70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Παρότι δεν έχεις προσφέρει τα αναμενόμενα γκολ (αυτή είναι η κύρια δουλειά σου) εντούτοις σε πιστεύω πολύ και εκτιμώ πως είναι απλά συγκυριακό το θέμα. Κάποια στιγμή, θα έρθουν όλα μαζεμένα!
Αν ο Σαματα τα παστελωνε δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ...
Αυτό θα λέγαμε αν η ομάδα δεν είναι σε ένα επίπεδο που έχει παίκτες που "δεν θα έπαιζαν εδώ". Τώρα που η ομάδα έχει τέτοιο υλικό, είναι λογικό να ζητάμε έναν επιθετικό να κάνει τις δουλειές του Σαματα και να σκοράρει.
Αυτό θα λέγαμε αν η ομάδα δεν είναι σε ένα επίπεδο που έχει παίκτες που "δεν θα έπαιζαν εδώ". Τώρα που η ομάδα έχει τέτοιο υλικό, είναι λογικό να ζητάμε έναν επιθετικό να κάνει τις δουλειές του Σαματα και να σκοράρει.
-
Αλήθεια.. διπλούς παίχτες οανω στον σαματα; ;Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι φιλε μου..
Αν ο Σαματα ηταν "παλτο" δεν θα ασχολιοταν οι αντιπαλοι προπονητες μαζι του,ριχνοντας διπλους παιχτες πανω του..
-
Τι είναι φίλε μου; serial killer? Κ πίστεψέ με δεν το λέω με διάθεση ειρωνείας.. πιο πολύ σαρκασμό θα το πω ,για έναν παίχτη ακίνδυνο.
Δηλαδή οι αντίπαλοι προπονητές έχουν φόβητρο τον σαματα κ για να μην τους βάλει γκολ, βάζουν δυο παιχτες πάνω του; ; Κ αυτός ανοίγει χώρους; ;
Ρε συ δεν συμβαίνει αυτό πραγματικά. Ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγώ..
Δηλαδή οι αντίπαλοι προπονητές έχουν φόβητρο τον σαματα κ για να μην τους βάλει γκολ, βάζουν δυο παιχτες πάνω του; ; Κ αυτός ανοίγει χώρους; ;
Ρε συ δεν συμβαίνει αυτό πραγματικά. Ή τουλάχιστον δεν το βλέπω εγώ..
- Amsterdamer_87
Δες τα παιχνιδια πιο προσεκτικα λοιπον..
Και κατι ακομα,απο την τηλεοραση δεν μπορεις να δεις καλα τι κανουν οι παικτες μεσα στον αγ.χωρο..
Ο Σαματα ξερει πολυ μπαλα καντε λιγο κρατει..
Αν ηταν οντως "καδρονι" ο Σαματα,ο Λουτσε θα τον ειχε μεταξυ κερκιδας και παγκου..
Και κατι ακομα,απο την τηλεοραση δεν μπορεις να δεις καλα τι κανουν οι παικτες μεσα στον αγ.χωρο..
Ο Σαματα ξερει πολυ μπαλα καντε λιγο κρατει..
Αν ηταν οντως "καδρονι" ο Σαματα,ο Λουτσε θα τον ειχε μεταξυ κερκιδας και παγκου..
Δεν καταλαβαίνω το νόημα, ναι καλό θα ήταν να είχαμε καλύτερο φορ του Σαμάτα για βασικό αλλά αυτόν έχουμε και έχει συμβόλαιο.
Η ομάδα έχει 3 φορ και 4ο δε θα πάρει. Θα κερδίσουμε ότι μπορούμε από τον Τανζανό και θα στηριχτεί σωστά ο Τζίμας
Η ομάδα έχει 3 φορ και 4ο δε θα πάρει. Θα κερδίσουμε ότι μπορούμε από τον Τανζανό και θα στηριχτεί σωστά ο Τζίμας
- ΑποστόληςΑ
Καλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Σε οποιονδήποτε φορ του ΠΑΟΚ τα δύο στόπερς θα είναι επάνω του. Ακόμη και στον Τζίμα.Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι φιλε μου..
Αν ο Σαματα ηταν "παλτο" δεν θα ασχολιοταν οι αντιπαλοι προπονητες μαζι του,ριχνοντας διπλους παιχτες πανω του..
- Amsterdamer_87
Αποστολε διαφωνω εν μερει λογω Τσολακ,που δεν ασχολιοταν κανενας αντιπαλος σοβαρα μαζι του..
- ΑποστόληςΑ
Για να είμαι κάπως ακριβοδίκαιος, ο Olivera πέρυσι τέτοια εποχή, την καλή εποχή δηλαδή του περυσινού ΠΑΟΚ, είχε μεγαλύτερη προσφορά από αυτήν που έχει ο Samatta φέτος.
-
Εγώ πάντως αναπολώ Ολιβέιρα.. που του είχα σουρει ουκ ολίγα. Αλλά μπάλα γνώριζε. Για μένα σκάλες απο τον σαματα.
-
- ΑποστόληςΑ

Ναι.
Τον Oliveira δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε όταν ήρθε, ούτε και πέρυσι που έπαιζε κανονικά. Φορ που δεν έχει γκολ δεν μου αρέσει, ασχέτως αν κάνει "άλλες δουλειές" μέσα στο γήπεδο. Εγώ δεν θέλω ο φορ μου να είναι μόνο καλός ανασταλτικά, ούτε μόνο να πιέζει και να τρέχει, όταν δεν κάνει αυτό που είναι η ΚΥΡΙΑ δουλειά του, δηλαδή το γκολ.
Παρ' όλο λοιπόν που δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ, ομολογώ ότι πέρυσι αυτό το συγκεκριμένο τρίμηνο ήταν πολύ καλύτερος του σημερινού Samatta.
Αυτο εννοειταιτσιριγωτης έγραψε:Εγώ πάντως αναπολώ Ολιβέιρα.. που του είχα σουρει ουκ ολίγα. Αλλά μπάλα γνώριζε. Για μένα σκάλες απο τον σαματα.
Δεν τιθεται συγκριση Ολιβειρα κ Σαματα
Πολυ πιο καλος παικτης ο Ολιβειρα
καλα καποιοι αναπολειτε τον ολιβειρα ? ελεος ......ο τωρινος σαματα ειναι καλλιτερος του ολιβειρα και ας μην σκοραρει ακομη οσο πρεπει ......το βλεπουμε και στην τουρκια τι κανει ο ολιβειρα......
Σε τι ακριβως ειναι καλυτερος ο Σαματα απο τον Ολιβειρα?
Τραυματισμους σιγουρα δεν εχει οπως ο Ολιβειρα, αλλα την μπαλα π ηξερε ο Ολιβειρα δεν βλεπω να την ξερει ο Σαματα
Μακαρι να ειχαμε τωρα κατι καλυτερο κ απο Ολιβειρα κ απο Σαματα
Δεν ειναι τοσο κακος ο Σαματα, αλλα δεν ειναι κ τοσο καλος οσο θα θελαμε
Τραυματισμους σιγουρα δεν εχει οπως ο Ολιβειρα, αλλα την μπαλα π ηξερε ο Ολιβειρα δεν βλεπω να την ξερει ο Σαματα
Μακαρι να ειχαμε τωρα κατι καλυτερο κ απο Ολιβειρα κ απο Σαματα
Δεν ειναι τοσο κακος ο Σαματα, αλλα δεν ειναι κ τοσο καλος οσο θα θελαμε