Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Ο τροπος με τον οποιο βεβαια εμφανιζεται το θεμα του Ολιβα,ουσιαστικα με βαση ενα μονο δημοσιευμα,δεν αφηνει πολλα περιθωρια αισιοδοξιας.
Αυτοι οι William και Oliva είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες.
Μακάρι να έρθουν βέβαια δανεικοί.
Ζαχαρώνει κάνα παίχτη μας η Βόλσμουργκ για τώρα ή για το μέλλον?
Φίλε παγωτατζη είσαι πάνω από δεκαετία εδώ μέσα.pagotatzis έγραψε:Κι εδώ υπάρχει το ερώτημα !rainmaker έγραψε:Η αλλαγή πλεύσης από την ομάδα ως όρος το χαφ, ΑΝ όντως επιβεβαιωθει, θα πρέπει και να εξηγηθεί κάπως.
Τι σκατα σκέφτονται δε μπορώ να καταλαβω
Και εσυ που ξέρεις πια πλεύση είχαν εξαρχής ;
Αν δεν έχεις καταλάβει ότι το σάιτ αυτό και μεγάλο είναι, και με σεβασμό στον ΠΑΟΚ φέρεται και επαφές με τον σύλλογο έχει, δεν μπορούμε να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Τα χρώματα δίπλα στα νικνειμ μας και τις ιδιότητες στο σάιτ δε τις μοιράζουμε δεξιά και αριστερά. Όταν γράφουμε κάτι ως διαχειριστές του σάιτ, το κάνουμε σεβόμενοι το ίδιο το σάιτ πρώτα και τους επισκέπτες.
Αυτό το πράγμα φαντάζομαι κάτι σημαίνει για όλους σας.
Αλλιώς πηγαίνετε στο paokvoice και σε άλλα τσίρκα του ινσταγκραμ που γράφουν κάθε μέρα ότι κατεβάσει η γκλάβα τους και σας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα.
Έχουμε μια ενημέρωση από την ομάδα σε ΘΕΜΙΤΑ και ΥΓΙΗ πλαίσια ως προς γενικές κατευθύνσεις του συλλόγου. Πως πάμε, τι ανάγκες έχουμε, τι στόχους έχουμε. Όχι μόνο στα μεταγραφικά.
Και έτσι θα παραμείνει.
Αν όμως ο σύλλογος αλλάζει ξαφνικά πλεύση, ε κάποιες φορές θα εκτεθουμε και εμείς. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.
Προσωπικά εύχομαι να ισχύει η είδηση γιατί η παρουσία αμυντικογενους χαφ είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ πάντα κατά τη γνώμη μου
Τοτε ναι αναβαθμιζεσαι και φτιαχνεις υπερομαδαiasoiako έγραψε:Αυτοι οι William και Oliva είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες.
Μισό, γιατί έχω χαθεί.
Αυτοί οι δύο παίζουν για τις πλευρές πίσω και οι δύο ή ένας από τους δύο για δεξιά;
Τελικά με Εσίτι μπήκε υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 2,5μ ή απλή;
Αυτοί οι δύο παίζουν για τις πλευρές πίσω και οι δύο ή ένας από τους δύο για δεξιά;
- bersekeros
Oliva : αμυντικό χαφbane1980 έγραψε:Μισό, γιατί έχω χαθεί.
William: Δεξί μπακ
Εσίτι : απλή - όχι υποχρεωτική
- pagotatzis
Ώπα Rain δεν ήθελα να προσβάλω το σάιτ !rainmaker έγραψε:Φίλε παγωτατζη είσαι πάνω από δεκαετία εδώ μέσα.pagotatzis έγραψε:Κι εδώ υπάρχει το ερώτημα !rainmaker έγραψε:Η αλλαγή πλεύσης από την ομάδα ως όρος το χαφ, ΑΝ όντως επιβεβαιωθει, θα πρέπει και να εξηγηθεί κάπως.
Τι σκατα σκέφτονται δε μπορώ να καταλαβω
Και εσυ που ξέρεις πια πλεύση είχαν εξαρχής ;
Αν δεν έχεις καταλάβει ότι το σάιτ αυτό και μεγάλο είναι, και με σεβασμό στον ΠΑΟΚ φέρεται και επαφές με τον σύλλογο έχει, δεν μπορούμε να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Τα χρώματα δίπλα στα νικνειμ μας και τις ιδιότητες στο σάιτ δε τις μοιράζουμε δεξιά και αριστερά. Όταν γράφουμε κάτι ως διαχειριστές του σάιτ, το κάνουμε σεβόμενοι το ίδιο το σάιτ πρώτα και τους επισκέπτες.
Αυτό το πράγμα φαντάζομαι κάτι σημαίνει για όλους σας.
Αλλιώς πηγαίνετε στο paokvoice και σε άλλα τσίρκα του ινσταγκραμ που γράφουν κάθε μέρα ότι κατεβάσει η γκλάβα τους και σας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα.
Έχουμε μια ενημέρωση από την ομάδα σε ΘΕΜΙΤΑ και ΥΓΙΗ πλαίσια ως προς γενικές κατευθύνσεις του συλλόγου. Πως πάμε, τι ανάγκες έχουμε, τι στόχους έχουμε. Όχι μόνο στα μεταγραφικά.
Και έτσι θα παραμείνει.
Αν όμως ο σύλλογος αλλάζει ξαφνικά πλεύση, ε κάποιες φορές θα εκτεθουμε και εμείς. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.
