Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Δεν ανέφερα τα ονόματα ως πιθανά.
Τα ανέφερα ως σύγχρονα του.
Ίσως
Στεργιάδης
Τα ανέφερα ως σύγχρονα του.
Ίσως
Στεργιάδης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Κυρ 28 Αύγ 2022, 17:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Δεν προκύπτει κάτι εύκολο από κει, παρά το ότι ως μαθητής την εποχή εκείνη παρακολουθούσα από κοντά τα τεκταινόμενα.psykoman έγραψε:Για να σας γλιτωσω απο πολλα οφτοπικ και ερωτησεις ενημερωνω και παλι οτι πολλα στοιχεια δινει ο Γερος στο καφενειο του paokmania στην σελιδα 459.
Για οσους δεν το ειδαν πιο πριν.
Αφήστε το Γέρο, με όλο τον σεβασμό και ετοιμαστείτε για το γήπεδο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, στηρίζουμε αυτούς που έχουμε και όχι αυτούς που όλοι μας θα θέλαμε!
Φωνάξτε και για εμάς που είμαστε μακριά σήμερα, στη χαβούζα
Φωνάξτε και για εμάς που είμαστε μακριά σήμερα, στη χαβούζα
-
- Μπαρκαρούτσος
4ο τόπικ μεταγραφών καλοκαιριού, 80+ σελίδες σε πέντε μέρες...
Τόπικ ΑΜΚ μπάσκετ, 22 σελίδες, οι 5 δικές μου.
Εντάξει... είμαστε για τα πανηγύρια.
Το γαμάτε και τη μάνα με τα off topics.
Τόπικ ΑΜΚ μπάσκετ, 22 σελίδες, οι 5 δικές μου.
Εντάξει... είμαστε για τα πανηγύρια.
Το γαμάτε και τη μάνα με τα off topics.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αγαπητε φιλε νομιζω πως παρεξηγησες τα παιδια. Ισως θεωρησες πως ρωτουν ειρωνικα και προκλητικα αλλα δεν νομιζω πως συμβαινει κατι τετοιο. Νομιζω πως ειναι ειλικρινεις αποριες μια και ολοι μας αναρωτιομαστε ποιο να ειναι το ονομα σου μετα απο τα εξαιρετικα ποστ σου οπου μας περιεγραφες τη διαδρομη σου (επειτα απο παρακλησεις μας). Νομιζω πως απλα δεν θελει καποιος να ρωτησει ευθεως απο διακριτικοτητα μια και επελεξες να μην αναφερεις το ονομα σου σ' εκεινα τα ποστ (ισως να το εχεις αναφερει αλλου και δεν το εχω δει). Δεν υπηρχε λογος να σε υπερασπιστει κανενας γιατι νομιζω πως δεν σε εθιξε καποιος.Γέρος έγραψε:Βρε παιδιά τα έχω γράψει όλα αναλυτικότατα.
Δεν ξέρω τι θέλετε πείτε. Δείτε λίγο πιο προσεκτικά.
Τέλος πάντων, ημέρα αγώνα σήμερα δεν μπορούσα να εργαστώ και είπα να σας κάνω παρέα, να ξεχαστώ και εγώ.
Μάταιος κόπος.
Βλέπω ότι δεν υπάρχει και υποστήριξη από κανέναν. Χαμένος κόπος όσα έγραφα.
Σας χαιρετώ Όλους.
Εύχομαι Όλα τα Καλά στην Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ.
Υγεία και Ειρήνη σε Σας και τις Οικογένειες Σας.
Αγαπητέ Γέρο, μεγάλωσες σε μια κοινωνία που ακόμα υπήρχαν αρχές και αξίες, όπως ο σεβασμός στους πρεσβυτέρους.Γέρος έγραψε:Βρε παιδιά τα έχω γράψει όλα αναλυτικότατα.
Δεν ξέρω τι θέλετε πείτε. Δείτε λίγο πιο προσεκτικά.
Τέλος πάντων, ημέρα αγώνα σήμερα δεν μπορούσα να εργαστώ και είπα να σας κάνω παρέα, να ξεχαστώ και εγώ.
Μάταιος κόπος.
Βλέπω ότι δεν υπάρχει και υποστήριξη από κανέναν. Χαμένος κόπος όσα έγραφα.
Σας χαιρετώ Όλους.
Εύχομαι Όλα τα Καλά στην Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ.
Υγεία και Ειρήνη σε Σας και τις Οικογένειες Σας.
Αγαπητέ (σε ολους μας, με τον τροπο που γραφεις) γέρο, δεν νομιζω καποιος να σε ειρωνευτηκε απο τα λιγα που διαβασα τελευταια..
Συνεχισε να γραφεις, για την ''καψούρα'' μας την ΠΑΟΚΑΡΑ μας

