Παράπονα για το φόρουμ
- ΑποστόληςΑ
Re: Παράπονα για το φόρουμ
Γράφηκα στο φόρουμ αυτό από απλή αγάπη για την ομάδα, χωρίς να γνωρίζω κανέναν! Στην πορεία ανακάλυψα ότι το φόρουμ είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό οπαδικό φόρουμ, με στοιχεία κουλτούρας που με άφηναν άφωνο! Μπράβο λοιπόν σε όλα τα μέλη που συμμετέχουν, μπράβο στους admin που το δημιούργησαν και στην ομάδα που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του (ADMIN + MODS).
Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε πως, όπως συμβαίνει σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, έτσι και εδώ υπάρχουν κανόνες, όχι για να περιορίζουν την ελευθερία των μελών, αλλά το αντίθετο, για να εξασφαλίζουν την συνέχιση λειτουργίας του και επομένως την συνέχιση της δικής μας παρουσίας, πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων.
Πολλές φορές έχω εκνευριστεί και σκεφτεί να γράψω την άποψή μου χωρίς φόβο και με πάθος. Αυτό όμως που τις περισσότερες φορές (αλλά όχι πάντα, δυστυχώς) με συγκρατούσε είναι ο φόβος, για το ποιές θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες της δημοσιευσής μου, στους υπεύθυνους λειτουργίας του παρόντος φόρουμ.
Επίσης πολλές φορές εκνευρίστηκα με τις απόψεις άλλων μελών. Κι αυτό λάθος είναι. Είμαστε όλο υπέρ του δέοντος εγωιστές και δεν μπορούμε να δεχθούμε την αντίθετη άποψη, γελοιοποιώντας κάθε έννοια δημοκρατίας. Ζητώ συγγνώμη από όλους γιατί έχω υποπέσει σε αρκετά τέτοια λάθη.
Αυτό όμως που θα πρέπει να δεχθούμε είναι πώς σε κάθε χρονική στιγμή, ανατίθεται σε κάποιους από εμάς να έχουν τον δύσκολο και άχαρο ρόλο του θεματοφύλακα, να ξοδεύουν δηλαδή αμέτρητες ώρες στην οθόνη προσπαθώντας να κρατήσουν τις λεπτές ισορροπίες στο φόρουμ. Έχω κάνει τον συντονιστή στο παρελθόν σε άλλα φόρα (παραιτούμενος κάποια στιγμή γιατί δεν άντεχα άλλο) και γι' αυτό το λόγο τους θαυμάζω, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με τις απόψεις τους, γιατί συνειδητοποιώ τον κόπο τους. Και τους δίνω από τώρα το ελεύθερο να με ανακαλούν στην τάξη στις όποιες φορές παρασυρθώ - σαν άνθρωπος με πάθη - και να με μπανάρουν αν κρίνουν ότι πρέπει.
Πρώτα απ' όλα το καλό της ομάδας, της ιδέας του ΠΑΟΚ, της επικοινωνίας μεταξύ μας (που δεν είναι καθόλου αμελητέο πράγμα) και τελευταία η εγωιστική μου ικανοποίηση, η πέραση της δικής μου άποψης ως σωστής και των υπολοίπων ως λανθασμένης.
Θα πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε πως, όπως συμβαίνει σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, έτσι και εδώ υπάρχουν κανόνες, όχι για να περιορίζουν την ελευθερία των μελών, αλλά το αντίθετο, για να εξασφαλίζουν την συνέχιση λειτουργίας του και επομένως την συνέχιση της δικής μας παρουσίας, πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων.
Πολλές φορές έχω εκνευριστεί και σκεφτεί να γράψω την άποψή μου χωρίς φόβο και με πάθος. Αυτό όμως που τις περισσότερες φορές (αλλά όχι πάντα, δυστυχώς) με συγκρατούσε είναι ο φόβος, για το ποιές θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες της δημοσιευσής μου, στους υπεύθυνους λειτουργίας του παρόντος φόρουμ.
Επίσης πολλές φορές εκνευρίστηκα με τις απόψεις άλλων μελών. Κι αυτό λάθος είναι. Είμαστε όλο υπέρ του δέοντος εγωιστές και δεν μπορούμε να δεχθούμε την αντίθετη άποψη, γελοιοποιώντας κάθε έννοια δημοκρατίας. Ζητώ συγγνώμη από όλους γιατί έχω υποπέσει σε αρκετά τέτοια λάθη.
