του αν κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτή την άποψη μου”.
Η ομάδα συμμετείχε στην προετοιμασία με δύο επιθετικούς. Ο Τζίμας δόθηκε δανεικός στην Νυρεμβέργη. Ποια είναι η άποψή σας για αυτόν τον δανεισμό;
“Πρώτα απ΄ όλα, θα σας πω ότι δεν ήθελα να φύγει τώρα από την ομάδα και πριν έχουμε περισσότερες επιλογές σε αυτή τη θέση. Άλλωστε γνωρίζετε πως προτεραιότητα πρέπει να είναι πάντα η ομάδα και μετά οι παίκτες. Τόσο εγώ ως προπονητής, αλλά και οι συνεργάτες μου θα ήθελα να ήταν εδώ και να είχε κάνει την προετοιμασία γιατί είναι ένας καλός παίκτης για την ομάδα. Όμως από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνω και αποδέχομαι πως για τον ίδιο ήταν μία προτεραιότητα να πάει κάπου αλλού να πάρει εμπειρίες, να αντιμετωπίσει δυσκολίες, προκλήσεις και να πρέπει να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες και απαιτήσεις σε μια νέα ομάδα σε μια διαφορετική χώρα και επομένως να δυναμώσει και ως χαρακτήρας. Επίσης κατανοώ πως όλες αυτές οι ομάδες σε αυτό τον κόσμο θέλουν να παίρνουν παίκτες δανεικούς με κάθε κόστος σε αυτή την χρονική περίοδο και όχι στο τέλος Αυγούστου.
Για όλους αυτούς τους λόγους μπορεί να μην είμαι χαρούμενος που δεν ήταν μαζί μας, αλλά είμαι επίσης διατεθειμένος να κατανοήσω τους λόγους που έγινε αυτό.
Θα σας πω ειλικρινά πως ο Στέφανος είναι ένα ταλέντο, χρειάζεται χρόνο, δεν είναι ακόμη ένας ολοκληρωμένος φορ, χρειάζεται να προοδεύσει όχι μόνο σε ότι αφορά φυσική κατάσταση ή δύναμη αλλά και στην τακτική. Αν έχεις μια ομάδα στην οποία δεν έχεις να ρισκάρεις τίποτε, ναι τότε τον βάζεις μέσα και παίζει. Αλλά αν έχεις μια ομάδα με καθαρούς και ξεκάθαρους στόχους όπως η ευρωπαϊκή πορεία, η κατάκτηση τίτλων δηλαδή το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι δύσκολο να αγωνιστεί αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι πολύ καλό για τον ίδιο που πήγε εκεί, δηλαδή σε μια ομάδα που δεν έχει υψηλούς στόχους και επομένως δεν υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Και για να το συνεχίσω στην παρούσα φάση και λόγω του νεαρού της ηλικίας του, ο Στέφανος αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει αυτά που παίρνω ως προπονητής από τους άλλους ανεξάρτητα του αν κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτή την άποψη μου”.
-
Leonardo10
Ποια παράπονα μας στην διοίκηση και για ποιες δηλώσεις μιλάμε τώρα; Στα λόγια ναι όλα καλά, αλλά είδαμε και στην πράξη τι έγινε, μια φορά ξεκίνησε στο Αγρίνιο και βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο, από ένα σημείο και μετά ούτε αποστολή έμπαινε, σιγά που θα έπαιζε κιόλας όσο παίζει εκεί. Όσο έπαιξε σε εμάς, έχει παίξει εκεί σε μόλις 9 παιχνίδια, και επίσης έγραψε είδη τα περσινά.
Δεν μπορούσε η ομάδα να ρισκάρει να τον κρατήσει εδώ και να παίξει για δεύτερη χρονιά 300-400 λεπτά
Δεν μπορούσε η ομάδα να ρισκάρει να τον κρατήσει εδώ και να παίξει για δεύτερη χρονιά 300-400 λεπτά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 17 Νοέμ 2024, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα παραπονα σου στη διοικηση που εδωσαν τον Στεφανο για να φερουν Τισουνταλι και την καψουρα του Γιωργη τον Τσαλοφ. Οι πραξεις μιλανε άλλα εκει δε συμφερει να λεμε κατι. Αβαβα. Αβαβα και οτι περσι πηγαινε σχολειο κανονικα ο Τζιμας. Οπως και οτι περσι πηρες πρωταθλημα, οποτε μαλλον δεν μετρανε οι πραξεις για σενα, αλλα να παιζουν νεοι παικτες. Ε βγες και πες το, οτι προτιμας να μην ειχαμε παρει πρωταθλημα. Συνεχιστε με τις εμμονες σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 17 Νοέμ 2024, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο Στεφανος χρειαζεται δουλεια, δεν ειναι ολοκληρωμενο φορ".
