Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Εγώ πάντως το λίγο που τον έχω δει τον βιντά στην Μπεσίκτας ένα κράμα βρανιες Τζαβέλλα μου κάνει …
- john4serres
Αυτό το είχα ξεχάσει!beyes4 έγραψε:Ντιναμο Ζάγκρεμπ-Λυων 1-7
Το είδε,το έπαιξε
Ο Τζαβέλλας της Κροατίας
Άντε και καλά κέρδη!
Χαχαχαχαχα
(το είχα ποστάρει ότι τον θέλω στον ΠΑΟΚ, πφφ)
- abc_o_ karpouzas
Ρε Τσόλακ ρε Τσόλακ..
Αυτός πρέπει...παιδια....να είναι μεγάλο, πολύ μεγάλο τρολ
Αυτός πρέπει...παιδια....να είναι μεγάλο, πολύ μεγάλο τρολ
-
Μπακογιαννης στο ΟΠΕΝ μας περιγραφει το ποσο καλο και ομορφο θα ειναι το νεο γηπεδο της βαζελας το οποιο θα χρηματοδοθει πληρως απο το ελληνικο δημοσιο, και οτι θα μπουν οι μπουλντοζες το φθινοπωρο
Η σιχαμαρα που εχω για αυτο το κωλοσογο μεγαλωνει καθε μερα
να τους χαιρονται αυτοι που τους ψηφισαν
Η σιχαμαρα που εχω για αυτο το κωλοσογο μεγαλωνει καθε μερα
να τους χαιρονται αυτοι που τους ψηφισαν
- ΑποστόληςΑ
Ο Μπακογιάννης δήμαρχος Αθηναίων είναι και ο βάζελος είναι η μοναδική ομάδα που έχει έδρα τον Δήμο του. Προεκλογικά είμαστε (σε 11 μήνες) οπότε καλά κάνει και τα λέει.
- Kabamaru11
Αν φυγει η Ντοριτσα,που εχει την κακια αρρωστια,μετα αυτο το γ@μημενο σοι,θα πεσει σαν χαρτινος πυργος.Ειναι ο πραγματικος ηγετης αυτης της οικογενειας και η μονη με ενα νορμαλ ΙQ,ολοι οι υπολοιποι ειναι απλα ηλιθιοι.
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,τα χειροτερα για αυτους.Οχι τοσο για τον ΠΑΟΚ,οσο για το τι εκαναν τοσα χρονια και κανουν ακομα στους Ελληνες.
Στο διαβολο τα κομματοσκυλα!
Υ.Γ. σορρυ για το οφτοπικ,ξεκιναω αυριο για διακοπες στην Θασο,ας περιμενουν οι γυναικες.Ο ΠΑΟΚ να κερδαει.
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,τα χειροτερα για αυτους.Οχι τοσο για τον ΠΑΟΚ,οσο για το τι εκαναν τοσα χρονια και κανουν ακομα στους Ελληνες.
Υ.Γ. σορρυ για το οφτοπικ,ξεκιναω αυριο για διακοπες στην Θασο,ας περιμενουν οι γυναικες.Ο ΠΑΟΚ να κερδαει.
Έτσι, κακό ψοφο ναχουν που έφαγαν το παιδάκι έξω απ' τη Βουλή και το έθαψαν. Σιχαματα.Kabamaru11 έγραψε:Αν φυγει η Ντοριτσα,που εχει την κακια αρρωστια,μετα αυτο το γ@μημενο σοι,θα πεσει σαν χαρτινος πυργος.Ειναι ο πραγματικος ηγετης αυτης της οικογενειας και η μονη με ενα νορμαλ ΙQ,ολοι οι υπολοιποι ειναι απλα ηλιθιοι.
Αυτά για τις κακες αρρώστιες δεν είναι αποδεκτά, έχουν διαλύσει πολύ κόσμο και μόνο οι αναφορές μαζί με "ευχές" είναι αρκετά αρρωστημένες.
Μην πέφτετε στο επίπεδο τους, δεν τους αξίζει
Ειδικά εσύ, Ιγκα Νιμπο, με την αρχαία φιλοσοφία που έχεις διδαχθεί, ξέρεις καλύτερα
Μην πέφτετε στο επίπεδο τους, δεν τους αξίζει
Ειδικά εσύ, Ιγκα Νιμπο, με την αρχαία φιλοσοφία που έχεις διδαχθεί, ξέρεις καλύτερα
Δεν τους πιάνει αυτούς καμία ευχή και κατάρα, ίσα ίσα το αντίθετο, ποιος θα ξεχάσει το " κάποια στιγμή θα καεί" και την επόμενη βδομάδα κάηκε
Δεν ξερω τι ακριβως παιζει με το ρουλη...4 μυρια μεταγραφη δεν εχει κανει ούτε το αφεντικό και κανει ο υπηρέτης χωρις καν να εχει εξασφαλισει είσοδο σε ομιλους; Η που θα πιστολιασει τους πάντες και θα σκασει σαν καρπουζι η δεν ξερω και εγω τι γινεται ακριβως...