Αυτό όμως που θα πρέπει να δεχθούμε είναι πώς σε κάθε χρονική στιγμή, ανατίθεται σε κάποιους από εμάς να έχουν τον δύσκολο και άχαρο ρόλο του θεματοφύλακα, να ξοδεύουν δηλαδή αμέτρητες ώρες στην οθόνη προσπαθώντας να κρατήσουν τις λεπτές ισορροπίες στο φόρουμ. Έχω κάνει τον συντονιστή στο παρελθόν σε άλλα φόρα (παραιτούμενος κάποια στιγμή γιατί δεν άντεχα άλλο) και γι' αυτό το λόγο τους θαυμάζω, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι με τις απόψεις τους, γιατί συνειδητοποιώ τον κόπο τους. Και τους δίνω από τώρα το ελεύθερο να με ανακαλούν στην τάξη στις όποιες φορές παρασυρθώ - σαν άνθρωπος με πάθη - και να με μπανάρουν αν κρίνουν ότι πρέπει.
Πρώτα απ' όλα το καλό της ομάδας, της ιδέας του ΠΑΟΚ, της επικοινωνίας μεταξύ μας (που δεν είναι καθόλου αμελητέο πράγμα) και τελευταία η εγωιστική μου ικανοποίηση, η πέραση της δικής μου άποψης ως σωστής και των υπολοίπων ως λανθασμένης.
Το paokmania καλώς ή κακώς έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη. Αυτό σημαίνει ότι οι απόψεις μας εδώ μέσα μεταφέρονται, διαβάζονται και επηρεάζουν. Αυτό και μόνο πιστεύω ότι πρέπει να μας κάνει όλους περισσότερο προσεκτικούς. Τους mods εγώ προσωπικά τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω. Και μόνο όμως που είναι επιλογές του Alekakius, που είναι εκ των εμπνευστών αυτού που αγαπήσαμε και παίρνει όλη την ευθύνη αυτός, πιστεύω πρέπει να τους σεβόμαστε. Αν δεν μας αρέσουν δεν μπαίνουμε εδώ μέσα. Εδώ δεν είναι δημόσιο πράγμα. Δεν είναι site του ΠΑΟΚ, δεν είναι κτήμα όλων μας. Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία κάποιων, οι οποίοι διαλέγουν τον τρόπο έκφρασης, όπου αν μας αρέσει συμμετέχουμε, αν όχι φεύγουμε. Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ σιχαίνομαι το Ζαγόρα. Γι αυτό δεν βάζω ποτέ το σταθμό του. Δεν μπορώ να του επιβάλλω να αλλάξει. Έχει χαράξει στρατηγική και όποιος θέλει τον ακολουθεί.
Το δεύτερο που θέλω να πώ έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε μάγκες. Όλοι αυτό αγαπάμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Ο μόνος λόγος να διαφωνούμε εδώ μέσα έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Το τι πιστεύει πολιτικά ο καθένας έξω απο εδώ. Κι εγώ δεν είμαι ακροδεξιος, ούτε κομμουνιστής, αλλά δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος είναι. Εμένα με νοιάζει να μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Αν έχουμε γόνιμη επικοινωνία για θέματα του ΠΑΟΚ με κάποιον δεν πα να ψηφίζει και Βεργή.. Εμένα δεν με νοιάζει.
Αυτό που έχω ξενερώσει, είναι ότι κάποιοι κακομαθημένοι εδώ μέσα, διώχνουν κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες φωνές εδώ μέσα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα χθες τον Αυστραλό, μια απο τις καλύτερες φωνές. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη γιατί τιμά το forum με την παρουσία του.
Για το βρίσιμο των γονέων του Moican, δεν υπάρχει κάτι να πώ. Όχι banάρισμα, αλλά οριστική διαγραφή το λιγότερο.
Με κάτι που θα διαφωνήσω μόνο μαζί του είναι είναι με το βρίσιμο. Όχι μόνο τους γονείς. Καμία βρισιά δεν έχει θέση εδώ μέσα πιστεύω και σε κανέναν. Ούτε σε mod, ούτε σε απλό μέλος όπως εγώ, ούτε σε άτομο που υπηρετεί τον ΠΑΟΚ (μόνο στο Μαρινάκη πιστεύω επιτρέπεται και γενικά σε γαύρους και με πολλά @@@ χεχε). Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και το έχω μετανοιώσει.
Ας επικρατήσει η ψυχραιμία εδώ μέσα.
Κι αν δεν γίνεται απο μόνο του, ναι συμφωνώ να επέμβουν κάποιοι και να το κάνουν.
Αυτά τα ολίγα απο εμένα..
