Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- PAOKevolution
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Έστω ότι είναι ο Γκαμπιαντίνι. Παικτάρα δεν το συζητώ. Φοράκλα. Αλλά, έχει συμβόλαιο ακόμα.... Γιατί αυτά τα λεφτά της αγοράς του να μην τα επενδύσεις στον Πόνσε; Πάντα θεωρητικά μιλώντας, για να μην παρεξηγηθώ, ξαναγράφω. Είναι παικτάρα.
Αυτός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 λογικά δεν θα είναι αυτός για Ελεύθερό θα πάμε με καλά νούμερα για Βασικό
Στη λίστα είναι
https://www.transfermarkt.com/alfredo-m ... ler/338962
Alfredo Morelos
O https://www.transfermarkt.com/teemu-puk ... eler/46972
Teemu Pukki
O Jean-Philippe Krasso
https://www.transfermarkt.com/jean-phil ... ler/358515
O Enner Valencia
https://www.transfermarkt.com/enner-val ... ler/139503
και Ο Munir El Haddadi
https://www.transfermarkt.com/munir-el- ... ler/223725
1 από αυτούς θα έρθει και αν είναι ελεύθερος ο Φαλάκρας που δίνει και τα @@του να ξανα-παίξει στον ΠΑΟΚ.
Στη λίστα είναι
https://www.transfermarkt.com/alfredo-m ... ler/338962
Alfredo Morelos
O https://www.transfermarkt.com/teemu-puk ... eler/46972
Teemu Pukki
O Jean-Philippe Krasso
https://www.transfermarkt.com/jean-phil ... ler/358515
O Enner Valencia
https://www.transfermarkt.com/enner-val ... ler/139503
και Ο Munir El Haddadi
https://www.transfermarkt.com/munir-el- ... ler/223725
1 από αυτούς θα έρθει και αν είναι ελεύθερος ο Φαλάκρας που δίνει και τα @@του να ξανα-παίξει στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 31 Μάιος 2023, 08:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α καλά τώρα είδα ότι έχει αλλά 3 χρόνια συμβόλαιο . Πάλι μέσα έπεσαν οι ΑΡΔ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ονόματα θα παρελάσουν πολλά ...μέχρι την τελική επιλογή.
Υπάρχει όμως ένα ζητούμενο, όποιο φορ και να φέρουν αν ο προπονητής μας δεν το χρησιμοποιήσει με διαφορετικό τρόπο τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε. Η μόνη εξαίρεση φορ με γκολ επι λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ήταν ο πριγιο .
Όσα φορ πέρασαν έκαναν τον χαμάλη σε όλο το ματς και στην τελική προσπάθεια ήταν ήδη ψοφίμια.
Κάποιος συνοπαδός ανέφερε τον σεφέροβιτς...θα συμφωνήσω μαζί του..όσες φορές τον έχω δει να παίζει πάντα μέσα μου σκεφτόμουν ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου.
Επίσης είμαι αντίθετος στην μη ανανέωση του μπράντον τόμας, μου αρέσουν πάρα πολύ τα χαρακτηριστικά του και σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε έδωσε και την ψυχή του όμως και αυτός έπεσε θύμα του άβολου ρόλου λουτσέσκου.
Δεν τον θέλω ως φορ στην ομάδα αλλά ως περιφερειακό επιθετικό, σε ένα παιχνίδι άμεσων μεταβάσεων έχει ταχύτητα , έκρηξη και φοβερή ένταση στο παιχνίδι του, βοηθάει αφάνταστα στην επιθετική άμυνα και δεν σταματάει να τρέχει. Σε κάποια ματς έδειχνε να προσπαθεί να αποδείξει την αξία του, σαν να μην τον εμπιστεύονταν η ομάδα κάτι ανάλογο με φελίπε σοάρες...
