Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από shark4 »

Καμμια φορα φιλε giapas , η σιωπη ειναι χρυσος . Και να κανω μια ερωτηση ? Πιστευει κανεις οτι η πρεμουρα ολων αυτων να ξεκινησει το κ@λοπρωταθλημα ειναι μονο για τα λεφτα της NOVA ? Μηπως αρχιζοντας αυτο θα λειτουργησει και σαν " κολυμπηθρα του Σιλωαμ " για τους ολους αυτους που με τον ενα ή τον αλλο τροπο εμπλεκονται στην ιστορια με τα στημενα ?
Αν ηταν σωστοι εκει στην ΕΠΟ και στα υπολοιπα οργανα , θα το ειχαν αναβαλει εξ' αρχης και θα ειχαν προχωρησει στην αποδοση ποινων ( βλ. Τουρκια )
Αν ξεκινησει , το θεμα ειναι οτι μετα ποιος θα βρει τα κοτσια να τιμωρησει ( εστω και αφαιρεση βαθμων ) τον ταδε ή τον δεινα ?? Φανταζεσαι να εχει ξεκινησει το μπ@υρδελο και στη μεση του , να καλεσουν τον Μαρινακη να απολογηθει ? Εκει ειναι η πρεμουρα ... 8-)
Εκτος αν πιστευουμε τις ασυναρτησιες του Geroulanos , οτι κατα την διαρκεια της χρονιας , οποιος βρισκεται μπλεγμενος θα τιμωρειται... :lol: :lol:
Απο εκει και περα αδερφε , τι να τις κανω τις δηλωσεις του Αδαμιδη οταν η αστεγη " παρθενα" παραμενει χωρις γηπεδο απο το 2003 μετα τις μ@λακιες του γρανιτσα ... η' τους αλλους τους κλοουν του " πολυμπουρδελικου " που δεν προλαβαινουν να μαζευουν τριαρες και τεσσαρες ...
Συμφωνω με αυτα που λεει ο Φωτης. Τι να τις κανω τις ανακοινωσεις ...Η ομαδα μπορει να προχωρησει ? Τα αλλα ειναι για το θεαθηναι ...
Και να απαντησει και τι να πει ? Ναι , στην εναρξη η' ναι στην αναβολη ? Την ιδια ωρα ο ενας θα τον " ζεψει " στο αρμα του πρασινου η' στο αρμα του κοκκινου ...
Μπορει να φτιαξει μια καλη ομαδα ? Να τελειωσει το προπονητικο ?
Σιγα το κ@λοπρωταθλημα και τα λαμογια εκει μεσα που χρειαζονται και ανακοινωσεις καθε τρεις και λιγο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Πέμ 25 Αύγ 2011, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

ειδικά η τελεύταια σου πρόταση έχει μεγαλη σημασία Καρχαρία...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ρε ποιος αφοδεύει στο "προδιαγεγραμμένο" τους θεατράκι...

Μπορώ να βλέπω καλή μπαλίτσα, να βελτιώνομαι Ευρώπη και να το χρησιμοποιώ για να ψήνω παικτάκια και να βγω 2ος για ομίλους τσ.λ όταν ανέβω βαθμολογία και θα έχω καλές κληρώσεις; και ας παίζουν οι άλλοι φιλικά μέσα έξω, στα π@π@κια μας!
kos

Δημοσίευση από kos »

shark4 έγραψε: Αν ηταν σωστοι εκει στην ΕΠΟ και στα υπολοιπα οργανα , θα το ειχαν αναβαλει εξ' αρχης και θα ειχαν προχωρησει στην αποδοση ποινων ( βλ. Τουρκια )
ο ΠΑΟΚ συμμετεχει στο Δ.Σ της επο μεσω του προεδρου του θοδωρου ζαγορακη. δεν ειναι καθολου τιμητικο για τον συλλογο αυτη η συμμετοχη να ειναι διακοσμητικη.
shark4 έγραψε: Και να απαντησει και τι να πει ? Ναι , στην εναρξη η' ναι στην αναβολη ? Την ιδια ωρα ο ενας θα τον " ζεψει " στο αρμα του πρασινου η' στο αρμα του κοκκινου ...
ο ΠΑΟΚ ειναι αρμα απο μονος του. το βουβο αρμα της μακεδονιας, που απο πολεμιος του αθηναικου κατεστημενου, για να μην τον χρεωνουν σε πρασινα ή κοκκινα αρματα εξελιχθηκε σε κυανοκρανο του ελληνικου ποδοσφαιρου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Shark , ακριβως για όλους τους λογους που ανέφερες αναλυτικά στις πρώτες 8-10 γραμμές, έπρεπε να μιλήσει και να πάρει θέση. Ακριβώς για να μη ξεπλυθούν τα πάντα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Γιαυτό θα έπρεπε να πάρει θέση.

