Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από kataramenos5 »

DC έγραψε:.

Με θύμησες τις εποχές που παρουσιαζόμουν σαν εξωτική χορέυτρια και σαν λοχαγός των ΟΥΚ. :oops:
Ημουν σιγουρος.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Συγκλονηστικες δηλωσεις..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ερχεται και ο Ιτανζ ΛΑΙΜΑΙ...ειπαμε να ενισχυθουμε αλλα οχι και να μην αφησουμε παιχτη χωρις συμβολαιο...
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ως τωρα πηραμε Κατσουρανη(βγηκε)Ολαιταν,Μπαργκαν,Ντεβινθεντι,Σπυροπουλο,Βυντρα,Αρσαβιν,Λαζοβιτς,Βιειρινια,Κυργιακο,
Σιντεφελτ(η καπως ετσι),Ιτανζ και σιγουρα θα ξεχναω 2-3 ή και παραπανω...και ακομα δεν μπηκε ο Γεναρης... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Για τον Ιτανζ είτε βάση είτε δεν έχει: μακάρι να κινηθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση και να αποκτήσουμε επιτέλους έναν ποιοτικό τερματοφύλακα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

άποψή μου, ότι ο ιτάνζ είναι ο κορυφαίος τερματάς στη σούπερλιγκ.-
κινησάρα αν γίνει!
πλεονέκτημα ότι τον ξέρει καλά ο γου.δου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Θα Γκρινιαξω παλι....αλλα....αρχιζει μιας ειδους γαβροποιηση που δεν μ αρεσει...Ιβαν δειξτους...χωσε λεφτα...παρε οποιον θελουν κι αυτοι...Οι εφημεριδες γλειψιμο αβερτα...ονοματα που δε στεκουν ....να χουμε ομαδες δορυφορους κλπ κλπ....αν το ονειρο μας ειναι να γινουμε γαβρος στη θεση του γαβρου λυπαμαι πολυ....και μια και ειναι μερες γιορτης κλπ κλπ οπως λενε να προσεχεις τι ευχεσαι γιατι μπορει να συμβει......

ΥΓ Καλος ο Ιτανζ δε λεω αλλα με χακομπο Γλυκο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος ως τωρα...Ο Γιακουμης πρεπει να παει δανεικος και 3ος να ναι ο Μελισσας ή Στρεζος...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο χακόμπο θα είναι σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι.
από κει και πέρα όλα παίζουν.
χακόμπο και ιτάνζ δε χωράνε μαζί.
το πώς θα το διαχειριστούν, το γνωρίζουν οι ίδιοι οι διοικούντες
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

desperando έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Βρε Mpafos. Βρε παλικάρι μου. ΤΙ σε έπιασε χρονιάρες μέρες ; τι παράπονο είναι πάλι τούτο ; άντε να σου ζητήσω συγνώμη αλλά τι κάναμε ;
Angelheart
Θα το ξαναπω...Ολοι εσεις εδω μεσα ειστε η ιντερνετικη παρεα μου.Ειναι το μοναδικο site που μπαινω...διαβαζω τα παντα για τον ΠΑΟΚ και μιλαω μαζι σας.Δοξα το Θεο,δεν εχω αναγκη ουτε απο παρεες ουτε απο φιλους.

O τροπος με τον οποιο μιλαω εδω μεσα ειναι ο ιδιος με τον οποιο μιλαω και με τους φιλους μου.Καμμια αλλαγη!

Τυχαινει να ξερω προσωπικα το Γιωργακη!...Ναι,Γιωργακη ...γιατι τον ξερω απο μωρο παιδι!

Μπαινει εδω μεσα ενας τυπος και γραφει του κοσμου τις μαλακιες!Προσβαλει με μεγαλη ευκολια,συνοπαδους του,χωρις να εχει ιδεα για το τι εχει συμβει......και πουλαει και πνευμα ..."Στελιο,εσυ?..."αυτος τυπος που μπαινει και γραφει συνεχεια του κοσμου τις μαλακιες ειμαι εγω? και αν ναι μπορεις να μου υποδειξεις καποιες απο αυτες και αν εχεις δικιο να σου ζητησω και συγνωμη. οσο για το Στελιο εσυ? που το ακολουθουσε φατσα δεν ηταν κοθολου πνευμα αλλα ενας αστειισμος

Και ρωταω εγω.....εαν εδω μεσα,μιλαει ο καθε ενας με τον τροπο που μιλαει το παλικαρι αυτο....για πιο λογο να συνεχισω να ασχολουμαι εδω μεσα?....Για πες μου,Αγγελοκαρδε?....μπορεις να μου εξηγησεις με ποιον τροπο μιλαει το παλικαρει αυτο?