Το δεύτερο που θέλω να πώ έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε μάγκες. Όλοι αυτό αγαπάμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Ο μόνος λόγος να διαφωνούμε εδώ μέσα έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Το τι πιστεύει πολιτικά ο καθένας έξω απο εδώ. Κι εγώ δεν είμαι ακροδεξιος, ούτε κομμουνιστής, αλλά δεν έχω πρόβλημα αν κάποιος είναι. Εμένα με νοιάζει να μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Αν έχουμε γόνιμη επικοινωνία για θέματα του ΠΑΟΚ με κάποιον δεν πα να ψηφίζει και Βεργή.. Εμένα δεν με νοιάζει.
Αυτό που έχω ξενερώσει, είναι ότι κάποιοι κακομαθημένοι εδώ μέσα, διώχνουν κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες φωνές εδώ μέσα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα χθες τον Αυστραλό, μια απο τις καλύτερες φωνές. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη γιατί τιμά το forum με την παρουσία του.
Για το βρίσιμο των γονέων του Moican, δεν υπάρχει κάτι να πώ. Όχι banάρισμα, αλλά οριστική διαγραφή το λιγότερο.
Με κάτι που θα διαφωνήσω μόνο μαζί του είναι είναι με το βρίσιμο. Όχι μόνο τους γονείς. Καμία βρισιά δεν έχει θέση εδώ μέσα πιστεύω και σε κανέναν. Ούτε σε mod, ούτε σε απλό μέλος όπως εγώ, ούτε σε άτομο που υπηρετεί τον ΠΑΟΚ (μόνο στο Μαρινάκη πιστεύω επιτρέπεται και γενικά σε γαύρους και με πολλά @@@ χεχε). Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και το έχω μετανοιώσει.
Ας επικρατήσει η ψυχραιμία εδώ μέσα.
Κι αν δεν γίνεται απο μόνο του, ναι συμφωνώ να επέμβουν κάποιοι και να το κάνουν.
Αυτά τα ολίγα απο εμένα..
Eδω απειλούν και με σωματικές βλάβες τους Μοντς!Επίπεδο......!Επιχειρήματα!
ερωτηση κανω γιατι εχω μεινει λιγο χαζος και δεν γνωριζω και πολλα απο φορουμ και κανονες λειτουργιας.
επεσε μπαν στον πρακτορα για κατι που εγραψε σε π.μ?
επεσε μπαν στον πρακτορα για κατι που εγραψε σε π.μ?
Για μισό λεπτάκι ............γιατι μερικοι τα εχετε παρεξηγήσει!
Λέει πουθενα ότι οι μοντς και οι αντμιν δίνουν λόγο χαρτι και καλαμάρι γιατι γίνοντε τα μπαν...σε ποιον και πως τα μέλη που ξεφέυγουν απο τους κανόνες?Το μπαν κοινοποιείτε στο μέλος που θα το φάει μαζι με τους λόγους....οι υπολοιποι δεν εμπλέκονται!
Γιατι εφαγε μπαν ο ταδε?Γιατι εφαγε μπαν ο δείνα όποιος και νανε.........δε καταλαβα!
Οι μοντς δινουν λόγω στους αντμινς και μόνο!
Σε σενα Κος γιατι να σου εξηγήσουμε?Και πολλά σου είπαμε.......!!!
Λέει πουθενα ότι οι μοντς και οι αντμιν δίνουν λόγο χαρτι και καλαμάρι γιατι γίνοντε τα μπαν...σε ποιον και πως τα μέλη που ξεφέυγουν απο τους κανόνες?Το μπαν κοινοποιείτε στο μέλος που θα το φάει μαζι με τους λόγους....οι υπολοιποι δεν εμπλέκονται!
Γιατι εφαγε μπαν ο ταδε?Γιατι εφαγε μπαν ο δείνα όποιος και νανε.........δε καταλαβα!
Οι μοντς δινουν λόγω στους αντμινς και μόνο!
Εμένα δε μου έδωσε ποτέ λόγω κανένας απο τους παλιούς Μοντ γιατί εγινε εκείνο και γιατί έγινε το άλλο και καλά κανανε.......όπως και σε άλλα φορα που λειτουργώ....και καλά κάνουν.
Θελετε να μας βοηθησετε?
Πριν ποστάρετε οτιδηποτε ...........μπειτε στο κόπο να διαβάσετε τα προηγουμενα ποστ γιατι μερικοι δε μπαινετε καν στο κόπο να διαβάσετε .....Μετα κάντε προτάσεις......!
Ελεος ποια σε όλα βλεπετε συνομωσίες !
