Δεν αργεί το " φορ, μετά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό"rainmaker έγραψε:Τζόσουα με βάση τα ξεπλυμένα άρθρα της Μπουντου στο σντνα και εγώ αυτό πιστεύω.
Έβγαλε προχτές ένα μασημένο άρθρο που έριχνε τους τόνους, γράφει και τώρα οτι "συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους ο ΠΑΟΚ", ΞΕΚΑΘΑΡΟ δείγμα για μένα οτι εξυπηρετεί την ανάγκη της ΠΑΕ να "μη περιμένουμε πολλά"
Ελεεινά άρθρα, ευδιάκριτος ο στόχος τους
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Πολύ βαρύς και ταυτόχρονα εξαιρετικά light μου φαίνεται ο Λαριν.. Δεν μπορώ να το εξηγήσω περισσότερο.
Από το να μην έρθει κανένας, 1000 φορές λαριν.
Και ένα χαφ δώρο και είμαστε καλα
Από το να μην έρθει κανένας, 1000 φορές λαριν.
Και ένα χαφ δώρο και είμαστε καλα
Καλά τα άρθρα δεν λένε κάτι, ούτε τον ταισον περίμενε κανείςMitsospaoki4 έγραψε:Δεν αργεί το " φορ, μετά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό"rainmaker έγραψε:Τζόσουα με βάση τα ξεπλυμένα άρθρα της Μπουντου στο σντνα και εγώ αυτό πιστεύω.
Έβγαλε προχτές ένα μασημένο άρθρο που έριχνε τους τόνους, γράφει και τώρα οτι "συνεχίζει να κρατά χαμηλούς τόνους ο ΠΑΟΚ", ΞΕΚΑΘΑΡΟ δείγμα για μένα οτι εξυπηρετεί την ανάγκη της ΠΑΕ να "μη περιμένουμε πολλά"
Ελεεινά άρθρα, ευδιάκριτος ο στόχος τους
Αυτό ακριβώς, όλοι έλεγαν ότι δεν θα γίνει μεταγραφή. Για αυτό δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στα περί χαμηλούς τόνους κτλ. Ιδέα δεν εχουν γενικότερα
- PAOKevolution
- Dark Knight
Το άρθρο στο σδνα δείχνει δυστυχώς την κατάντια των αρδ που ασχολούνται με το "ρεπορτάζ" της ομάδας μας. Μηδέν δημοσιογραφικό έργο!
Εν τω μεταξυ 7 ευρω το μηνα κανει το Spotify,10 το netflix και 5 ζηταει το διδυμο Τσακαλεα,Τοσκιτση για να βλεπεις βιντεακια τους στο youtube;
- ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ να ανοιχθεί τόπικ με τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ του ΠΑΟΚ Hicham Kanis (γεν. 16.08.1997)
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Ας μας πουν πρωτα ποιος παικτης μας «πουλήθηκε» για να γινει η μεταγραφή Ταισον σύμφωνα με τον τιτλο του βιντεο που ανέβασαν, οταν εσκασε αυτη και δεν ειχαν ιδεα.joshua έγραψε:Εν τω μεταξυ 7 ευρω το μηνα κανει το Spotify,10 το netflix και 5 ζηταει το διδυμο Τσακαλεα,Τοσκιτση για να βλεπεις βιντεακια τους στο youtube;
Μηπως πουληθηκε ο Μπισε ή ο Καντουρι; λεω εγω;
Μετα βεβαια το γυρισαν περι οχι πωλησης παικτη μας αλλα για αποδεσμεση που ανοιγει το μπατζετ.
Αρδιες επειδη δεν υπάρχει εσωτερικη πληροφορηση απο την ΠΑΕ ή μανατζερς.
Είσαι κακοοοοοοοος!!!joshua έγραψε:Εν τω μεταξυ 7 ευρω το μηνα κανει το Spotify,10 το netflix και 5 ζηταει το διδυμο Τσακαλεα,Τοσκιτση για να βλεπεις βιντεακια τους στο youtube;

Εντάξει τα παιδιά είναι συμπαθητικά και ΠΑΟΚτσακια αλλά να δώσεις συνδρομή όταν το 99.99,% των βίντεο είναι "στο περίπου" ε είναι too much.
Εγώ από άρθρα δεν πιστεύω τίποτα πλέον. Δυσκολία λέει η Μέτρο όταν χθες οι διαρροές έλεγαν συμφωνία με την ομάδα και μένει μόνο ο παίκτης.
Είμαι σχεδόν βέβαιος πλέον ότι δεν έχουν ιδέα.
Κανείς τους. Όχι το δίδυμο
Όντως κινηθήκαμε, όντως τον ρωτήσαμε, όντως μας απάντησε πόσα θέλει κι όντως του είπαμε "καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας σου".
Πάμε παρακάτω.
Πάμε παρακάτω.