Ο ρούλης του Καρυπίδη έκανε μεταγραφη 4 μύρια, ισοφαρίζοντας την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του ΠΑΟΚ του Σαββίδη, αυτή του Ίνγκασον. Τώρα θα μου πείτε ο Καρυπίδης την έκανε την μεταγραφή ή ο Βαγγέλης; Ο Βαγγέλης, που έχει το 1/3 της περιουσίας του Ιβάν και συντηρεί πόσες ομάδες. Ανεξήγητα πράγματα.
μεταφέρω ένα ωραιο σχόλιο του Мир απο το νημα του Ιβαν που ειναι μια καλη περίληψη.
Κατά τα άλλα όσο δεν ασχολείται κανένας με αυτά τα χάλια τότε όλο και περισσότερο θα αλωνίζουν.Мир έγραψε:Το 2019 ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να κάνει εξορθολογισμό λόγο FFP γιατί Νοβα-μαρινακης-Κουλης μπλοκαραν την προσφορά τηλεοπτικό συμβόλαιο από ΕΡΤ και στη συνέχεια η Νόβα (ο υπάλληλος μαρινακη πλέον κ Παπαδόπουλος) προσέφερε 3,500,000 το χρόνο.
Ο Σαββίδης δεν μπορουσε να καλύψει τηλεοπτικό μέσω Οπεν γιατίθα θεωρούταν έμμεση χρηματοδότηση οπως οι ΑΜΚ.
Το 2022 ο μαρινακης τη χρονια που κανεις δεν αγορασε κανενα από τα παλτά του και δεν είχε εσοδα πωλησεων τι συνεβει;
Εναντια σε οποιαδηποτε συζήτηση για κεντρική διαχείρηση, με καποιο περίεργο τροπο πήρε μαγικά συμβόλαιο από ΟΤΕ 20,000.000ευρώ για 2 χρόνια.
Ποσό εξωπραγματικο για την Ελληνικη αγορα.
Υπαρχει περιπτωση ο διευθυνων εκει να μετακομισει με γερο μεροκαματο σε εταιρια συμφεροντων μαρινακη συντομως; 99.99%
Ολος τυχαιος ο συντοπιτης ενω ειχε απλήρωτες τις καραβιες και εφυγαν ολοι ελευθεροι, πηρε διπλασιο τηλεοπτικό απο Νοβα (4εκ το χρονο) για εγγυημενη 2ετια και μεταγραφή Γκαμαρα 5εκ.
ΥΓ αγνωστο για το ποιος πληρωσε την ομαδα Γκαμαρα γιατι στα χαρτια τον ειχε αγορασει 3,000,000 από τα οποία ειχε πληρώσει μονο 500,000 από αυτα 1 χρόνο μετά, ενώ τα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ Μαίου έλεγαν οτί ο Καρυ σκεφτετε να τον γυρισει πισω και να μην ενεργοποιησει την πωληση(sic) γιατί δεν σκοράρει!!!!!
Αλλά για αυτά δεν γίνεται ρεπορτάζ μιας και υπάρχουν λευκά πολο, μπραβοι που απαγαγουν δημοσιογράφους, κλεφτες κατοικιών και παραδικαστικό που ανθεί.
το κομμάτι του κάνει, χωρίς να τον ελέγχει και κανένας
και χωρίς τεχνικό διευθυντή ε?
με τις πλάτες ποιανού όλοι γνωρίζουμε, αλλά εφόσον δεν το κυνηγάμε, δεν έχει καμία σημασία
πέρσι ο 42χρονος καρυπιδάκος έκανε ομάδα που πέρασε αυτές του μελισσανίδη και του αλαφούζου και έφτασε στους 2 μόλις βαθμούς από την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη
θα είναι τεράστια ντροπή επί εποχής Ιβάν Σαββίδη, να μας περάσουν τα σκουλήκια στη βαθμολογία. τεράστια
και χωρίς τεχνικό διευθυντή ε?
με τις πλάτες ποιανού όλοι γνωρίζουμε, αλλά εφόσον δεν το κυνηγάμε, δεν έχει καμία σημασία
πέρσι ο 42χρονος καρυπιδάκος έκανε ομάδα που πέρασε αυτές του μελισσανίδη και του αλαφούζου και έφτασε στους 2 μόλις βαθμούς από την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη
θα είναι τεράστια ντροπή επί εποχής Ιβάν Σαββίδη, να μας περάσουν τα σκουλήκια στη βαθμολογία. τεράστια
- sourmenetes
- Moderator
Οι περσινοι οι περισσότεροι ήταν απληρωτοιjoshua έγραψε:Δεν ξερω τι ακριβως παιζει με το ρουλη...4 μυρια μεταγραφη δεν εχει κανει ούτε το αφεντικό και κανει ο υπηρέτης χωρις καν να εχει εξασφαλισει είσοδο σε ομιλους; Η που θα πιστολιασει τους πάντες και θα σκασει σαν καρπουζι η δεν ξερω και εγω τι γινεται ακριβως...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά μιλάμε για παίκτη που έπαιζε αλλαγή σε La Liga και Ligue 1. Δεν ξέρω γιατί τέτοιος χαμός. Όλα στο χορτάρι φαίνονται σίγουρα, αλλά και καλά να παίξει στο λιμάνι θα πάει του χρόνου.