Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Ο Αγιαξ εδωσε 8 παιχνιδια μεσα στο καλοκαιρι, ο Νερες δεν ηταν σε κανενα απο αυτα στην αποστολη.
-
Είδα το φιλικό Ανόβερο - Ροστόφ στη 7 Ιούλη. Πολύ φουλ μπακ ο Χιλιάνος. Κοντρολαρισμένος και μαμούνι μπρος πίσω. Έδωσε και ασίστ με σέντρα όπως πρέπει και εύκολα. Σε καλή κατάσταση μοιάζει και με εμπειρίες που του επιτρέπουν να μπει στο ρόλο του γρήγορα
Ναι, γιατί ήταν στο copa America, οπότε ξεκίνησε αργά τις διακοπές του.john4serres έγραψε:Ο Αγιαξ εδωσε 8 παιχνιδια μεσα στο καλοκαιρι, ο Νερες δεν ηταν σε κανενα απο αυτα στην αποστολη.
- Maximus
Από το Αλμπορνοζ, ξέρεις...navigator11 έγραψε:![]()
Η επόμενη ομάδα του Λουτσέσκου;;
Αλπαλτοζ
Αλμπουρνουζ (φορά το μπουρνουζι σου παιχταρα μου, μην ιδρώσεις πολύ)
O Neres την Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΑjaxMīngus έγραψε:Ναι, γιατί ήταν στο copa America, οπότε ξεκίνησε αργά τις διακοπές του.john4serres έγραψε:Ο Αγιαξ εδωσε 8 παιχνιδια μεσα στο καλοκαιρι, ο Νερες δεν ηταν σε κανενα απο αυτα στην αποστολη.
Ο Χιλιανός ειναι πολύ καλός παίκτης νομίζω θα γίνει πουλέν εδώ...
- Μπαρκαρούτσος
Δεν μιλάμε για ποδοσφαιριστές του Ajax ή της Real εδώ, εκτός κι αν τους πάρουμε μεταγραφή.
o NERES ειναι προς πωληση απο αγιαξ γι αυτο πηραν και προμες,δεν επαιξε σε κανενα ματς προετοιμασιας ή επισημο ...τον αγοραζουμε και παιζει εναντιον τους χαχαχαχα...
- sourmenetes
- Moderator
Αν ξερεις να πας στον ξερολα..Odi έγραψε:Έλα μωρέ τώρα ξέρω γω, ξέρω γω.

Οπως είναι παρατηρημένο, μεταγραφές γίνονται στην 500 σελίδα. Εχουμε δουλειά ακόμα δηλαδή.
Το 1 εκ. μισθός για τον Αλμπουρνούζη ξέρει κανείς εάν είναι έγκυρο η αρβύλα των ΑΡΔ ? Αυτός που το έγραψε έχει καμιά εγκυρότητα ? Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό ως νούμερο.
Το 1 εκ. μισθός για τον Αλμπουρνούζη ξέρει κανείς εάν είναι έγκυρο η αρβύλα των ΑΡΔ ? Αυτός που το έγραψε έχει καμιά εγκυρότητα ? Εμένα μου φαίνεται υπερβολικό ως νούμερο.
- black_star_ninja
Υπήρξε πρόβλημα με νερεες κ ο ντε μπεεκ πουλήθηκε στη Ρεάλ μάλλον.. πόσες γκαντεμιες χρειαζόμαστε ακόμα;; Βουντού βουντού!!
Αυτός ο κεντρικός χαφ: Fredy Guarín, ξέρει κανείς τι λέει/είναι, γιατί κάπου άκουσα το όνομά του.
long shot 20ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Αυτός ο κεντρικός χαφ: Fredy Guarín, ξέρει κανείς τι λέει/είναι, γιατί κάπου άκουσα το όνομά του.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Παιχταρας, μη κοινοτικός, προτίμησε τα λεφτά της Κίνας αλλά λίγο μεγάλος (33).. αν πωληθεί ο Ελ καντουρι είναι ιδανική περίπτωση!ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Αυτός ο κεντρικός χαφ: Fredy Guarín, ξέρει κανείς τι λέει/είναι, γιατί κάπου άκουσα το όνομά του.
Υγ: ο Χιλιανός μου φαίνεται ως μέτρο πίεσης προς τον κοεντραο διαφορετικά θα είχε κλείσει νωρίτερα..
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Αυτός ο κεντρικός χαφ: Fredy Guarín, ξέρει κανείς τι λέει/είναι, γιατί κάπου άκουσα το όνομά του.
Μεγάλο πουλέν στο Football Manager πριν από πολλά χρόνια