Θελετε να μας βοηθησετε?
Πριν ποστάρετε οτιδηποτε ...........μπειτε στο κόπο να διαβάσετε τα προηγουμενα ποστ γιατι μερικοι δε μπαινετε καν στο κόπο να διαβάσετε .....Μετα κάντε προτάσεις......!
Ελεος ποια σε όλα βλεπετε συνομωσίες !
επειδη ηδη σβηστηκε ενα μηνυμα σε dt...να πω οτι διαφωνω πληρως με τη φιλοσοφια του φορουμ..το θεωρω μη οπαδικο, μη ανεξαρτητο και επειδη για καποιους απο μας αποτελεσε αφορμη για φιλιες γιαυτο συνεχιζουμε να ασχολουμαστε...πολλοι φυγανε πολλοι θα φυγουνε...οσο υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες το φορουμ θα συνεχιζεται...
φιλια..
ΥΓ αποκλειστε τους επισκεπτες να κοπουν οι μηνυσεις
φιλια..
ΥΓ αποκλειστε τους επισκεπτες να κοπουν οι μηνυσεις
moican4 έγραψε:Ξεκλειδώνω το παρόν τόπικ αναλαμβάνοντας την ευθύνη για ότι επακολουθήσει παρόλο που γνωρίζω πως αυτό είναι αντίθετο με τις αποφάσεις του υπεύθυνου του φόρουμ.
Έξάλλου η σχέση μου με τον Αλεκο ήταν και θα είναι «αδερφική» και αληθινή ασχέτως φόρουμ, ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και γενικότερα του ΠΑΟΚ..
Επειδή τις τελευταίες ημέρες έχουν γραφτεί πολλά θα ήθελα να πω 5 πράγματα και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για το μεγάλο πόστ μου.
Πριν ξεκινήσω να πω πως τον τελευταίο που μπάναρα ήταν ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟΣ και αυτό το λέω γιατί δέχθηκα πμ με κάποια μπαν που έγιναν το απόγευμα- βράδυ λέγοντας πως πάλι εγώ είμαι υπεύθυνος.
Τα συγκεκριμένα έγιναν από τους άλλους μοντ που είχαν σοβαρούς λόγους για να κάνουν κάτι τέτοιο.
Μιλώντας για τον ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟ που συμπαθώ και εκτιμώ ανεξάρτητα το τι πιστεύει αυτός για εμένα, έδωσα εξηγήσεις σε 2 ανθρώπους που σέβομαι και εκτιμώ και τον ξέρουν προσωπικα.
Ο Ένας είναι ο teacher και ο άλλος είναι ο GORDON.
Και στους 2 μίλησα τηλεφωνικά και εξήγησα (από την πλευρά μου) πως είχαν τα πράγματα. Το τι ειπώθηκε σε καμία περίπτωση δεν θα το αναφέρω γιατί είναι δικαιώμα τους να το γράψουν ή όχι.
Γνωρίζοντας προσωπικά ότι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έχει δεχθεί πρόσφατα 3 μηνύσεις από ποστ μελών που έβριζαν και κατηγορούσαν επώνυμα κάποιους, πάρθηκε η ΑΠΟΦΑΣΗ από τους admin (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΖΟΡΡΟ,TEACHER,STALLION,ALEKAKIUS)
να αλλάξει το φόρουμ νοοτροπία, σκεπτικό και τρόπο λειτουργίας βασιζόμενο πάνω στους κανόνες που ήταν ελαστικοί έως ανύπαρκτοι μέχρι πρότινος ή να καταργηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ και εκεί ακριβώς ανέλαβε αυτή την «αποστολή» ο Αλέκος, ένας άνθρωπος 45 ετών παλιός συνδεσμίτης, παλιός ΠΑΟΚτσής γενικότερα.
Έκτος αυτού, προσωπικές αντιπαραθεσεις, ειρωνείες, χλευασμοί και ύβρεις (στα οποία συμμετείχα και εγώ δεν το κρύβω κάποιες φορές) ανάγκασαν την admin team να καλείται κάθε λίγο και λιγάκι στην Διώξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία παρακολουθεί το φόρουμ.
Τα 15000 ευρώ που έχει έξοδα το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ το χρόνο είναι πάρα πολλά για να αναλωνόμαστε σε διαμάχες και αντιπαραθέσεις.
Το site έγινε για τον ΠΑΟΚ και οφείλεις να σεβαστείς αυτούς που βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για υπάρχει ένα τέτοιο φόρουμ.