Μακάρι η αποστασιοποίηση που αναφέρεις να ήταν λύση. Για μένα δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ εκτός απο μπαλίτσα, σε ιδεολογικό επίπεδο εκφράζει κάποια πράγματα. Και αυτά τα πράγματα δεν είναι η απάθεια και το τσούκου-τσούκου μπολ σε διοικητικό επίπεδο. Δε γίνεται να μην είσαι παρών , να μη φωνάζεις. Δε γίνεται να έχεις τη λογική "φτιαχνω ομάδα και τους γράφω στα παλιά μου".... ΠΑΟΚ εισαι, να μπεις μπροστά, να φωνάξεις να απαιτήσεις. Οπως ειπα ,καλύτερα μια φωνή αδύναμη αλλά σταθερη παρά καθόλου φωνή.

Συμφωνώ απόλυτα με τη καυστική και ειρωνική τοποθέτηση του Κος. Και εμένα, μόνο αυτά μου μένουν να βγάλω μετά τη συνεχιζόμενη απουσία μας από παντού. Θυμιζουμε ΟΗΕ και κυανόκρανους.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σορρυ αλλα προτιμω την λογικη " κοιταω την ομαδα μου , την φτιαχνω , οποτε μου δοθει η ευκαιρια σας ξεφτιλιζω κανονικα και σας εχω γραμμενους και εσας και τις ανακοινωσεις σας και το κ@λοπρωταθλημα σας "
Που ο ενας γλυφει , εκει που ο αλλος φτυνει ...
Και ερωτω . Τι να τις κανω τις φωνες ? Ειτε αδυναμες , ειτε τρανταχτες ? Μονο και μονο για να δηλωνω την παρουσια μου ? Για να λεω ειμαι εδω ? Και τι θα βγει ?
Προσωπικα ουτε ο εγωισμος μου , ουτε η περηφανεια μου σαν ΠΑΟΚ μειωνεται λογω της απουσιας μιας ανακοινωσης ... Αλοιμονο αν συνεβαινε κατι τετοιο.
Ιδεα ειναι η ομαδα απο μονη της . Δεν εχει αναγκη ανακοινωσεις . Μπορεις να εισαι παρων στο τηγανι με Βιερινια , με Εντινο κλπ ? ;) Μπορεις να τους αποδεικνυεις καθε φορα την ανωτεροτητα σου σαν ομαδα , σαν ιδεα ? Και ασε τους αλλους να φωναζουν και να βγαζουν ανακοινωσεις...
Και θα δωσω ενα παραδειγμα . Εκκρεμουν εδω και χρονια οι προσαυξησεις και τα χρεη προς το δημοσιο στα οποια δεν εχει γινει καμμια ουσιαστικη ρυθμιση .
Μπορεις εκει να πας και να τα καταφερεις , χωρις φωνες και χωρις τιποτα? ... Εκει ναι , να σου πω μπραβο ... Ειμαι υπερ του να φωναξεις σε κατι που εχει λογο και αντικρυσμα.
Να φωναζεις απλως και μονο για την πραξη , δεν βλεπω καποιο αντικρυσμα .
Και συμφωνω μαζι σας. Εισαι " αρμα " απο μονος σου , εισαι ιδεα ... Δεν εχεις αναγκη κανεναν . Οποτε εσυ κρινεις , οτι υπαρχει λογος βγες και κανε και ανακοινωσεις και οτι αλλο θελεις .
Μπορω να δημιουργησω νεες γενιες ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ μεσα απο την αγωνιστικη μου ταυτοτητα , μεσα απο προσωπικοτητες τυπου Γκαρσια , τυπου Βιερινια κλπ? Με τις φωνες - μονο και μονο για αυτες - δεν βγαζεις τιποτα ...
Προσωπικες αποψεις ειναι αυτες . Δεν αντιμαχομαι κανεναν και τιποτα

Υ.Γ. Μια απο τις πιο τρανταχτες κινησεις εναντιον του αθηναικου κατεστημενου , ηταν η κινηση του Θ.Β. να παρει την ομαδα απο το γηπεδο το 1990 , οταν μας περασε πριονοκορδελα , ο βαζελος στο ΟΑΚΑ... Πραγματικα σου μιλαω και εκεινη την ωρα ενιωσα υπερηφανεια , τσαμπουκα και οτι αλλο θελεις . Και οχι μονο εκεινη την στιγμη μεσα στο βαζελοσπιτο αλλα και τις επομενες μερες.
Η καταληξη ξερεις ποια ηταν ?
Μηδενισμος , -3 βαθμοι και 5 αγωνιστικες στην Τουμπα... Ερωτηση . Κερδισαμε τιποτα ? Μηπως καταφεραμε καποιο καιριο πληγμα στο κατεστημενο η' τελικα βγηκαμε και ζημιωμενοι ?

