Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Να πω την αληθεια το περιμενα οτι θα τον εφερνε απο κπα πραγματα που ειπε ο ιβαν....αν και καταλαβαινω οσους παογοηευονται....οταν εχεις να κανεις με ατομα που ανατιναζουν αμαξια διαιτητων, απειλες και αλλα που δεν ξερουμε...προφανως και θες αναλογα οπλα..οσο και να πληγωνει τον εγωισμο μας...
ΒΕβαια μην ξεχασει για μενα κπ πραγμτα ο νεος ιδιοκτητης που ναι τα βασικα...1 τα χρεη...και 2 προπονητικο 3 η ομαδα να χει σωστες βασεις..πρπει να φτιαξουμε ομαδα και να οργανωσουμε σκαουτιγκ..
ΒΕβαια μην ξεχασει για μενα κπ πραγμτα ο νεος ιδιοκτητης που ναι τα βασικα...1 τα χρεη...και 2 προπονητικο 3 η ομαδα να χει σωστες βασεις..πρπει να φτιαξουμε ομαδα και να οργανωσουμε σκαουτιγκ..
Ετσι ειναι δυστυχώςgergeo4 έγραψε:Θες πρωταθλημα?προσπαθεις να ελεγχεις το παρασκηνιο.θες 3-4ος κατσε να σε πηδο*ν οπως συμβαινει τοσα χρονια!ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τα Χρέη μανιακε τα χρέη οπωσδήποτε αν είσαι οικονομικα ανεξάρτητος αλλάζουν τα πράγματα σημαντικάMANIAKOS έγραψε:Να πω την αληθεια το περιμενα οτι θα τον εφερνε απο κπα πραγματα που ειπε ο ιβαν....αν και καταλαβαινω οσους παογοηευονται....οταν εχεις να κανεις με ατομα που ανατιναζουν αμαξια διαιτητων, απειλες και αλλα που δεν ξερουμε...προφανως και θες αναλογα οπλα..οσο και να πληγωνει τον εγωισμο μας...
Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
Δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω κανεναν Γκαγκατση αλλα δεν γινετε να πολεμησεις αλλιως το συστημα.
Και στην τελικη το θεμα ειναι να επιβαλλεις να μην σε αδικουν και οχι να αδικεις, εκει θα κανουμε την διαφορα....
Δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω κανεναν Γκαγκατση αλλα δεν γινετε να πολεμησεις αλλιως το συστημα.
Και στην τελικη το θεμα ειναι να επιβαλλεις να μην σε αδικουν και οχι να αδικεις, εκει θα κανουμε την διαφορα....
εγώ να τους το πώ; και γιατί δε το λες εσύ;logios έγραψε:Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
αφού δε γίνετε να πολεμήσεις το σύστημα, ίσως είναι καλή λύση να κάνουμε πρόταση και στον Σωκράτη να συνεργαστεί μαζί μας και να ξανάενεργοποίησει τις γνωριμίες του.
ή ούτε τότε έχεις πρόβλημα;
- desperando
- Επικοινωνία:
οσοι δεν καταλαβατε οτι οι εποχες οπου οι προεδροι του ΠΑΟΚ πηγαιναν μεταμεσονυκτια στην τουμπα για να συζητησουν με αντιπροσωπείες φιλαθλων τελειωσαν τοτε καλα θα κανουν να δουν πως ακριβως εχουν τα πραγματα.
και γω δεν γουσταρω μια τον γκαγκατση αλλα δυστυχως δεν ειχα 20 μυρια να βαλω και να φερω οποιον εγω ηθελα. οταν καποιος βαζει τα φραγκα εχει και το δικαίωμα να κανει και τις επιλογες που θελει, και η ιστορια θα τον κρινει. γι αυτο αδερφια πλεον η δουλεια μας ειναι μονο στο τσιμεντο.
και γω δεν γουσταρω μια τον γκαγκατση αλλα δυστυχως δεν ειχα 20 μυρια να βαλω και να φερω οποιον εγω ηθελα. οταν καποιος βαζει τα φραγκα εχει και το δικαίωμα να κανει και τις επιλογες που θελει, και η ιστορια θα τον κρινει. γι αυτο αδερφια πλεον η δουλεια μας ειναι μονο στο τσιμεντο.