Υπάρχει όμως ένα ζητούμενο, όποιο φορ και να φέρουν αν ο προπονητής μας δεν το χρησιμοποιήσει με διαφορετικό τρόπο τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε. Η μόνη εξαίρεση φορ με γκολ επι λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ήταν ο πριγιο .
Όσα φορ πέρασαν έκαναν τον χαμάλη σε όλο το ματς και στην τελική προσπάθεια ήταν ήδη ψοφίμια.
Κάποιος συνοπαδός ανέφερε τον σεφέροβιτς...θα συμφωνήσω μαζί του..όσες φορές τον έχω δει να παίζει πάντα μέσα μου σκεφτόμουν ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου.
Επίσης είμαι αντίθετος στην μη ανανέωση του μπράντον τόμας, μου αρέσουν πάρα πολύ τα χαρακτηριστικά του και σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε έδωσε και την ψυχή του όμως και αυτός έπεσε θύμα του άβολου ρόλου λουτσέσκου.
Δεν τον θέλω ως φορ στην ομάδα αλλά ως περιφερειακό επιθετικό, σε ένα παιχνίδι άμεσων μεταβάσεων έχει ταχύτητα , έκρηξη και φοβερή ένταση στο παιχνίδι του, βοηθάει αφάνταστα στην επιθετική άμυνα και δεν σταματάει να τρέχει. Σε κάποια ματς έδειχνε να προσπαθεί να αποδείξει την αξία του, σαν να μην τον εμπιστεύονταν η ομάδα κάτι ανάλογο με φελίπε σοάρες...
Θα αφησει ο Γκαμπιαντινι,Ιταλος ποδοσφαιριστης, τη serieA ενω εχει συμβολαιο με τη Σαμπτνορια, απο Ιουνιο μηνα για να ερθει στον ΠΑΟΚ...Το σκεφτηκαν πολυ αυτοι στο ραδιο?
Η Σαμπντόρια έπεσε κατηγορία και θα αποχωρήσει πολύς κόσμοςPAOKevolution έγραψε:Έστω ότι είναι ο Γκαμπιαντίνι. Παικτάρα δεν το συζητώ. Φοράκλα. Αλλά, έχει συμβόλαιο ακόμα.... Γιατί αυτά τα λεφτά της αγοράς του να μην τα επενδύσεις στον Πόνσε; Πάντα θεωρητικά μιλώντας, για να μην παρεξηγηθώ, ξαναγράφω. Είναι παικτάρα.
Θέλουν να αλλάξουν την ομάδα και υπάρχουν φήμες για αλλαγή και στην ιδιοκτησία
Λόγω καριέρας, ο Γκαμπιαντινι έχει από τα μεγαλύτερα συμβόλαια, ωστόσο αυτό δεν μεταφράζεται σε αγωνιστική προσφορά. Οπότε θα αποχωρήσει σχετικά εύκολα
Νομίζω ο Πόνσε θα χρειάζεται ένα κονδύλι της τάξης των 3-3+ εκατομμυρίων. Ο Ιταλός και ελεύθερος μπορεί να έρθει.
- PAOKevolution
Έχετε δεί πολλούς Ιταλούς να αφήνουν την Σέριε Α; Μακάρι φυσικά.
Πάντως φαίνεται οτι στη λίστα που λένε οι ΑΡΔ υπάρχουν καλοί παίκτες. Το θέμα είναι αν μπορούμε να τους φέρουμε. Θεωρώ οτι το δεύτερο φόρ πρέπει να είναι ο Πούκι (όχι το βασικό, και ας ελπίσουμε οτι δεν θα πάρουμε Μπράντον).
Ο Πούκι στα 33α του θα σκοράρει κατά ριπάς. Ο άνθρωπος βρίσκει δίχτυα για πλάκα.
