Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από joshua »

Ο τροπος με τον οποιο βεβαια εμφανιζεται το θεμα του Ολιβα,ουσιαστικα με βαση ενα μονο δημοσιευμα,δεν αφηνει πολλα περιθωρια αισιοδοξιας.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Αυτοι οι William και Oliva είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες.
Μακάρι να έρθουν βέβαια δανεικοί.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ζαχαρώνει κάνα παίχτη μας η Βόλσμουργκ για τώρα ή για το μέλλον?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

pagotatzis έγραψε:
rainmaker έγραψε:Η αλλαγή πλεύσης από την ομάδα ως όρος το χαφ, ΑΝ όντως επιβεβαιωθει, θα πρέπει και να εξηγηθεί κάπως.

Τι σκατα σκέφτονται δε μπορώ να καταλαβω
Κι εδώ υπάρχει το ερώτημα !

Και εσυ που ξέρεις πια πλεύση είχαν εξαρχής ;
Φίλε παγωτατζη είσαι πάνω από δεκαετία εδώ μέσα.

Αν δεν έχεις καταλάβει ότι το σάιτ αυτό και μεγάλο είναι, και με σεβασμό στον ΠΑΟΚ φέρεται και επαφές με τον σύλλογο έχει, δεν μπορούμε να εξηγούμε τα αυτονόητα.

Τα χρώματα δίπλα στα νικνειμ μας και τις ιδιότητες στο σάιτ δε τις μοιράζουμε δεξιά και αριστερά. Όταν γράφουμε κάτι ως διαχειριστές του σάιτ, το κάνουμε σεβόμενοι το ίδιο το σάιτ πρώτα και τους επισκέπτες.

Αυτό το πράγμα φαντάζομαι κάτι σημαίνει για όλους σας.

Αλλιώς πηγαίνετε στο paokvoice και σε άλλα τσίρκα του ινσταγκραμ που γράφουν κάθε μέρα ότι κατεβάσει η γκλάβα τους και σας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα.

Έχουμε μια ενημέρωση από την ομάδα σε ΘΕΜΙΤΑ και ΥΓΙΗ πλαίσια ως προς γενικές κατευθύνσεις του συλλόγου. Πως πάμε, τι ανάγκες έχουμε, τι στόχους έχουμε. Όχι μόνο στα μεταγραφικά.

Και έτσι θα παραμείνει.

Αν όμως ο σύλλογος αλλάζει ξαφνικά πλεύση, ε κάποιες φορές θα εκτεθουμε και εμείς. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.

Προσωπικά εύχομαι να ισχύει η είδηση γιατί η παρουσία αμυντικογενους χαφ είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ πάντα κατά τη γνώμη μου
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

iasoiako έγραψε:Αυτοι οι William και Oliva είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες.
Μακάρι να έρθουν βέβαια δανεικοί.
Τοτε ναι αναβαθμιζεσαι και φτιαχνεις υπερομαδα
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μισό, γιατί έχω χαθεί.

Αυτοί οι δύο παίζουν για τις πλευρές πίσω και οι δύο ή ένας από τους δύο για δεξιά;

Τελικά με Εσίτι μπήκε υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 2,5μ ή απλή;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O ενας βρε ειναι δεξι μπακ και ο αλλος αμυντικο χαφ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

bane1980 έγραψε:Μισό, γιατί έχω χαθεί.

Αυτοί οι δύο παίζουν για τις πλευρές πίσω και οι δύο ή ένας από τους δύο για δεξιά;

Oliva : αμυντικό χαφ
William: Δεξί μπακ
Εσίτι : απλή - όχι υποχρεωτική
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

rainmaker έγραψε:
pagotatzis έγραψε:
rainmaker έγραψε:Η αλλαγή πλεύσης από την ομάδα ως όρος το χαφ, ΑΝ όντως επιβεβαιωθει, θα πρέπει και να εξηγηθεί κάπως.

Τι σκατα σκέφτονται δε μπορώ να καταλαβω
Κι εδώ υπάρχει το ερώτημα !

Και εσυ που ξέρεις πια πλεύση είχαν εξαρχής ;
Φίλε παγωτατζη είσαι πάνω από δεκαετία εδώ μέσα.

Αν δεν έχεις καταλάβει ότι το σάιτ αυτό και μεγάλο είναι, και με σεβασμό στον ΠΑΟΚ φέρεται και επαφές με τον σύλλογο έχει, δεν μπορούμε να εξηγούμε τα αυτονόητα.

Τα χρώματα δίπλα στα νικνειμ μας και τις ιδιότητες στο σάιτ δε τις μοιράζουμε δεξιά και αριστερά. Όταν γράφουμε κάτι ως διαχειριστές του σάιτ, το κάνουμε σεβόμενοι το ίδιο το σάιτ πρώτα και τους επισκέπτες.

Αυτό το πράγμα φαντάζομαι κάτι σημαίνει για όλους σας.

Αλλιώς πηγαίνετε στο paokvoice και σε άλλα τσίρκα του ινσταγκραμ που γράφουν κάθε μέρα ότι κατεβάσει η γκλάβα τους και σας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα.

Έχουμε μια ενημέρωση από την ομάδα σε ΘΕΜΙΤΑ και ΥΓΙΗ πλαίσια ως προς γενικές κατευθύνσεις του συλλόγου. Πως πάμε, τι ανάγκες έχουμε, τι στόχους έχουμε. Όχι μόνο στα μεταγραφικά.

Και έτσι θα παραμείνει.

