11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Πήγε καλα, πολύ πιο ουσιαστικός από αυτόν που αντικατεστησε, αν και φάνηκε να του λείπει δύναμη απέναντι στους Ίβηρες.

NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι δύο επιθετικές του προσπάθειες στην αρχή δεν κατέληξαν κάπου γιατί ο Ισπανός αμυντικός τον κόντραρε δυναμικά και στην δύναμη ο Χρήστος υστερεί ακόμη. Ανασταλτικά ήταν καλύτερος απ' ό,τι περίμενα. Γενικά δεν περιμένει κανείς πολλά από τον Τζόλη σε αγώνα που παίζουμε 80% άμυνα. Στο επόμενο αγώνα την Τετάρτη, κόντρα στη Γεωργία θα είναι πολύ πιο χρήσιμος.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εμένα μου φάνηκε να ξεχωρίζει για τα αθλητικά του προσόντα, παρά για οτιδήποτε άλλο
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Φάνηκε ανέτοιμος ακόμη για το υψηλότερο επίπεδο, υστέρησε σε δύναμη ενώ δεν μπόρεσε να πάει στο ένας με ένας ποτέ. Προφανώς και θέλει δουλειά ακόμη, πάντως για το επίπεδο της Ελλάδας είναι τοπ. Γενικά περνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα τον τελευταίο καιρό.
Εννοείται ότι τον γουστάρω τρελά και τον θεωρώ μεγάλη παιχτάρα. Αλλά η αλήθεια να λέγεται.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Στισ φασεις που είχε συμμετοχή πολύ καλός από δικη του ενεργεια το αραουτ του οποίου η εκτελεση εφερε το πέναλτι
Ανέβασε μετρα την εθνική ξεκαθσρα κ αν ο φορτουνης λειτουργουσε πιο σωστα σε δυο φάσεις θα απειλούσε
Σωστές κινήσεις κ συνεργασίες όσο ήταν δυνατό
Δυνατό κορμί ο τζολης
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

john4serres έγραψε:Οι άμπαλοι του ΝXGN δεν τον έβαλαν στην top 50αδα.
Τελικά του έκαναν extra αφιέρωμα.
https://www.goal.com/en/news/christos-t ... iyhwxut5mh
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Το Goal.com γράφει σήμερα ότι οι ενδιαφερόμενοι μεταξύ αυτών Μάντσεστερ Γ. πρέπει να δώσουν 20 εκ για Τζολη.

Όταν σας έλεγα προ διμήνου 20 εκ. με μπροστάντζα μέχρι το Πάσχα, γελούσατε κάποιοι...

NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Με τις εμφανίσεις που κανει τελευταία δύσκολα
Νεύρο έκρηξη ένταση δύναμη μηδενική
Στην άμυνα δε θυμαμαι μια φάση ν πέφτει πάνω στον αντίπαλο κ να κλέβει μπάλα με αποφασιστικότητα
Στην επίθεση παίρνει καίριες θέσεις αλλά το ίδιο έκανε κ ο κλαους δε φτάνει
Θέλει τριπλά επιτάχυνση αλλαγές πορείας ένταση κ στην άμυνα αποφασιστικότητα
Θα φανεί αν φταίει ότι βρίσκεται σ κακό φεγγάρι
Παντως ο μικρός της γεωργίας δείχνει τον δρόμο
Όλη αυτή η παραφιλολογία κ η υπερβολή με καθημερινα άρθρα του έχει δημιουργήσει ξεκάθαρα πρόβλημα νοητικό
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Κι εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει θέμα διαχείρισης. Δε μπορεί να διαβάζει κάθε μέρα το παιδί για 20 εκ, Μαν Γιου και Ντόρτμουντ. Φυσιολογικά θα αγχωθεί στη σκέψη ότι πρέπει να δείξει πράγματα. Μέχρι πριν λίγο καιρό πετούσε, είχε αυτοπεποίθηση, είχε αέρα, βλέμμα killer και τώρα σταδιακά έπεσε όλο αυτό. 19 χρονών είναι και πάει να ανέβει με ένα βήμα 10 σκαλοπάτια.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Συμφωνώ απόλυτα! Μέχρι και εμείς κουραστηκαμε! Δεν ξέρω πως θα γινόταν να σταματήσουμε όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Αλλά ήδη από νωρίς το παιδί έχει μπει σε μια διαδικασία να ακούγεται το όνομα του συνεχώς σε κάθε δημοσιευμα. Άλλο να πεις ότι φτάσαμε καλοκαίρι, αλλά ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας και σημαντικούς αγώνες. Το παιδί πρέπει να παίζει ελεύθερα χωρίς το βάρος των δημοσιευμάτων και των εκατομμυρίων πάνω του.
Δεν μπορώ... εκνευρίζομαι. Όταν ήταν Γερμανία το παιδί γιατί δεν είδατε το ταλέντο του να το κρατήσετε?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Παιχνίδια των μάνατζερ του είναι αυτά για να τον διαφημίσουν και έχω την αίσθηση πως γίνονται και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ για να τον μοσχοπουλησουν. Θα δούμε

Είχα διαβάσει πάντως ότι τον έχει αναλάβει η Wasserman και αυτό τα λέει όλα
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πραγματικά έτσι είναι.

Φάνηκε πάρα πολύ αγχωμένος, χτες με την Εθνική.
Ίσως φταίει το γεγονός ότι διαβάζει όλα αυτά που γράφονται, γι'αυτόν κάθε μέρα, ίσως και να έτυχε. Θα δείξει.

Σήμερα πάλι γράφουν ότι διάλεξε να πάει στη Ντόρντμουντ (Γερμανία) αντί να πάει στη Μάντσεστερ Γιουν. (Αγγλία).

Στη θέση του, δεν θα διάβαζα τίποτα από αυτά που γράφονται. Θα τα έκλεινα όλα.

Όλα αυτά τα fb, insta,twitt, site κλπ κλπ κλπ,
είναι ικανά να φτιάξουν πολτό, το μυαλό των νεαρών ποδοσφαιριστών.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Εγώ εξακολουθω να τον βλέπω μια χαρά ( με τις αδυναμίες του παντα) κ μέσα στίς φάσεις είναι κ δεν κρυβεται. Το παιδι στα 18 σαν εξτρέμ που παιζει πρωτη φορα έχει βάλει 16 γκολ έχει κ καμια 10 ασσίστ . Κ επειδή δεν βάζει γκόλ σε κάθε ματς λέμε ότι έχει πεσει; για θυμήστε μου τετοια νουμερα που τα ξαναείδαμε στην Ελλάδα σε όποια ηλικία; θυμάστε του ποντενσε; τι έχανε θυμάστε;; όχι από φορ. Λογικό το όποιο άγχος τής εθνικής αλλά όχι ότι έχει πτωτική πορεια.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εγώ βλέπω βασικά -πέρα από όλα τα άλλα που σωστά είπατε- και έναν φόβο τραυματισμού, λίγο πριν κάνει τη μεταγραφή του. Νομίζω το φαινόμενο εντάθηκε μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο ο οποίος στην αρχή φάνηκε αρκετά άσχημος.
Δεν τον αδικώ. Είναι σε κομβικό σημείο στην καριέρα του και κρέμεται από τις διαθέσεις κάθε ξυλοκόπου και τη θεά τύχη.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ο τζολης θα κανει μεγαλο λαθος αν παει τωρα σε ομαδα τυπου ντορτμουντ. Θα τον φαει ο παγκος σαν τον τσιμικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”