Κ εγώ μόνο τον εαυτό μου εκπροσωπώ κ μόνο τη γνώμη μου λέω κλπ κλπ .Sera4 έγραψε:ρε συ mapogo παιζουμε με τις λεξεις τωρα??κανεις δεν ειμαστε αμα ημασταν καποιοι αυτα που γραφαμε θα ειχαν και εφαρμογη κιολας...Mapogo έγραψε:Συγνώμη ρε συ Sera4 , ποιός έισαι εσύ ή εγώ που θα πούμε τι επιτρέπεται κ τι απαγορεύεται να κάνει ο ΠΑΟΚ ?Sera4 έγραψε:ποιο λεβεντη λεβεντια μου δεν βλεπεις τη φωτοσοπια της φωτογραφιας??
και τελος παντων για να γινω και κατανοητος απαγορευεται να χαριζεται η φανελα του ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε πολιτικο σκατο...
αποτελει υψιστη μορφη προκλησης για το λαο του ΠΑΟΚ που εχει υποφερει τοσα δεινα σε οπαδικο και κοινωνικο επιπεδο απο αυτους τους "ανθρωπους"...
εγω λοιπον ο sera -με τη δυναμη που μου δινει το υπαρχον φορουμ να λεω τη γνωμη μου- λεω οτι κατα τη γνωμη μου (κατα την προσωπικη μου δηλαδη αποψη, μιλωντας για τον αυτο μου δηλαδη και εκπροσοπωντας μονο αυτον, εκφραζοντας καθαρα τη δικη μου προσπωπικα θεση) ειναι μεγαλη ντροπη για την παε ΠΑΟΚ να μοιραζει φανελες σε πολιτικαγκηδες ποσο μαλλον σε επαγγελαμτιες πολιτικους παραταξεων οι οποιες τοσα χρονια κρατουσαν τον ΠΑΟΚ δεσμιο των χρεων του...η φανελα του ΠΑΟΚ -επαναλαμβανοντας τα παραπανω περι προσωπικων αποψεων- απαγορευεται να χαριζεται σε τετοια προσωπα...
Κ η γνώμη μου λοιπόν είναι πώς είναι διαφορετικό να λέμε "Δεν γουστάρω αυτό ή εκείνο που έκανε (ή δεν έκανε) η παε" κ άλλο να λέμε "απαγορεύεται να κάνει αυτό ή εκείνο".
Αν πάλι το βλέπεις μόνο σαν παιχνίδι λέξεων , άστο να πάει στα κομμάτια.