Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- BlackBlockAttack
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Δεν τον αφησε,εκεινος δεν υπεγραψε ανανεωση.anekfrastos έγραψε:Τον Λάμπρου γιατί τον άφησε ελεύθερο ο βαζελος;
Βλέπω ένα παίκτη που βγαίνει σωστά στην αντεπίθεση και έχει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Όμως μπορεί να προσφέρει, όταν αγωνίζεται σε ομάδα που κυριαρχεί στο γήπεδο και αντιμετωπίζει φουλ κλειστές άμυνες;;; αν όχι θα αποδειχθεί νέος κοτσιανικούληςBlackBlockAttack έγραψε:Εχει και καναλι στο Youtube
https://www.youtube.com/user/lazarisking1997/videos
Παραμένει ερώτημα προς το παρόν!
Ο Λαμπρου εχει προοπτικες αλλα αν ειναι να παρουμε ταλεντακι καλυτερα να κυνηγησουμε το μεγαλυτερο ταλεντο της χωρας,τον Λημνιο.
Δεν αξιζει να πληρωσουμε τοσα και μαλιστα στον ηρακλη,οταν το καλοκαιρι μπορουσαμε να τον παρουμε ελευθερο
Δεν αξιζει να πληρωσουμε τοσα και μαλιστα στον ηρακλη,οταν το καλοκαιρι μπορουσαμε να τον παρουμε ελευθερο
- ace79grpaok
H διαφορα ειναι πως ενω ο κουτσιανικουλης στοιχισε 2,5 μυρια,αυτος θα κοστισει 300.000,απλα μου φαινεται οτι λογω απουσιας ειδησεων στα μεταγραφικα θεματα που καινε ασχολιομαστε περισσοτερο απο οσο πρεπει.
Υ.Γ Ρε ace πραγματικα κανεις εμενα να φαινομαι eorptol ωρες ωρες.
- ace79grpaok
Το απαιτησε γιατι ηθελε να παει καπου για να παιζει και οχι να ειναι μεταξυ παγκου κ εξεδραςanekfrastos έγραψε:Τον Λάμπρου γιατί τον άφησε ελεύθερο ο βαζελος;
Ο κριστιανο εχει συμβολαιοace79grpaok έγραψε:Ποιος λαμπρου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,
- Kostas_Peraia4
Aν τα εχω μαθει σωστα,ο Χουτος που ειναι ο μανατζερ του Λαμπρου,του ειχε προτεινει να μην ανανεωσει το συμβολαιο του με τον βαζελο για να τον παει σαν ελευθερο στην Μιλαν ή την Ιντερ.Τελικα γεμισε το παιδακι με φρουδες ελπιδες και εμεινε ξεκρεμαστος.Επειτα πηγε στον Ηρακλη.
Μπα ο joshua είσαι μοναδικός ξεχωριζεις, και όνομά μην βάλεις ,μία πρόταση σου να διαβάσει κάποιος θα σε καταλάβει αμέσως ,μην αγχώνεσαι .....joshua έγραψε:H διαφορα ειναι πως ενω ο κουτσιανικουλης στοιχισε 2,5 μυρια,αυτος θα κοστισει 300.000,απλα μου φαινεται οτι λογω απουσιας ειδησεων στα μεταγραφικα θεματα που καινε ασχολιομαστε περισσοτερο απο οσο πρεπει.

ο λάμπρου όσο τον έχω δει μου φαίνεται ένα παιχτάκι που βγάζει πάθος, τρέχει σα σκυλί, αλλά είναι άτεχνος για μπροστά. βάζει το κεφάλι κάτω και κουτουλάει
όχι άλλους άμπαλους
όχι άλλους άμπαλους
Παει και ο Seferovic , θα συνεχίσει το καλοκαίρι στην Benfica. Τέτοιους παίκτες θέλουμε ....
- BlackBlockAttack
Μονο που διαβαζω απο γριες για ντροπη αλλους να εχουν κρυφτει η σκεφτειτε εμεις να ειμασταν στη θεση τους....
Σαν παικτης μου ειναι αδιαφορο αν παιξει η δε παιξει μπαλα αν μου αρεσει η δε μου αρεσει γιατι στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη ειναι μια μεταγραφη 300.000 προοπτικης δημοσιων σχεσεων επιδειξη δυναμης οπως θελετε βαφτιστε την...
Καταλαβες ρε Ιβαν που μας καταντησες....
PS Εαν γινει η μεταγραφη
Σαν παικτης μου ειναι αδιαφορο αν παιξει η δε παιξει μπαλα αν μου αρεσει η δε μου αρεσει γιατι στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη ειναι μια μεταγραφη 300.000 προοπτικης δημοσιων σχεσεων επιδειξη δυναμης οπως θελετε βαφτιστε την...
Καταλαβες ρε Ιβαν που μας καταντησες....
PS Εαν γινει η μεταγραφη
πηγε γρια για να παιξει βασικος και τελικα καλα εκανε γιατι επαιξε 10 ματς πρωταθληματος και 1-2 κυπελλου..καποια στιγμη επαθε θλαση...εγω 3 ματς που ειδα ξεχωριζε πολυ..ειναι μεγαλο ταλεντο ,το μεγαλυτερο στην ελλαδα για οσους ξερουν απο ακαδημιες... μακαρι να μην μας τν φαει κανας τιγρης που λενε οτι παει για παιδομαζωμα...λενε οτι θα κλεισει αλλους 3-4 μικρους απο λιγκα... θα ειναι κριμα....
το παιδι εχει λιγο ψωνιο μεσα του αλλα χωρις αυτο δεν εισαι εγςιστης για να θελεις να πετυχεις..εππιπλεον δουλευει παρα πολυ και κανει συνεχεια ατομικες προπονησεις... μακαρι να ερ8ει κ ας σκουζουν μερικοι που ολα τους ξινιζουν σαν τις γεροντοκορες
το παιδι εχει λιγο ψωνιο μεσα του αλλα χωρις αυτο δεν εισαι εγςιστης για να θελεις να πετυχεις..εππιπλεον δουλευει παρα πολυ και κανει συνεχεια ατομικες προπονησεις... μακαρι να ερ8ει κ ας σκουζουν μερικοι που ολα τους ξινιζουν σαν τις γεροντοκορες