29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Του χρόνου, σε κάποια άλλη ομάδα, θα σκοράρει κατά ριπάς.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

MANIAKOS έγραψε:Θα αρχίσει να σουτάρει και απέξω τωρα

Τη βάψαμε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

καλημέρα. Αν λύσει το θέμα με το γκολ, ή την πάσα στην κατάλληλη στιγμή, θα φύγει με 4-5εκ, ειδικά αν βάλει και μερικά γκολ στο euro το καλοκαίρι. Θα μπορούσε άνετα φέτος να έχει επιπλέον 10 γκολ και 10 ασιστ. Εδώ είναι θέμα προπονητή, όχι να τον κράξει, αλλά να τον συμβουλέψει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε:Ποιος ;

Εγω πωληση εννοούσα παντως
:lol: :lol: :lol: Εισαι μεγαλη μαρκα.

gergeo4 έγραψε:τον πουλο λεει ο αλλος..του κωλου οπαδοι :redcard: :redcard:
:lol: Δες και ποιος τα γραφει πρωτα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

άντε ρε..Προς..ανανέωση εννοούσε ο Μανιακ!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

simba έγραψε:
Υ.Γ. Despe, ισα ισα, τα νουμερα ειναι αυτα που δε λενε παντα την αληθεια.. ;)

Αλλα οπως και ναχει, μακαρι το παιδι να βρει ενα σωστο balance, μακαρι να μην ακουει συνεχεια τι παιχταρα εισαι κλπ αλλα να δουλεψει τις χτυπητες αδυναμιες του ωστε να φτασει να γινει παιχταρα και να μας χρυσωσει...
Γιατι κατα τη γνωμη μου, με τα χαρακτηριστικα που δειχνει αλλα και τη νοοτροπια του, δυσκολα θα στεριωσει σε πρωταθλημα της προκοπης (-->δυσκολο να φυγει με πανω απο 2 μυρια)
Μακαρι να ερθει και ενα καλο γιουρο και να παρουμε υπεραξια στο πικ του
Δεν λέω ότι τα νούμερα λένε πάντα την αλήθεια, λέω ότι αυτά κάνουν την διαφορά.
όσο καλά και να παίζει μια ομάδα για να κερδίσει χρειάζεται νούμερα,και τα νούμερα αυτά φέτος στον ΠΑΟΚ τα δίνει έως τώρα ο Μακ.
από κει και πέρα και εγώ δεν είμαι σούπερ ικανοποιημένος από τον παίκτη και δυστυχώς τον θεωρώ λίγο χαζουλη ,αλλά ακόμα και έτσι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της σουπερλιγκ, απλά αν βελτιωθεί σε κάποιους τομείς που υστερεί πολύ θα γίνει παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου.

απλά πρέπει να πάψουμε να είμαστε εμείς το χειρόφρενο στους παίκτες μας,να σταματησουμε να τους βλέπουμε όλους άχρηστους και λίγους και να ανακαλύπτουμε την πραγματικότητα όταν θα είναι πλέον αργά.

είναι αδιανόητο στο δικό μου το μυαλό να λεμε ότι η χρηματιστηριακή του αξία είναι ίδια με ενα 27χρόνο αριστερό μπακ της ριεκα.
έχουμε αυτήν την χαζή αφέλεια να μειώνουμε οτιδήποτε ασπρόμαυρο.

όχι εγώ δεν θα ακολουθήσω αυτό το τρυπακι, ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και ένας από τους καλύτερους παίκτες μιας πολύ καλής Εθνικής ή οποία πέρασε απ ευθείας στο γιουρο δεν μπορεί να κοστίζει λιγότερο από ένα ταλιρακι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε συ δεν εχουμε καμια πρεμουρα να τον μειωσουμε,
ισα ισα, ολοι θελουμε να βελτιωσει τις χτυπητες αδυναμιες και τη νοοτροπια του (οπως με Πελκα φαση) ωστε και να προσφερει σταθερα στην ομαδα (και οχι να γινεται χωρις λογο μοιραιος καθε 3 κ λιγο ) αλλα και να μεγαλωσει η χρηματηστηριακη του αξια ωστε να καρπωθουμε οσο το δυνατον περισσοτερα..

Οχι πως με την κριτικη που γινεται απο δω θα βγει κατι, να'χαμε να λεγαμε ειναι αυτα..
Το θεμα ειναι ο Ιγκορ και οι συνεργατες του να τον δουλεψουν και να τον χαλιναγωγησουν οπως εκανε ο Σαντος με το Βιερινια, γιατι με τα πολλα χαιδεματα, τις αποθεωσεις και τη μη διορθωση λαθων, θα τη δει ακομα περισσοτερο ντιβα γιατι οπως ειπες και εσυ, ειναι και λιγο "ελαφρυς"..