Ακου αποψη προπονητη, η δικη σου δουλεια ποια ειναι ρε Ρασβαν; Να δουλευεις με Σαματα και Τομας;
Ειδαμε ποσο ανετοιμος ειναι με τα παστελωματα στη Γερμανια και τι συμμετοχες του εδινες εδω.
Ακου αποψη προπονητη, η δικη σου δουλεια ποια ειναι ρε Ρασβαν; Να δουλευεις με Σαματα και Τομας;
Ειδαμε ποσο ανετοιμος ειναι με τα παστελωματα στη Γερμανια και τι συμμετοχες του εδινες εδω.
Η εμμονη ειναι δικη σου με τον Ρασβαν τον αλανθαστοaivas19 έγραψε:Τα παραπονα σου στη διοικηση που εδωσαν τον Στεφανο για να φερουν Τισουνταλι και την καψουρα του Γιωργη τον Τσαλοφ. Οι πραξεις μιλανε άλλα εκει δε συμφερει να λεμε κατι. Αβαβα. Αβαβα και οτι περσι πηγαινε σχολειο κανονικα ο Τζιμας. Οπως και οτι περσι πηρες πρωταθλημα, οποτε μαλλον δεν μετρανε οι πραξεις για σενα, αλλα να παιζουν νεοι παικτες. Ε βγες και πες το, οτι προτιμας να μην ειχαμε παρει πρωταθλημα. Συνεχιστε με τις εμμονες σας.
- Montrealiotis
Για μένα η διοίκηση καλώς έπραξε και τον έστειλε δανεικό. Μπορεί ο Λουτσεσκου να τον ήθελε στο ρόστερ, αλλά δεν θα τον έβαζε να παίζει με μεγάλη συχνότητα, όπως δεν τον έβαλε και τον περασμένο Ιανουαρίο που έλειπε ο Σαματά. Γνωστά είναι αυτά τα πράγματα.
Αυτός είναι ομως Λουτσεσκου, με τα καλά του, και με τα κακα του. Εφόσον είναι καλά στην ομάδα, γιατί φαινόταν ότι δεν ήταν, εγώ είμαι μαζί του.
Αυτός είναι ομως Λουτσεσκου, με τα καλά του, και με τα κακα του. Εφόσον είναι καλά στην ομάδα, γιατί φαινόταν ότι δεν ήταν, εγώ είμαι μαζί του.
Μην απαντας στα σχολια μου αν δε σου αρεσουν και μη προσπαθεις να φιμωσεις τους παντες. 200 σχολια εχεις κανει που λες το ιδιο αλλα σε πειραζει η αντιθετη αποψη εμμονικε. Περαστικα ΤζονιZanis24 έγραψε:Η εμμονη ειναι δικη σου με τον Ρασβαν τον αλανθαστοaivas19 έγραψε:Τα παραπονα σου στη διοικηση που εδωσαν τον Στεφανο για να φερουν Τισουνταλι και την καψουρα του Γιωργη τον Τσαλοφ. Οι πραξεις μιλανε άλλα εκει δε συμφερει να λεμε κατι. Αβαβα. Αβαβα και οτι περσι πηγαινε σχολειο κανονικα ο Τζιμας. Οπως και οτι περσι πηρες πρωταθλημα, οποτε μαλλον δεν μετρανε οι πραξεις για σενα, αλλα να παιζουν νεοι παικτες. Ε βγες και πες το, οτι προτιμας να μην ειχαμε παρει πρωταθλημα. Συνεχιστε με τις εμμονες σας.
aivas19 έγραψε:Τα παραπονα σου στη διοικηση που εδωσαν τον Στεφανο για να φερουν Τισουνταλι και την καψουρα του Γιωργη τον Τσαλοφ. Οι πραξεις μιλανε άλλα εκει δε συμφερει να λεμε κατι. Αβαβα. Αβαβα και οτι περσι πηγαινε σχολειο κανονικα ο Τζιμας. Οπως και οτι περσι πηρες πρωταθλημα, οποτε μαλλον δεν μετρανε οι πραξεις για σενα, αλλα να παιζουν νεοι παικτες. Ε βγες και πες το, οτι προτιμας να μην ειχαμε παρει πρωταθλημα. Συνεχιστε με τις εμμονες σας.
Οτι γραφει ο Τζονι ακολουθει σαν χορωδια ο Ρενε μετα απο 5 λεπτα
Συμπτωση
Συμπτωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 17 Νοέμ 2024, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.