Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Ναι πολύ σωστά.
Διαφορετικά πράγματα εντελώς.
Η ΠΑΕ μπορεί να εκμεταλευτεί το θέμα αλλά δεν το έχει ψάξει πιθανόν απο τα πολλά προβλήματα που την μαστίζουν.
Για αυτό ο Ισαάκ καλά έκανε και έθιξε το θέμα καθώς είναι χώρος με πολύ καλά έσοδα για την ΠΑΕ αλλά είναι και ζήτημα το οποίο θέλει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιηθεί όπως επίσης και ένα δυνατό κεφάλαιο αρχικά.
Διαφορετικά πράγματα εντελώς.
Η ΠΑΕ μπορεί να εκμεταλευτεί το θέμα αλλά δεν το έχει ψάξει πιθανόν απο τα πολλά προβλήματα που την μαστίζουν.
Για αυτό ο Ισαάκ καλά έκανε και έθιξε το θέμα καθώς είναι χώρος με πολύ καλά έσοδα για την ΠΑΕ αλλά είναι και ζήτημα το οποίο θέλει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιηθεί όπως επίσης και ένα δυνατό κεφάλαιο αρχικά.
παντως ειναι κριμα να μην εκμεταλευομαστε τετοια θεματα που μπορουν να αυξησουν κατα πολυ τα εσοδα!
ναι αλλα για να δειξεις στο νετ τον αγωνα πρεπει να πληρωσεις στο καναλι που κανει την καλυψη αλλιως απο που θα παρεις εικονα?
- ContrerasPablo
δεν νομιζω πως ειναι η καταλληλη στιγμη για κατι τετοιο του σε κανενα 1-2 χρονια ισως.
Isaak the Greek έγραψε:Κύριε Ζαγοράκη.
To ονομα μου ειναι Ισαακ Γ. και ζω στην Αυστραλια (Μελβουρνη)........
Μετα τιμης
Ισαακ Γ. Τηλ....
Νιώθω περήφανος που είμαι Π.Α.Ο.Κ. όταν βλέπω ανθρώπους σαν και εσένα ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ να υποστηρίζουν με πάθος και να περιβάλλουν με αγάπη την ιδέα που λέγεται Π.Α.Ο.Κ....
Ειλικρινά σ'ευχαριστώ!!
Μετά την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θέλει τον Ζαγοράκη για τις εκλογές μαζί του..αλλά επειδή το γράφει η ΓΆΤΑ το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειτε να γίνει.
http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=11

http://www.sport24.gr/svc/npc/coverNew. ... 009&cid=11
Αν κανει κανενα τετοιο χαζο εχει τελειωσει για μενα οσο και αν τον λατρευω...μακρυα απο αυτα,μονο ΠΑΟΚ
Eγώ πάλ έχω δει να είναι εντάξυ σαν άνθρωπος και να διαχειρίζεται ΠΑΡΑ πολύ καλά καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, άρα ΝΑΙ θα τον ήθελα μπας και αρχίσει να καθαρίζει το σάπιο καθεστώς...
Επίσης θα βοηθούσε και τον ΠΑΟΚ μας... ΘΑ είχαν σβηστεί τα χρέη χτες...
Τώρα βέβαια υπάρχουν και άλλα του στυλ γιατί να μπει στο ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΚΚΕ ή του ΛΑΟΣ ή των οικολόγοων ή του ΣΥΡΙΖΑ κτλ... Ειδωμεν!
Τώρα βέβαια υπάρχουν και άλλα του στυλ γιατί να μπει στο ψηφοδελτιο του ΠΑΣΟΚ και όχι του ΚΚΕ ή του ΛΑΟΣ ή των οικολόγοων ή του ΣΥΡΙΖΑ κτλ... Ειδωμεν!
καλα η γατα το γραφει τι να πουμε πατνως δεν υπαρχι ουτε μια περιπτωση να κατεβει ο ζαγορ στην πολιτικη αν θελουν τα κομματα να βοηθησουν τον ΠΑΟΚ να κατεβασουμε εναν αλλο δικο μας στο ψηφοδελτιο τους οχι τον ζαγορ!
gika έγραψε:Eγώ πάλ έχω δει να είναι εντάξυ σαν άνθρωπος και να διαχειρίζεται ΠΑΡΑ πολύ καλά καταστάσεις στον ΠΑΟΚ, άρα ΝΑΙ θα τον ήθελα μπας και αρχίσει να καθαρίζει το σάπιο καθεστώς...
Άστο gika, εκεί όποιος και να είσαι σε τρώνε, οι άνθρωποι στην πολιτικοί σπουδάσανε πρώτα πατάω στον σβέρκο και μετά τα υπόλοιπα!!!
Πάντως μακρια Ζαγοράκη από κάθε λαμόγιο που κατάντησε την Χώρα μου μπουρ(^%^*λο !
- DimisK
- Επικοινωνία:
Μακριά από την πολιτική παιδιά! Ακόμα και ικανότατοι άνθρωποι που ασχολήθηκαν μαζί της, όχι απλά απέτυχαν, αλλά διασύρθηκαν! Η πολιτική είναι αδηφάγο τέρας που δεν διακρίνει καλούς και κακούς...
Μακριά....
Μακριά....