Προσωπικά εύχομαι να ισχύει η είδηση γιατί η παρουσία αμυντικογενους χαφ είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ πάντα κατά τη γνώμη μου
Γιαυτα όλα που περιγράφεις είμαι εδώ τόσα χρόνια και εμπιστεύομαι το Papkmania
Αλλά σε παρακαλώ μην μου πεις ότι μίλησες με Γκασρια ,Σνάουτσνερ η Ρέμπε;
Το αν πάρουμε τελικά η όχι έναν παίχτη σε κάποια θέση δεν θα το πουν σε σέναουτε και σε μένα !
Κατάλαβες τι θέλω να πω ;
Δεν αμφισβητώ ότι μικρέ με άτομα μέσα από την ΠΑΕ !
Αλλά σίγουρα δεν μιλάτε με αυτούς που τα ξέρουν καλύτερα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Παρ 22 Ιαν 2021, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
ο Ολιβα παντως (απο τα βιντεακια) φαινεται να στριβει, φαινεται και γρηγορος...too good to be true
για πλαγιο μπακ θα πρεπε να στοχευουμε ξεκαθαρα σε δεξι μπακ, για τους λογους που εχουν αναφερθει απο πολλους εδω μεσα
για πλαγιο μπακ θα πρεπε να στοχευουμε ξεκαθαρα σε δεξι μπακ, για τους λογους που εχουν αναφερθει απο πολλους εδω μεσα
-
Odikefalos
Πολύ καλές περιπτώσεις και οι δύο που ακούστηκαν. Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να κινηθούμε για δεξί Μπακ γιατί δεν υπάρχει κάποιος πολύ καλός παίκτης εκεί πέρα ή τουλάχιστον με προοπτική σε αντίθεση με τα αριστερά όπου ο Περέιρα προσωπικά με έχει ευχαριστήσει παρα πολύ και νομίζω ότι αξίζει να του δώσουμε πολύ χρόνο συμμετοχής.
Όχι με τους τρεις αυτούς δε μιλάμε και ούτε πρόκειται γιατί θα ήταν τσιρκο η ομάδα τότε, όπως ο βοηθός του Δώνη που έδινε ονόματα μεταγραφών σε ένα περαστικό που γνώρισε στο σούπερ μάρκετ το 2012 και έμπαινε εδώ μέσα και το έπαιζε γνωστης.pagotatzis έγραψε:
Ώπα Rain δεν ήθελα να προσβάλω το σάιτ !
Το αν πάρουμε τελικά η όχι έναν παίχτη σε κάποια θέση δεν θα το πουν σε σέναουτε και σε μένα !
Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν γράφουμε κάτι σημαίνει ότι το έχουμε ψάξει σωστά και με σεβασμό στο σύλλογο, δε λέμε μαλακίες.
Thanks!bersekeros έγραψε:Oliva : αμυντικό χαφbane1980 έγραψε:Μισό, γιατί έχω χαθεί.
William: Δεξί μπακ
Εσίτι : απλή - όχι υποχρεωτική
Άρα ο Εσίταρος στην καλύτερη να φύγει με κανα 1,5, σιγά μη δώσουν όλη τη ρήτρα.
Oliva τον θέλω και μόνο λόγω ονόματος, Sirens, Hall of the Mountain King, Gutter Ballet, Power of the Night κιετς.
Criss RIP
rain να πω λιγο κατι χωρις παρεξηγηση...την τωρινη μεταγραφικη περιοδος παρατηρησα οτι εχετε παρομοια πληροφορηση με διαφορους δημοσιογραφους ( δεν βαζω παοκβοις , ινστα κλπ ) συν επειδη εχω πολυ καλο φιλο δημοσιογραφο μου λεει πανω κατω ιδια .πχ για φεραρι , για χαφ , για το θεμα του φορ , για ουαρντα κλπ..τις προηγουμενες μεταγραφικες περιοδους λεγατε ''δεν ξερουμε '' , ''μονο απο παιδια που γνωριζουν καποια πραματα ''κλπ...οι δημοσιογραφοι λεγαν αυτα που ξεραν και στην τελικη σε πολλα επεφταν εξω , το βλεπαμε και γελουσαμε ολοι ...μηπως τελικα ειναι τακτικη της παε να παρεχει αυτη την πληροφορηση βαζοντας τους κατωτερους στοχους ως πρωταρχικους για να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα κυνηγοντας παραλληλα τους πραγματικους , δυσκολους στοχους ωστε να ειμαστε ικανοποιξημενοι ολοι στην τελικη ;;
- pagotatzis
Εύχομαι να έληξε η παρεξήγησηrainmaker έγραψε:Όχι με τους τρεις αυτούς δε μιλάμε και ούτε πρόκειται γιατί θα ήταν τσιρκο η ομάδα τότε, όπως ο βοηθός του Δώνη που έδινε ονόματα μεταγραφών σε ένα περαστικό που γνώρισε στο σούπερ μάρκετ το 2012 και έμπαινε εδώ μέσα και το έπαιζε γνωστης.pagotatzis έγραψε:
Ώπα Rain δεν ήθελα να προσβάλω το σάιτ !
Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν γράφουμε κάτι σημαίνει ότι το έχουμε ψάξει σωστά και με σεβασμό στο σύλλογο, δε λέμε μαλακίες.
Πάντα όμως προκύπτουν στιγμές στο αθλητισμό που σου φέρνουν αλλαγή
πλεύσης !
Δεν θα έπρεπε να αναρωτηθείς με τόση έκπληξη