Αναλαμβάνοντας λοιπόν το «φόρουμ» ο Αλέκος ξεκίνησε μια προσπάθεια να αναβαθμιστεί το φόρουμ, και σε ποστ, και γενικότερα ένα επίπεδο πάνω από ότι ήταν σαν την έσχατη προσπάθεια να σωθεί κάτι που με τόσο κόπο και μεράκι έφτιαξαν κάποιοι..
Είναι γνωστό στους ίδιους αλλά και δημόσια, πως έκανε προσπάθεια προσέγγισης κάποιων μελών που κατά καιρούς είχα εγώ προσωπικά λεκτική «κόντρα» και αντιδικία, και γενικότερα μέλη τα οποία έχουν αποδείξει πως έχουν και λόγο και άποψη που αυτομάτως θα διευκόλυνε το φόρουμ να κάνει ένα κλικ πάνω.
Αντί αυτού, συγκεκριμένα μέλη και αγνόησαν την προσπάθεια αυτή και άρχισαν να εξαπολύουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς προς εμένα (όπως νοσταλγός των ες ες, χρυσαυγιτης, ακροδεξιός και άλλα πολλά τα οποία έχω αποθηκευμένα να θυμάμαι και να γελάω) χωρίς να έχω δώσει το δικαίωμα αυτό σε κανέναν να μου επιτιθέται με αυτό τον τρόπο γιατί πρώτον δεν με γνωρίζει προσωπικά αλλά διαδικτιακά.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει όπου θέλει όσο αναφορά τα πολιτικά.
Κανένας νομίζω δεν ζήτησε όταν γίνοταν οι εγγραφές στο φόρουμ πιστοποιητικό πολιτικων φρονημάτων.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι ένα οπαδικό site.
Από εκεί και περά εγώ προσωπικά προσπάθησα στην αρχή με ευγενικό και νομίζω με κομψό τρόπο(δεν πιστεύω να ήμουν προκλητικός από την αρχή) αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά πως οι χαρακτηρισμοί ,οι ύβρεις, οι ειρωνείες και ο χλευασμός θα πρέπει να πάψει να υφίσταται προς ΌΛΟΥΣ.
Παίκτες, μέλη, διοίκηση, συνδέσμους..
Και στα 4 παραπάνω εγώ προσωπικά το εφάρμοσα αλλά και όλα τα παιδιά όπου το ανακάλυπταν.
Μέσα στο διάστημα του ενός μήνα έγινε εμφανές πως το φόρουμ έπρεπε να παραμείνει μπάχαλο όπως ήταν και όπως το ήθελαν μερικοί νομίζοντας είτε ότι τους ανήκει είτε το ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν ότι νομίζουν εκμεταλλευόμενοι τις «φιλίες» και τις συμπάθειες με τους προηγούμενους συντονιστές στους οποίους ξεχώρισαν για εμένα προσωπικά οι Νικο70, sidpanos και ο Πηγασος( που αν μου επιτρέπετε, φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι ένας άνθρωπος που έχει ήθος και αρχές).
Αυτό που θέλω να πω είναι πως η «προσπάθεια» που γίνεται ακόμα και ΤΩΡΑ βρίσκει σύμφωνους το 85% των μελών και το απέδειξαν ΕΜΠΡΑΚΤΑ όχι με τα πμ (τα οποία είναι πολλά) αλλά με την εν γένει παρουσίας στο φόρουμ και στα τόπικ.
Ένα μικρότερο ποσοστό δυσκολεύετε να αποδεχθεί πως πρέπει πλέον να λειτουργεί το φόρουμ και ένα ακόμα μικρότερο ΑΡΝΕΙΤΑΙ εντελώς δημιουργώντας «προβλήματα» και βάζοντας εμπόδια.
Σε αυτό το μικρό «κομμάτι» επικεντρωθήκαμε όλοι οι συντονιστές κάνοντας παρατηρήσεις είτε ακόμα και μπανάροντας άτομα που δεν έπρεπε.
Όταν γίνεται μια τέτοια προσπάθεια λογικό είναι να γίνουν «λάθη».
Κάποιοι μπορεί να την πλήρωσαν ενώ δεν έφταιγαν.
Ακόμα και εκεί όμως η «αντίδραση» αυτού του μικρού ποσοστού ήταν οι χαρακτηρισμοί, οι ειρωνείες, οι απειλές!!, ακόμα και το να μου βρίζουν την μάνα και τον πατέρα, 2 άνθρωποι που δεν βρίσκονται στην ζωή εδώ και χρόνια.!!!
