Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από gika »

Paokintepo έγραψε:ε θα ημουν εγω καπου εκει κοντα γτ 1)ως γνωστον ειμαι το γκαντεμομαυρογατακι και 2)ειμαι οσο καυτη που στο πλαι μου μιλαμε για θερμοκρασιες απο 40 και πανω!!!γκεγκε?
Οι πολλές παρέες με άτομα εκ της Πελοπονήσου, σ' έχουν κάνει να χάσεις την αυτοπεποίθηση σου. Το πρώτο φυσικά και δεν ισχύει!!! Απλά η προπαγάνδα της κυβέρνησης σε έκανε να το πιστέψεις!!!!

Όσο για το δεύτερο, φυσικα και ισχύει!! θα κάνετε φρουυυ να σας ακούσω, έ;, φανταστικέ τροχονόμε;; σλουρπ... :lol:
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Δημοσίευση από paokakiG4 »

Οχι οτι ειμαι καινουριο μελος(δειτε εγγραφη :lol: ) αλλα επδ ειμαι καινουριος στο οτι να ναι αγγαρειες δεν κανω...γατακια :opaokara:
Τι να σε πω ρε γκικα...εγω απο μαδαγασκαρη μονο τα κινουμενα σχεδια ξερω :opaokara:
Το εισοδημα μεγαλωνει???γιατι ως γνησιο φοιτητη αυτο με καιει :yellowcard: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

οχι ρε δεν το πιστευω ετσι το λεω για να χαιρονται μερικοι μερικοι!!!α ρε γκικα θεε πως με πιανεις!! :opaokara: :opaokara: επειδη μιλαμε την ιδια γλωσσα σε εχω ανεκδοτακι!
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

Paokintepo έγραψε:
paokakiG4 έγραψε:αν δεν τεσταρω δεν λεω... :opaokara: :opaokara:
btw ησουν την προηγουμενη παρασκευη τουμπα??εκτος κι αν η ακτινα δρασης σου επηρεαζει ολη τη θεσσνικη :opaokara: :opaokara:
τουμπα δεν ημουν αλλα σε λεω η ακτινα δρασης μου φτανει απο ντεπω εως και ανω ηλιουπολη!!!
να σε στειλω ενα ιμαμ μπαιλντι που το χω ετοιμο για ψησιμο????μην καταναλωνουμε και ρευμα!!!αφου εχουμε εσενα την οικολογικη θερμαστρα/φουρνο,χαζουληδες ειμαστε??? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

παοκακι σε τι σχολη περασες ρε?για διασκεδαση και οικονομικες λυσεις ρωτα εμενα !!αν εισαι φρι τυπος και χαλαρος και οχι μπουζουκοβιος στα καλυτερα θα σε στειλω και τζαμπε! :opaokara: :opaokara:

στειλτο στιλτο!θα κατσει διπλα μου και θα γινει λουκουμι!
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

εφαρμοσμενη πληροφορικη πα.μακ.
χαχαχαχαχ οκ ταμα ειμαστε τοτε :opaokara: :opaokara:
οκ παιρνω κουριερ και στο στελνω :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

παμακ???ηηηηη!!!τστστστσ!!!καλα ειναι εκει σα σχολη σαν ατομα ολα κολλεγιοπαιδα με το μπαρντον κιολας!!!αντε περιμενω να ξες θα κρατησω και εγω κομματι για μενα γτ καπως πρεπει να θρεφεται αυτο το κορμι!!
ο μικρος και απαισιος γκικακος που πηγε??ακουσε για ανεκδοτο και εξαφανιστηκε?
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

θα σε γελασω!!!παντως εγω και ο συγκατοικος ειμαστε παιδια λαου(συγχρονοι ξανθπουλοι)!!!απ την καρκαρινη αυτοκρατωρια αν εχεις ακουστα :opaokara: :opaokara:
οκ ρε κορμι κρατα 2 να φας και αυριο :opaokara: :opaokara:
γκικα θα ρθεις???εχει ανεκδοτο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ω ρε ψυχαρα εισαι!ο γκικα εξφανιστηκε..ας κανουμε λιγη υπομονη αλλιως ας βαλουμε τα μεγαλα μεσα(πρωθυπουργος)να επιμεληθουν επι του θεματος!!παω να κοιμηθω !καληνυχτα!!
Άβαταρ μέλους
paokakiG4

