Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εννοείται Μαξίμοβιτς Ρενε. Εννοείται.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Και ρωτάω εγώ... Μαξίμοβιτς 10 Αυγούστου ή κάποιος σαν τον σβαμπ ( όταν πρωτοήρθε) 1η Ιουλίου?

Εννοείται το πρώτο! Δεν χτίζουμε για έναν, δύο ή πέντε αγώνες, αλλά για τουλάχιστον έναν χρόνο μπροστά!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τώρα είπε ο κολκας ότι δύσκολα για άμεσα του Μαξίμοβιτς
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Δεν υπάρχει ούτε 1% πιθανότητα να έρθει ο Μαξίμοβιτς 10 Αυγούστου οπότε τζάμπα συζητάτε
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Magpies4 έγραψε:Ειχα γράψει προχτές οτι το 30% της Βαλέντσια μπορεί να μετριαστεί με τρικ δανεισμού κλπ. Και ίσως αυτό δουλεύουν αυτή την στιγμή.

Φυσικά αυτές οι πρακτικές δεν είναι αρεστές στις ομάδες και οι ατζέντηδες τα προσέχουν αυτά για να μην χαλάσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους. Άρα δεν είνα τόσο απλό.
Κατι τετοιο συμβαινει μαλλον κατα τα λεγομενα του Κολκα. Λεει οτι υπαρχουν καποια τεχνικα θεματα για τα οποια δεν γινεται να μιλησει και να πει ποια ειναι. Τα θεματα αυτα λεει αφορουν μονο την Χεταφε και τον τροπο που θελει να κανει την μεταγραφη. Ο ΠΑΟΚ λεει οτι εφτασε στα λεφτα που ζητουσε η Ισπανικη ομαδα και δεν εχει να κανει κατι αλλο απο την μερια του.
Δυστυχως, απ οτι φαινεται, η επιλυση αυτων των τεχνικων θεματων δεν θα προλαβει να ολοκληρωθει σημερα και μαλλον δεν θα μπορεσει ο ΠΑΟΚ να τον δηλωσει στην λιστα.

Ελπιζω να μην ισχυουν τα παραπανω και να αποδειχτει (για αλλη μια φορα) οτι ο Κολκας δεν εχει ιδεα για το τι συμβαινει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Logistis την Τετ 09 Αύγ 2023, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:Και ρωτάω εγώ... Μαξίμοβιτς 10 Αυγούστου ή κάποιος σαν τον σβαμπ ( όταν πρωτοήρθε) 1η Ιουλίου?
Ξεκάθαρα Μαξίμοβιτς 1 Ιουλίου.

Για εμένα το δίλημμα ήταν Μαξίμοβιτς 6 εκατομμύρια τον Ιουνιο ή 4.5 εκατομμύρια τον Αύγουστο με το ρίσκο να τον προλάβει κάποιος άλλος;

Δεδομένου του ποσο κομβικά θα άλλαζε το κέντρο μας εν όψη ευρωπαϊκών αγώνων, εγώ θα πλήρωνα το παραπάνω και θα το έπαιρνα από τους ομίλους ή από καμία last minute πώληση.

Τώρα ελπίζω μέχρι να έρθει να μην έχει μπροστά του 30 παιχνίδια σουπαλιγκ με στημένα και μαχαιρωμένους οπαδούς. Γιατί αν προλάβουμε να αποκλειστούμε πριν έρθει, μπορεί ούτε αυτός να θέλει να έρθει ούτε εμείς να θελουμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά.

Υγ: δεν μιλάμε για ενίσχυση αλλά για κάλυψη του κενού του Αουγκουστο. Όσο ο δεύτερος είναι εδώ εγώ δεν έχω θέμα. Ο Οζντοεφ όμως που θα κάλυπτε Κουρτιτς/Νταντας έπρεπε να ήταν εδώ νωρίτερα. Ο μεσοεπιθετικός που θα κάλυπτε Μπισεσβαρ/Καντουρι το ίδιο. Για τράμπες ναι οκ, αν έχουμε πυγμή και κρατάμε τους παίκτες μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης νο προμπλεμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τετ 09 Αύγ 2023, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Мир

Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Παιδια αυτοι εχουν 0 ενημέρωση, τζάπα τους αναφερουμε.

Ο Ιβαν, το Μαρακι και ο ΠΟΡΚΥ έχουν τα κλειδια. Οτι αλλο βγαίνει προς τα εξω ειναι απο μανατζερ ή τις ομάδες που γινονται συζητησεις.

Απλα οταν τα βγαλει ο καθε Ρομανο λενε οτι το ξέρανε και δεν μιλουσαν για να μην χαλασει το deal.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 09 Αύγ 2023, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πανηγυριζουμε όταν ανακοινωθεί ο Χ παίκτης...

Αν όλα πάνε καλά, πάρα πολύ σημαντική κίνηση ποιότητας, λογικής, υψηλών στόχων.

Θεός της μπάλας δεν είναι.

Πολύ καλός είναι.

Δεν με χαλάει αν δε προλάβει σήμερα, μιλάμε για ουτοπικό σενάριο να υπογράψει Τετάρτη βράδυ και να παίξει μέσα σε 7 μέρες σημαντικό ματς. Ούτε προπόνηση δε θα έχει προλάβει να κάνει, με τα ταξίδια της ομάδας την αποκατάσταση κλπ
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αν μπορεί να διασφαλιστεί με κάποιο προσύμφωνο η συμφωνία με την Χετάφε στα 3,75 εκ., έστω και αν καθυστερήσει άλλες 10 μέρες, θα ήταν μια πολύ οκέι περίπτωση.
Το θέμα είναι να μην ανεβάσουν τις απαιτήσεις τους, μετά την πώληση Αουγκούστο. Στην τελική ας αποδεχτούμε την πρόταση της Ναντ (που είναι πολύ καλά στα 5,5 εκ. συν ποσοστό μεταπώλησης), με μοναδικό όρο να παίξει ο παίκτης στον επαναληπτικό.
Για τα παιχνίδια με Χάιντουκ, το δύσκολο είναι το αυριανό. Στον επαναληπτικό, με αμυντικό χαφ τον Τσιγγάρα, αν μπει δίπλα του ο Οζντοέφ θα είμαστε καλά.
Προσωπικά, δεν θα με πείραζε να ερχόταν και κάποιος δανεικός χαφ, για να αντικαταστήσει στην συνέχεια τον Σβαμπ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Demir έγραψε:Τώρα είπε ο κολκας ότι δύσκολα για άμεσα του Μαξίμοβιτς

:lol: :lol: :lol: :lol:
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Το να δώσει η Χετάφε τον Μαξίμοβιτς με 3 εκατομμύρια είναι σαν να δίναμε εμείς τον Ινγκασον με 1 εκατομμύριο. Δεν πρόκειται να γίνει εκτός αν πάει τέλος Αυγούστου και ο παίκτης πει ότι δεν παίζει ξανά στην ομάδα του
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gika έγραψε:
Ξεκάθαρα Μαξίμοβιτς 1 Ιουλίου.

Για εμένα το δίλημμα ήταν Μαξίμοβιτς 6 εκατομμύρια τον Ιουνιο ή 4.5 εκατομμύρια τον Αύγουστο με το ρίσκο να τον προλάβει κάποιος άλλος;

Δεδομένου του ποσο κομβικά θα άλλαζε το κέντρο μας εν όψη ευρωπαϊκών αγώνων, εγώ θα πλήρωνα το παραπάνω και θα το έπαιρνα από τους ομίλους ή από καμία last minute πώληση.

Τώρα ελπίζω μέχρι να έρθει να μην έχει μπροστά του 30 παιχνίδια σουπαλιγκ με στημένα και μαχαιρωμένους οπαδούς. Γιατί αν προλάβουμε να αποκλειστούμε πριν έρθει, μπορεί ούτε αυτός να θέλει να έρθει ούτε εμείς να θελουμε να δώσουμε αυτά τα λεφτά.

Υγ: δεν μιλάμε για ενίσχυση αλλά για κάλυψη του κενού του Αουγκουστο. Όσο ο δεύτερος είναι εδώ εγώ δεν έχω θέμα. Ο Οζντοεφ όμως που θα κάλυπτε Κουρτιτς/Νταντας έπρεπε να ήταν εδώ νωρίτερα. Ο μεσοεπιθετικός που θα κάλυπτε Μπισεσβαρ/Καντουρι το ίδιο. Για τράμπες ναι οκ, αν έχουμε πυγμή και κρατάμε τους παίκτες μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης νο προμπλεμ
Καταλαβαινεις ποσο πολυ μπαζει το σκεπτικο σου; Γιατι τα βλεπεις ολα αριθμητικα; Γιατι δεν προσμετρας και την αξια των παικτων ωστε να βγαλεις το συμπερασμα αν ενισχυεσαι η οχι; Δηλαδη στα χαρτια πως γινεται να λες οτι ο Μαξιμοβιτς δεν ειναι ενισχυση σε σχεση με τον Νταγκλας; Πως γινεται να μην πεις οτι ο Σαματα δεν ειναι ενισχυση σε σχεση με τον Ολιβειρα;
Με την λογικη σου και ο Μπαμπα την θεση του Τσαουση πιανει. Κλαιν...Απλα το κενο του καλυψε.
Αν ερθει ο Καρασκαλ πχ θα λεμε ε και; Το κενο του Μπισε καλυψε. Για την αξια αυτων που ερχονται θα πουμε κατι;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλά και γω ξεκάθαρα προτιμώ Κιμιχ αντί Μαξίμοβιτς και γκουντογαν αντί οζντοεφ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

nunies4 έγραψε:Ο Κολκας (λοξυγγα θα εχει) ειπε οτι και ο μεσοεπιθετικος που εχει λοκαρει η ομαδα ειναι επιπεδου Μαξιμοβιτς, αγωνιζεται σε καλο πρωταθλημα και ειναι πρωταγωνιστης στην ομαδα του...
Τι να πω....δεν μιλαμε απλα για στροφη 180 μοιρων με περυσι σε σχεση με την μεταγραφικη πολιτικη. Μιλαμε για κοσμογονια σε σχεση με τα τελευταια 3-4 χρονια

Το σκουριασμενο μου μυαλο παει στον Franco Cervi που εχει συμβολαιο 600.000 μεχρι το 24.

Ιδανικα θα ηθελα την παλια μου καψουρα τον Julian Draxler που εχει παρει την κατω βολτα και αμειβεται με 2,4εκ καθαρα τον χρονο κ αυτος μεχρι το 24.

Σε αυτη την θεση μπορουμε παντως να παρουμε εναν παικτη σε μικρη ηλικια/λαχειο,νομιζω μας παιρνει.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

renegade έγραψε:Καλά και γω ξεκάθαρα προτιμώ Κιμιχ αντί Μαξίμοβιτς και γκουντογαν αντί οζντοεφ.
Αυτό με τον Γκουτογάν και τον Αζντόεφ πάρτο πίσω !!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”