Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Να πω την αληθεια το περιμενα οτι θα τον εφερνε απο κπα πραγματα που ειπε ο ιβαν....αν και καταλαβαινω οσους παογοηευονται....οταν εχεις να κανεις με ατομα που ανατιναζουν αμαξια διαιτητων, απειλες και αλλα που δεν ξερουμε...προφανως και θες αναλογα οπλα..οσο και να πληγωνει τον εγωισμο μας...

ΒΕβαια μην ξεχασει για μενα κπ πραγμτα ο νεος ιδιοκτητης που ναι τα βασικα...1 τα χρεη...και 2 προπονητικο 3 η ομαδα να χει σωστες βασεις..πρπει να φτιαξουμε ομαδα και να οργανωσουμε σκαουτιγκ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:Θες πρωταθλημα?προσπαθεις να ελεγχεις το παρασκηνιο.θες 3-4ος κατσε να σε πηδο*ν οπως συμβαινει τοσα χρονια!ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?
Ετσι ειναι δυστυχώς

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:Να πω την αληθεια το περιμενα οτι θα τον εφερνε απο κπα πραγματα που ειπε ο ιβαν....αν και καταλαβαινω οσους παογοηευονται....οταν εχεις να κανεις με ατομα που ανατιναζουν αμαξια διαιτητων, απειλες και αλλα που δεν ξερουμε...προφανως και θες αναλογα οπλα..οσο και να πληγωνει τον εγωισμο μας...

ΒΕβαια μην ξεχασει για μενα κπ πραγμτα ο νεος ιδιοκτητης που ναι τα βασικα...1 τα χρεη...και 2 προπονητικο 3 η ομαδα να χει σωστες βασεις..πρπει να φτιαξουμε ομαδα και να οργανωσουμε σκαουτιγκ..
Τα Χρέη μανιακε τα χρέη οπωσδήποτε αν είσαι οικονομικα ανεξάρτητος αλλάζουν τα πράγματα σημαντικά

Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
Δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω κανεναν Γκαγκατση αλλα δεν γινετε να πολεμησεις αλλιως το συστημα.
Και στην τελικη το θεμα ειναι να επιβαλλεις να μην σε αδικουν και οχι να αδικεις, εκει θα κανουμε την διαφορα....
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

logios έγραψε:Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
Δεν εχω διαθεση να υπερασπιστω κανεναν Γκαγκατση αλλα δεν γινετε να πολεμησεις αλλιως το συστημα.
Και στην τελικη το θεμα ειναι να επιβαλλεις να μην σε αδικουν και οχι να αδικεις, εκει θα κανουμε την διαφορα....
εγώ να τους το πώ; και γιατί δε το λες εσύ;
αφού δε γίνετε να πολεμήσεις το σύστημα, ίσως είναι καλή λύση να κάνουμε πρόταση και στον Σωκράτη να συνεργαστεί μαζί μας και να ξανάενεργοποίησει τις γνωριμίες του.
ή ούτε τότε έχεις πρόβλημα;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

οσοι δεν καταλαβατε οτι οι εποχες οπου οι προεδροι του ΠΑΟΚ πηγαιναν μεταμεσονυκτια στην τουμπα για να συζητησουν με αντιπροσωπείες φιλαθλων τελειωσαν τοτε καλα θα κανουν να δουν πως ακριβως εχουν τα πραγματα.
και γω δεν γουσταρω μια τον γκαγκατση αλλα δυστυχως δεν ειχα 20 μυρια να βαλω και να φερω οποιον εγω ηθελα. οταν καποιος βαζει τα φραγκα εχει και το δικαίωμα να κανει και τις επιλογες που θελει, και η ιστορια θα τον κρινει. γι αυτο αδερφια πλεον η δουλεια μας ειναι μονο στο τσιμεντο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

logios έγραψε:Τσου αν δεν θελεις τον Γκαγκατση να πεις στους υπολοιπους στη 4 στις επομενες σφαγες να μην βριζουν διαιτητες ναμην πετανε μπουκαλια κροτιδες και οτι αλλο βρεθει μπροστα τους.
Μα θα κανουμε ντου και μετα θα ξεθυμανουμε και θα τα ξεχάσουμε όλα ....
Πρέπει να βρεθεί τρόπος πολέμου του συστήματος ποιος ειναι δεν ξέρω θα το βρει ο επενδυτής τον τροπο και θα κριθεί εκ του αποτελέσματος

antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

gergeo4 έγραψε:Θες πρωταθλημα?προσπαθεις να ελεγχεις το παρασκηνιο.θες 3-4ος κατσε να σε πηδο*ν οπως συμβαινει τοσα χρονια!ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ?
Δεν θα βαρεθώ ποτέ να είμαι καθαρός και περήφανος.
Γι'αυτό άλλωστε είμαι Π.Α.Ο.Κ.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Νομίζω ότι η χρησιμοποίηση Γκαγκάτση θα είναι στρατηγικό λάθος και δεν θα φέρει αποτέλεσμα εκτός και άν δεν σ ενδιαφέρει να σπάσεις το κατεστημένο αλλά μόνο να πάρεις μια καλίτερη θέση μέσα στο υπάρχον σύστημα, αλλά τότε για ποιόν ΠΑΟΚ μιλάμε;
Πιστεύω ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να αλλάξεις την κατάσταση που επικρατεί εαν πραγματικά αυτό είναι το ζητούμενο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:οσοι δεν καταλαβατε οτι οι εποχες οπου οι προεδροι του ΠΑΟΚ πηγαιναν μεταμεσονυκτια στην τουμπα για να συζητησουν με αντιπροσωπείες φιλαθλων τελειωσαν τοτε καλα θα κανουν να δουν πως ακριβως εχουν τα πραγματα.
και γω δεν γουσταρω μια τον γκαγκατση αλλα δυστυχως δεν ειχα 20 μυρια να βαλω και να φερω οποιον εγω ηθελα. οταν καποιος βαζει τα φραγκα εχει και το δικαίωμα να κανει και τις επιλογες που θελει, και η ιστορια θα τον κρινει. γι αυτο αδερφια πλεον η δουλεια μας ειναι μονο στο τσιμεντο.
++Σωστός για ακόμα μια φορά.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Κατ' αρχήν ο ΒΓ ΔΕΝ είναι ακόμα τίποτα απολύτως στον ΠΑΟΚ επίσημα (ΕΠΙΣΗΜΑ). Αν και εφόσον γίνει όμως, είναι (για την αφεντιά μου μιλάω) η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία του ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ κόσμου του ΠΑΟΚ να δείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ και όχι στα λόγια το οτι είναι αυτός που ισχυρίζεται. Εγώ προσωπικά το εύχομαι.

Θα δείξει...

ΥΓ : ελπίζω να κατάλαβες γιατί σε έκανα quote
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο θα χει ενδιαφερον ...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

tsou έγραψε:
εγώ να τους το πώ; και γιατί δε το λες εσύ;
αφού δε γίνετε να πολεμήσεις το σύστημα, ίσως είναι καλή λύση να κάνουμε πρόταση και στον Σωκράτη να συνεργαστεί μαζί μας και να ξανάενεργοποίησει τις γνωριμίες του.
ή ούτε τότε έχεις πρόβλημα;
Bold αυτο που θελω απο Γκαγκατση ή οποιον αλλο αναλαβει , τωρα τα περι Σωκρατη ειναι απλα για να εντυπωσιασεις και ανευ ουσιας.

Υ.γ. οσο για την 4 σου το εγραψα γιατι εκει καθεσε, εγω απο την 8 το κανω
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

γύρω στο 75 μπήκα στο γήπεδο σήμερα
από τις ανοιχτές πόρτες της θύρας 6
χωρίς εισιτήριο
με τη τσάντα μου στον ώμο
μια ωραία σεκιουριτού με κοίταξε από μακριά
το ίδιο και 2 μπάτσοι που στέκονταν παρακεί.

Η προβοκάτσια είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ, επαγρυπνείτε.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Το θέμα είναι πως είμαστε σίγουροι πως με τον Γκαγκάτση θα γίνει δουλειά ή θα μας πηδάνε ακόμα περισσότερο όπως επί Σάντος-Ζαγοράκη?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”