Υ.Γ 2 Σε ενα δεντρο , τα φυλλα κανουν θορυβο , οι ριζες ομως το κρατανε γερο που ειναι και αθορυβες ... 8-) ;)
kos

Δημοσίευση από kos »

shark4 έγραψε: Υ.Γ. Μια απο τις πιο τρανταχτες κινησεις εναντιον του αθηναικου κατεστημενου , ηταν η κινηση του Θ.Β. να παρει την ομαδα απο το γηπεδο το 1990 , οταν μας περασε πριονοκορδελα , ο βαζελος στο ΟΑΚΑ... Πραγματικα σου μιλαω και εκεινη την ωρα ενιωσα υπερηφανεια , τσαμπουκα και οτι αλλο θελεις . Και οχι μονο εκεινη την στιγμη μεσα στο βαζελοσπιτο αλλα και τις επομενες μερες.
Η καταληξη ξερεις ποια ηταν ?
Μηδενισμος , -3 βαθμοι και 5 αγωνιστικες στην Τουμπα... Ερωτηση . Κερδισαμε τιποτα ? Μηπως καταφεραμε καποιο καιριο πληγμα στο κατεστημενο η' τελικα βγηκαμε και ζημιωμενοι ?
σαφεστατα και κερδισαμε πραγματα απο την αποχωρηση στο οακα. κερδισαμε την φιλαθλη ελλαδα, οπως θα την κερδιζαμε εαν φευγαμε απο το σαπιο μηλο και δεν καθομασταν σαν τους χανους να βλεπουμε να μας κλεβουν το πρωταθλημα. θα εδινα οχι -3 αλλα -13 για να φυγουμε απο εκεινη την αθλιοτητα.
shark4 έγραψε:Σορρυ αλλα προτιμω την λογικη " κοιταω την ομαδα μου , την φτιαχνω , οποτε μου δοθει η ευκαιρια σας ξεφτιλιζω κανονικα και σας εχω γραμμενους και εσας και τις ανακοινωσεις σας και το κ@λοπρωταθλημα σας "
και επειδη τωρα κανεις τουμπεκι, οταν θα ξαναβρεις στον δρομο σου εναν σπαθα να σου κλεψει πρωταθλημα, η ιδια φιλαθλη ελλαδα θα σου πει "φιλαρακι, οταν παρουσιαστηκε η ευκαιρια να καθαρισει η βρωμα του ποδοσφαιρου, εσυ κοιτουσες να κανεις ομαδα. κιχ δεν εβγαλες. τωρα κατσε και φατα."

ορισμενοι βεβαια μπορει να που "στα φρυδια μου η φιλαθλη ελλαδα". ο ΠΑΟΚ ομως δεν εγινε σημειο αναφορας σε σχεση με την αντιδραση στο ποκ επειδη ετσι θελουν να πιστευουν οι Παοκτσηδες, αλλα γιατι αυτο πιστευει εδω και δεκαετιες σχεδον το συνολο των ουδετερων φιλαθλων.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τα πάντα είναι δίκοπο μαχαίρι όσον αφορά τη συμπεριφορά του Προέδρου και του επιτελείου του.Δεν ειναι απλό πράγμα.....αμα κάνεις κάτι αναφορικά με κάτι άλλο θα χάσεις κάτι τρίτο σε άλλο τομέα.Δυστυχώς ή ευτυχώς οι ισορροπίες είναι πολύ πολύ οριακές!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

kos έγραψε:κερδισαμε την φιλαθλη ελλαδα,
Προσωπικα πιστευω οτι την φιλαθλη Ελλαδα την κερδισαμε μετα την τεσσαρα στον τελικο κυπελου με την κοκκινη ΔΕΚΟ. Τοτε που η νικη αυτη ισοδυναμουσε με " αποτιναξη του κοκκινου ζυγου "...
Την εχουμε ξανακερδισει με τις τεσσαρες την δεκαετια του '70. Την ειχαμε κερδισει χρονια με την παραδοση των 21 ετων στην Τουμπα. Καθως και με αλλες επιτυχιες και οχι μονο απεναντι στην ΔΕΚΟ αλλα και σε αλλα μαγαζια.
Σιγουρα πολλοι -κυριως εκτος ΠΑΟΚ- θυμουνται αυτα και πολυ λιγοτερο την αποχωρηση απο το ΟΑΚΑ. Μονο σε εμας εχει να θυμιζει κατι . Και υπ'οψιν , οτι ακομα και αν την κερδισαμε την εξωθεν καλη μαρτυρια τοτε στο ΟΑΚΑ , δεν φεραμε καποιο πληγμα στο κατεστημενο. 8-)
Τεσπα. Αποψεις ανταλλασουμε εδω μεσα. Σεβαστες ολες.
Και πραγματι οι ισορροπιες ειναι ευθραστες... Ποσο μαλλον οταν εισαι στο τιμονι μιας μεγαλης ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Καρχαρία συμφωνώ φίλε μου....ότι κερδίζουμε το κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