Μα θα κανουμε ντου και μετα θα ξεθυμανουμε και θα τα ξεχάσουμε όλα ....logios έγραψε:Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
Πρέπει να βρεθεί τρόπος πολέμου του συστήματος ποιος ειναι δεν ξέρω θα το βρει ο επενδυτής τον τροπο και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος
Δεν θα βαρεθώ ποτέ να είμαι καθαρός και περήφανος.gergeo4 έγραψε:Θες πρωταθλημα?προσπαθεις να ελεγχεις το παρασκηνιο.θες 3-4ος κατσε να σε πηδο*ν οπως συμβαινει τοσα χρονια!ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?
Γι'αυτό άλλωστε είμαι Π.Α.Ο.Κ.
Νομίζω ότι η χρησιμοποίηση Γκαγκάτση θα είναι στρατηγικό λάθος και δεν θα φέρει αποτέλεσμα εκτός και άν δεν σ ενδιαφέρει να σπάσεις το κατεστημένο αλλά μόνο να πάρεις μια καλίτερη θέση μέσα στο υπάρχον σύστημα, αλλά τότε για ποιόν ΠΑΟΚ μιλάμε;
Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί εαν πραγματικά αυτό είναι το ζητούμενο.
Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί εαν πραγματικά αυτό είναι το ζητούμενο.
- kataramenos5
++Σωστός για ακόμα μια φορά.desperando έγραψε:οσοι δεν καταλαβατε οτι οι εποχες οπου οι προεδροι του ΠΑΟΚ πηγαιναν μεταμεσονυκτια στην τουμπα για να συζητησουν με αντιπροσωπείες φιλαθλων τελειωσαν τοτε καλα θα κανουν να δουν πως ακριβως εχουν τα πραγματα.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Κατ' αρχήν ο ΒΓ ΔΕΝ είναι ακόμα τίποτα απολύτως στον ΠΑΟΚ επίσημα (ΕΠΙΣΗΜΑ). Αν και εφόσον γίνει όμως, είναι (για την αφεντιά μου μιλάω) η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ κόσμου του ΠΑΟΚ να δείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι στα λόγια το οτι είναι αυτός που ισχυρίζεται. Εγώ προσωπικά το εύχομαι.logios έγραψε:Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
Θα δείξει...
ΥΓ : ελπίζω να κατάλαβες γιατί σε έκανα quote
Bold αυτο που θελω απο Γκαγκατση ή οποιον αλλο αναλαβει , τωρα τα περι Σωκρατη ειναι απλα για να εντυπωσιασεις και ανευ ουσιας.tsou έγραψε:εγώ να τους το πώ; και γιατί δε το λες εσύ;logios έγραψε:Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
αφού δε γίνετε να πολεμήσεις το σύστημα, ίσως είναι καλή λύση να κάνουμε πρόταση και στον Σωκράτη να συνεργαστεί μαζί μας και να ξανάενεργοποίησει τις γνωριμίες του.
ή ούτε τότε έχεις πρόβλημα;
Υ.γ. οσο για την 4 σου το εγραψα γιατι εκει καθεσε, εγω απο την 8 το κανω
γύρω στο 75 μπήκα στο γήπεδο σήμερα
από τις ανοιχτές πόρτες της θύρας 6
χωρίς εισιτήριο
με τη τσάντα μου στον ώμο
μια ωραία σεκιουριτού με κοίταξε από μακριά
το ίδιο και 2 μπάτσοι που στέκονταν παρακεί.
Η προβοκάτσια είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ, επαγρυπνείτε.
από τις ανοιχτές πόρτες της θύρας 6
χωρίς εισιτήριο
με τη τσάντα μου στον ώμο
μια ωραία σεκιουριτού με κοίταξε από μακριά
το ίδιο και 2 μπάτσοι που στέκονταν παρακεί.
Η προβοκάτσια είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ, επαγρυπνείτε.
Το θέμα είναι πως είμαστε σίγουροι πως με τον Γκαγκάτση θα γίνει δουλειά ή θα μας πηδάνε ακόμα περισσότερο όπως επί Σάντος-Ζαγοράκη?