Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
theo86 έγραψε:Δεν θα το έβρισκα με τπτ όμως.
Ευχαριστώ για το πμ.
Πάντως επίτηδες ρώτησα πριν το μπασκετακι για να το ξεχάσω γρήγορα αν είναι τόσο τραγικό.
Χειρότερος απ´τον μουν πάντως δεν είναι,όχι πως είναι κ καλύτερο. Τελοσπαντων,υπομονή μέχρι να υπογράψει ο μουτου.
Διάβασα τις τελευταίες 8 σελίδες του παρόντος topic και δεν κατάλαβα τίποτε πέραν ότι προτάθηκε κάποιος center-back που είναι από μέτριος έως άχρηστος.
Πιθανόν να μην κατάλαβα (πάλι) καλά, μια και αυτό μου είναι σύνηθες τις τελευταίες δεκαετίες...
Άμα τις σελίδες τις ανεβάσεις στις 10-11 θα καταλάβεις.
Ο Γίωργος,ένα παιδί έμαθε από τον πατέρα του την πρώτη μας μεταγγραφή.
Ο πατέρας του έκανε κάτι ηλεκτρολογικά στην πρώτη μεταγγραφή μας και σκοτώνονται για Π.Μ όλοι.
Ά ρε Τόλη,έχεις μείνει πίσω
Βασικά,το παιδί δεν θέλει να "προδώσει" τον πατέρα του δημοσίως.Αλλά λίγο από 'δω λίγο από εκεί,εμείς μείναμε μπακούρια.Αλλά απ'ότι κατάλαβα όλοι ξενέρωσαν,σαν τον Μουν λένε,άρα δεν αξίζει να μάθουμε.
Αποστόλη ξέρω,ξέρω
Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, ανέφεραν σήμερα ότι ο Μαρσέλο Ολιβέιρα του Ατρομήτου, βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική
Ο 30χρονος Βραζιλιάνος στόπερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, προτάθηκε πριν λίγο καιρό στον ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι ο Μάκης Χάβος είχε εκφράσει θετική άποψη για αυτόν. Από τότε, όμως άλλαξαν πολλά και θέμα Ολιβέιρα για τον ΠΑΟΚ δεν υφίσταται.
Το αν θα ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με απόκτηση στόπερ θα φανεί στις επόμενες ημέρες και φυσικά από το πώς θα εξελιχτούν οι ανοικτές υποθέσεις με Τσιρίλο και Σαβίνι, καθώς και επίσης και από το αν θα φτάσει πρόταση για τον Μαλεζά. Αλλά ακόμα και αν ασχοληθεί με απόκτηση στόπερ, αυτός δε θα είναι ο Ολιβέιρα…
εχω στείλει πμ σε 2 ατομα να μου πουν αλλα δεν είδα φως. Βασικά έχω καταλάβει ποιος είναι κατα 99,9% και το 0,01% οφείλετε στο οτι οι πατεράδες μας με αυτον τον παίκτη είναι καλοί φίλοι κ αν ήξερε κάτι θα μου το έλεγε (αλλα δεν νομίζω να έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες)... Θα τηλεφωνήσω αύριο τον γέρο μου κ θα μάθω...
Δεν τρελάθηκα, αλλα δεν είναι και χάλια. Εφόσον αποκαλύφθηκε η θέση του να πώ οτι είναι σαφώς καλύτερος απο Σαβίνι δεν θυμάμε βέβαια τις επιδόσεις του στις άλλες θέσεις.
Όσο για τον φίλο που έγραψε οτι είναι χειρότερος του Μουν, φίλε αυτό με την μπάλα και τα δύο τέρματα στην πισίνα είναι γουότερ πόλο όχι ποδοσφαιρο! μπερδέυεσε... Χωρίς να είμαι εμπαθής με κανέναν αλλα κάποιες φορές βλέπω κατι άτομα να γράφουν κάποια πράγματα και σκέφτομε "τωρα αυτος αν βρει μια μπάλα στην αυλή του, σίγουρα θα φωνάξει το δασαρχείο..."
ηρεμήστε λίγο, δεν γίναμε μπάρτσα να παίρνουμε μέσι και ινιέστα... χαλαρά...
DaFFy_NaSH έγραψε: Βασικά έχω καταλάβει ποιος είναι κατα 99,9% και το 0,01% οφείλετε στο οτι οι πατεράδες μας με αυτον τον παίκτη είναι καλοί φίλοι κ αν ήξερε κάτι θα μου το έλεγε (αλλα δεν νομίζω να έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες)... Θα τηλεφωνήσω αύριο τον γέρο μου κ θα μάθω...
Ολοι πατεράδες με κονέ έχετε;
Α, ρε ΠΑΟΚτση νεοέλληνα...Ακόμα και στις μεταγραφές, τα βύσματα βολευονται καλυτερα!