Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Sfinas

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από Sfinas »

mak
«Είναι ένας πολύ νεαρός προπονητής, δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έπαιζε στη Γιουβέντους. Μας βοηθάει πολύ. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που έχει διάθεση να δουλέψει. Ελπίζω να μείνει πολλά χρόνια, έχει διάθεση, δουλεύει και ελπίζω να μείνει για να κατακτήσει τίτλους με τον ΠΑΟΚ».

πεστα ρε μακαρε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

stelyk έγραψε:"Μακαρι να μην εχουμε την διαιτησια που ετυχε στην Αντερλεχτ την Τεταρτη!" Ιγκορ Τουντορ πριν λιγο!

αρχισε η "μαχη "

οεοεο εοεοεοοοοοοοοοοο οεοοοοοοοοοοοο οοοο ΠΑΟΟΟΚ οεοεοε οεοεοοοοοοοοοο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μακ για Ιγκόρ Τούντορ: "Είναι ένας νεαρός προπονητής, μας βοηθάει πολύ. Είναι ένας προπονητής που έχει διάθεση να δουλέψει και ελπίζω να μείνει πολύ στον ΠΑΟΚ γιατί έχει διάθεση, παλεύει και προσπαθεί. Ελπίζω να μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ".

Μπράβο για τα λόγια αλλά εκτός από τα λόγια σημαντικό είναι ότι στηρίζουν και με την απόδοση τους.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Δεν ξέρουν αυτοί...ΜΠΟΥΛΟ!!!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μονο μην δουμε κανα κλαους και μπερμπατοφ μαζι στην ιδια εντεκαδα :roll:
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Το θεμα ειναι οτι ξαφνικά και "τυχαία" η ομαδα ανέβηκε οταν ξεκίνησε να παίζει όπως την αρχή της χρονιάς δλδ με γρήγορη επίθεση χωρις τους δυο τους!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

tzelas έγραψε:Μακ για Ιγκόρ Τούντορ: "Είναι ένας νεαρός προπονητής, μας βοηθάει πολύ. Είναι ένας προπονητής που έχει διάθεση να δουλέψει και ελπίζω να μείνει πολύ στον ΠΑΟΚ γιατί έχει διάθεση, παλεύει και προσπαθεί. Ελπίζω να μείνει για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ".

Μπράβο για τα λόγια αλλά εκτός από τα λόγια σημαντικό είναι ότι στηρίζουν και με την απόδοση τους.

:nairepaok:
Αυτό!
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

μπραβο στον προπονητη μας
εχω κανει στροφη 180 μοιρες στην αποψη μου
δουλευει και φαινεται
αποδεικνυεται επταψυχος
και μπραβο του
φιλοτιμος
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αποδυτηρια μπουρδελο και ξυλο παικτης με παικτη , παικτης με προπονητη.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δυστυχως για πολλούς δίκαιωνεται σε πολλα ο τουντορ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

stelyk έγραψε:"Μακαρι να μην εχουμε την διαιτησια που ετυχε στην Αντερλεχτ την Τεταρτη!" Ιγκορ Τουντορ πριν λιγο!
Πεστα ρε Ιγκορ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Eιναι δουλευταρας και το δειξε απο την αρχη που ηρθε εχει κανει λαθη αλλα πανω απ ολα μου δειχνει οτι ειναι μαχητης και συνεχεια προσπαθει για την ομαδα δινοντας ευκαιριες σολους ψαχνοντας για το καλυτερο μεσα στον αγωνα. Αλλα το κυριοτερο οι παικτες τον γουσταρουν και εχει δωσει καλο κλιμα στα αποδυτηρια λιγο να ερθουν και τα αποτελεσματα απο δω και περα για να αλλαξει εντελως η ψυχολογια.
Υπομονη και στηριξη αυτα και μονο απο ολο τον οργανισμο ΠΑΟΚ.
Για μενα πρεπει ναναι αυτος ο προπονητης μεχρι το τελος του συμβολαιου και τιποτα αλλο.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

+ 1926 Φαινεται οτι το κλιμα στην ομαδα ειναι καλο,οι παικτες και το δειχνουν και το δηλωνουν,λιγο να μας πανε τα αποτελεσματα,μια μεγαλη προκριση επι του γκευ να αντιστραφει το κλιμα να κανουμε δυνατο φινις..
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

john4serres έγραψε:αποδυτηρια μπουρδελο και ξυλο παικτης με παικτη , παικτης με προπονητη.
:ugeek:
???????
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Εγω με οσα εχω δει φετος ειδικα στο πρωτο τριμηνο απο την ομαδα δεν εχω αμφιβολια. Ο Ιγκορ πρεπει να ειναι ο προπονητης μας για τα επομενα τουλαχιστο 3 χρονια ακομα!!!
Εχω την υπομονη να περιμενω ακομα κ αν η ομαδα τερματισει ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στα play off...
Ειδα σχεδιο στο πως η ομαδα θα βγαλει παιχτες στην επιθεση, πως θα πιεζει να παρει μπαλα αμεσως μολις τη χανει, ειδα τρομερα ενα δυο που ειχα χρονια να δω κ ειδα μια πολυ γρηγορη κ επιθετικη ομαδα.

Το επομενο δυσκολο τριμηνο ηταν απλα ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ για μια ομαδα εντελως καινουρια οπως η φετινη.
Ευτυχως οι δυσκολοι αυτοι μηνες που κλονισαν την εμπιστοσυνη πολλων (ισως κ του ιδιου του ΙΓΚΟΡ) οσον αφορα στις δυνατοτητες της ομαδας φαινεται πως περασαν. Ο Ιγκορ φαινεται να ξαναεμπιστευεται τις ιδεες του (λεγε με 3-5-2) και φαινεται να εχει κατασταλαξει στο τι μπορει να απαιτει απο καθε παιχτη του, αφου εχει κανει αρκετες δοκιμες και τωρα στην τελικη ευθεια εχει παρει τις αποφασεις του για το πως θα πορευτει εν οψει play off... Το επαναλαμβανω ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ θεσης στα play off τον θελω για αλλα 3 χρονια εδω.

Εχει ξεκαθαρες ιδεες για το τι θελει να παιξει κ αν το καλοκαιρι παρει τα 2-3 εργαλεια που του λειπουν που εγω νομιζω οτι θα ειναι δεκαρι, δεξι μπακ και επιθετικο του χρονου θα ΚΛΑΙΜΕ με τη μπαλα που θα μας προσφερει. Ελπιζω μονο ο ποντιος να εχει λιγη υπομονη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”