Πάντως φαίνεται οτι στη λίστα που λένε οι ΑΡΔ υπάρχουν καλοί παίκτες. Το θέμα είναι αν μπορούμε να τους φέρουμε. Θεωρώ οτι το δεύτερο φόρ πρέπει να είναι ο Πούκι (όχι το βασικό, και ας ελπίσουμε οτι δεν θα πάρουμε Μπράντον).
Ο Πούκι στα 33α του θα σκοράρει κατά ριπάς. Ο άνθρωπος βρίσκει δίχτυα για πλάκα.
Ρε Ναπολι ακομα και ετσι να ειναι,θα τρεξει ο Γκαμπιαντινι πριν ψαχτει στην Ιταλια να υπογραψει στον ΠΑΟΚ? Βρε μακρια απο Ιταλους και μαλιστα με βαρυ βιογραφικο και καποια ηλικια.Ο σοβινισμος τους βρισκεται σε αλλο επιπεδο...
joshua έγραψε:Θα αφησει ο Γκαμπιαντινι,Ιταλος ποδοσφαιριστης, τη serieA ενω εχει συμβολαιο με τη Σαμπτνορια, απο Ιουνιο μηνα για να ερθει στον ΠΑΟΚ...Το σκεφτηκαν πολυ αυτοι στο ραδιο?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τετ 31 Μάιος 2023, 08:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε, αν ισχύει του Ιταλού, εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο για 2ο. Ή για να το θέσω πιο σωστά, έναν ίδιας ποιότητας και διαφορετικών χαρακτηριστικών.chri5ti9 έγραψε:Μόνο με αλλαγή Πριγιο τον θέλωNapoli4 έγραψε:Όντως μοιάζει πολύ με Ολιβέιρα.
Ωστόσο 2 επίπεδα πάνω.
Αν έρθει αυτός, για μένα πρέπει να κινηθείς και για ένα κλασικό 9αρι που θα έχει το γκολ. Δεν θα αντέξω άλλη μια χρονιά να είναι τόσο άδεια η περιοχή.
Ειλικρινά, αν μου έλεγες πως ένας ανταγωνιστής θα πάει με βασικό Γκαμπιαντινι και από πίσω κάποιον στυλ Μπράντον, θα έλεγα αυτή η ομάδα θα έρθει 4η.
Ο Γκαμπιαντινι είναι καλός παίκτης και με παραστάσεις, αλλά δεν νομίζω να λύσει το πρόβλημα στο γκολ που αντιμετωπίζουμε.
Φανταστείτε, έπαιζε αρκετά χρόνια δεξί εξτρέμ. Ο ΠΑΟΚ θέλει φορ που μέσα στο κουτί θα κάνει τη μισή φάση γκολ.
Κοίτα, ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστικός προορισμός για παίκτες από την Serie A.joshua έγραψε:Ρε Ναπολι ακομα και ετσι να ειναι,θα τρεξει ο Γκαμπιαντινι πριν ψαχτει στην Ιταλια να υπογραψει στον ΠΑΟΚ? Βρε μακρια απο Ιταλους και μαλιστα με βαρυ βιογραφικο και καποια ηλικια.Ο σοβινισμος τους βρισκεται σε αλλο επιπεδο...
Η Ελλάδα είναι δίπλα από την χώρα τους, μας συμπαθουνε σαν λαό, ενώ έχουμε και ένα προπονητικό τιμ με πολλούς Ιταλούς. Ο προπονητής μιλά ιταλικά.
Σίγουρα υπάρχει απήχηση.
Θεωρώ πως ο Γκαμπιαντινι είναι παίκτης που θα μπορούσε να έρθει. Δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερο πρότζεκτ για αυτόν στον Ιταλία. Έχουν πέσει οι μετοχές του τα τελευταία χρόνια, και θα πήγαινε σε ομάδα από τη 10η θέση και κάτω, και εκεί ως αλλαγή. Συμβόλαιο του εκατομμυρίου μόνο σε εμάς, όχι στην Ιταλία.
Για να συνοψίσω.