Και οπως λες και συ, δεν ειναι κριμα (σε εκνευριστικο βαθμο) παικτες που αλλου θα κοστιζαν 4-5 μυρια, σε μας να κοστιζουν το πολυ 2.5?
Απλα το γαμωτο ειναι οτι μπορει να κοστιζει ακομη λιγοτερο, οταν δειχνει αδυναμια να ολοκληρωθει ως ποδοσφαιριστης..

Μακαρι να αντιληφθει και αυτος το καλο του, να αρχισει να ρολαρει και στο τελος της χρονιας να παραμιλαμε..

Υ.Γ.
Και κατι αλλο, σχετικα με τη νεα θεση που τον πλασαρουμε στας ευρωπας..
Πιστευετε οτι υπαρχει ομαδα του εξωτερικου που δωσει τοσα χρηματα για να τον παρει ως δευτερο φορ και οχι ως εξτρεμ?
Χωρις finishing (2 γκολ με 1/13 προσπαθειες εδω, 6 γκολ με λιμα στα προκριματικα αλλα και 2 γκολ στους ομιλους -οντας και μοιραιος στο καθοριστικο με Γκαμπαλα-), χωρις ιδιαιτερη τριπλα και τεχνικη και χωρις ασιστ (7 σε 55 ματς) ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η υπόθεση Λούκας δεν μας έγινε μάθημα σαν νοοτροπία οπαδών

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαλιστα, συγκριση Λουκας με Μακ ειναι σα να κανουμε συγκριση Μιραλας με Σαλπι..
Ειδικα οσον αφορα στην τεχνικη, τριπλα, σουτ, ποδοσφαιρικο IQ, vision..

Anw, με το παραπανω ποστ ελπιζω ναχω γινει κατανοητος γιατι τοσο που εχω μιλησει για Μακ, θα βγω και εμπαθης :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

συμφωνουμε οτι διαφωνουμε

επισης εχεις την εντυπωση οτι ξερεις καλυτερα απο προπονητες οπως ο τουντορ και τεχ. διευθ. οπως ο αρνεσσεν πως θα καταφερεις να παρεις το 100% απο εναν παικτη?

οταν μιλας για ολοκληρομενο παικτη για τον Μακ αντιλαμβανεσαι για τι επιπεδο αναφερεσαι?
αν ο Μακ ολοκληρωθει ως παικτης η αξια του σιγουρα θα ειναι οχταψηφιο νουμερο.

οσο για την τοσο μεγαλη διαφορα ποιοτητας που αναφερεις οτι υπαρχει μεταξυ μακ και λουκας εγω δεν την ειδα ποτε στις κρισεις μας και συμπεριφορα μας απεναντι τους. τιτικα και λουλουκα λεγαμε τον εναν και οτι ηταν μονο για τα μικρα ματς,λιγο και αμπαλο λεμε τον μακ και οτι σκοραρει μονο με κατι ευρωπαικα χωρια.

τωρα γιατι ο προπονητης του στην σλοβακια τον εχει μπροστα απο παικτες οπως ο βαις και ο στοχ που ειναι παικταραδες ειναι μαλλον ενα ανεξηγητο φαινομενο.

οπως επισης και η δηλωσεις του νυν προπονητη του ΠΑΟΚ που ανοιχτα λεει οτι ειναι ο ποιοτηκοτερος παικτης της ομαδας.

αλλα τι ξερουν αυτοι μπροστα στις δικες μας καφενιακες γνωσεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

simba έγραψε:Μαλιστα, συγκριση Λουκας με Μακ ειναι σα να κανουμε συγκριση Μιραλας με Σαλπι..
Ειδικα οσον αφορα στην τεχνικη, τριπλα, σουτ, ποδοσφαιρικο IQ, vision..

Anw, με το παραπανω ποστ ελπιζω ναχω γινει κατανοητος γιατι τοσο που εχω μιλησει για Μακ, θα βγω και εμπαθης :mrgreen:
Μακ δεν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα και με τις τελικες που χάνει δεν υπάρχει..... Λυπάμαι αλλά δεν είσαι αντικειμενικος με μακ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε νταξει τωρα με ισοπεδωνεις εξισωνοντας αυτο που λεω (οτι πρεπει να δουλευτει, να χαλιναγωγηθει και να βελτιωθει) με καφενειακες γνωσεις ή οτι ξερω καλυτερα απο Ιγκορ και Φρανκ ή ακομη περισσοτερο οτι θεωρουσα το Λουκας τιτικα..
Ειπαμε να συζητησουμε πανω στη διαφωνια μας, οχι να λεμε υπερβολες...

Ολοκληρωμενο παικτη εννοω να δειχνει awareness στις φασεις και να προσθεσει ασσιστ στα στατιστικα του, οπως επισης να βελτιωσει τα τελειωματα και την τεχνικη του σουτ του...