Δηλαδη,μπορει ο καθε ασχετος να μπαινει εδω,να γραφει οτι μαλακια του κατεβαινει στο κεφαλι και...οκ...δεν τρεχει τιποτα?το ασχετος ειναι χαρακτηρισμος που ευκολα μπορω και γω να χρησιμοποιησω για σενα αλλα δεν ειναι αυτος ο τροπος που ενεργω. οσο για τον αν πραγματικα ειμαι ασχετος θα σου πω οτι λιγοι φιλοι το ΠΑΟΚ εχουν την τυχη να ειναι τοσο κοντα στην ομαδα σε θεματα που αφορουν το αγωνιστικο.οσο για το επιμαχο θεμα της παρεξηγησης μας να τονισω ξανα οτι το θεμα μου ειναι ο τροπος που προσπαθουν να περασουν καποια μεσα ενα (ρεπορταζ)και το κακο που μπορουν να κανουν στον ΠΑΟΚ και τον κοσμο του.οσο για τον σαμαρα που δεν εχω την τυχη σου να τον γνωριζω, δεν δινω καμια πιθανοτητα να ερθει αυτη τη στιγμη στην ομαδα, για τους λογους που εχει αναλυσει πιο πανω ο αγγελοκαρδος,αν εσυ που τον ξερεις απο μικρο παιδι λες το αντιθετο μακαρι να εχεις εσυ δικιο και οχι εγωΣορι,αλλα εγω αλλο ΠΑΟΚμανια,γουσταρα και σε αλλο ΠΑΟΚμανια απευθυνομαι!!
@desperado
είναι φως φανάρι οτι ο άνθρωπος κατάλαβε εντελώς λάθος. Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι οτι τη λέει σε σένα που σε γενικές γραμμές είσαι από τους πιο μετριοπαθείς και μαζεμένους όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς και τα ρέστα. Και εσύ έχεις βαλθεί να μας πείσεις όλους οτι δεν είσαι τέτοιος που είπα. Έχασα επεισόδια ;

@mpafos
άνθρωπε μου κατάλαβες λάθος, σου τα εξήγησα και πιο πριν.

Χαλαρώστε ρε σεις λίγο χρονιάρες μέρες. Αμαν πια.

Αngelheart[/quote]

Δεν νομιζω πως καταλαβα λαθος αλλα εαν συνεβη,ζητω συγγνωμη και απο το παλικαρι και απο εσας.

Απο κει και περα...ο Σαββιδης ειπε στο Βρυζα να μιλησει με το Σαμαρα,αυτο εγινε και η απαντηση ηταν αρνητικη.Και μαλιστα,το γεγονος συνεβη,περιπου δεκα μερες πριν σκασει σαν ειδηση απο τους ΑΡΔ.

Τα υπολοιπα....δικα σας!Τελος με το συγκεκριμενο θεμα,απο εμενα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πληροφορια απο βεροια. Εκλεισε ο ολαιταν σε μας. Ο παικτης απερριψε τον γαυρο και απομενει το τελικο οκ της βεροιας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μα ο πρωταθλητής γράφει ότι τον κλείνει οπως και τον Λούκας το εχει πρωτοσέλιδο :):) σήμερα το γράφει

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δηλαδή αν έκλεισε και ο Ολατάιν όπως λες.

Και ο Ρώσος πάει να κλείσει Λούκας as we speak.
Και η Βόλφσμπουργκ λέει να πάμε να συζητήσουμε για Βιειρίνια, όπως γράφουν όλοι.
Και ο Βύντρας έδωσε άκυρο στο λαγό και ψηνόμαστε και εμείς.
Και έχει πέσει και ψηστήρι σε Λάζοβιτς.

Άμα σκάσουν όλα αυτά τα ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΝ αυτές τις μέρες, δε θα μείνει ούτε χαλίκι σε Αεροδρόμιο και Τούμπα...
:opaokara: :opaokara: :nairepaok: :pano:

ΥΓ Πριν 6 μήνες, ούτε σε σενάριο Επιστημονικής Φαντασίας, οποιοδήποτε απο τα παραπάνω...
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13

Δημοσίευση από karlat85 »

Ίσως σιγά σιγά μερικοί να ετοιμάζουν βαλίτσες

Έχει, μια χριστουγεννιάτικη προσφορά o μασουτης πάντως σετ τεσσάρων βαλιτσων
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Μου αρέσουν πολύ αυτά τα μυστήρια ποστς που αφήνουν υπονοούμενα και δε λένε τίποτα! (not)
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

οχι ρε συ χαβαλε κανω,

τι μυστήριο ποστ,
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

για να μην ξεχνιομαστε, βασικοι μας στοχοι ειναι Βιερινια και Λουκας, δυο μεταγραφες που ειναι επιλογες του κοσμου της ομαδας και φυσικα της διοικησης και του προπονητικου τιμ...
ηδη υποψιες παραχωρησης των 2 παικτων εχει φανει στον οριζοντα ενω ο Τσιστιακοφ ξεκινησε για Ουκρανια...
με Κατσουρανη-Βιερινια -Λουκας η τουμπα θα ξαναρχισει να γεμιζει, αν παρουμε και Λαζοβιτς ολοι θα ειμαστε καλα τον Μαιο...
σε περιπτωση που δεν παρουμε κανεναν, θα το χρεωσουμε σαυτους που μας γεμισαν προσδοκιες...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”