Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Οι ΑΡΔ προσπθούν να ανακινήσουν θέματα με παίκτες για να κάνουν την ομάδα μπαχαλο.Αφήσαν τον Κάτσε και τώρα ασχολούνται με τον Κίτσιου. Αριο θα είναι κάποιος άλλος.. Εγώ λέω ότι ο Τούντορ έχει γνώση του τι έγινε στον ΠΑΟΚ πέρσι και δεν θέλει με κάνενα τρόπο να δει την ομάδα σκασμένη. Εχουμε τρεις θεσμούς που πρέπει να προχωρήσουμε και πάρα πολλούς αγώνες και η σεζόν μόλις άρχισε.
- sourmenetes
- Moderator
Μαλλον κανεις λαθος...DC έγραψε:Ο Τουντορ αυτοανερειται. Το ματς γύρισε όταν τράβηξε τον Μακ στον ασβέστη και όταν έβαλε τον Κάτσε στο παιχνίδι. Θα μπορούσε να το κάνει και στο Μπακού.
Αλλά τι ξέρω κι εγώ .....
Αριθμητική μόνο.
Απλα μπηκαν τα γκολ.βγηκανε 3 φορες στο πρωτο ημιχρονο μονοι τους κσι τα χασανε.
Επισης το κεντρο στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχε κανενα προβλημα.
Το οτι και μενα μ αρεσει πιο πολυ ο μακ στα πλαγια ισχυει,οπως και ο κατσε παραπανω απο το σαμπο.αυτο δε σημαινει οτι δε του βγηκε το αρχικο συστημα.
Διαβάζω κάποιες απόψεις για τον τουντορ και αναρωτιέμαι ειλικρινά αν βλέπετε τα παιχνίδια η αν η άποψη σας πηγάζει από αυτά που λένε οι δημοσιογράφοι...
Εγώ βλέπω μια ομάδα που δουλεύει που προσπαθεί να βγάλει αυτοματισμούς, να παίξει ένα σύστημα ορθολογικά, που δεν τα χάνει ακόμα και αν βρεθεί πίσω στο σκορ, που οι παίχτες παίζουν ο ένας για τον άλλο, που φαίνεται γυμνασμένη, που κάνει πολλές τελικές, που σκοράρει πολύ, που πλέον τρώει λίγα γκολ, που οι παίχτες αξιοποιούνται!
Φυσικά θα γινουν και λάθη, φυσικά θα υπάρξουν και άσχημα παιχνίδια, φυσικά και θα υπάρξουν και νεκρα διαστήματα, αλλα όσοι κράζεται από τώρα και πετάτε αοριστολογίες συγγνώμη κιόλας αλλα όπως γράφετε και εσείς ότι είναι προσωπική σας άποψη , έτσι και εγώ λέω ότι κοιμάστε μετά τσαρούχια και δεν ξέρετε τι βλέπετε!
Εγώ βλέπω μια ομάδα που δουλεύει που προσπαθεί να βγάλει αυτοματισμούς, να παίξει ένα σύστημα ορθολογικά, που δεν τα χάνει ακόμα και αν βρεθεί πίσω στο σκορ, που οι παίχτες παίζουν ο ένας για τον άλλο, που φαίνεται γυμνασμένη, που κάνει πολλές τελικές, που σκοράρει πολύ, που πλέον τρώει λίγα γκολ, που οι παίχτες αξιοποιούνται!
Φυσικά θα γινουν και λάθη, φυσικά θα υπάρξουν και άσχημα παιχνίδια, φυσικά και θα υπάρξουν και νεκρα διαστήματα, αλλα όσοι κράζεται από τώρα και πετάτε αοριστολογίες συγγνώμη κιόλας αλλα όπως γράφετε και εσείς ότι είναι προσωπική σας άποψη , έτσι και εγώ λέω ότι κοιμάστε μετά τσαρούχια και δεν ξέρετε τι βλέπετε!
Χρονο θελει. Χρονο.
Απο την ομαδα που επαιξε μπαλαρα στο α', διεκδικουν θεση οι:
Κιτσιου αντι Κωνσταντινιδη,
Κατσε αντι Σαμπο,
Μπερμπατοφ,
Ζαιρζινιο καραδοκει,
Αναμενομεν Λεοβατς, Τζημερο, Χαριση και Αντωνη
Δεν ξερω αν ξεχναω καποιον ακομα...
Εδω δεν μιλαμε πλεον να βρει εναν συνδυασμο, αλλα περισσοτερους, αναλογα την περισταση...