χαχαχαχα
οκ πες το πραιμ μινιστερι να λαβει μετρα
gute nacht(και δεν ξερω γερμανικα λαιμαι) :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Λοιπόν νέε από ότι κατάλαβες εδω μέσα έχουμε πραγματικά τα πάντα!!
Όλα λειτουργούν υπό την επίβλεψη κ άριστη οργάνωση του τιτανοτεραστιου τρισμέγιστου γιγάντιου πτυχιούχου του TSY-ESP-NBA-WMA-MP4-MPEG4-TUS-ABS-UVB university of Boston κ μέγα τραχανολογου Dreamwarrior!!!
Δεξί χέρι του κ σύμβουλος του ο απόφοιτος του Τούμπα-Λiμπρε σουβλάκι σουτζουκάκι πάνσετα σε ψωμάκι university of Τoumpas Blackterror!!
Ταπεινό μέλος της κυβερνήσεως κ εργάτης της είμαι εγώ!!

Η Α/μ κοινός ασπρόμαυρη είναι η ονειροπόλος αντιπολίτευση που ονειρεύεται κάποια στιγμή να ρίξει την κυβερνήσει πραξικοπηματικά και να αναλάβει την διακυβέρνηση του οτινανισταν!!!αλλα μόνο στα όνειρα θα μείνει γιατί δεν έχει ούτε έναν υποστηρικτή!!!

Το παοκι-ντεπό είναι το λεγόμενο γκαντεμογατο!!την έχει ψωνίσει την έχει δει λίγο ωραία κάτι τέτοια λέει κ μείς για να μην της χαλάμε χατίρι της λέμε ναι!!

Ο Γκίκα ο όποιος δεν έχει ξεκαθαρίσει την θέση του ακόμα αν είναι με την κυβέρνηση η οχι????ειναι ένας παραμυθάς όποιος μάλλον είναι πράκτορας τον αμερικανών τον έχω καταλεί εγώ αλλά περιμένω να τον πιάσω στα πρασα!!!τον είδα μια μέρα στη Σ ινδό σένα χωράφι με πράσα αλλά δεν μπόρεσα να τον πιάσω μου φύγε!!!

Τώρα ο free είναι ο παπάς της ενορίας γνωστός ως Άγιος πατήρ Φρίξος!!

Κ τέλος ο τουλης η αλλιώς Novito είναι ο μπάτσος της γειτονιάς!!

Αν ξεχναω κάποιον ζητώ συγγνώμη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Paokintepo έγραψε:ω ρε ψυχαρα εισαι!ο γκικα εξφανιστηκε..ας κανουμε λιγη υπομονη αλλιως ας βαλουμε τα μεγαλα μεσα(πρωθυπουργος)να επιμεληθουν επι του θεματος!!παω να κοιμηθω !καληνυχτα!!
Ο gika διαβάζει κι όλας... :lol:

Είμαι και απουσιολόγος τρομάρα μου... :mrgreen: Και δεν υπάρχει και κανένα θύμα να του το φορτώσω.... :evil:

Και το ανέκδοτο δεν το είπες!!!!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

paok nafplio έγραψε:
Το παοκι-ντεπό είναι το λεγόμενο γκαντεμογατο!!την έχει ψωνίσει την έχει δει λίγο ωραία κάτι τέτοια λέει κ μείς για να μην της χαλάμε χατίρι της λέμε ναι!!
ρε τζινκγκομπαλομπα κατσε καλα!!!πλακα κανουμε και εσυ ιδιως το ξες πολυ καλα οτι κανω πλακα και μονο ψωνιο δεν ειμαι οπως και ο γκικα!μουσιτσα αμεσως να με πεις ψωναρα
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

γκικα τι δωρο εκανε ο μπομπι μαρλει στην γυναικα του του α.βαλεντινου??
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Εγω δεν κανω ποτε πλακα!!ειμαι μονιμα σοβαρος!!!!!!!!!!! :| :| :| :|
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”