Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
- zarathustra79
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II
Οι ισορροπίες στις αμοιβές των παικτών πρέπει να υπάρχουν για να μην υπάρχουν περίεργες φωνές στα αποδυτήρια. Η ισορροπία όμως δε σημαίνει οτι όλοι θα πέρνουν τα ίδια χρήματα, αλλά θα πέρνουν τα χρήματα που αξίζει ο καθένας. Δηλαδή αν ο βιεϊρίνια παίρνει 2Μ και η αγωνιστική του αξία είναι τόση, δε θα μιλάει κανένας. Αν όμως ο βιεϊρίνια και ο μακ έχουν την ίδια απόδοση, τότε θα βγεί ο μακ και θα πει γιατί να πέρνει αυτός 2Μ και γω 400Κ;;; Και με το δίκιο του. Όπως αυτα τα παραδείγματα το προηγούμενο καιρό υπήρχαν στην ομαδα με μάρτενς, στοχ κλπ κλπ...
Παιδια δεν ειναι πιθανο να ειναι παπας.
Ειναι δεδομενο οτι παντα ο ΠΑΟΚ παρακολουθουσε την περιπτωση και ειχε διαθεση. Το γραψαμε και προχτες.
Επισης δεδομενη η διαθεση Ιβαν να δωσει πολλα λεφτα και οτι γουσταρει Βιερινια.
Ο ΠΑΟΚ νομιζω περιμενε μεχρι τις τελευταιες μερες για να δει πως παει η υποθεση Βιερινια για να δημοσιοποιησει τη θεση του.
Μπορει να μην ειναι πιθανο να ερθει αλλα ειναι υπαρκτη περιπτωση.
Δε το συζηταμε οτι ο παικτης εχεο ακριβως ολα τα στοιχεια που ζηταμε.
Υπαρχει ομως ο κινδυνος να ειναι... Ξαναζεσταμενο φαγητο.
Και ο κινδυνος της υπερβολικης αμοιβης.
Ειναι δεδομενο οτι παντα ο ΠΑΟΚ παρακολουθουσε την περιπτωση και ειχε διαθεση. Το γραψαμε και προχτες.
Επισης δεδομενη η διαθεση Ιβαν να δωσει πολλα λεφτα και οτι γουσταρει Βιερινια.
Ο ΠΑΟΚ νομιζω περιμενε μεχρι τις τελευταιες μερες για να δει πως παει η υποθεση Βιερινια για να δημοσιοποιησει τη θεση του.
Μπορει να μην ειναι πιθανο να ερθει αλλα ειναι υπαρκτη περιπτωση.
Δε το συζηταμε οτι ο παικτης εχεο ακριβως ολα τα στοιχεια που ζηταμε.
Υπαρχει ομως ο κινδυνος να ειναι... Ξαναζεσταμενο φαγητο.
Και ο κινδυνος της υπερβολικης αμοιβης.
οπως εγινε με βουκιτς και λινο οταν τελειωσαν τα συμβολαια τους.. Ειπαν οτι αυτοι ξελάσπωσαν την ομαδα την χρονια εκεινη , οποτε αν ειναι να ανανεώσουν αλλον 1 χρονο, θελανε παραπανω λευτα... βεβαια τα λευτα που ζητουσαν ηταν αρκετα..
Στα μεταγραφικα τωρα, ο ρικελμε σταματησε το ποδοσφαιρο
http://www.transfermarkt.co.uk/juan-riq ... ieler/3854
ο γαυρο-σκουλικης πηγε στην κινα τελικα
http://www.transfermarkt.co.uk/avraam-p ... eler/12979
Στα μεταγραφικα τωρα, ο ρικελμε σταματησε το ποδοσφαιρο
http://www.transfermarkt.co.uk/juan-riq ... ieler/3854
ο γαυρο-σκουλικης πηγε στην κινα τελικα
http://www.transfermarkt.co.uk/avraam-p ... eler/12979
- sourmenetes
- Moderator
Η περιπτωση του αντρε ηταν ετοιμη να κλεισει πριν 2.5 χρονια,επι δωδωνη.