Απο την ομαδα που επαιξε μπαλαρα στο α', διεκδικουν θεση οι:
Κιτσιου αντι Κωνσταντινιδη,
Κατσε αντι Σαμπο,
Μπερμπατοφ,
Ζαιρζινιο καραδοκει,
Αναμενομεν Λεοβατς, Τζημερο, Χαριση και Αντωνη
Δεν ξερω αν ξεχναω καποιον ακομα...
Εδω δεν μιλαμε πλεον να βρει εναν συνδυασμο, αλλα περισσοτερους, αναλογα την περισταση...
- Μπαρκαρούτσος
Του βγηκε ο Ροντριγκεζ και πρεπει να του το αναγνωρισουμε,η ομαδα επαιξει καλο ποδοσφαιρο με αρκετα ρισκα στην αμυνα και μονο λαθος την εισοδο Μαλεζα αντι του Κιτσιου.Επιμενω οτι ενα συστημα με 2 εξτρεμ θα βαλει και τον Ζαιρο στην ομαδα και θα απελευθερωσει τοσο τον Κλαους οσο και τον Πελκα καθως θα εκλειψει ο συνωστισμος στο υψος της περιοχης του αντιπαλου.Συμφωνω απολυτα μαζι του σε αυτο που βλεπω ως προσπαθεια για κατι διαφορετικο στο 8 οπου παλεψε να βαλει Σαμπο αλλα οπως ομολογησε και ο ιδιος δεν του βγηκε.Υπομονη επιςτρεφουν και αλλοι παικτες για την θεση.Τελος αν μη τι αλλο του αναγνωριζω την προφανη διαθεση να παιξει επιθετικα ακομα και εις βαρος της αμυνας κατι που δεν συνηθιζεται στο Ελλαδισταν.
το ότι ο ροντρίγκεζ, βαζει το γκόλ μετά απο κατεβασιά του δεξιού...μπακ-χαφ μακ, με μπερμπάτοφ κλάους εντός περιοχής, με κάτσε,πέλκα και τζιόλη έξω απο αυτήν και τον τζαβέλλα πίσω απο το ροντρίγκεζ, δείχνει το πόσο επιθετικογενές σύστημα μπορεί να γίνει το 352 και οι παραλλαγές του, δλδ το 3421 κτλ κτλ...
κατα τα άλλα τράβα λίγο το αυτάκι για τη συμπεριφορά στο τέλος, αν και είναι αρχή ακόμα και ίσως λογικός ο...φόβος, αλλά τράβα αυτάκι έτσι, προκαταβολικά.
κατα τα άλλα τράβα λίγο το αυτάκι για τη συμπεριφορά στο τέλος, αν και είναι αρχή ακόμα και ίσως λογικός ο...φόβος, αλλά τράβα αυτάκι έτσι, προκαταβολικά.

Εχεις χαρισμα που θα σε κανει να μεινεις χρονια. Γρηγορη σκεψη και αντιληψη του ματς.
- Μπαρκαρούτσος
Κάθε μέρα να τραβάς αυτιά στην ομάδα. Μπορεί να μη ξέρεις εσύ το γιατί, αλλά το ξέρουν εκείνοι...
Εμενα μου αρεσε που η ομαδα πιεσε,που πατανε αρκετοι παικτες περιοχη(α ρε Κλοκα δικαωνεσαι),οτι δεν πανικοβληθηκε απο το αναπαντεχο γκολ,αλλα εψαξε με πλανο και ηρεμια την ισοφαρσιη.Λαθακια στην αμυνα,κυριως ατομικα,αλλα σε γενικες γραμμες ευχαριστιμενος.Ακομα και αν χαναμε..
- back in black
Μόνο όποιος δεν δουλευει δεν κάνει λάθη, και ο Τουντορ δουλευει και όπως φαίνεται δουλευει πολύ και με όρεξη. Αναπόφευκτα κάνει και θα συνεχίσει να κάνει και λάθη, αυτό που χρειάζεται είναι να του δώσουμε χρόνο και στήριξη γιατί έχω την αίσθηση ότι εφέτος γίνεται η πιο οργανωμένη δουλειά στην ομάδα απο κάθε άποψη.
Αν θεωρησουμε παντως οτι παιζει 3-4-2-1 ισως ειναι η ωρα να δοκιμασει και Ζαιρο στη θεση Πελκα.
- navigator11
Τι γελάς ρε; Τραυματίαι αμφότεροι ...RoMaN έγραψε:Τζήμερο;;;niks έγραψε: Αναμενομεν Λεοβατς, Τζημερο, Χαριση και Αντωνη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()