Αν όμως ο σύλλογος αλλάζει ξαφνικά πλεύση, ε κάποιες φορές θα εκτεθουμε και εμείς. Δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.

Προσωπικά εύχομαι να ισχύει η είδηση γιατί η παρουσία αμυντικογενους χαφ είναι ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ πάντα κατά τη γνώμη μου
Ώπα Rain δεν ήθελα να προσβάλω το σάιτ !
Γιαυτα όλα που περιγράφεις είμαι εδώ τόσα χρόνια και εμπιστεύομαι το Papkmania
Αλλά σε παρακαλώ μην μου πεις ότι μίλησες με Γκασρια ,Σνάουτσνερ η Ρέμπε;
Το αν πάρουμε τελικά η όχι έναν παίχτη σε κάποια θέση δεν θα το πουν σε σέναουτε και σε μένα !
Κατάλαβες τι θέλω να πω ;
Δεν αμφισβητώ ότι μικρέ με άτομα μέσα από την ΠΑΕ !
Αλλά σίγουρα δεν μιλάτε με αυτούς που τα ξέρουν καλύτερα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Παρ 22 Ιαν 2021, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ο Ολιβα παντως (απο τα βιντεακια) φαινεται να στριβει, φαινεται και γρηγορος...too good to be true
για πλαγιο μπακ θα πρεπε να στοχευουμε ξεκαθαρα σε δεξι μπακ, για τους λογους που εχουν αναφερθει απο πολλους εδω μεσα
Odikefalos

Δημοσίευση από Odikefalos »

Πολύ καλές περιπτώσεις και οι δύο που ακούστηκαν. Προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να κινηθούμε για δεξί Μπακ γιατί δεν υπάρχει κάποιος πολύ καλός παίκτης εκεί πέρα ή τουλάχιστον με προοπτική σε αντίθεση με τα αριστερά όπου ο Περέιρα προσωπικά με έχει ευχαριστήσει παρα πολύ και νομίζω ότι αξίζει να του δώσουμε πολύ χρόνο συμμετοχής.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

pagotatzis έγραψε:
Το αν πάρουμε τελικά η όχι έναν παίχτη σε κάποια θέση δεν θα το πουν σε σέναουτε και σε μένα !
Όχι με τους τρεις αυτούς δε μιλάμε και ούτε πρόκειται γιατί θα ήταν τσιρκο η ομάδα τότε, όπως ο βοηθός του Δώνη που έδινε ονόματα μεταγραφών σε ένα περαστικό που γνώρισε στο σούπερ μάρκετ το 2012 και έμπαινε εδώ μέσα και το έπαιζε γνωστης.

Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν γράφουμε κάτι σημαίνει ότι το έχουμε ψάξει σωστά και με σεβασμό στο σύλλογο, δε λέμε μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

bersekeros έγραψε:
bane1980 έγραψε:Μισό, γιατί έχω χαθεί.

Oliva : αμυντικό χαφ
William: Δεξί μπακ
Εσίτι : απλή - όχι υποχρεωτική
Thanks!
Άρα ο Εσίταρος στην καλύτερη να φύγει με κανα 1,5, σιγά μη δώσουν όλη τη ρήτρα.
Oliva τον θέλω και μόνο λόγω ονόματος, Sirens, Hall of the Mountain King, Gutter Ballet, Power of the Night κιετς.
Criss RIP
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

rain να πω λιγο κατι χωρις παρεξηγηση...την τωρινη μεταγραφικη περιοδος παρατηρησα οτι εχετε παρομοια πληροφορηση με διαφορους δημοσιογραφους ( δεν βαζω παοκβοις , ινστα κλπ ) συν επειδη εχω πολυ καλο φιλο δημοσιογραφο μου λεει πανω κατω ιδια .πχ για φεραρι , για χαφ , για το θεμα του φορ , για ουαρντα κλπ..τις προηγουμενες μεταγραφικες περιοδους λεγατε ''δεν ξερουμε '' , ''μονο απο παιδια που γνωριζουν καποια πραματα ''κλπ...οι δημοσιογραφοι λεγαν αυτα που ξεραν και στην τελικη σε πολλα επεφταν εξω , το βλεπαμε και γελουσαμε ολοι ...μηπως τελικα ειναι τακτικη της παε να παρεχει αυτη την πληροφορηση βαζοντας τους κατωτερους στοχους ως πρωταρχικους για να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα κυνηγοντας παραλληλα τους πραγματικους , δυσκολους στοχους ωστε να ειμαστε ικανοποιξημενοι ολοι στην τελικη ;;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

rainmaker έγραψε:
pagotatzis έγραψε:
Όχι με τους τρεις αυτούς δε μιλάμε και ούτε πρόκειται γιατί θα ήταν τσιρκο η ομάδα τότε, όπως ο βοηθός του Δώνη που έδινε ονόματα μεταγραφών σε ένα περαστικό που γνώρισε στο σούπερ μάρκετ το 2012 και έμπαινε εδώ μέσα και το έπαιζε γνωστης.

Αυτό που εννοώ είναι ότι όταν γράφουμε κάτι σημαίνει ότι το έχουμε ψάξει σωστά και με σεβασμό στο σύλλογο, δε λέμε μαλακίες.
Εύχομαι να έληξε η παρεξήγηση

Πάντα όμως προκύπτουν στιγμές στο αθλητισμό που σου φέρνουν αλλαγή
πλεύσης !
Δεν θα έπρεπε να αναρωτηθείς με τόση έκπληξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”