11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
- sourmenetes
- Moderator
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Το ζαμπα το θες να κάνει ένα τρελό. Ματσάκι ευρωπαϊκό, να λάμψει και να φέρει μια καλή πρόταση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο 3-1 με Γαυρο περσι ο Κουτρης δεν τον επιανε ουτε με μηχανακι...καλος και μεσα στο Γεντι Κουλε (1-3)
Εκεινο είναι το ματς που ο τερματας πήγε να του κόψει την μπάλα και δεν δωθηκε καν φαουλ (και πέναλτυ); Δε θυμάμαι να άνοιξε και ξανά ρουθούνι αλλά για το σωστό οφσάιντ ΕΟ στον Βόλο αγχώθηκε ο χουμπελ για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima
Τον Ζαμπα τον θέλεις να κάνει ένα restart τώρα που πέρασε το ζόρι και είδε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τελειώσει η καριέρα του και να παίξει τη μπάλα της ζωής του...sourmenetes έγραψε:Το ζαμπα το θες να κάνει ένα τρελό. Ματσάκι ευρωπαϊκό, να λάμψει και να φέρει μια καλή πρόταση.
Και μετά πούλα τον με 20 μύρια που νομίζω ότι είναι η ρήτρα του...(αν κάνω λάθος διορθώσετε με)
Ακριβώς αυτο το ματς ηταν. Σφαγη με μπαμπακι αλλα Ζαμπα και Μπισε το πηραν πανω τουςpxp920 έγραψε:Εκεινο είναι το ματς που ο τερματας πήγε να του κόψει την μπάλα και δεν δωθηκε καν φαουλ (και πέναλτυ); Δε θυμάμαι να άνοιξε και ξανά ρουθούνι αλλά για το σωστό οφσάιντ ΕΟ στον Βόλο αγχώθηκε ο χουμπελ για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος
- john4serres
Είμαι αισιόδοξος για τον βραζιλιάνο.
Ειδικα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα βρούμε και ανοιχτούς χώρους.
Ειδικα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα βρούμε και ανοιχτούς χώρους.
Πόσοι εδώ μέσα πιστεύουμε πως θα επανέλθει δυνατός και ορεξάτος;
Εγώ είμαι επιφυλακτικός αλλά πιστεύω στο νεαρό της ηλικίας και στα χρόνια καριέρας που έχει μπροστά του - θα του δώσουν πίστη για να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά.
Εγώ είμαι επιφυλακτικός αλλά πιστεύω στο νεαρό της ηλικίας και στα χρόνια καριέρας που έχει μπροστά του - θα του δώσουν πίστη για να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά.
Εγω ειμαι πληρως απαισιοδοξος.
Θα πειστω μονο μετα απο 3 συνεχόμενα καλα ματς.
Ηδη μας προιδεαζουν οι αρδ οτι θα χρειαστει αρκετο καιρο για να δουμε το Ζαμπα π.ξεραμε...
Ο Ζαμπα που ξεραμε ηταν τρομερα ασταθης, ο τωρινος δλδ ποσο χειροτερος ειναι?
Τεσπα...
Μακαρι να ωριμασε και να δουλεύει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πειστω μονο μετα απο 3 συνεχόμενα καλα ματς.
Ηδη μας προιδεαζουν οι αρδ οτι θα χρειαστει αρκετο καιρο για να δουμε το Ζαμπα π.ξεραμε...
Ο Ζαμπα που ξεραμε ηταν τρομερα ασταθης, ο τωρινος δλδ ποσο χειροτερος ειναι?
Τεσπα...
Μακαρι να ωριμασε και να δουλεύει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεινο είναι το ματς που ο τερματας πήγε να του κόψει την μπάλα και δεν δωθηκε καν φαουλ (και πέναλτυ); Δε θυμάμαι να άνοιξε και ξανά ρουθούνι αλλά για το σωστό οφσάιντ ΕΟ στον Βόλο αγχώθηκε ο χουμπελ για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος
Ηταν ο αγωνας με τον ΟΦΗ στην κρητη. Φαντασου να ειχε ο απογονος τετοια φαση τι θα διαβαζαμε
Ηταν ο αγωνας με τον ΟΦΗ στην κρητη. Φαντασου να ειχε ο απογονος τετοια φαση τι θα διαβαζαμε
Θα τα κάνει τα 3 ματς όμως ; ή άρχιζε όπως γράφουν τα νυχτοπερπατήματα;
και με τον ιό να συμορφώρθηκε ;
Οι αρδ γράφουν από το μυαλό τους γιατί είχε τραυματισμό.
και με τον ιό να συμορφώρθηκε ;
Οι αρδ γράφουν από το μυαλό τους γιατί είχε τραυματισμό.
9 μήνες απουσία για ένα κωλοφιλικο στον βούρκο και γιατί κάποιοι " επιστήμονες" πετούσαν αετό.
Δύο μαλακίες εκατομμυρίων.
Ας ελπίσουμε να ξαναδούμε τα σπριντ που είδαμε σε εκείνο το 3-1 με τον γάβρο
Δύο μαλακίες εκατομμυρίων.
Ας ελπίσουμε να ξαναδούμε τα σπριντ που είδαμε σε εκείνο το 3-1 με τον γάβρο
- Σουριναμέζος
Πιστεύω ότι ο Ζαμπα φέτος θα είναι βαρόμετρο για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα, επίσης η σεζόν θα είναι καθοριστική και για την καριέρα του ίδιου αν δηλαδή θα μπορέσει να επανέλθει αρχικά και να εξελιχθεί στην συνέχεια εκπληρώνοντας την προοπτική του ή αν θα είναι ένα από τα πολλά ταλέντα που χάνονται στον βούρκο και στην νύχτα ξελογιαστρα, νύχτα όμορφη