Και νταξει, η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι κανει μεγαλο λαθος ο Ιγκορ που τον αποθεωνει και δεν ειναι αυστηρος μαζι του για το καλο του παικτη και το δικο μας, γιατι εχθρος του καλου ειναι παντα το καλυτερο...

Σκεψου το Σαντος να ελεγε επι σαρδελων οτι ο Βιερινια ειναι ο,τι ποιοτικοτερο εχουμε και να μη του εβαζε ποτε τις φωνες κλπ...

Θα ηθελα παντως την αποψη σου στο υστερογραφο του προηγουμενου ποστ..
Συνυπολογιζοντας επισης πως δεν ειμαστε καμια κωλοπετινιτσα να παιζει ολη η ομαδα για τον Μακ, ειδικα οταν εχουμε και 2 πολυ καλους επιθετικους που μ'αυτα κ μ'εκεινα ειναι σε αφλογιστια...

Υ.Γ. Eorptol, αν μου εξηγησεις περα απ'την ταχυτητα, τη σφηνοπουτσιαση και την ορμη, ποια απ'τα αλλα χαρακτηριστικα (ειδικα για δευτερο φορ) που ανεφερα εχει σε ικανοποιητικο βαθμο, τετοιο ωστε να τον λιγουρευτουν ευρωπαικες ομαδες, τοτε θα δεχτω οτι δεν ειμαι αντικειμενικος..
Εκτος και αν η ολη αποψη συνοψιζεται στα νουμερα του (που και αυτα οταν τα κανεις break down, θα δεις οτι δεν ειναι και κανενος φονια..)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και μπομπερ να τον βαφτισουμε για το καλο του μαρκετινγκ δεν προκειται να αλλαξει κατι ο ιδιος ποδοσφαιριστης θα παραμεινει με κατω το κεφαλι,ατομιστης και χασογκολης αλλα και πολυ καλα φυσικα χαρακτηριστικα και αξιοπρεπη τεχνικη...

εξαλλου δεν υπαρχουν ομαδες που αγοραζουν με αυτα που ακουν αλλα με αυτα που βλεπουν (εκτος που να μπαινουν μεσα οι μανατζεριστικες αγορες αλλα και παλι δεν εχει να κανει με το πως θα βαφτισουμε εμεις τον παιχτη)...

τωρα μη βλεπετε το γαυρο αυτοι σπρωχνουν μεταγραφες με αλλου ειδους "ντιλ"...

υγ ντεσπε ο μονος λογος που ειναι μπορστα απο παιχτες οπως ο στοχ και ο βαις ειναι οτι αυτοι ειναι πιο πολυ πλευμποηδες παρα ποδοσφαιριστες πλεον...ο στοχ οταν παιζει μπαλα θελει 3 μακ και βαιδες στην καθισια του...αλλα δεν τον ενδιαφερει ξεκαθαρα πλεον το αθλημα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

θελουμε δεν θελουμε στο ποδοσφαιρο που παιζεται σημερα τα φυσικα χαρακτηριστηκα (δυναμη-ταχυτητα-αντοχη) παιζουν πολυ μεγαλο ρολο και απο αυτο εχει και με το παραπανο.

οσο για τον στοχ και το ποσο παικταρας ειναι ακομα ψαχνουν να το βρουνε ομαδες οπως η φενερ,ο ΠΑΟΚ και η μπουρσα.

καλο το ταλεντο αλλα χωρις δουλεια δεν μαμησε κανεις.

το κακο με μας ειναι οτι αν αυριο φυγει ο μακ και ερθει ο στοχ το 90% των οπαδων μας θα χαιροταν και αυτο εγω το θεωρω λαθος.

και ξαναλεω γιατι μπορει να περασει στο ντουκου
και μενα μου την δινει ο μακ αλλα οταν ο τουντορ λεει οτι ειναι ο καλυτερος τοτε εγω κανω τουμπεκα γιατι αυτα που γνωριζει και αυτα που βλεπει εγω δεν μπορω να τα δω ουτε στα ονειρα μου.