Συνεχισε να γραφεις, για την ''καψούρα'' μας την ΠΑΟΚΑΡΑ μας

ΟΙ Π.Α.Ο.Κ. ΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ.
Αν δεν γράψει ο γέρος δεν έσταξε και η ουρά του γαϊδάρου. Μην σώσει και γράψει στον αιώνα τον άπαντα. Και το όνομα μου έχω γράψει.
Και το επίθετο μου έχω γράψει προς τον barlow στο κοινωνία ώρα μηδέν.
Και πως με αποκαλούσαν οι συμπαίκτες μου έχω γράψει, νονός ο Ανέστης Αφεντουλίδης.
Και σε τελική ανάλυση ήμουν η τελευταία τρύπα της φλογέρας, τι φαντάζεστε ότι ήμουν.
Γέρος έγραψε :
ΚΩΣΤΑΣ2019 είσαι παράξενο είδος ενήλικα, το ξέρεις ε?
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε :
Γερε, εσύ καθόλου.
Το ξέρω.
Έχω μια απέχθεια στο λαϊκισμό
Ε όχι και λαϊκιστής. Από που και ως που. Αυτό με εκνεύρισε πολύ.
Ένα πράγμα είμαι και το έγραψα από την αρχή. Έχω παθολογική ταύτιση με τον Π.Α.Ο.Κ. Η πορεία της ζωής μου έχει τόσα κοινά με τον Π.Α.Ο.Κ. που καμιά δύναμη δεν μπορεί να την αποταύτιση από τον υποσυνείδητο νου μου. Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεριζώθηκε, του έγινε χείριστη υποδοχή στην και καλά μητέρα πατρίδα. Αδικήθηκε και αδικείται. Τον τσαλαπατήσαν και τον τσαλαπατούν. Τον είπαν τούρκο, τώρα Ρώσο.
Κάποιοι με είπαν συναισθηματικό χωρίς τεκμηριωμένη άποψη όπως ο giapas, o άλλος τώρα λαϊκιστή.
Ποτέ δεν έγραψα κάτι για να πικράνω κάποιον. Ποτέ δεν έβγαλα κάτι από τον νου μου. Είχα την εντύπωση ότι είμαστε Αδελφότητα οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. Προσχώρησα στο Forum αποκαλώντας Αδελφέ Όλους. Και άρχισαν οι φάπες παπ πάρε αυτή, παπ πάρε την άλλη. Προσγειώθηκα.
Εξηγείστε μου ποιο είναι το σφάλμα μου. Είμαι σαχλός ? Είμαι σαλιάρης ?
Εγώ θα έλεγα ότι απλά έχουμε διαφορετικά βιώματα.
Βρε παιδιά ήταν ο Γιώργος Παπαχριστούδης ή ο Στεργιάδης φυσικοί ?
Αν δεν γράψει ο γέρος δεν έσταξε και η ουρά του γαϊδάρου. Μην σώσει και γράψει στον αιώνα τον άπαντα. Και το όνομα μου έχω γράψει.
Και το επίθετο μου έχω γράψει προς τον barlow στο κοινωνία ώρα μηδέν.
Και πως με αποκαλούσαν οι συμπαίκτες μου έχω γράψει, νονός ο Ανέστης Αφεντουλίδης.
Και σε τελική ανάλυση ήμουν η τελευταία τρύπα της φλογέρας, τι φαντάζεστε ότι ήμουν.
Γέρος έγραψε :
ΚΩΣΤΑΣ2019 είσαι παράξενο είδος ενήλικα, το ξέρεις ε?

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε :
Γερε, εσύ καθόλου.
Το ξέρω.
Έχω μια απέχθεια στο λαϊκισμό
Ε όχι και λαϊκιστής. Από που και ως που. Αυτό με εκνεύρισε πολύ.
Ένα πράγμα είμαι και το έγραψα από την αρχή. Έχω παθολογική ταύτιση με τον Π.Α.Ο.Κ. Η πορεία της ζωής μου έχει τόσα κοινά με τον Π.Α.Ο.Κ. που καμιά δύναμη δεν μπορεί να την αποταύτιση από τον υποσυνείδητο νου μου. Ο Π.Α.Ο.Κ. ξεριζώθηκε, του έγινε χείριστη υποδοχή στην και καλά μητέρα πατρίδα. Αδικήθηκε και αδικείται. Τον τσαλαπατήσαν και τον τσαλαπατούν. Τον είπαν τούρκο, τώρα Ρώσο.
Κάποιοι με είπαν συναισθηματικό χωρίς τεκμηριωμένη άποψη όπως ο giapas, o άλλος τώρα λαϊκιστή.
Ποτέ δεν έγραψα κάτι για να πικράνω κάποιον. Ποτέ δεν έβγαλα κάτι από τον νου μου. Είχα την εντύπωση ότι είμαστε Αδελφότητα οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. Προσχώρησα στο Forum αποκαλώντας Αδελφέ Όλους. Και άρχισαν οι φάπες παπ πάρε αυτή, παπ πάρε την άλλη. Προσγειώθηκα.
Εξηγείστε μου ποιο είναι το σφάλμα μου. Είμαι σαχλός ? Είμαι σαλιάρης ?
Εγώ θα έλεγα ότι απλά έχουμε διαφορετικά βιώματα.
Βρε παιδιά ήταν ο Γιώργος Παπαχριστούδης ή ο Στεργιάδης φυσικοί ?
Αν και ειμαστε of topic, δωσε τοπο στην (απογοήτευση) οργή, γέρο, και συνεχισε στην παρεα μας

- ΑποστόληςΑ
- evripidis4
Γέρο είναι κρίμα να αδικείς τον εαυτό σου με το να αφήνεις κάτι/κάποιον ασήμαντο να σε επηρεάζει στο να κάνεις κάτι που να σε γεμίζει...ειδικά βλέποντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία σε υποστηρίζει και σε ευνοεί...εύχομαι να παραμείνεις το ίδιο ενεργός στην παρέα μας..
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk