Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
- dreamwarrior
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Εάν διαβάσει καμία Α/Μούλα τότε μας κόβω πάλι μόνους μας εδώ μέσα................
- paok nafplio
- dreamwarrior
- paok nafplio
- dreamwarrior
Άλλωστε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας το έχουν αποδείξει....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- paok nafplio
- Paokintepo
που ειναι η μοζαμβικη?εχω μια κατακτηση που ειναι απο εκει η καπως ετσι το λενε σιγα να μην θυμαμαι τωρα!αφρικη παντως σιγουρα!
αμα σου φουσκωσε δρομο κατευθειαν παοκακι..και εγω το εχω παθει σε αλλο σονι ερικσον που ειχα και φουσκωσε απο την ζεστη!
αμα σου φουσκωσε δρομο κατευθειαν παοκακι..και εγω το εχω παθει σε αλλο σονι ερικσον που ειχα και φουσκωσε απο την ζεστη!
- Paokintepo
Παιδια μπερδευτηκα
Who is the prime minister(αν και νομιζω ειναι ο ονειροπολεμιστης
)?
Who is Α/μουλα and what does Α/μουλα means?
Ποιες διαδικασιες λετε?
Koita o σιμαο της βαζελας που ειναι μοζαμβικιανος πηγε εκει ενα 3ημερο και ηρθε +3 κιλα και 3% λιπος στο σωμα
Η Μοζαμβικη ειναι νησι στην νοτιοανατολικη πλευρα της Αφρικης(απο κει αν θυμαμαι καλα ειναι και ο μεγαλος Εουσεμπιο)
Paokintepo τι να πω...καθε μερα δουλευα το καλικαιρι σε θρμοκρασιες 40 βαθμους και δεν επαθε...μια μερα εμεινα θεσσνικη και φουσκωσε...θα την φυσηξε ο βαρδαρης

Who is the prime minister(αν και νομιζω ειναι ο ονειροπολεμιστης
Ποιες διαδικασιες λετε?
Koita o σιμαο της βαζελας που ειναι μοζαμβικιανος πηγε εκει ενα 3ημερο και ηρθε +3 κιλα και 3% λιπος στο σωμα
Η Μοζαμβικη ειναι νησι στην νοτιοανατολικη πλευρα της Αφρικης(απο κει αν θυμαμαι καλα ειναι και ο μεγαλος Εουσεμπιο)
Paokintepo τι να πω...καθε μερα δουλευα το καλικαιρι σε θρμοκρασιες 40 βαθμους και δεν επαθε...μια μερα εμεινα θεσσνικη και φουσκωσε...θα την φυσηξε ο βαρδαρης
- Paokintepo
ε θα ημουν εγω καπου εκει κοντα γτ 1)ως γνωστον ειμαι το γκαντεμομαυρογατακι και 2)ειμαι οσο καυτη που στο πλαι μου μιλαμε για θερμοκρασιες απο 40 και πανω!!!γκεγκε?
αν δεν τεσταρω δεν λεω...
btw ησουν την προηγουμενη παρασκευη τουμπα??εκτος κι αν η ακτινα δρασης σου επηρεαζει ολη τη θεσσνικη

btw ησουν την προηγουμενη παρασκευη τουμπα??εκτος κι αν η ακτινα δρασης σου επηρεαζει ολη τη θεσσνικη
Ο πρωθυπουργός είναι ο τιτανοτεράστιος Dreamwarrior...paokakiG4 έγραψε:Παιδια μπερδευτηκα![]()
![]()
Who is the prime minister(αν και νομιζω ειναι ο ονειροπολεμιστης)?
Ποιες διαδικασιες λετε?
Koita o σιμαο της βαζελας που ειναι μοζαμβικιανος πηγε εκει ενα 3ημερο και ηρθε +3 κιλα και 3% λιπος στο σωμα![]()
Paokintepo τι να πω...καθε μερα δουλευα το καλικαιρι σε θρμοκρασιες 40 βαθμους και δεν επαθε...μια μερα εμεινα θεσσνικη και φουσκωσε...θα την φυσηξε ο βαρδαρης![]()
Η Α/μούλα, νομίζει ότι κάποτε θα πάψει να είναι αντιπολίτευση και θα γίνει πρωθυπουργός, κάτι που φυσικά είναι άτοπο και αποδεικνύεται μέσω γεωμετρίας!
Για διαδικασίες δεν ξέρω που αναφέρεσε.. Μήπως στις αγκαρίες που κάνουνε τα... καινούργια μέλη μας;; Ψάρακα!
Για Μοζαμβίκες δεν ξέρω, αλλά έχω γνωρίσει μία κοπέλα από την Μαδαγασκάρη. Γαλλικά μιλούσε, νοστιμούλα ήταν, αλλά είχε αρπάξει λίγο παραπάνω στο φούρνο και ήταν μαύρη...
Εδώ, στην μαγική αυτή πόλη, τα πάντα μεγαλώνουν. Τα μυαλά, τα ταλέντα. Εξαιρούνται κάποια πράγματα όμως που δεν μεγαλώνουν αλλά φουσκώνουν. πχ η κοιλιά του πρωθυπουργού, η μπαταρία σου κτλ...
- Paokintepo
τουμπα δεν ημουν αλλα σε λεω η ακτινα δρασης μου φτανει απο ντεπω εως και ανω ηλιουπολη!!!paokakiG4 έγραψε:αν δεν τεσταρω δεν λεω...![]()
![]()
btw ησουν την προηγουμενη παρασκευη τουμπα??εκτος κι αν η ακτινα δρασης σου επηρεαζει ολη τη θεσσνικη![]()