απο την αποχωρηση απο το οακα δεν κερδισαμε τιποτε απολυτως περα απο προσκαιρες εντυπωσεις .....
τα 21 χρονια παραδοση η τεσσαρα στο καραισκακη ο τελικος φιλαδελφεια το 6-1 στις σερρες και οι νικες μας μεσα εξω με γαβρο τα τελευταια αυτα μενουν ........ειδικα αυτη η τελευταια φουρνια παικτων τα τελευταια 3 χρονια μας γεμισε υπερηφανια
...... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Φτού ξελευθερία!

Λοιπόν θα τα γράψω όλα μαζεμένα, μετά απο 1 βδομαδούλα μπαν, και θα τα γράψω πριν απο το κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει, για να μη λέτε οτι γκρινιάζω στις ήττες ή οτι δεν αφήνω τον κόσμο να χαρεί στις νίκες.

Είναι, λοιπον, για μένα δεδομένο οτι η διαχείριση Ζαγοράκη βρίσκεται σε βαθιά και δύσκολη κρίση. Και μάλιστα όχι μια κρίση που φερνουν οι "κακοί" και "άτακτοι" οπαδοί μας, αλλα μια κρίση που έχει πολύ βαθύτερα αίτια. Καταρχην να διευκρινίσω οτι δεν έχω ξαναδεί (ειμαι 33) Διοίκηση στον ΠΑΟΚ να στηρίζεται σε τέτοιο συντρηπτικό βαθμό απο τη βάση των οπαδών. Κι όταν λέω βάση φυσικά δεν εννοω τον -μιά ζωή ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο απο την ΠΑΕ- δημοσιογραφικό συρφετό, που σέρνει γλύφοντας πίσω απο την ομάδα μπας κ τσιμπήσει ένα κοκκαλάκι.
Αυτοί ήταν (και εξακολουθούν να είναι) πάντα και πάντοτε με την εκάστοτε ισχυρή ομάδα ή ισχυρό ανδρα της ΠΑΕ.
Άλλοι ήταν αυτοι -που πάντοτε και πάντα- είτε με την αποχή τους είτε με τον αγώνα τους εναντιωνόταν παθητικά ή ενεργητικά στα -όχι λίγα- λαμόγια που κάθησαν τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Το φαινόμενο Ζαγοράκη -όπως πολλοι εδω μέσα υπενθυμίζουν με κάθε ευκαιρία- ένωσε τη πλατιά βάση του λαού του ΠΑΟΚ. Τι ακριβώς όμως σήμαινε για μας τους ΠΑΟΚτσήδες Ζαγόράκης (και Βρύζας) πριν απο 4 χρόνια;

Σήμαινε οτι η εποχή των δοτών διοικήσεων και του παραρτήματος τελείωσε.
Σήμαινε το τέλος των τρυπημάτων.
Σήμαινε οτι η Αξιοπρέπεια του συλλόγου θα ήταν πάνω απο το -καθ' όλους πια ομολογούμενο- βρώμικο και μίζερο πρωτάθλημα.
Σήμαινε οτι η γνώμη του κόσμου που τόσα χρόνια θα είχε βαρύτητα στις αποφάσεις της Διοίκησης. Ενας κόσμος που αντι να παρατήσει την ομάδα που βολόδερνε πολλά χρόνια (ποιος άλλωστε θα τολμούσε να του ρίξει το φταίξιμο), την στήριζε φανατικά και με υγιή αγάπη, παρόλα τα μάπα αποτελέσματα.
Σήμαινε οτι θα υπήρχε μετα απο πολλά χρόνια σοβαρός προγραμματισμός στην ομάδα.
Σημαινε, τέλος, ότι θα υπήρχε διαφάνεια κ ειλικρίνεια στις σχέσεις ΠΑΕ και λαού.

Όντως η αρχή ήταν εντυπωσιακή:
Η έλευση ενός κορυφαίου τεχνικού, που πήρε σπίτι του τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος.
Επιλογή να καεί μια χρονιά (σαρδέλες) για να χτιστούν ελεύθερα οι επόμενες.
Επιλογές με ποδοσφαιρικά κριτήρια παικτών που χρόνια μετα ακόμη κοσμουν τον ΠΑΟΚ.
Ενημέρωση για όλα τα ζητήματα.

Αποτέλεσμα: ουρες για διαρκείας στην Τούμπα, πρωταθλητισμός, σολντ αουτ κτλ κτλ κτλ

Δυστυχώς όμως οι επαναστάσεις δεν μπορούν να στηρίζονταί σε πρόσωπα. Πόσο δε μάλλον όταν αυτα τα πρόσωπα αντιλαμβάνονται οτι "παίζουν" όχι μόνο χωρίς αντίπαλο, αλλα και χωρίς στοιχειώδη έλεγχο.