εξαλλου ειναι και αυτος που δινει συγκεκριμενες οδηγιες στον παικτη και με βαση αυτες τον κρινει,ενω εμεις δεν γνωριζουμε ποιες ειναια υτες.
simba έγραψε:
Σκεψου το Σαντος να ελεγε επι σαρδελων οτι ο Βιερινια ειναι ο,τι ποιοτικοτερο εχουμε και να μη του εβαζε ποτε τις φωνες κλπ...
ρε συ ή πολυ μεγαλος εισαι και εχεις προβλημα με την μνημη ή πολυ μικρος εισαι και δεν θυμασαι τον ΠΑΟΚ με σαρδελες.
σε εκεινη την ομαδα δεν υπηρχε βιειρινια
simba έγραψε:
Θα ηθελα παντως την αποψη σου στο υστερογραφο του προηγουμενου ποστ..
Συνυπολογιζοντας επισης πως δεν ειμαστε καμια κωλοπετινιτσα να παιζει ολη η ομαδα για τον Μακ, ειδικα οταν εχουμε και 2 πολυ καλους επιθετικους που μ'αυτα κ μ'εκεινα ειναι σε αφλογιστια..
κατε με κανεις ενα μεγαλο λαθος...προσπαθεις να υπεραναλυσεις πραγματα για τα οποια δεν γνωριζεις ουτε σφαιρικα τι γινετε.
τωρα αν ο αρνεσεν και ο τουντορ βλεπουν στο προσωπο του εναν παικτη που μεσα απο τα απιχνιδια και την δουλεια μπορουν να τον κανουν να παιζει σε ολες τις θεσεις τις επιθεσης...η δικη μου αποψη περισευει και θα ημουν και μαιντανος αν προσπαθουσα να επιχειρηματολογισω για κατι στο οποιο ειμαι πολυ μακρια οταν δεν εχω για παραδειγμα ουτε μια προπονηση της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ρε συ ή πολυ μεγαλος εισαι και εχεις προβλημα με την μνημη ή πολυ μικρος εισαι και δεν θυμασαι τον ΠΑΟΚ με σαρδελες.
σε εκεινη την ομαδα δεν υπηρχε βιειρινια
Ουτε πολυ μικρος ουτε πολυ μεγαλος.. Απλα με ορισμενες διαλειψεις που και που :mrgreen:
Στην επομενη των σαρδελων μωρε, εκει κολλησες και οχι στο ποιντ μου?
Διαφωνεις δηλαδη οτι θελει μεγαλη βελτιωση και χαλιναγωγηση, μην το κουραζουμε και το κλωθογυρναμε...
Διαφωνεις οτι ο Σαντος τετοια αποθεωση δε θα την εδειχνε ποτε, ειδικα για παικτη που δεν κανει και παπαδες?

**
Οσο για αυτο που λες στο τελος οτι το να κανεις κριση για τα χαρακτηριστικα καποιου παικτη πρεπει νασαι μαϊντανος ή ξερολας, νομιζω οτι ειδικα εσυ, αντιφασκεις τρελα γιατι παντα θυμαμαι να επιχειρηματολογεις (και μαλιστα με περισση σιγουρια/αερα) και να αναλυεις παικτες..
Anw, προφανως δε θελεις να το κανεις αυτη τη φορα γιατι οπως λες σε καλυπτει ο Ιγκορ, παροτι εχεις προβληματιστει αρκετες φορες με τη διαχειριση και την απειρια του..

**
θελουμε δεν θελουμε στο ποδοσφαιρο που παιζεται σημερα τα φυσικα χαρακτηριστηκα (δυναμη-ταχυτητα-αντοχη) παιζουν πολυ μεγαλο ρολο και απο αυτο εχει και με το παραπανο.
Ε και γω σου λεω, οτι κανεις δε μαμησε μονο με αυτα τα χαρακτηριστικα, ειδικα στις απαιτητικες θεσεις του φορ ή εξτρεμ...Και ο κοντος στα καλα του ετσι ηταν στην τελικη (αλλα με αυτοθυσια και ομαδικοτητα) :mrgreen:

Οι θεσεις αυτες, ειδικα του περιφερειακου φορ, θελουν καποια απ'τα παρακατω χαρακτηριστικα:
awareness, καλο finishing, vision, dribbling, τεχνικη στο σουτ και IQ..

Ειτε πιστευεις οτι εχει καποια σε ικανοποιητικο βαθμο που να προσελκυσει ευρωπαικες ομαδες
ειτε (αυτη τη φορα) δεν εχεις αποψη λογω παρουσιας Ιγκορ-Φρανκ..

Και στην τελικη δε λεω κατι τρομερο ο φουστης :mrgreen:
Ναι, πιστευω οτι δεν εχει τρομερα ποτενσιαλ,
αλλα λεω οτι πρεπει να βελτιωσει τις αδυναμιες του, να δουλευτει και οχι να χαιδευεται..
Ο,τι ισχυει για κατσε, σαμπο, πελκα, ζαιρο κλπ κλπ..
Γιατι οπως στοιχιζουν οι παραπανω με τις αδυναμιες τους, το ιδιο κανει και αυτος (και μαλιστα σε κρισιμο σημειο, αυτο της ολοκληρωσης της προσπαθειας της ομαδας..)
Εκτος αν πρεπει να διαφωνουμε, για να διαφωνουμε :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”