Θεωρώ πως είναι καλό όνομα, καλός παίκτης, με καλό βιογραφικό, και εφικτή περίπτωση. Αλλά δεν είναι το φορ που προσωπικά ήθελα να ακούσω. Αν συνδυαστεί με έναν Πουκι, τότε μια χαρά. Αν συνδυαστεί με Μπράντον ή τέτοιου επιπέδου, τότε κλαφ'τα.
- FreeWatcher
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Πάντως χθες εδώ είχε μπει ένα γρίφος για εξτρέμ που δεν φέρνει το κορμί σε εξτρέμ .
Για κάποιο λόγο πάει το μυαλό μου στον Jankto .
Είχε παίξει Σαμπντόρια (βγήκε για Gabbiadini που έχει παίξει εκεί όποτε ίσως έχουν πληροφορίες για Sampdoria αλλά λάθος θέση ) επίσης παίζει Τσεχία (που ακούστηκε για Λινγκρ) με δανεισμό από Χεταφε . Μέτρια η χρόνια του , στο 1.84 το ύψος του . Άνετα έδινε η Χεταφε με νέο δανεισμό .
Μετά είναι ο Ejaria. 1.88 ύψος , μπαίνει στο τελευταίο χρόνο με τη Reading . Ακούστηκε εκεί για Μπαμπά όποτε μάλλον πάλι έχουν την ομάδα αλλά την λάθος θέση .Θυμίζει Ακπομ η περίπτωση του γιατί περίμεναν πολλά από αυτόν οσο ήταν μικρός . Αριστερό Χάφ , δεκάρι και οκτάρι παίζει . Κοινώς Καντουροφερνει . Με ένα 2αρι θα μας τον κερνούσε η Ρέντινγκ .
Τέλος Idrissi . 1.83 με Ολλανδικό διαβατήριο , μένει ελεύθερος από Σεβίλλη. Παλιά εκεί επαιζε ο Μουνιρ που ακούστηκε, όποτε ίσως πάλι εδώ να πιάνουμε πρώην ομάδα αλλά λάθος παίκτη
Βοnus Pjaca που μένει ελεύθερος από Γιούβε ,μετά από συνεχή πτώση και μάλλον μένει αζήτητα .
Για κάποιο λόγο πάει το μυαλό μου στον Jankto .
Είχε παίξει Σαμπντόρια (βγήκε για Gabbiadini που έχει παίξει εκεί όποτε ίσως έχουν πληροφορίες για Sampdoria αλλά λάθος θέση ) επίσης παίζει Τσεχία (που ακούστηκε για Λινγκρ) με δανεισμό από Χεταφε . Μέτρια η χρόνια του , στο 1.84 το ύψος του . Άνετα έδινε η Χεταφε με νέο δανεισμό .
Μετά είναι ο Ejaria. 1.88 ύψος , μπαίνει στο τελευταίο χρόνο με τη Reading . Ακούστηκε εκεί για Μπαμπά όποτε μάλλον πάλι έχουν την ομάδα αλλά την λάθος θέση .Θυμίζει Ακπομ η περίπτωση του γιατί περίμεναν πολλά από αυτόν οσο ήταν μικρός . Αριστερό Χάφ , δεκάρι και οκτάρι παίζει . Κοινώς Καντουροφερνει . Με ένα 2αρι θα μας τον κερνούσε η Ρέντινγκ .
Τέλος Idrissi . 1.83 με Ολλανδικό διαβατήριο , μένει ελεύθερος από Σεβίλλη. Παλιά εκεί επαιζε ο Μουνιρ που ακούστηκε, όποτε ίσως πάλι εδώ να πιάνουμε πρώην ομάδα αλλά λάθος παίκτη
Βοnus Pjaca που μένει ελεύθερος από Γιούβε ,μετά από συνεχή πτώση και μάλλον μένει αζήτητα .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 31 Μάιος 2023, 08:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.