Δεν εστάλει ούτε ένα πμ προς εμένα με έναν κομψό τρόπο διαμαρτυρίας (όπως χθες του GORDON πχ)
Όλα αυτά σήμερα δεν τα αναφέρω ούτε για να απολογηθώ, ούτε για κανέναν άλλο λόγο.
Δεν φοβήθηκα ποτέ και τίποτα στην ζωή μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Επειδή όμως υπάρχουν και όρια και κάποιοι τα ξεπέρασαν προ πολλού, θεώρησα σκόπιμο να γράψω αυτά που έχω στο μυαλό μου.
Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα παιδί όπως ο Lord να ενημερώσει πως θέλει σταματήσει αηδιασμένος με τα όσα συμβαίνουν.
Εννοείται πως δεν έχω λόγο να τον αποτρέψω γιατί τα ίδια νιώθω και εγώ.
Ειλικρινά λυπάμαι βαθύτατα για 3 σοβαρά κατ εμέ πράγματα.
Το ότι δεν σεβάστηκαν κάποιοι την προσπάθεια της admin team να παραμείνει το φόρουμ και να γίνει 5 κλάσεις ανώτερο. Στεναχωριέμαι για όλους από την admin team που θυσιάζουν ώρες πολλές, κυρίως όμως θα αναφερθώ στον Ζορρό (Αποστόλης για εμένα) που έχει δαπανήσει χρήμα και χρόνο και βλέπει αυτή η «προσπάθεια» πως πάει.
Το δέυτερο που με λυπεί είναι τα ΑΔΕΡΦΙΑ μας στο εξωτερικό.
Άνθρωποι με ποιότητα και ήθος (δεν θα αναφέρω ονόματα) που η μοναδική τους επαφή με τα 4 ιερά γράμματα είναι αυτό το φόρουμ.
Έβλεπα μέλη να συνδέονται από Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική, Βρυξέλλες και να «ρουφούν» κάθε γραμμή του τόπικ ,κάθε γραμμή του φόρουμ.
Και τελειώνω λέγοντας πως με στεναχώρησε ιδιαίτερα που μέλη με λόγο και άποψη ΔΕΝ βοήθησαν ούτε στο ελάχιστο αυτή την «προσπάθεια» βάζοντας έστω και λίγο νερό στο κρασί τους.
Ένας από αυτούς είναι ο ΠΡΑΚΤΟΡΙΝΟΣ και ζητώ συγνώμη που το γράφω δημόσια αλλά είναι για εμένα ειναι και παραμένει ένας μέλος που μου αρέσει η στήλη του.
Σε αυτούς που νομίζουν πως πιάσαν τον παπά από τα @@@@ δεν έχω να πω τίποτα.
Όταν κάποτε έκανα συνδεσμιακές εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, δεν γνώριζαν καν την ύπαρξη του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ..
Για την συγκεκριμένη εκπομπή που μιλούν κάποιοι δεν πήρα φράγκο γιατί ήταν για θέμα υγείας ενός φίλου που ήταν άνεργος και είχε ανάγκη μεγάλη.
Δόξα τον Θεό έχω δουλειά που μου επιτρέπει να δίνω λεφτά στην ομάδα μου και όχι να βγάζω από αυτή.
Ο Θεός και 4-5 άτομα από το site γνωρίζουν και ποιος είμαι και τι έχω προσφέρει και βοηθήσει και όσο μπορώ θα το κάνω..
Το τόπικ θα παραμείνει ανοικτό για όσους θέλουν να σχολιάσουν ,να πουν την άποψη τους σεβόμενοι τα άλλα τόπικ και μέλη που δεν θέλουν να ασχοληθούν άλλο με το «θέμα» αυτό.
Μπορείτε να με βρίσετε όσοι το κάνετε μέρες τώρα, να με χαρακτηρίσετε να με ειρωνευτείτε σας παρακαλώ όμως μην βρίζετε την μάνα μου και τον πατέρα μου γιατί δεν βρίσκονται εν ζωή.
Ούτε θα διαγράψω ποστ, ουτε θα μπανάρω, κανέναν και τίποτα..
Το φόρουμ αυτό έχει διαγράψει την «πορεία» του από χθες τα μεσάνυχτα.
Θα παραμείνει , θα καταργηθεί είναι θέμα άλλων πλέον.Εγώ προσπάθησα να κάνω αυτά που μου τόνισαν..
Σίγουρα έχω δυσαρεστησει κάποιους.
Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι για τον ευατό μου και την «θέση» μου στο φόρουμ όχι σαν μοντ( δεν περίμενα να γίνω μοντ στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ,υπήρξα άλλες 3 φορές αλλού) αλλά σαν μέλος..