Η συνέχεια ήταν αρκούντως απογοητευτική:
Σύνδεση και επαφές με Γκαγκάτση.

Προκλητική επαναφορά του κοντού.

Καταστροφή μιας ολόκληρης χρονιάς "επενδύοντας" σε "προπονητές" αγνώστου προελεύσεως, αλλα γνωστών φιλικών σχέσεων.

Εμφάνιση -κυριολεκτικά από το πουθενά- ελλειματος 2 έτων, την ίδια ώρα που περυσι μας λέγανε για "ταμειακό ελλειμα". Με αποτέλεσμα απλήρωτους παίκτες και γκρίνια στα αποδυτήρια.

Πρωτοφανή λογική αδιαφάνειας, στο σημείο να μην ξέρει κανείς σημερα τι χρωστάει η ΠΑΕ και σε ποιούς.

Εξευτελιστική "παραχώρηση" Βιτόλο στον βάζελο.

Σήριαλ - φιάσκο με προπόνητές τεράστια ονόματα να διερέουν -για τους αφελείς- κάθε μέρα στον Τύπο.

Μηδαμινός μεταγραφικός σχεδιασμός. Τόσο μηδαμινός που φτάσαμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε σήμερα το ματς των ομίλων, με καθαρό σκορ στη Τούμπα, με αντίπαλο σαφώς υποδεέστερη ομάδα, παρόλαυτα πολλοί απο εμάς να τρέμουμε στην ιδέα πως θα μπούνε μέσα 3 ή 4 παίχτες απο έναν πάγκο που όχι απλά δεν έχει βάθος αλλα ούτε την μισή ποιότητα που θα χρειαζότανε για τον ΠΑΟΚ. Σήμερα αδέρφια παίζουμε χωρίς σεντερ μπακ, χωρίς αμυντικό χαφ, με το κλασσικό κενό στον επιτελικό χαφ, και αν τελικά απουσιάσει ο Βιερίνια, τότε μπορούμε δικαίως να πουμε πως πάμε να προκριθούμε με τα δεύτερα...
Αν μάλιστα δεν ήταν η μόνη σοβαρή & επαγγελματική κίνηση των των τελευταίων μηνών της Διοίκησης στον πάγκο μας, ο Ούγγρος μάγκας που δεν μασάει τα λόγια του και ξέρει και μπάλα, τότε μόνο ένα τάμα ίσα με το μπόι του Α.Αναστασιάδη στο άγιο όρος θα μας έσωζε.

Τέλος σαν επιστέγασμα σε όλα αυτά ήρθε και η επιστροφή του Άραβα σωτήρα. Μόνο που αυτή τη φορά είναι Έλλην - Τουρκικής υπηκοότητας, φοράει καπέλο Παναμά, δεν διαφημίζει τίποτα γιατί κανείς δεν ξέρει τι δουλειά κάνει, ούτε αν είναι frontman ή opening gig για το έτερο ήμισυ εκ Κατερίνης.......
Έχουν βέβαια στις πλάτες τους ήδη τη ρετσινιά συμμετοχής σε σκάνδαλα που είτε τους την φόρτωσαν είτε όχι, δεν δείχνουν να τους ενοχλεί και να προσπαθούν να την αποτινάξουν. Άλλωστε όπως σοφά έγραψε ο kos όποιος περιμένει αγνούς επενδυτές να πάει να δει πως δουλεύει το πλυντήριο ή ας αλλάξει πλευρό....Κι όχι μόνο αυτό έχουν και μια δυσκολία να φέρουν τα λεφτά που όμως υπόσχονται στο μπλα-μπλα κάθε 3 κ λίγο.

Όσο καταλαβαίνω από τους γύρω μου κι απ τους γνωστούς μου, με αυτά και με εκείνα, η Διοίκηση ΖΖ έχασε το λαϊκό αγνό έρεισμα που είχε. Κι όσο λιγότερο στηρίζεται από τον κόσμο τόσο σκυλιάζουν οι ΑΡΔ και τα ΜΜΕ (όσο και διάφορα σαιτ και φόρουμ) να κρύβουν την πραγματικότητα κάτω απ το χαλάκι. Δεν χρειάζονται όμως ούτε ψέματα ούτε μισόλογα. Ότι κι αν έγινε μόνο ένα ποτάμι ειλικρίνειας μπορεί να το ξεπλύνει.

