2.Γιάννης Σκόνδρας
- Lacedaemonian
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Στην αρχη με τον Άγγελο ηταν εξαιρετικός.Τον πίστευα πολύ αλλα δυστυχώς δεν βελτίωσε τις αδυναμίες του ενω τον πηρε και η κάτω βόλτα μετα (οπως και ολη την ομαδα).Ποτε ομως δε μας κρέμασε αμυντικά ενω έπαιξε μέχρι και σεντερ μπακ και αριστερα.Δεν έδωσε δικαιώματα ποτε.Καλη τύχη στην καριέρα σου Γιάννη.
Ποδοσφαιρική νοημοσύνη, εννοώ .goran 64 έγραψε:++++ καρβουνιάρης σκέτος...KOSTAS54 έγραψε:Αργόστροφος ποδοσφαιρικά!
τι εννοειτε δε μας κρεμασε ακριβως γιατι εγω αλλιως τα θυμαμαι τα πραγματα...ενα καλο εξαμηνο με τον αα αυτη ηταν η καριερα του στον ΠΑΟΚ...
τιμιος και αυτος χωρις ποτε να παραπονεθει στο καλο και καλη συνεχεια :ugeek:
τιμιος και αυτος χωρις ποτε να παραπονεθει στο καλο και καλη συνεχεια :ugeek:
-
Δε σε πιστεψα ποτε,ηλπιζα να εξελιχθεις σε Αποστολακη,ουτε αυτο καταφερες.
Δεν δημιουργησες το παραμικρο,αλλα καποιες γκελες σου ηταν παροιμιωδεις.
Αν βρηκες ομαδα στη Γερμανια πρεπει να εχεις πολυ καλο μανατζερ,μη τον αλλαξεις με τιποτα.
Εγω σε βλεπω σε καμια Λαρισα η στον Ατρομητο βαρια βαρια.
Στο καλο.
Δεν δημιουργησες το παραμικρο,αλλα καποιες γκελες σου ηταν παροιμιωδεις.
Αν βρηκες ομαδα στη Γερμανια πρεπει να εχεις πολυ καλο μανατζερ,μη τον αλλαξεις με τιποτα.
Εγω σε βλεπω σε καμια Λαρισα η στον Ατρομητο βαρια βαρια.
Στο καλο.
- xrictoforoc
Αυτό το εξάμηνο όμως εμενα με είχε αφήσει μαλακα.ματσαρες εκανε.κρίμα που δεν κρατησε
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μας κρέμασε αγωνιστικά ποτε;Τι λέτε ρε παιδια;
Ενα γλιστρήμα και ηλιθιο πέναλτι με την Καλλονή και μια βουτιά για φάουλ που κατέληξε σε γκολ στα περυσινά/προπέρσινα πλέι οφ με τον Αστέρα μου ήρθαν στο μυαλό σε δευτερόλεπτα.
Απο μακρυά κ αγαπημένοι.
Ενα γλιστρήμα και ηλιθιο πέναλτι με την Καλλονή και μια βουτιά για φάουλ που κατέληξε σε γκολ στα περυσινά/προπέρσινα πλέι οφ με τον Αστέρα μου ήρθαν στο μυαλό σε δευτερόλεπτα.
Απο μακρυά κ αγαπημένοι.
Ποδοσφαιρικός (νοητικά) καρβουνιάρης εννοώ...KOSTAS54 έγραψε:Ποδοσφαιρική νοημοσύνη, εννοώ .goran 64 έγραψε:++++ καρβουνιάρης σκέτος...KOSTAS54 έγραψε:Αργόστροφος ποδοσφαιρικά!

Στον Ατρόμητο ήταν άλλος παίχτης και τον ήθελα από τότε στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά δεν ανταποκρίθηκε στα 3 χρόνια εκτός από λίγους μήνες με τον Άγγελο μέχρι να σπάσει τότε την κλείδα του σε ένα άτσαλο πέσιμο!!!!

Καθαρά παίχτης ψυχολογίας αποδείχθηκε, ο μέτριος που δεν αντέχει την πίεση της βαριάς φανέλας...