Συγνώμη για το μακροσκελές και κουραστικό ποστ και ευχαριστώ..
ΥΓ. Κάποτε απορούσα με την απόφαση του Πεπερμιντ, τώρα θα έπρεπε να ειναι έδω μέσα να του σφίξω το "χέρι"..
Ορίστε γιατι μερικοι βαριέστε και να κλικάρετε!

Αυτο το υφος και αυτα τα θα λεμε οτι γουσταρουμε ειναι τοσο προκλητικα που ντρεπομαι..Καλυτερα βγαλε το ονομα ΠΑΟΚ απο τον τιτλο γιατι θα θελει να φυγει μονο του.
Αν εισαι ΠΑΟΚ,ξαναδιαβασε τι εγραψες και αν το σβησεις θα κανουμε πως δε το ειδαμε.
Οι μοντς ,οι αντμιν και ολοι οσοι ειναι εδω ειναι αναγκασμενοι να δινουν λογο και στο τελευταιο μελος γιατι ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ χωρις ολους αυτους που γραφουν εδω μεσα την καθε μαλακια που τους ερχεται στο κεφαλι εδω και τοσα χρονια δεν θα υπηρχε.
Το προηγουμενο ποστ σου ειναι ντροπη.Δεν ξερω αν συμμετειχες παλιοτερα σε αλλα φορουμ αλλα αυτο το φορουμ ειναι του ΠΑΟΚ.
Αν ο καθενας εδω βλεπει συνομωσιες και ρωταει κατι εισαι υποχρεωμενος να του πεις την αληθεια.Αν ο Αλεκος σας εχει πει να λειτουργειται γραφικα και με τροπο μη-ΠΑΟΚτσηδικο,καλα θα κανει να κανει μια ανοιχτη κουβεντα με καποια μελη ή να θυμιθει τι ειναι ο ΠΑΟΚ πριν το φορουμ διαλυθει εντελως.
Δεν χρησιμοποιω καμια ειρωνια,κανενα οφτοπικ και μιλαω σοβαροτατα.Και υποψιαζομαι οτι και οι μπλε που προσφατα χαιρετισαν το εκαναν γιατι καταλαβαν οτι τετοιες νοοτροπιες ειναι πολυ μακρια απο τον ΠΑΟΚ αρα και απο το ΠΑΟΚμανια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Πέμ 01 Σεπ 2011, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
λοιπον ας αφησουμε στην ακρη την επαγγελματικη ιδιοτητα του μοικανουν. ας πουμε οτι δεν αρδ οπως τον κατηγορησαν.
ας σταθουμε λιγο στην προσπαθεια που γραφουν οι υπευθυνοι του σαιτ οτι ξεκινησε για να λειτουργει το φορουμ χωρις προβληματα, με επιπεδο, με σεβασμο στους συνοπαδους και χωρις μηνυσεις.
αυτος που επελεξε τον μοικανο για μοντ ή οπως αλλιως το λενε ή δεν διαβασε ποτε του συζητησεις στο τοπικ κοινωνια ωρα μηδεν (το θεωρω λιγο απιθανο) ή δεν σκεφτηκε οτι αρκετοι θα αντιδρασουν στον ελεγχο των γραπτων τους απο τον μοικανο (σαν μοντ) ή το ηξερε αλλα δεν τον ενοιαζε ή το ηξερε και το εκανε επιτηδες.
οποιο και εαν ισχυει, μιας και το θεμα μας ειναι το σαιτ και το φορουμ και οχι ο μοικανος, η επιλογη ηταν ατυχεστατη.
πρωτα απο ολα επειδη πλεον ειναι φανερο οτι η παρουσια του στην ομαδα των μοντ δημιουργησε προβληματα και δευτερον επειδη δεν καταφερε να παραμεινει ψυχραιμος στο πεσιμο που εφαγε και αρχισε να μοιραζει μπαν για ψυλλου πηδημα.
για να γινω πιο ξεκαθαρος. ο θεμης εφαγε μπαν για το παρακατω μηνυμα
την ιδια στιγμη οι υπευθυνοι επελεξαν για μοντ τον μοικανο
τωρα θα αρχισει παλι ο μοικανος να μου λεει οτι εχω προβλημα μαζι του αλλα την "παρεα" δεν την χαλασε η δικη μου παρουσια. την χαλασε, εν μερη για μην τον αδικω, η ατυχεσταστη αποφαση "αναβαθμισης" του.
ΥΓ. ελπιζω να μην παραβιασα κανεναν απο τους κανονες του φορουμ εκφραζοντας αποψη, αλλα οχι και τον πρακτορα ρε γαμωτο....