Αυτοί που ετοιμάζουν την επόμενη μέρα στις ακριβές θέσεις, θα πουν πως είναι η μοίρα της επανάστασης να αποτύχει. Πως ήρθε η ώρα των επενδυτών και του ρεαλισμού με το καπέλο.
Αυτό που έχω μόνο να τους πω όταν μια επανάσταση χάνει δεν γυρνάς ποτέ στη θέση που ήσουν πριν από αυτήν. Απλά χάνει, και χάνει για καιρό.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

shark4 έγραψε:Καμμια φορα φιλε giapas , η σιωπη ειναι χρυσος . Και να κανω μια ερωτηση ? Πιστευει κανεις οτι η πρεμουρα ολων αυτων να ξεκινησει το κ@λοπρωταθλημα ειναι μονο για τα λεφτα της NOVA ? Μηπως αρχιζοντας αυτο θα λειτουργησει και σαν " κολυμπηθρα του Σιλωαμ " για τους ολους αυτους που με τον ενα ή τον αλλο τροπο εμπλεκονται στην ιστορια με τα στημενα ?
Αν ηταν σωστοι εκει στην ΕΠΟ και στα υπολοιπα οργανα , θα το ειχαν αναβαλει εξ' αρχης και θα ειχαν προχωρησει στην αποδοση ποινων ( βλ. Τουρκια )
Αν ξεκινησει , το θεμα ειναι οτι μετα ποιος θα βρει τα κοτσια να τιμωρησει ( εστω και αφαιρεση βαθμων ) τον ταδε ή τον δεινα ?? Φανταζεσαι να εχει ξεκινησει το μπ@υρδελο και στη μεση του , να καλεσουν τον Μαρινακη να απολογηθει ? Εκει ειναι η πρεμουρα ... 8-)
Εκτος αν πιστευουμε τις ασυναρτησιες του Geroulanos , οτι κατα την διαρκεια της χρονιας , οποιος βρισκεται μπλεγμενος θα τιμωρειται... :lol: :lol:
Απο εκει και περα αδερφε , τι να τις κανω τις δηλωσεις του Αδαμιδη οταν η αστεγη " παρθενα" παραμενει χωρις γηπεδο απο το 2003 μετα τις μ@λακιες του γρανιτσα ... η' τους αλλους τους κλοουν του " πολυμπουρδελικου " που δεν προλαβαινουν να μαζευουν τριαρες και τεσσαρες ...
Συμφωνω με αυτα που λεει ο Φωτης. Τι να τις κανω τις ανακοινωσεις ...Η ομαδα μπορει να προχωρησει ? Τα αλλα ειναι για το θεαθηναι ...
Και να απαντησει και τι να πει ? Ναι , στην εναρξη η' ναι στην αναβολη ? Την ιδια ωρα ο ενας θα τον " ζεψει " στο αρμα του πρασινου η' στο αρμα του κοκκινου ...
Μπορει να φτιαξει μια καλη ομαδα ? Να τελειωσει το προπονητικο ?
Σιγα το κ@λοπρωταθλημα και τα λαμογια εκει μεσα που χρειαζονται και ανακοινωσεις καθε τρεις και λιγο...
+ όσα θες!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Federacion έγραψε:Φτού ξελευθερία!

Λοιπόν θα τα γράψω όλα μαζεμένα, μετά απο 1 βδομαδούλα μπαν, και θα τα γράψω πριν απο το κρίσιμο παιχνίδι που μας περιμένει, για να μη λέτε οτι γκρινιάζω στις ήττες ή οτι δεν αφήνω τον κόσμο να χαρεί στις νίκες.

Είναι, λοιπον, για μένα δεδομένο οτι η διαχείριση Ζαγοράκη βρίσκεται σε βαθιά και δύσκολη κρίση. Και μάλιστα όχι μια κρίση που φερνουν οι "κακοί" και "άτακτοι" οπαδοί μας, αλλα μια κρίση που έχει πολύ βαθύτερα αίτια. Καταρχην να διευκρινίσω οτι δεν έχω ξαναδεί (ειμαι 33) Διοίκηση στον ΠΑΟΚ να στηρίζεται σε τέτοιο συντρηπτικό βαθμό απο τη βάση των οπαδών. Κι όταν λέω βάση φυσικά δεν εννοω τον -μιά ζωή ελεγχόμενο και καθοδηγούμενο απο την ΠΑΕ- δημοσιογραφικό συρφετό, που σέρνει γλύφοντας πίσω απο την ομάδα μπας κ τσιμπήσει ένα κοκκαλάκι.
Αυτοί ήταν (και εξακολουθούν να είναι) πάντα και πάντοτε με την εκάστοτε ισχυρή ομάδα ή ισχυρό ανδρα της ΠΑΕ.
Άλλοι ήταν αυτοι -που πάντοτε και πάντα- είτε με την αποχή τους είτε με τον αγώνα τους εναντιωνόταν παθητικά ή ενεργητικά στα -όχι λίγα- λαμόγια που κάθησαν τόσα χρόνια στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Το φαινόμενο Ζαγοράκη -όπως πολλοι εδω μέσα υπενθυμίζουν με κάθε ευκαιρία- ένωσε τη πλατιά βάση του λαού του ΠΑΟΚ. Τι ακριβώς όμως σήμαινε για μας τους ΠΑΟΚτσήδες Ζαγόράκης (και Βρύζας) πριν απο 4 χρόνια;