Κολησε ο μεγαλος σε καποια χρηματα τοτε γιατι ειτε του φανηκαν πολλα ειτε γιατι και να επαιρνε το κυπελλο οικονομικο οφελος δε θα ειχε ο ΠΑΟΚ.
Η περιπτωση προφανως δεν ειναι απιθανη και δεν ειναι απιθανη γιατι δε βγηκε αρχες του μηνα αλλα τελη, ενω ο αντελινο παραλληλα δεν υπογραφει στους λυκους.
Οταν βγηκε ο αντελινο και ειπε "μα δεν εχω προταση απο τον ΠΑΟΚ"κτλ κτλ καποιοι πεσανε και λεγανε πηξε δειξε γιατι δεν του κανουν προταση και κοιμουνται στην ΠΑΕ κοκ.Τωρα????
Κολησε ο μεγαλος σε καποια χρηματα τοτε γιατι ειτε του φανηκαν πολλα ειτε γιατι και να επαιρνε το κυπελλο οικονομικο οφελος δε θα ειχε ο ΠΑΟΚ.
Η περιπτωση προφανως δεν ειναι απιθανη και δεν ειναι απιθανη γιατι δε βγηκε αρχες του μηνα αλλα τελη, ενω ο αντελινο παραλληλα δεν υπογραφει στους λυκους.
Οταν βγηκε ο αντελινο και ειπε "μα δεν εχω προταση απο τον ΠΑΟΚ"κτλ κτλ καποιοι πεσανε και λεγανε πηξε δειξε γιατι δεν του κανουν προταση και κοιμουνται στην ΠΑΕ κοκ.Τωρα????
- Trilofiotis
- Περιπτερος
Το θέμα Βιερίνια ξεκίνησε χθες τη νύχτα από αθηναϊκά sites. Πρώτη δε "αναμετάδοση" το επαιξε το παραρτημα του Πετρωτού.
Για εμένα η είδηση είναι κατευθυνόμενη. Πράγματι έχει γίνει πρόταση στο Βιερίνια.
Από εκεί και πέρα, ό,τιδήποτε άλλο διαβάζετε είναι σπέκουλα.
Για εμένα ο παίκτης ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να έλθει πίσω.
Για εμένα η είδηση είναι κατευθυνόμενη. Πράγματι έχει γίνει πρόταση στο Βιερίνια.
Ας βγει να το πει ο αντρε δεν θα τον κατηγορήσει κανεις αν δεν θελει τώρα
Αν γυρίσει ο Βιειρινια θα ανατριχιασω απο τη συγκίνηση. Θα είναι η επιστροφη του πολεμιστή στον τόπο του εγκλήματος που του κλεψανε το πρωτάθλημα και ήρθε να πάρει εκδίκηση, δλδ να το πάρει πίσω.
Ορθολογικά σκεπτόμενος όμως, βάσει αμοιβής Νομπόα, η πρόταση θα πρεπει να φτανει το +50% max., για το λογο οτι είναι και παστελωτης. Θα είναι μια τίμια πρόταση.
Καλυτερα να τα δίνουμε τα επιπλέον στον παίκτη, παρα να κανουμε πλούσιους τους προέδρους τους, πχ της Φενέρ για τον Κρασιτς.
Εννοείται οτι στην περιπτωση που κανει την υπέρβαση και σκάσει 2 εκ το χρονο, δεν υπάρχει λογος να παρουμε το γατάκι Κοροβεση, που έβγαλε κ τη φανέλα του οτάν σκόραρε εναντιον μας. Εναντιον του γκευ θα κανε το ίδιο? Έχω Ποποβιτς , Γιαννούλη που είναι καλύτεροι.
