13. Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13. Στέλιος Μαλεζάς
http://oikiashop.gr/index.php?target=ca ... 3wodeFbkEg
Μεγάλη συλλογη σε μονα/διπλα/υπερδιπλα σεντονια.
Μεγάλη συλλογη σε μονα/διπλα/υπερδιπλα σεντονια.
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.
Ιβάν Σαββίδης 12/5/2015: Θέλω να φέρω τον ΠΑΟΚ στις πρώτες 20 ομάδες στην Ευρώπη.
Ιβάν Σαββίδης 12/5/2015: Θέλω να φέρω τον ΠΑΟΚ στις πρώτες 20 ομάδες στην Ευρώπη.
13. Στέλιος Μαλεζάς
Πήγε να πάρει κανένας διαρκειας σήμερα η μόνο εγω
:( είχε κάποιους που περνανε αλλα λίγοι ....α και η πουμα ξεπουλαει οποίος θέλει να παει να πάρει μαζι με το ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του και φανέλα πολυ φτηνά ......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
- xrictoforoc
Φέτος την άμυνα μας την γλένταγε το κάθε χωριουδάκι,που να φύγει και αυτός.Σε δύο χρόνια θα γίνει μεγάλη παιχτούρα (ήδη είναι) προσέξτε καλά την περίπτωση του.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΑΣ

Έχει φύγει ήδη.
Αλλά μη μασας θα μας φέρει ο Καμπάνης τον Μπαρστούπερ.
Κι αν δεν μπορεί αυτός θα τον φέρει ο Σαββίδης.
Αλλά μη μασας θα μας φέρει ο Καμπάνης τον Μπαρστούπερ.
Κι αν δεν μπορεί αυτός θα τον φέρει ο Σαββίδης.
Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα.
- Maximus
abg12d34 έγραψε:παντος δεν μπορω να πω η αισιοδοξια σας που ειναι επακολουθο της αγαπης σας για την ομαδα ξεχιλιζει
κοντευει να μας ..............πνιξει
πιασε ρε την σφουγκαριστρα
θα μας τρελανετε ρε;;;;
τελευταιοι ρε θα βγουμε με 0 νικες
αντε απο εδω τρελαμενοι 0 νικες ρε και σταματιστε να ανχωνεστε και συφιλιαζετε και εμας που ειμαστε ......ονειροπαρμενοι και βλεπουμε σεντονι
Βαλε και -3 βαθμούς από τα επεισόδια που θα κάνουμε...

13. Στέλιος Μαλεζάς
Αν δεν φέρει ο Καμπάνης τον ´top champion´ η άμυνα δεν μπορει να δέσει δυστυχώς ....
:)

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
tragic!!
σημερα με εβγαλες απο τα ρουχα μου αρκετες φορες
συνεχιζεις το σερι μετα απο το ματς στη λιβαδεια
θες να φυγεις η επειδη πηρες τη φανελα σπιτι σου;
- Vonapartis
Συμμετοχή στο EURO και μεταγραφή να ανασάνει η Ομάδα οικονομικά. Σάντος βάλε το χέρι σου.
υγ. Ωραίες οι δηλώσεις σου για τον γιάχο. Κάτι ήξερες.
υγ. Ωραίες οι δηλώσεις σου για τον γιάχο. Κάτι ήξερες.
[quote="xrictoforoc"]Φέτος την άμυνα μας την γλένταγε το κάθε χωριουδάκι,που να φύγει και αυτός.Σε δύο χρόνια θα γίνει μεγάλη παιχτούρα (ήδη είναι) προσέξτε καλά την περίπτωση του.
Kάπως έτσι έχουν τα πράγματα, αντι να δίνουμε οτι καλύτερο έχουμε καλό ειναι να κρατάμε (αν μπορούμε φυσικά) τον κορμό και να ενισχύουμε την ομάδα με οσο το δυνατόν πιο έτοιμους παίκτες, αλλιώς μια ζωή θα είμαστε στον ίδιο παρονομαστή.
Kάπως έτσι έχουν τα πράγματα, αντι να δίνουμε οτι καλύτερο έχουμε καλό ειναι να κρατάμε (αν μπορούμε φυσικά) τον κορμό και να ενισχύουμε την ομάδα με οσο το δυνατόν πιο έτοιμους παίκτες, αλλιώς μια ζωή θα είμαστε στον ίδιο παρονομαστή.
- Sladjan Spasić
Κατά τη γνώμη μου η παραμονή του Μαλεζά στην ομάδα,είναι πολύ σημαντικότερη από του Αθανασιάδη,που ακούσαμε επίσης,ότι μπορεί να πουληθεί.
- Μπαρκαρούτσος
Όντως, μετά τον Μαλεζά το χάος, έχει ανεβεί πολύ και είναι σταθερός!
Ενώ ο Klaus μπορεί να αντικατασταθεί από τον Nimani ή τον Σαλπιγγίδη (αν δεν πουληθεί και εκείνος) και παρουσίασε μια κάμψη στα play-off...
Ενώ ο Klaus μπορεί να αντικατασταθεί από τον Nimani ή τον Σαλπιγγίδη (αν δεν πουληθεί και εκείνος) και παρουσίασε μια κάμψη στα play-off...
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ, φτιάξτε ΜΠΟΥΤΙΚ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Sladjan Spasić έγραψε:Κατά τη γνώμη μου η παραμονή του Μαλεζά στην ομάδα,είναι πολύ σημαντικότερη από του Αθανασιάδη,που ακούσαμε επίσης,ότι μπορεί να πουληθεί.
Σαφέστατα και είναι. Είναι ο καλύτερος αμυντικός στο πρωτάθλημα μαζί με τον γαβραάμ παπαδόπουλο.

Τα μυαλά μας πονάνε...
- kataramenos5
sernikos έγραψε: tragic!!
Ή ...

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