Σήμαινε οτι η εποχή των δοτών διοικήσεων και του παραρτήματος τελείωσε.
Σήμαινε το τέλος των τρυπημάτων.
Σήμαινε οτι η Αξιοπρέπεια του συλλόγου θα ήταν πάνω απο το -καθ' όλους πια ομολογούμενο- βρώμικο και μίζερο πρωτάθλημα.
Σήμαινε οτι η γνώμη του κόσμου που τόσα χρόνια θα είχε βαρύτητα στις αποφάσεις της Διοίκησης. Ενας κόσμος που αντι να παρατήσει την ομάδα που βολόδερνε πολλά χρόνια (ποιος άλλωστε θα τολμούσε να του ρίξει το φταίξιμο), την στήριζε φανατικά και με υγιή αγάπη, παρόλα τα μάπα αποτελέσματα.
Σήμαινε οτι θα υπήρχε μετα απο πολλά χρόνια σοβαρός προγραμματισμός στην ομάδα.
Σημαινε, τέλος, ότι θα υπήρχε διαφάνεια κ ειλικρίνεια στις σχέσεις ΠΑΕ και λαού.

Όντως η αρχή ήταν εντυπωσιακή:
Η έλευση ενός κορυφαίου τεχνικού, που πήρε σπίτι του τα κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος.
Επιλογή να καεί μια χρονιά (σαρδέλες) για να χτιστούν ελεύθερα οι επόμενες.
Επιλογές με ποδοσφαιρικά κριτήρια παικτών που χρόνια μετα ακόμη κοσμουν τον ΠΑΟΚ.
Ενημέρωση για όλα τα ζητήματα.

Αποτέλεσμα: ουρες για διαρκείας στην Τούμπα, πρωταθλητισμός, σολντ αουτ κτλ κτλ κτλ

Δυστυχώς όμως οι επαναστάσεις δεν μπορούν να στηρίζονταί σε πρόσωπα. Πόσο δε μάλλον όταν αυτα τα πρόσωπα αντιλαμβάνονται οτι "παίζουν" όχι μόνο χωρίς αντίπαλο, αλλα και χωρίς στοιχειώδη έλεγχο.

Η συνέχεια ήταν αρκούντως απογοητευτική:
Σύνδεση και επαφές με Γκαγκάτση.

Προκλητική επαναφορά του κοντού.

Καταστροφή μιας ολόκληρης χρονιάς "επενδύοντας" σε "προπονητές" αγνώστου προελεύσεως, αλλα γνωστών φιλικών σχέσεων.

Εμφάνιση -κυριολεκτικά από το πουθενά- ελλειματος 2 έτων, την ίδια ώρα που περυσι μας λέγανε για "ταμειακό ελλειμα". Με αποτέλεσμα απλήρωτους παίκτες και γκρίνια στα αποδυτήρια.

Πρωτοφανή λογική αδιαφάνειας, στο σημείο να μην ξέρει κανείς σημερα τι χρωστάει η ΠΑΕ και σε ποιούς.

Εξευτελιστική "παραχώρηση" Βιτόλο στον βάζελο.

Σήριαλ - φιάσκο με προπόνητές τεράστια ονόματα να διερέουν -για τους αφελείς- κάθε μέρα στον Τύπο.

Μηδαμινός μεταγραφικός σχεδιασμός. Τόσο μηδαμινός που φτάσαμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε σήμερα το ματς των ομίλων, με καθαρό σκορ στη Τούμπα, με αντίπαλο σαφώς υποδεέστερη ομάδα, παρόλαυτα πολλοί απο εμάς να τρέμουμε στην ιδέα πως θα μπούνε μέσα 3 ή 4 παίχτες απο έναν πάγκο που όχι απλά δεν έχει βάθος αλλα ούτε την μισή ποιότητα που θα χρειαζότανε για τον ΠΑΟΚ. Σήμερα αδέρφια παίζουμε χωρίς σεντερ μπακ, χωρίς αμυντικό χαφ, με το κλασσικό κενό στον επιτελικό χαφ, και αν τελικά απουσιάσει ο Βιερίνια, τότε μπορούμε δικαίως να πουμε πως πάμε να προκριθούμε με τα δεύτερα...
Αν μάλιστα δεν ήταν η μόνη σοβαρή & επαγγελματική κίνηση των των τελευταίων μηνών της Διοίκησης στον πάγκο μας, ο Ούγγρος μάγκας που δεν μασάει τα λόγια του και ξέρει και μπάλα, τότε μόνο ένα τάμα ίσα με το μπόι του Α.Αναστασιάδη στο άγιο όρος θα μας έσωζε.

Τέλος σαν επιστέγασμα σε όλα αυτά ήρθε και η επιστροφή του Άραβα σωτήρα. Μόνο που αυτή τη φορά είναι Έλλην - Τουρκικής υπηκοότητας, φοράει καπέλο Παναμά, δεν διαφημίζει τίποτα γιατί κανείς δεν ξέρει τι δουλειά κάνει, ούτε αν είναι frontman ή opening gig για το έτερο ήμισυ εκ Κατερίνης.......
Έχουν βέβαια στις πλάτες τους ήδη τη ρετσινιά συμμετοχής σε σκάνδαλα που είτε τους την φόρτωσαν είτε όχι, δεν δείχνουν να τους ενοχλεί και να προσπαθούν να την αποτινάξουν. Άλλωστε όπως σοφά έγραψε ο kos όποιος περιμένει αγνούς επενδυτές να πάει να δει πως δουλεύει το πλυντήριο ή ας αλλάξει πλευρό....Κι όχι μόνο αυτό έχουν και μια δυσκολία να φέρουν τα λεφτά που όμως υπόσχονται στο μπλα-μπλα κάθε 3 κ λίγο.

Όσο καταλαβαίνω από τους γύρω μου κι απ τους γνωστούς μου, με αυτά και με εκείνα, η Διοίκηση ΖΖ έχασε το λαϊκό αγνό έρεισμα που είχε. Κι όσο λιγότερο στηρίζεται από τον κόσμο τόσο σκυλιάζουν οι ΑΡΔ και τα ΜΜΕ (όσο και διάφορα σαιτ και φόρουμ) να κρύβουν την πραγματικότητα κάτω απ το χαλάκι. Δεν χρειάζονται όμως ούτε ψέματα ούτε μισόλογα. Ότι κι αν έγινε μόνο ένα ποτάμι ειλικρίνειας μπορεί να το ξεπλύνει.

Αυτοί που ετοιμάζουν την επόμενη μέρα στις ακριβές θέσεις, θα πουν πως είναι η μοίρα της επανάστασης να αποτύχει. Πως ήρθε η ώρα των επενδυτών και του ρεαλισμού με το καπέλο.
Αυτό που έχω μόνο να τους πω όταν μια επανάσταση χάνει δεν γυρνάς ποτέ στη θέση που ήσουν πριν από αυτήν. Απλά χάνει, και χάνει για καιρό.
δεν μπορω να μην πω πως ολα αυτα περιτριγυριζουν στο μυαλο μου πολυ καιρο τωρα...

+1926
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Συμφωνώ σε όλα τα γεγονότα που παραθέτεις (από τους επενδυτές, μέχρι τον Σάλπι, τον Γκαγκάτση, τους δήθεν προπονητές, όλα..). Διαφωνώ όμως ως προς την ερμηνεία τους.

α) Ο Ζαγοράκης δεν έχει χάσει το λαικό έρεισμα. Το ότι μια μερίδα κόσμου εναντιώθηκε για τους δικούς της λόγους, προσωπικά δεν με αφορά. Σαφώς δεν στηρίζεται στο ποσοστό που στηριζόταν παλιά από τον κόσμο. Αλλά οι απώλειες θεωρώ πως είναι λογικές, λόγο φθοράς. Κι αν έρθει κανάς τίτλος ή κάποια μεγάλη πρόκριση ή κάτι που θα χαροποιήσει πολύ τους οπαδούς, η στήριξη θα ξαναγίνει όπως ήτανε.
Η πορεία όλων των πραγμάτων, απ την οικονομία μέχρι τη σχέση με μια γκόμενα είναι κάπως έτσι:
Εικόνα

Τώρα βρισκόμαστε στο χαμηλότερο σημείο της καμπύλης, για δεύτερη φορά. Όπως ανεβήκαμε όμως και την προηγούμενη φορά (φυγή Ζαγόρ- αργότερα Βρύζα), έτσι θα ανεβούμε και αυτήν.

β) Όσα και να πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ για μας, ότι και να βλέπουμε ζωγραφισμένο πίσω από τα 4 γράμματα, σίγουρα δεν μπορείς να περιμένεις από μία Ανώνυμη Εταιρία να κάνει επανάσταση. Καλά τα όνειρα κι οι ουτοπίες, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Κι ο ΠΑΟΚ μια ανώνυμη εταιρία είναι που κοιτάει το κέρδος. Το ίδιο και όσοι την απαρτίζουν (ίσως πλην ελαχίστων)... Η επανάσταση που ονειρεύεσαι πρέπει να γίνει από τους οπαδούς κι όχι από ένα ΔΣ μιας ΑΕ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”