Ορθολογικά σκεπτόμενος όμως, βάσει αμοιβής Νομπόα, η πρόταση θα πρεπει να φτανει το +50% max., για το λογο οτι είναι και παστελωτης. Θα είναι μια τίμια πρόταση.
Καλυτερα να τα δίνουμε τα επιπλέον στον παίκτη, παρα να κανουμε πλούσιους τους προέδρους τους, πχ της Φενέρ για τον Κρασιτς.
Εννοείται οτι στην περιπτωση που κανει την υπέρβαση και σκάσει 2 εκ το χρονο, δεν υπάρχει λογος να παρουμε το γατάκι Κοροβεση, που έβγαλε κ τη φανέλα του οτάν σκόραρε εναντιον μας. Εναντιον του γκευ θα κανε το ίδιο? Έχω Ποποβιτς , Γιαννούλη που είναι καλύτεροι.
"Όσον αφορά τώρα τον αριστερό χαφ, ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσέγγισε τον Βραζιλιάνο Μισέλ Μπάστος, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Σάο Πάολο. Στις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε οικονομική απόσταση και το θέμα έχει παραμείνει στάσιμο."
sport-fm
sport-fm
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος T.H.E.O.S την Δευ 26 Ιαν 2015, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βάσω ασε τις selfie και ψήσε το παιδί να ξαναγυρίσει!
Λεφτά ο Ιβαν Ταβαριτς δίνει
Τσου λου θα παίξει και ΕΔΩ και μάλιστα απευθείας
Τα μπανάκια σου στη Χαλκιδικάρα θα τα κάνεις
Την μανούλα σου θα την έχεις δίπλα
Attica άνοιξε στο Cosmos θα κάνεις τα ψωνάκια σου
Φτάνουν τα λουκάνικα, Ο χάλαρος ανανέωσε το μενού πλέον υπάρχει και πάπια πεκίνου με πορτοκάλι
Την Μικελάρα σου θα την πίνεις με φόντο Λευκό Πύργο
Άσε βρε πουλάκι μου τους ξενέρωτους, μπυρομανείς με μηδέν γούστο το σανδάλι και την κάλτσα οφσάιντ..
Θεσσαλονικάρα σε λεω για...
Φτάνουν τα λουκάνικα, Ο χάλαρος ανανέωσε το μενού πλέον υπάρχει και πάπια πεκίνου με πορτοκάλι
Άσε βρε πουλάκι μου τους ξενέρωτους, μπυρομανείς με μηδέν γούστο το σανδάλι και την κάλτσα οφσάιντ..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
πρωτος το εγραψε ο κολκας και ο τοσκιτσης ..ταυτοχρονα σχεδον....Περιπτερος έγραψε:Το θέμα Βιερίνια ξεκίνησε χθες τη νύχτα από αθηναϊκά sites. Πρώτη δε "αναμετάδοση" το επαιξε το παραρτημα του Πετρωτού.
και εγω πιστευω οτι δεν γουσταρει να ερ8ει... αλλα ουτε εχει προταση πανω απο 1,2-1,3..αν ειχε κατι 2εκ κ 1,8 απο σαλκε 8α υπεγραφε και με τα ποδια....
- kataramenos5
xavakhs έγραψε:Βάσω ασε τις selfie και ψήσε το παιδί να ξαναγυρίσει!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 26 Ιαν 2015, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
η βολσμπουργκ παιρνει σουρλε ,αντε πασακα ελα για σε βλεπω να παιζεις σεντερ μπακ στο τελος

- john4serres
Αυτο το ονομα δεν επρεπε να ακουστει, μια χαρα ηρεμος ημουν
Ξυπναω βλεπω δυνατα για Αντελινο...ΠΕΣ ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΨΟΥΡΑ
Ξυπναω βλεπω δυνατα για Αντελινο...ΠΕΣ ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΨΟΥΡΑ