Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από john4serres »

aquila έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:
aquila έγραψε:Απο εγκυρη πηγη εχω μαθει οτι εχουμε κλεισει τον Νaiz Αpaiz Βat ο οποιος θεωρειται το νεο μεγαλο αστερι του βασκικου ποδοσφαιρου απο τις ακαδημιες της οσασουνα.
Ειναι 19 χρονων ταχυτατος με αψογο κοντρολ δυειδυτικος και θα τον παρουμε ως επιθετικο χαφ.
?????????υπαρχει σε κανενα βικι η τρανσφερ;;
υπαρχει στο google translate
ρε φιλε πλακα μας κανεις ; αν δεν υπαρχει σε wiki και transfer 19 χρονων αυτο σημαινει πως δεν υπαρχει τετοιος ποδοσφαιριστης
Black_White_Heart

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Εγώ που θέλω άλλους 2-3 Τσιμιροτ ζητάω πολλά; Ειδικά για την επίθεση και το κέντρο! Στην αμυνα και στο τέρμα θέλεις εμπειρία!

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

John εγω παιχτη με τετοιο ονομα δν βρηκα παντως...και σογα μην ψαξω σε ελληνοισπανικο λεξικο..ακου γοογλε τρανσλειτ..πρωτη φορα τ ακουσα..
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Naiz Apaiz Bat=Εγώ είμαι Ιερέας!!!!! Χαχαχαχαχα!!!!! Καλοοοοοοο!!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Συνεχιζετε και ψαρωνετε με το πιο ηλιθιο χιουμορ που παιζει σε αυτο το τοπικ καθε χρονο,να δω ποτε θα το κοψουν καποιοι.
Άβαταρ μέλους
john4serres

:evil:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Georgeo4, ήρεμα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ρε ρομαν κουραζουν καθε χρονο καποιοι...ελεος.καντε κατι :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PaokPatraG4 έγραψε:Naiz Apaiz Bat=Εγώ είμαι Ιερέας!!!!! Χαχαχαχαχα!!!!! Καλοοοοοοο!!!!
:lol: :lol:
:lol: :lol:

Μπορούσε να βάλει και "e Cardinal" στο τέλος για να την ακούσουμε λίγο πιο στερεοφωνικά... :D :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 03 Ιουν 2016, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Ακουστηκε ρε παιδια καθολου για http://www.transfermarkt.de/dentinho/pr ... eler/52787 ??
Μιχελ κανε το κουμαντο και φερτον μαζι με τον Ματεους (να παιζει σαν 2ο φορ πισω απο τον Κλαους) και τον Γκαρυ απο την αλλη (μιας που ο Μακ μας αφηνει ).

Υ.Γ.
Ο Δημητρης απο Σταυρουπολη μαλλον για διακοπες ηρθε....αφου δεν ακουστηκε καθολου το ονομα του...
εκτος και αν λειτουργουμε κατω απο ακρα μυστικοτητα (δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις).
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

οπως ο αλλος που ειδε κ τον ρωσο προχτες κ μιλησαν κιολας................ :evil:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν του άρεσε το σπίτι στην Μακρυγιάννη βρε BigBaby και του ψάχνουν άλλο στην Λαγκαδά... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

gergeo4 έγραψε:οπως ο αλλος που ειδε κ τον ρωσο προχτες κ μιλησαν κιολας................ :evil:
Ναι μιλησα μαζι του....και αν θες το πιστευεις αν δεν θες δεν με ενδιαφερει καν.
Μαθε να διαβαζεις αυτα που γραφω ...ειπα οτι ηρθε να κλεισει?? ειπα οτι ηρθε στην Θεσσαλονικη και οταν τον ρωτησα αν ηρθε για τον ΠΑΟΚ απλα χαμογελασε.....δηλαδη εγω φταιω που το ειπα....και γενικοτερα οταν καποιος εχει μια πληροφορια την λεει εδω μεσα....εγω δεν προκειται να πω τιποτα ξανα.

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ....αντε με τον καθενα εδω μεσα το παιζει εξυπνος.
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Απο Ισπανια μερια που διαβαζω δεν βγαινει καμια ειδηση που να μας ενδιαφερει. Το μονο που κατα περιπτωση να ελεγε κατι ειναι μια αναφορα που εχει στο οτι φαινεται η Παρι Σεν Ζερμεν να εχει κανει προταση στον Εμερι της Σεβιλλης και αν γινει αυτο ισως εχει καμια αναδιοργανωση στο ροστερ της (η Σεβιλλη). Αλλα και παλι λιγο απλησιαστα τα πραγματα για εμας νομιζω. Τρια συμβολαια ληξαν το '16 ολα και ολα και απο αυτα οι δυο ηταν δανικοι και ο ενας δεν αξιζει. Νοικοκυρεμενο μαγαζι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Εκτος απο Μάτος και Σακοφ δυσκολα να ακουστει κατι συντομα.
Ολοι διακοπες κανουν, εκτος απο τους διεθνεις γιουρο και κοπα αμερικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”