- back in black
Σκληρές κριτικές για έναν ποδοσφαιριστή που όποτε χρειάσθηκε , σε όλες τις θέσεις της άμυνας, προσπάθησε να δώσει λύσεις. Το πολύ καλό του διάστημα ήταν με τον ΑΑ και φυσιολογικά, λέω εγώ, δεν συνεχίσθηκε και με τον Τουντορ, διότι ο σωματότυπός του, η τεχνική του και η ταχύτητά του δεν ήταν δυνατόν να του επιτρέψουν να σταθεί σε τριάδα στην άμυνα. Έτσι προέκυψε η κακή για αυτόν χρονιά.
Σε τετράδα στην άμυνα τον θεωρώ πιο χρήσιμο απο τον Κίτσιου και πιο σίγουρο απο τον εύθραυστο Κωνσταντινίδη.
Πέραν των παραπάνω στα θετικά του ήταν ότι δεν τραυματίζοταν ευκολα , καθώς και το γεγονός ότι επέστρεφε γρηγορότερα (σε σχέση με άλλους συμπάικτες του) απο τραυματισμούς.
Όπως και να έχει δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον λάθος να χλευάζουμε τον Σκόνδρα και τον κάθε Σκόνδρα επειδή, παρότι προσπάθησε, δεν μπόρεσε να δώσει στην ομάδα αυτά που εμείς εκτιμούσαμε ότι μπορούσε.
ΥΓ Οι φίλοι που τον βγάζουν δευτερο χειρότερο στα εργομετρικά, αν θέλουν ας μας πουν την πηγή της ενημέρωσης και ακόμη καλύτερα ας δώσουν στοιχεία και για τους υπόλοιπους παίχτες μας.
Σε τετράδα στην άμυνα τον θεωρώ πιο χρήσιμο απο τον Κίτσιου και πιο σίγουρο απο τον εύθραυστο Κωνσταντινίδη.
Πέραν των παραπάνω στα θετικά του ήταν ότι δεν τραυματίζοταν ευκολα , καθώς και το γεγονός ότι επέστρεφε γρηγορότερα (σε σχέση με άλλους συμπάικτες του) απο τραυματισμούς.
Όπως και να έχει δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον λάθος να χλευάζουμε τον Σκόνδρα και τον κάθε Σκόνδρα επειδή, παρότι προσπάθησε, δεν μπόρεσε να δώσει στην ομάδα αυτά που εμείς εκτιμούσαμε ότι μπορούσε.
ΥΓ Οι φίλοι που τον βγάζουν δευτερο χειρότερο στα εργομετρικά, αν θέλουν ας μας πουν την πηγή της ενημέρωσης και ακόμη καλύτερα ας δώσουν στοιχεία και για τους υπόλοιπους παίχτες μας.
παίκτης αστριφτος, μπάκ δεκαετίας 90ς!
Δεν κάνει για ΠΑΟΚ, όμως για αντάλλαγμα σε ομάδα μικρομεσαία, είναι αναντικατάστατος
Δεν κάνει για ΠΑΟΚ, όμως για αντάλλαγμα σε ομάδα μικρομεσαία, είναι αναντικατάστατος
- The_Stalker
Όταν έπαιζε στον ατρόμητο φαινόταν δύο κλάσεις πάνω. Τον πίστευα όταν ήρθε, με διέψευσε στη συνέχεια. Χωρίς να είναι κακός δεν έκανε το παραπάνω βήμα που περίμενα. Ευχαριστούμε για ότι πρόσφερε και καλή συνέχεια.
+1926back in black έγραψε:Σκληρές κριτικές για έναν ποδοσφαιριστή που όποτε χρειάσθηκε , σε όλες τις θέσεις της άμυνας, προσπάθησε να δώσει λύσεις. Το πολύ καλό του διάστημα ήταν με τον ΑΑ και φυσιολογικά, λέω εγώ, δεν συνεχίσθηκε και με τον Τουντορ, διότι ο σωματότυπός του, η τεχνική του και η ταχύτητά του δεν ήταν δυνατόν να του επιτρέψουν να σταθεί σε τριάδα στην άμυνα. Έτσι προέκυψε η κακή για αυτόν χρονιά.