ΥΓ. ο ολι ειναι σε διακοπες ή ......
ας σταθουμε λιγο στην προσπαθεια που γραφουν οι υπευθυνοι του σαιτ οτι ξεκινησε για να λειτουργει το φορουμ χωρις προβληματα, με επιπεδο, με σεβασμο στους συνοπαδους και χωρις μηνυσεις.
αυτος που επελεξε τον μοικανο για μοντ ή οπως αλλιως το λενε ή δεν διαβασε ποτε του συζητησεις στο τοπικ κοινωνια ωρα μηδεν (το θεωρω λιγο απιθανο) ή δεν σκεφτηκε οτι αρκετοι θα αντιδρασουν στον ελεγχο των γραπτων τους απο τον μοικανο (σαν μοντ) ή το ηξερε αλλα δεν τον ενοιαζε ή το ηξερε και το εκανε επιτηδες.
οποιο και εαν ισχυει, μιας και το θεμα μας ειναι το σαιτ και το φορουμ και οχι ο μοικανος, η επιλογη ηταν ατυχεστατη.
πρωτα απο ολα επειδη πλεον ειναι φανερο οτι η παρουσια του στην ομαδα των μοντ δημιουργησε προβληματα και δευτερον επειδη δεν καταφερε να παραμεινει ψυχραιμος στο πεσιμο που εφαγε και αρχισε να μοιραζει μπαν για ψυλλου πηδημα.
για να γινω πιο ξεκαθαρος. ο θεμης εφαγε μπαν για το παρακατω μηνυμα
Δημοσίευσηαπό 8emis4 » 16 Αύγ 2011 21:25
αν καταλαβα σωστα, μπαναριστικε ο Χιντε???
ελπιζω να εχω αντιληφθει λαθος το σχολιο του νοβιτο.
εαν καταλαβα σωστα, τοτε το θεωρω ως πραξη την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
την ιδια στιγμη οι υπευθυνοι επελεξαν για μοντ τον μοικανο
Δημοσίευσηαπό moican4 » 23 Απρ 2011 14:39
Αποκορυφωμα μαλακιας εχει βαρεσει το τοπικ απο τους ντεμεκ-δηθεν και "ναχα με να λεγαμε' που η προπαγανδα τους ξεπερναει και τα σκουληκια...
Και εις ανωτερα..!!
viewtopic.php?f=79&t=1368&start=3825
τωρα θα αρχισει παλι ο μοικανος να μου λεει οτι εχω προβλημα μαζι του αλλα την "παρεα" δεν την χαλασε η δικη μου παρουσια. την χαλασε, εν μερη για μην τον αδικω, η ατυχεσταστη αποφαση "αναβαθμισης" του.
ΥΓ. ελπιζω να μην παραβιασα κανεναν απο τους κανονες του φορουμ εκφραζοντας αποψη, αλλα οχι και τον πρακτορα ρε γαμωτο....
ΥΓ. ο ολι ειναι σε διακοπες ή ......
Argonaut4 έγραψε:Φίλε Κος εδώ....viewtopic.php?f=134&t=3064&p=530447#p530447
Argonaut4 έγραψε:Σε σενα Κος γιατι να σου εξηγήσουμε?Και πολλά σου είπαμε.......!!!
απο τα δυο μηνυματα το συμπερασμα μου ειναι οτι σου εβαλαν χερι. οποτε δεν σε παρεξηγω.
- Federacion
Argonaut4 έγραψε:
Κανενας δεν εχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ ..............ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ.
Αντε σιχτιρ επιτέλους.......!
λες λες λες, αλλα τις απαντήσεις τις σβήνεις.
τι νόημα έχει λοιπον ο διάλογος μαζί σου;
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ελα μορε εδω μου εστειλε εμενα προειδοποίηση που δε με χει στειλει ποτε κανενας και για κανεναν λογο.......
ειναι δυνατον?????
αλλα εγω τι βλεπω αλλιως τη φαση δε καθομαι να σκαω ......ουτε πολλα πολλα
κλεινω τη πορτα κ τα λεμε
ετσι κ αλλιως δε νομιζω οτι η αποχωρηση μελων ειναι κ οτι καλυτερο ετσι????
ειναι δυνατον?????
αλλα εγω τι βλεπω αλλιως τη φαση δε καθομαι να σκαω ......ουτε πολλα πολλα
κλεινω τη πορτα κ τα λεμε

ετσι κ αλλιως δε νομιζω οτι η αποχωρηση μελων ειναι κ οτι καλυτερο ετσι????