15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
γκοραν εχει δικαιο ο dim που και να μην ηταν καλος τι θα ελεγες εδω ηταν απο τους καλλιτερους και του καταλογιζεις ολα τα κακα του κοσμου .......
Ό,τι βλέπω λέω...Την προσωπική μου γνώμη δηλαδή και μάλιστα αφού τελείωσε η σεζόν...
Άμα απαγορεύεται ας μου το πει κάποιος να το ξέρω...

Άμα απαγορεύεται ας μου το πει κάποιος να το ξέρω...

Βαλε γυαλια γιατι μαλλον περασαν τα χρονια. Ο Τζαβελλας ηταν ο καλυτερος παικτης μας οποτε το να τον κραζεις σε καθε ευκαιρια ειναι τραγικο και εμπαθεστατο
Όποιος δεν είδε την κινηματογραφική ταινία "Κοίτα ποιος μιλάει" να πάει να την δει γιατί έχει ενδιαφέρον... 
Sorry για το off topic...

- Aureliano Buendia
Ανέκαθεν θεωρούσα πως αν είναι να χτίσουμε μία ομάδα τίτλου, αυτή θα πρέπει να ξεκινά από την άμυνα.
Όπου θέλουμε παίκτες κατά πολύ ανώτερους του Βίτορ. Τώρα τι να πω, αν θέλουν να τον κρατήσουν για αναπληρωματικό και πάρουν βασικό στόπερ παιχταρά και ηγέτη, ΟΚ, δεν θα κλάψω κιόλας επειδή έμεινε, αλλά δεν μου φαίνεται σωστή κίνηση.
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι ούτε φιλόπτωχο ταμείο ούτε κέντρο αποκατάστασης τίμιων και καλών παιδιών που δεν "δημιούργησαν ποτέ τους πρόβλημα". Αν θέλουμε επιτέλους να ξεκολλήσουμε από τα λίγα και να πάμε στα πολλά.
Όπου θέλουμε παίκτες κατά πολύ ανώτερους του Βίτορ. Τώρα τι να πω, αν θέλουν να τον κρατήσουν για αναπληρωματικό και πάρουν βασικό στόπερ παιχταρά και ηγέτη, ΟΚ, δεν θα κλάψω κιόλας επειδή έμεινε, αλλά δεν μου φαίνεται σωστή κίνηση.
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι ούτε φιλόπτωχο ταμείο ούτε κέντρο αποκατάστασης τίμιων και καλών παιδιών που δεν "δημιούργησαν ποτέ τους πρόβλημα". Αν θέλουμε επιτέλους να ξεκολλήσουμε από τα λίγα και να πάμε στα πολλά.
Δεν πειραζει, κι εγω ειδα τον εμφυλιο πολεμο. Ωραια ταινιαgoran 64 έγραψε:Όποιος δεν είδε την κινηματογραφική ταινία "Κοίτα ποιος μιλάει" να πάει να την δει γιατί έχει ενδιαφέρον...
- navigator11
Χθες λοιπόν, προχθές κατά πλήρη ακρίβεια, ανακοινώθηκε ο Ίβιτς ως παραμένων στο τιμόνι της ομάδας. Ο άνθρωπος ανέφερε πως θα έχει ευθύνη και έλεγχο επί του αγωνιστικού. Κομμάτι όλου αυτού, εικάζω, πως αφορά και σε ανανεώσεις - αποχωρήσεις μελών του τρέχοντος ρόστερ. Ακόμα η μελάνη περί Σέρβου από χθες δεν πρόλαβε να στεγνώσει, υπενθυμίζω, μελάνη εν πολλοίς εμπιστοσύνης έναντί του για το στήσιμο της νέας ομάδας μας. Τα όποια συμπεράσματα δικά σας ...
Οπως εχω πει, στηριζω Ιβιτς απο την αρχη. Αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν εχουμε προσωπικη γνωμη για καποιους παικτες, δεν αποφασιζουμε εμεις ομως οποτε καλο ειναι αυτο
- navigator11
Ναι ρε αδερφέ, δεν αντιλέγω. Απλά δεν είμαι πολύ σίγουρος πως οι απόψεις διαφόρων θα συνεχίσουν να είναι σχετικά ήπιες, αν λχ αποφασίσει να ανανεώσει κανέναν Κίτσιου ή Τζιόλη!
- ΑποστόληςΑ
+ ο Μαλεζάς που έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο.thanos-xanthi έγραψε:μονη λογικη αν εχουν βαση τα 350, να πας στα στοπερ με Βιτορ- Τζαβελλα- Χατζηισαια - Μεταγραφη
Ας τον ανανεωσουμε για να εξασφαλισουμε τα 6-7 σιγουρα γκολ απο φουτς
- john4serres